نقل قول:
شما با این ادرس وارد شوید.
کد:http://ecare.tct.ir/index.php
Printable View
نقل قول:
شما با این ادرس وارد شوید.
کد:http://ecare.tct.ir/index.php
بازم همون ارور رو میده...
این سیستم گزارش گیری و ثبت مصرف مخابرات خیلی برام جالبه
به طور مثال شما مطمین باشید که تو یک بازده زمانی 10 گیگ دانلود کردید ولی گزارش گیری مهابرات از شما 12 گیگ حجم کم کرده یا اینکه تو شبانه 24 گیگ دانلود می کنید ولی تو گزارش میزنه 27 گیگ دانلود کردید.
البته اینو بگم من تا حالا حجمی نبودم آیا همه شرکتها اینطوری هستند یا فقط مخابرات که اینطوری هست؟
با مرورگر دیگر یا از آخرین مرورگر استفاده کنید برای من که باز میشه و مشکلی نیستنقل قول:
سلام
دوستان الان مخابرات دو تا طرح داره
یکی یاقوت که به درد نمیخوره چون کلا درماه 3 گیگ میشه شبانه دانلود کرد
یکی هم به طور معمولی زده پس پرداخت و پیش پرداخت و اینا
این سرویس دومی شبانه رایگان داره ؟
دوستان شما هم با این سرویس اپ تو 16 سرعت وب گردی تون پایین هستش برای من که فرقی با اون 512 نامحدود که داشتم نداره بعضا کند تر هم هستش دیروز از سایت ورزش3 خواستم 1 خلاصه فوتبال 4 دقیقه ای رو ببینم گفتم الان 3 سوت پر میکنه ولی انقدر کند بود کلی طول کشید حتی از 512 قبلیم هم کندتر بود
ولی سرعت دانلود هام خوبه
من که مشکلی ندارم، اوکیه. یوتیوب 1080 استریم می کنم.نقل قول:
از این سایت تست بگیرنقل قول:
کد:http://testmy.net/download
دوستان بنده سرویس اپ تو برای یکی از رفقا تا ۱۶ مگ دارم ولی هیچقوت از اون سرعت ۲ مگ پایه اش بالاتر نمیره و نرفته از مودم نیست؟
مودم دیلینک 27۵۰ یا 3۰ باید باشه اگه اشتباه نکنم :n13:
منم دقیقا همین مشکلو دارم، با مودم 2740 و یه مودم دیگه(بیلیون) هم چک کردم، سرویس الکامپ up to 8 گرفتم ولی سرعتم از 2 مگ (220KB/s) بالاتر نمیره، حدود 20 بار با 2020 تماس گرفتم ولی میگن مشکلی نداره، سرعت شما طبق قرارداده ،خدایی دیگه نمیدونم چکار کنم.:n03:نقل قول:
اخه اون یکی رفیقم طرح تابستونی داره قشنگ ۱۸ مگ براش بسته شدهنقل قول:
شانس ماست دیگه
سلام دوستان من خطم فیبر نوریه و مجبورم مخابرات بگیرم و بیشتر بازی انلاین میکنم بنظرتون کدوم سرویس مخابرات بهتره و ی سوال دیگه پینگ مخابرات چطوره؟
به نظرم شما همون سرویس "صد دانه یاقوت" واستون مناسبه چون قیمت سالانه ش ۹۵/۰۰۰ تومنه و ماهی ۲ گیگ بهتون میده و میتونید بسته ۱۰۰ گیگ هم با قیمت ۹۸/۱۰۰ تومن بخرید که نسبتا مناسبه . درباره پینگ خیالتون راحت باشه مخابرات اگه هیچی نداشته باشه پینگش خوبه . حداقل من که راضی هستم . ضمنا اینم مد نظر قرار بدید که جشنواره صد دانه یاقوت دانلود شبانه رایگان نداره و فقط ماهی ۳ گیگ میتونید دانلود شبانه انجام بدید .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
شماها خسته نشدین از این مخابرات چی های دزد ؟ هر کی دیگه جای شماها بود تا الان جون داده بود چقدر شماها اخه پوست کلفتین بکشید بیرون دیگه خسته نشدین از پینگ بالا و کندی و .......؟
داداش ما مجبوریم مخابرات بگیریم اگ شاتل پارس انلاین یا هر شکت دیگه ی روی خط من سرویس میداد اون رو میگرفتم الان مخابرات بهتره از هیچی:n27:
- - - Updated - - -
داداش ما مجبوریم مخابرات بگیریم اگ شاتل پارس انلاین یا هر شرکت دیگه ی روی خط من سرویس میداد اون رو میگرفتم الان مخابرات بهتره از هیچی:n27:
شیفت ناگهانی و بی دلیل در سرعت دانلود .........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n35:
تو یکسری مناطق بخاطر نوع تکنولوژی فیبرشون پهنای باند کمه و بیشتر از ۲مگ نمیدن. نمونش یکسری خط های فیبر مرکز حافظ.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستانی که تازه میخوان نت بگیرن از مخابرات کمی صبر کنن احتمالا برای دهه فجر یه طرح خوب بزارن البته مطمئن نیستما ولی به نظرم احتمالش زیاد باشه
اینا اشتباه محاسباتیه که تو IDM اتفاق میفته وگرنه واقعا تو اون چند ثانیه سرعت دانلودت انقدر زیاد نمیشه. واسه منم این قضیه زیاد اتفاق میفته، مخصوصا وقتی از speed limiter استفاده میکنمنقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
شیفت روبه پایین.کاهش سرعت منظور بنده است.نقل قول:
آها، من فک کردم مثل خودم 512 هستی [emoji4]نقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
سلام
دیشب تو دانلود شبانه اشتباه بسیار بدی کردم:
من مودم رو سر ساعت خودم روشن و خاموش می کنم چون ساعت 2 و 6 بیدارم.
اما دیشب خسته بودم و خواب موندم و مودم رو بجای 6 نزدیک 7 خاموش کردم.
کل دانلود دیشب حدود 22 گیگ بوده.
بنظر شما چطوری حساب می کنن؟
همه رو روزانه حساب می کنن یا مثلا 4 -5 گیگی رو روزانه میزنن؟
مودم هم اتوماتیک خاموش نمیشه.
حالا 24 ساعت باید صبر کنم ببینم از 2 تا 7 رو یه تیکه زده یا قطعی هم بوده!
خیلی اعصابم خرد شد!
دانلود دیشب کوفت شد!
اشتباه بدی کردم. اگه 22 گیگ رو روزانه بزنن خیلی بد میشه. :n14:
برای اینکه از این اتفاقات نیفته باید ساعت خود برنامه دانلود منیجر رو تنظیم کنیدنقل قول:
تمام برنامه های دانلود هم این گزینه رو دارن که سر یک ساعتی سیستم رو خاموش کنن
و دیگه مجبور نیستین خودتون این کار رو انجام بدید
مودم هم اگر بصورت Bridge به سیستم وصل باشه وقتی کامپیوتر خاموش میشه
اینترنت هم قطع میشه و دیگه لازم نیست مودم رو خاموش و روشن کنید
سلام
من حدود یک سال پیش با کمپین ویژه از طرح نا محدود به 2 مگ با دانلود شبانه تغییر وضعیت دادم
همیشه مودم ساعت یک ریستارت می شد و دفعه ی بعدی هفت صبح(دانلود رایگان شبانه 1 تا7 )
ولی اخیرا دیگه این اتفاق نمی افته
و فقط هفت صبح ریستارت میشه و دیگه ساعت یک ریستارت نمیشه
حتی تا ساعت سه هم این اتفاق نمیوفته
2020 هم انچنان جواب خاصی نگفت
آیا برای شما هم این اتفاق افتاده؟
نقل قول:
دوست گرامی
سوال من این بود که تو این حالت ترافیک رو چطور محاسبه می کنند؟!
سلام دوستان من الان سرویس 512 نامحدود دارم میخواستم تبدیلش کنم به 4mps یا 2mps فقط نمی دونم کدوم طرح پیش یا پس پرداخت رو بگیرم که برام بصرفه تر باشه و دانلود شبانه هم داشته باشه. ضمنا مصرف ماهیانه م بدون دانلود شبانه حدود 20 الی 25 گیگ میشه.
توصیه میکنم الان سرویستون رو تغییر ندید چون سرویس های دیگه مخابرات متاسفانه دانلود شبانه رایگان ندارن . یکم صبر کنید احتمالا دهه فجر جشنواره جدیدی بزارن که دان شبانه داشته باشه . یه راه دیگه هم اینه که از isp دیگه ای نت بگیرید .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
من تازه اینترنت مخابرات رو گرفتم
وقتی رو بعضی سایتا مثلا همین انجمن از طریق اینترنت مخابرات میخوام وارد شم ارور service unavailable میده ؟؟؟
ولی با isp دیگه با همون pc مشکلی نیست ؟؟
من با نت مخابرات هیچ مشکل خاصی ندارمنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
!!!نقل قول:
خوش به حال شما
کسی میدونه مشکل از چیه ؟؟
به dns مربوطه؟
90 درصد از dns هستش، شما برنامه Dns Jumper رو دانلود کن و سریعترین dns ها رو جایگزین کن.نقل قول:
از DNS گوگل می تونی استفاده کنینقل قول:
8.8.8.8
8.8.4.4
سرعت شماها چطوره؟ کم نشده
دیروز سرویس 16مگ پس پرداختمو از تو پنل زدم به پیش پرداخت تبدیل شد. بعد دیدم سرویسمو زده 4مگ! تو خرید حجمم سرویسا نمیاد برای خرید ففط حجما میاد. تاریخ انقضا رو هم زده ۶بهمن. زنگ زدم 2020 فقط یه مشت اراجیف بلدن تحویلت بدن! حالا باید ۲هفته صبر کنم تا بتونم سرویس بخرم واقعا شاهکار قرنه سیستمشون! منم فعلا سوییچ کردم به ایرانسل حداقل سرعتش اینقد مثل مخابرات داغون نیس :-|
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آقا مال منم اين جورى شده، زنگ زدم ٢٠٢٠ گفت مشكلى نيست، خودمم تست كردم ظاهرا كم نمى كنه حجم رو، ولى نميدونم بازم و مى ترسم كم كنه از حجمم..نقل قول:
سرعت شماها چطوره؟ کم نشده
.نقل قول:
مخابرات تهران یکی از آشغالترین سیستم خرید آنلاین سرویس و حجم رو داره.یعنی آدم فقط میتونه فهش بهشون بده.برن از پارس آنلاین یاد بگیرن از شاتل یاد بگیرن... آخه این چه پنل خریدی که مخابرات تهران داره..
فعلا تنها کاری که میشه کرد اینه که صبر کنیم تا قبض بیاد......:V10:نقل قول:
دوستان تو این پنل کارری قسمت "تیکت خرابی" واقعیه یا دکوری؟
من سرويسم پيش پرداخته، نه تيكت اون اولا كه مال من مشكل داشت از همونجا تيكت زدم پيگيرى كردننقل قول:
.نقل قول:
خیلی ممنون با DnsJumper حل شد خیلی نرم افزار ساده و خوبی بود مرسی