امروز ورلد 2 بیتا هم ورژن 2 شد
بازی شدیدن سنگین شهده با اینتیرنیت 256 حدود 5 دقیقه طول میکیشه تا لود شه
Printable View
امروز ورلد 2 بیتا هم ورژن 2 شد
بازی شدیدن سنگین شهده با اینتیرنیت 256 حدود 5 دقیقه طول میکیشه تا لود شه
بار اول این طوری بود برا من ! مپ که لود شد دیگه اینطوری نیست زود می ره توش
شنیدم به شهر رنک یک و دو و سه آیتم میدن ! اول اینکه درسته یا نه ؟ بعد این که به همه اعضا میدن یا یه سری خاص ؟ اگر خواستن بدن یه روز قبلش خبر بدین من برگردم آیتما رو بگیرم :دی
راسته :دی
شماااااااااا ؟ :))))
سعید این کلاه فاندری آرش رو بگیر شاخ شد باز :دی
قسمت دوم رو جواب ندادی ؟ به کیا میدن ؟
هیچ وقت نمیان به 50 نفر steel box بدن یا به چند نفر خاص آیتم بدن چون صدای بقیه در میاد ! اگر هم چیزی بخوان بدن حق بیلدرهای شهره نه کس دیگه چون اونا شهرو کشوندن بالا
تازه شهر رنک 1 هم کلی جا خالی داره اگه اینطوری باشه ملت سرازیر میشن اونجا...
هر کی اطلاعات دقیق داره بیاد رو کنه :دی
سه سه چه کسی رو هم میگه کلاه منو برداره :)) =))
آدم قطعی بود !
کی گفت شهر رنک یک کلی جای خالی داره ؟! ما فقط 5 تا جای خالی داریم
مجید دلبندنم آدم قحطی نه قطعی !! :دی
حالا بذار رنک یک شین بعد بگو شهر رنک یک ! منظورم اون یکی شهر بود Almeria
خلاصه پولی ، آیتمی ، مال مفتی ، چیزی بود مارو خبر کنید :دی
بین ما و Almeria هیچ فرقی وجود نداره شهر ما شهر اوناست مثل فورتیشون که دست ماست البته ما یکم فشار اوردیم ازشون گرفتیم ولی بلاخره ماله خودشونه!
حسین بیا بریم رو مخ این almeria کلی کارگر دارن مثل زنبور کار میکنن :دی بیا بهشون بگو تو ورلد جدید کنار ما شهر انتخاب کنن با هم فورت رو بگیریم :دی
کارگر اصلیشون Shaelee هستش فکر کنم فقط اون کار میکنه . اون زمان که اونجا بــودم یه چیزی در حدود 1200یا 1300 ساعت کار داشت .
APB هست برار :دی .نقل قول:
این چه بازیه تو امضات گذاشتی بده ماهم بزنیم ...
سلام جِواد برار :دی
این چه بازیه تو امضات گذاشتی بده ماهم بزنیم ...
اون یارو فکر کنم ربات باشه با سوخت هسته ای هم کار میکنه ... یا اینکه کارگر افعانیه با سوخت بربری :دی
فلاندیه با سوخت ایزوله!
از من به شما نصیحت با shaelee اصلاٌ وارد رابطه مرامی نشید مثله سگ بهتون مچسبه.......................
خلاصه من خاطره بعد از ورد briscoe با این مرد دارم مخه kelistra رو بزنید اگه میتونید
سلام به همه:20:
من از The-West دیگه خیلی خسته شدم برای همین میخوام اکانتمو به یک نفر دیگه بدم.
دو تا کاراکتر دارم ، یکی تو کلرادو اون یکی تو بریسکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلرادو : سولجر ، فورت فایتر
برای دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید !
برای دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید !
----------------------------------------------------------------
بریسکو : دوئلر ، دوئلر
هرکی خواست لطفا بگه :31:
------------------------------
مبارک صاحب جدیدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه :D
ایشالا که هر جا هستی موفق باشی :46:
دوستانی هم که با چند کاراکتر بازی میکنن خیلی مواظب باشن ! قوانین خیلی سختگیرانه ای وضع شده :دی
ورژن جدید کی میاد؟ :D
ورژن جدید 1 ماه می شه اومده ! منظورت کدوم ورژن هست حالا ؟ :sq_11:
دیدم خیلی سوت و کور شده خواستم یه کم اکتیویتی زیاد شه!!!نقل قول:
دارم بازی می کنم می بینم ورژن جدید اومده خودم :sq_2:
منم امشب عضو شدم ::31:
امسال advent calender خیلی مسخره شده ! رید به ذوقم !
ای گفتی!! من کلّی شکممو صابون زده بودم مثل پارسال باشه!!!نقل قول:
سلام آقایون
ما هم تازه اومدیم
تو سرور dakota :دی
خوش اومدی !
تا 6 december بازی جدید باز شده . روزی یک بار می تونید به صورت مجانی بازی کنید ...
سلام دوستان دوباره
سوالی داشتم از نزد استادان الآف الدوله ی این بازی:دی
و اون هم این بود که من الآن کلاس ادونچر ور داشتم
سوال این است که این کلاس الآن چه کاری برای تان میتونه انجام بده اصلا کلا چه کارایی از دستش بر میاد:دی
منظورمم اون مفاد و مضادش نسبت به بقیه نیست چمیدونم 50 درصد راه میره این حرفا
با تشــــــــــکر
تو قسمت character چه تفاوتی با همدیگر می کنند را کاملا نوشته به جز اونا هیچ تفاوتی با هم ندارند
نه ببین منظورم اینه که توجه کن
الآن مثلا یه کارگر میتونه برای تان (town) بشینه عملگی کنه و بنایی کنه و این حرفا
من چکار میتونم بکنم و یه دوئلر و سرباز چکار میتونن بکنن
منظورم این بود:دی
اگه اسکیلش را داشته باشه هر 4 تا کاراکتر می تونه برا شهر کارگری کنه !! فقط کارگر bonus برای کارگری داره و اون 3 تای دیگه نداره !
الان من سربازم و آرش ادونچر که هر دو تامون الان کارگریم چون اسکیلام را گذاشتیم برا construction ...
که اینطور
دست شما درد نکنه:دی
الان بهترین جا واسه رفتن و شروع کردن به نظرم colorado باید باشه! چون هم پرمیومش واسه ما که ناگت سخت گیرمون میاد خیلی خوبه، هم ایرانیا توش خیلی قوین، هم اگه دوئلر باشید چ.ن دوئلر ری اسکیل کرده خیلی ریاده راحت پیش رفت می کنید! من پیشنهادم اینه که پاشید بیاید کلورادو، پارسه یا پاسارگاد... خودم پذیرایی می کنم ازتون :n24:
ممنون آخه الآن لول 16 ام...منم که خیلی وقت بازی ندارم دیگه ذوق مرگم به همین لول و همین 5000 هزار تایی که دارم آخه خیلی بازی نمیکنم:دی
راستی یه سوال:n02: تفاوت gun با dueling weapon چیه
یعنی خوب dueling weapon که مشخصه gun چکار میکنه
پ.ن:حالا به هر حال اومدیم دیگه
به اسم shinobian
هوامونو داشته باشید:دی
weapon فقط برای دوئل هست و gun فقط برای fort battle هستنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من تو داکوتا عضوم کسی اونجا نیست شهر ایرانی می شناسید کسی میدونه چجوری طلا بخریم ممنون میشم کمکم کنید
Tala chejoori mishe kharid kasi midune
بیا ورلد 16 کولورادو من همه چیز رو برات توضیح میدم
برا منم توضیح بده :n19: راه ارزون ترش را :n22:
همه سایتا آنلاین دلار رو +3500 تومن میفروشن !! آخره ستمه واسه 30$ بیای 120 هزارتومن پول بدی ...
اوسکل شدم پارسال دلار 900 تومنی نخریدم :9:
برا این بازی 120 هزار تومان میدید ؟!؟!؟
دوستان حالا درسته این بازی سرگرمی شماست و ازش لذت میبیرید
ولی حداقل پول هاتونو بزارید یه بازی مثل wow یا نه gw2 شبیه این که حداقل ارزشش رو داشته باشه...120 هزار تومان west....wtf:دی
شما با 120 هزارتومن توی WOW میتونی 2 تا آیتم بخری یا دو ماه بازی کنی ولی west میتونی حداقل 8 ماه تا یه سال پرمیوم باشی .
بازی هم ارزش خرید پرمیوم رو داره از اونایی که خریدن بپرس اگه تونستی یه نفر پشیمون از خرید پیدا کنی :n24:
بازیکن های خارجی تو بازی هستن که فکر کنم بالای چند هزار دلار و یورو تا الان خرج کردن ولی یکی مثل سعید با 200-300 هزارتومن خرج کردن رنک 1 ئه (خاک) :n02:
اسم منم goldiger3297 هستش.
کسی یه town که برای ایرانیا باشه سراغ نداره؟
منظورم در dakota ست