دروغم کجا بود؟نقل قول:
من سرویس 2 مگ دارم و راضیم شبی 4 تا 5 گیگ دانلود میکنم البته بیشتر هم میشه ولی چون با گوشی دانلود میکنم فضای داخلی گوشیم بیشتر از این کشش نداره:n02:
Printable View
دروغم کجا بود؟نقل قول:
من سرویس 2 مگ دارم و راضیم شبی 4 تا 5 گیگ دانلود میکنم البته بیشتر هم میشه ولی چون با گوشی دانلود میکنم فضای داخلی گوشیم بیشتر از این کشش نداره:n02:
ممنون پس من الان باید سرویس های 6 مگ به بالا رو بگیرم برای دانلود خوب شبونه؟ واینکه اجازه قرار داد یکماهه میدن؟ ویا باید حتما سه ماهه به بالا باشهنقل قول:
پارتی داشته باشه پورت خالی هم گیر میاد...نقل قول:
میشه بگین چه سرویسی واسه دانلود شبانه پیشنهاد میکنیننقل قول:
فقط برای دانلود شبانه میخام
بیشترین سرعت که ترجیحا محدود هم نشه دیگه
بله میدن، اجازه ای نیست که؛ هر چند ماه که بخواین میدن.نقل قول:
در مورد سرعت، هر چقدر سرعته بالاتر بگیرید که چه بهتر، هرچی پول بدی آش می خوری. :n01:
من الان 4mb دارم؛ اون اولاش،سرعت شبام مثه روزام بود،رو 550 به بالا نوسان داشت.
ولی الان چون تقریبا هر ماه 15 الی 20 گیگ دانلود کردم، سرعتم شده 200 الی 250 و بالاتر نمیره؛
گیج شدم بین شاتل و پارس... یه کی که قطعی نداشته باشه، کدومه؟ با چه حجم و سرعتی؟... وب گردیم زیاده، ولی دانلودم شاید هفته ای 4 گیگ باشه... مرکز محابراتی مالک اشترم... آها، شاید یوتیوب هم تماشا کنم با کیفیت کم و چت تصویری هم شاید یه کمی....
مرسی بچه ها... دیگه چشام درد گرفت اینقدر تاپیک خوندم میتونم سیر تکامل شرکت ها رو بگم... :n02:
به نظر شما بین adsl مخابرات ، پارس آنلاین ، صبا نت ، شاتل و هر چی که توی تهرانه کدومش هم سرعت خوبی داره هم ارزون تره؟؟
تو مخابرات یا شاتل ؟نقل قول:
شاتل.چون شاتل باید برای یوزرت پورت بزنه مخابرات فقط دستورشو اجرا میکنه که خطت رو رانژه یا تخلیه کنهنقل قول: