منم مودم کارکرده خریدم فکر کنم بیشتر از یکسال بود خاموش بوده،اما وقتی طرح انتخاب کردم کارکردنقل قول:
Printable View
منم مودم کارکرده خریدم فکر کنم بیشتر از یکسال بود خاموش بوده،اما وقتی طرح انتخاب کردم کارکردنقل قول:
سلام بر دوستان
یه سوال در مورد سرعت 128 دارم
کسی سرعت 128 داره اینجا
دانلود این چهقدر هستش
مثل شرکتهای خصوصی adsl 128 رو میتونی ازش تا 512 استفاده کنی یا اینکه کاملا محدود شده رو 128
دیشب که باز تا صبح قطع بود و خبر هم نداده بودن. فکر کنم شب جمعه رو با شب شنبه قاطی کرده بودن.
برف وبارونا شروع شد خدا به داد کاربرا مبین نت برسه
10تا20نقل قول:
یه کلام کلا مبین نت اشغال است
تعرفه ها گرون
پینگ بالا
قطعی زیاد
پشتیبانی پوکیده
سراسری نبوده چون برا من وصل بود اونم با آخرین سرعت!نقل قول:
ولی جمعه قطع بود.
فقط شب جمعه قطع بود.فک کنم ماله شما کلا مشکل سیگنال دارهنقل قول:
یه علت دیگه ش هم بد شدن آب و هوا مخصوصا باد و بارونه
از پشتیبانیش پرسیدمنقل قول:
ولی از چند تا از دوستامم شنیده بودم که تا یکسال وقت داری
آقا چند تا سوال
من فردا میخوام برم مبین نت بگیرم
1 مگ نامحدود ضریب 1 به 10
سرعت دانلودش چنده؟
پینکش روی چنده؟
بعد شبا که حجمی ها رایگان میشن روی این نامحدودم تاثییر میزاره یا نه؟یا من با همون 110 , 120 دانلود دارم
من مودم دست دوم دارم میگیرم..حدودا 5 ماه کارکرده..چند میارزه.؟
مودم بیرونی بارون بیاد مشکلی نداره ؟ نمیخواد چیزی روش بگیریم؟
اشتراک 1 به 10 نگیر که کلاه بزرگی سرت می ره و اشغال ترین طرح مبین نت هستنقل قول:
نقل قول:
نه احتیاجی به چیزی نداره مگه اینکه رعدو برق بزنه بهشن :n02:
جنسشون بهتر از اینهاست ولی اگه نگرانی موقع بارندگی خاموشش کنی و از برق بکشیش کافیه
والا دانلودش میگن 120 ـهنقل قول:
حالا من اطلاعات میخواستم درباره اش
من بیشتر برای دانلود میخوامش
نقل قول:
هرکه بهت گفته پس واحدش رو بهت نگفته سرعت این طرح درشبانه روز 120 کیلوبیت هستنقل قول:
که میشه 12 کیلوبایت که همون سرعت دیالوپ میشه
مودم تون چه مدلی هست؟
نقل قول:
مدلش: BM632w ـه
اما این سرعت دانلودی که شما میگید فک نکنم باشه
برای ماهی 68 هزار تومن با 12 دانلود داشته باشی خیلی خنده داره
والا توی تاپیک های دیگه سرچ زدم مثل اینجا
یکی از نقل قول ها:
نقل قول:
اون طرحی که شما می گی با این که از قول سعید جان نقل کردید دو طرح مختلف هستندنقل قول:
طرح سعید 1 مگ نامحدود از ساعت 8 صبح نا 20 با اشتراک 1 به 4 هست، طرح خوبیه قیمتش هم 55 تومنه
طرحی که شما می گی اشتراکش 1 به 10 هست و تا الان هیچکس سرعتی بالاتر از 12 کیلوبایت ازش نداشته.
قیمت مودم تون هم بین 150-180 خوبه
نقل قول:
اگه اینطوریه که نمیگیرم..
آخه چطور حساب میکنن
من الان خودم 1 مگ نامحدود مخابرات دارم ضریب 1 به 10 ماهی 45 تومن..سرعتمم شب و روز از 120 پایین تر نمیاد ( ما به این میگیم سرعت دانلود ضریب 1 به 10 )
حالا نمیدونم مبین نت چطوری حساب میکنه.؟
همه طرح های مبین نت هم اشتراکشون مثل مخابرات هست بجز این یکی که سرعت 1 مگ رو تقسیم بر 10 می کنه چه 10 نفر باشند چه ناشندنقل قول:
درمورد دلیل این کار مبین نت هم قبلا بحث شده. برای اطلاع بیشتر نگاه کاملی به 50 صفحه اخیربنداز
در مورد ریست اکانت توی سایتشون نوشتن که چند پست قبلتر لینکش رو هم گذاشتم. با این حساب معلومه که اون قانون رو نوشتن، ولی گذاشتن برای روزی که بهش نیاز پیدا کنن.نقل قول:
برای سیگنال هم متاسفانه منطقه ما شلوغ هست و شاید اینجوری خواستن که ترافیک رو از طرف ما پرمصرفهای مستکبر بگیرن و بدن به مستضعفین سایر مناطق. :n13:
خب ظاهرا مبین نت بعد از اون قطعی شب جمعه قشنگ گند زد تو اینترنتش ...
سمت ما که دیگه غیر از آیپی ۵ هیچ آیپی دیگه ای نمیگیره ، سرعت هم کاملا تابلو روی ۹۰ محدود شده ، با اکانت ۲مگ ۶ ماهه که دارم با پونصدتا!! کانکشن هم سرعت بیشتر از ۹۰ نمیشه و خیلی ضایع روی ۹۰ محدود کردن
تا فردا شب صبر میکنم اگه همین وضعیت بود مودم میره برای فروش ...
درود
من یک مشلی پیدا کردم با مودم جیبی.
وقتی روشن میکنم چراغ Wimax چشمک منظم داره و ثابت نمیشه و سیگنال پیدا نمیکنه.
مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز، متاسفانه مودم های جیبی بر اساس تجربه دوستان کیفیت مناسبی ندارن و از لحاظ گیرندگی ضعیف هستن و تنها جاهایی که شبکه پوشش بسیار مناسبی داشته باشه میشه ازشون
استفاده کرد.
حامد جان لطفا صندوق پ خ تون رو چک کنین. منتظرم . مرسی .:n05:نقل قول:
سلام
نرم افزارهایی در اینتزنت هست که نوشتن مودم مبین نت رو restart میکنن برای دانلود شبانه.
یعنی زمانی رو به برنامه میدیم و ری استارت میشه مودم. کسی تا حالا ازین نرم افزارها استفاده کرده؟ و برای مودم ضرری نداره ؟
یک نمومش که خوب جواب داده رو لطفا اپلود کنید... ممنون
نیازی نیسنقل قول:
به شخصه بیش از 20 30 بار تست کردم
به محض اینکه ساعت از 2 رد میشه دیگه هیچ ترافیکی رو محاسبه نمیکنه
البته من تست های دیگه هم انجام دادم
مثلا ساعت 1:55 مودمو ریکانکت کردم و با این حال هم به جز 2 3 مگ ترافیک زیادی ازم کم نکرد
دوستان یه مودم گرفتم که اکانتش تموم شده.میگم راهی نیست که بفهمم میزان پوشش مبین چطوره؟بدون اینکه طرح انتخاب کنم؟
برای بررسی پوشش منطقه احتیاجی به داشتن طرح نیستنقل قول:
مودم رو روشن کن به قسمت تنظیمات مودم برو و تب wimax رو انتخاب کن مقدار و قدرت سیگنال و RSSI و ... نوشته شده
امروز دوباره گند زده شد تو نت :| چند وقت بود نتم بدون مشکل بود .. از وقتی که برای ارتقای شبکه (!) قطع شد گند زدن توش .. بگو شما ک بلد نیستید ارتقا بدید لا اقل دیگه کاری به کارش نداشته باشید ..
عزیز من 1 سال استفاده کردم همینجا 2 روزه اینجوری شده.نقل قول:
من دو سال مبین نت داشتم الان از وقتی ارتقا دادن تا اونجایی که تو کار مبین هستl انتن ها چینی هستند بورد انتن ها به شدت کم شده و سیگنال که قبلا خوب بود الان افتضاع شده
با مسول فروش اقای فرخیان که مغر متفکر این مبین نت هم صحبت کردیم اونها به 0 رسیدند نمیدونند چیکار کنند
بیشتر فروش مبین نت هم داخل تهران اهواز شیراز هست
وضعیت اهواز واقعا افتصاع هست
به هر کی هم که میخواد بخره میگم نگیر اشغاله
خوده من میخوام مودم بفروشم
اشغال تر این نیست واقعا دوست دارم ورشیکسته بشه این شرکت
چون واقعا دزد هست
اگر این وضعیت داخل تهران بود هر کسی یک تف میکرد شرکتشو اب میبرد
به امید ورشیکسته شدن این شرکت دزد:n24:
هر شرکتی یه دوران اوج داره و یه دوران سقوط. تصمیمات اشتباه و شرایط اقتصادی و عقب موندن از تکنولوژی روز می تونه هر شرکتی رو زمین بزنه مصداقش هم بسیاری از شرکت های بزرگ خارجی لپتاپ و تجهیزات کامپیوتر هست. مبین نت هم که جای خودش
رو داره. این مصرف کننده هست که باید شرایط خودش رو بسنجه و بهترین رو متناسب با شرایط خودش انتخاب کنه. ناسزا و بدوبیراه نه چیزی رو عوض می کنه ونه سودی برای مشتری داره.
یه زمانی بود که مبیت نت خیلی ارزون تر از هزینه ای بود که برای وایرلس می کردم و سرعت 2 مگ رو فقط 16 تومن می گرفتم پس به نفعم بود که بیام و از مبین نت استفاده کنم. این روزها هم که دیگه قیمتش با خدمات دیگه سربه سر و حتی گرونتر
شده و مثل اینکه قراره تو چند روز اینده گرونتر هم بشه. من که کم کم دارم کنارش می زارم هرچند هنوز کیفیت سیگنال واسم خوبه.
پس بهتره بجای ناسزا گفتن و خراب کردن جو انجمن هرچه سریعتر خودمون رو باشرایط جدید وفق بدیم و کاری رو انجام بدیم که بیشتر به سود خودمون باشه
از امروز صبح سیگنال برای من قوی تر شده همچنین شاخص های دیگه :
سیگنال 52 الی 55 بود که شده 62 الی 63
CINR روی 12 بود که الان روی 14.5 الی 15.5 هست.
و RSSI روی 77بود که الان 74 شده.
الان سرعت لود صفحات وب خیلی سریعتر شده...
دوستان عزیز حرف این دوستمون رو تائید می کنید که گفتن :
نیازی نیس
به شخصه بیش از 20 30 بار تست کردم
به محض اینکه ساعت از 2 رد میشه دیگه هیچ ترافیکی رو محاسبه نمیکنه
---------------------
اگر اینطور هست چرا یه عده اومدن برنامه نوشتن برای ری استارت شدن مودم؟
به غیراز مبین نت هر isp دیگه ای که کار کردم هیچ کدوم نیازی به خاموش و روشن کردن نداشتننقل قول:
شاید یه زمانی نیاز به این برنامه ها بوده یا بعضی از شرکت ها مشکل داشته باشن
نقل قول:
دوست عزیز وقتی من 8 تا مودم از این شرکت دارم بفرمایند مبلع برگشت بزنند وقتی ما خریدیم خوب بوده ولی چرا الان سیگنال 0 هست
بفرمایند مبلغ به روز +هر کدوم 100 هزار تومان شارز داخل هست بدهند وقتی زیرش میزنند
باید برای بدبخت شدن این شرکت هم دعا کرد
بله بنده هم تأیید میکنم ، تا به حال تو این 2 سال که دارم از مبین نت استفاده میکنم برای دانلود رایگان مودم رو خاموش و روشن (ری استارت) نکردم ، مشکلی هم نداشتم.نقل قول:
شاتل هنوز گاهی قاطی میکنه .هموت شبای اول 2گیگ کرد تو پاچم چون قبل از 1 خاموش نکردم. حالا هم شب هم صبح خاموش/روشن میکنم ودیگه این مشکلو ندارم. اما در مورد مبین تو این چند سال هیچ مشکلی نداشتم و مودم گاهی چند هفته روشن میمونه.نقل قول:
نقل قول:
اتفاقاً نکته جالبی مطرح شد و باعث یادم بیافته که چند وقته برام وضعیت محاسبه حجمها سئوال شده.
قدیم برامون مینوشت که توی ساعات مجانی چقدر به اینترنت وصل بودیم، ولی ترافیک رو صفر میداد. الان تا وقتی مودم روشن و خاموش نشده همه رو با هم حساب میکنه و مشابه لیست زیر مینویسه. دیگه میمونم که اون حجمی که جلوش نوشته واقعاً مال زمان عادی تا دو نصفه شب هست و یا واقعاً چون مودم رو روشن و خاموش نکردم، همه رو به پای حجمم حساب کرده.
از ساعت ۲۲:۱۴ تا ساعت ۰۸:۱۲ ۵۱ مگابایت
از ساعت ۱۹:۴۶ تا ساعت ۰۷:۴۵ ۶۹ مگابایت
از ساعت ۲۳:۰۶ تا ساعت ۰۶:۴۹ ۶۸ مگابایت
از ساعت ۱۶:۵۹ تا ساعت ۰۵:۱۹ ۳۴۸ مگابایت
این رو میپرسم چون جدیداً به هوای اتوماتیک بودن سیستم محاسبه، دیگه مودم رو روشن و خاموش نمیکنم و نسبت به قبل دارم میبینم که حجم اصلی خیلی خیلی سریعتر داره تموم میشه. درصورتی که میدونم حتی نسبت به قبل مصرف روزانهام هم کمتر شده. چون وایرلس و آپدیتها هم خاموش هست، میدونم که کار هــک وایرلس یا خوردن اینترنت نیست.
واقعاً کسی همچین مشکلی مثل داشته یا از یه جای مطمئن مثل سایت یا وبلاگ دیده که تابحال در مورد این مشکل نظری داده باشه؟
این داستان {مشترکین خانگی مجاز به دریافت خدمات با سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه نیستند.} هنوز پابرجاست یا نه؟
چندبار چک کردم مشکلی نبودهنقل قول:
میتونی حجم دانلود شده از idm یا برنامه های مانیتورینگ رو با مبین نت چک کنی
بله پا برجاستنقل قول:
آره ولی با کارت دانشجویی راحت میتونی سرعت های بالاتر رو هم بگیری.نقل قول:
سلام
دوستان یکی از آشناهای ما میگفت از مبین نت سرویس میگیره و میگفت مودم رو به صورت امانی میدند؟
ایا درسته؟
نقل قول:
به نظر که مجبورم چک کنم. ولی این قضیه چسبوندن ساعات مجانی با ساعات پولی رو قبلاً نداشتم و وجودش ذاتاً مشکوک هست. چون راحت میتونن مشابه جدا کردن حجم مجانی و پولی، ساعتها رو هم جدا کنن. ولی وقتی نمیکنن شاید اصولاً حجمها رو هم جدا نمیکنن.
سئوالم این هست که آیا کس دیگهای هم این مورد رو توی بخش حجم مصرفی خودش داره؟