بله من 39 گیگ دانلود داشتم و ماه بعد از سرور داخلی هم محدود شدم.نقل قول:
Printable View
بله من 39 گیگ دانلود داشتم و ماه بعد از سرور داخلی هم محدود شدم.نقل قول:
پس اینایی که 200 گیگ یا 300 گیگ دانلود دارن تو یه ماه چریانشون چیه؟ بنده عکس دارم از اینکه طرف 350 گیگ تو یه ماه گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟!نقل قول:
دوست عزیز اشتباه می کنی:n02:نقل قول:
با چیزایی که توی این تاپیک در مورد شاتل شنیدم مطمئنم که سیستم محدودیت برنامه هست و کاملا بسته به منطقه مخابراتی و ترافیکش عمل می کنه
دوستان مشهدی یک حجم زیادی دانلود می کنند و محدود نمی شن.اگه مرکز مخابراتیتون خلوت بود محدود نمی شدید:n06:
والا دوست عزیز من که ۸ مگ دارم توی یه هفته حدود ۳۰-۴۰ گیگ شبانه دانلود کردم که شبانه من محدود شد روی ۷۰ کیلو بایت ... وبه صورت پله پله برگشت به حالت عادی... ۲۰۰-۳۰۰ گیگ رو شاید صبح ها دانلود کردند و هزینشو دادند..نقل قول:
بعد مطمئن هستید که اینترنتشون شاتل بوده ؟
300گیگ؟! شاتلللللل؟! شاتل جون به عزرایئل نمیده دانلود بشه ازش انجام بدی؟!نقل قول:
سلام
بچه ها در ماه چقدر باید دانلود داشته باشیم تا محدود نشیم ؟
تقریبی؟
معلوم نمی کنه من دیدم آدم بوده اومده اینججا گفته 2شب دانلو داشتم (حدود10گیگ) محدود شدم آدم هم بوده 40 گیگ دانلود کرده مسدود نشدهنقل قول:
بستگی مستقیم به مرکز مخابراتی شما داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغی در کار نیست. راه واقعی رو به همه بگید تا همه استفاده کنن. بله دوستان مثل اینکه باگی هست و شاتلی ها فقط برای خودشون میخوان ... بمولا این راهش نیست....همینکارارو کردیم تو همه چیز عقبیم. همه چیز رو برای خودمون میخوایم
من لوگ همین فرد رو دارم برای اردیبهشت که 242 گیگ هم اون ماه دانلود کرده./
خوب چجوری میشه این همه دانلود کرد؟نقل قول:
اینو باید اونایی بگن که خودشون رو زدن اون راه و هر شب دارن 12 گیگ دانلود میکنن و میان اینجا پست میزارن که شاتل اشغاله!نقل قول: