احتمالا با ترافیک 3 گیگ بدون شبانه هست که فایده ای نداره....نقل قول:
باید با شاتل کرج تماس بگیری..
Printable View
احتمالا با ترافیک 3 گیگ بدون شبانه هست که فایده ای نداره....نقل قول:
باید با شاتل کرج تماس بگیری..
بدون شبانه هم قبوله ...نقل قول:
تو شبانه اکو 128 مونده اونوقت شما می خوای با روی 2 مگ شبانه بده.نقل قول:
هر کی هم زنگ بزنه فکر کنم باید از دفتر ریاست جمهوری نامه ببره تا بهش 2 مگ بدن.
شاید هم بگن آگهی مال قبل عید بوده.
کی گفته مونده ؟نقل قول:
من الان با 512 دره پیتش ماهی 15گیگ شبانه دانلود دارم !! :8::8::
خیلی لطف کرده بهتون باید 30 گیگ دانلود میکردید !!نقل قول:
شاید هم شما بهش لطف کردید و فشار بهش نیاوردید و سال اصلاح الگوی مصرف رو درست انجام دادید.
به هر حال از این دو حالت خارج نیست.
نه اتفاقا لطف نکرده ، لینک نذاشتم دانلود کنه وگرنه در همه حالت 58 کیلو فیکس رو میدهنقل قول:
سلام
دوستان این مودم zyxel شاتل خوبه؟ من خودم billion 5210 شاتل رو دارم خواستم مودم وایرلس بگیرم.
اما شاتل میگه غیر از این مودم یعنی zyxel مودم های دیگر رو پشتیبانی نمی کنیم.
برای این مودم باید کانکشن ساخت یا با کلید پاور وصل میشه؟
نظرتون چیه ؟ بگیرم؟
ممنون
یعنی حرف جدیدشون هست؟ قبلا که می گفتند ASUS هم ساپورت می کنیم.نقل قول:
در موردش نظری ندارم ولی اگر می خوای تهیه کنی از بازار بگیر که فکر کنم 15 تا 20 هزار تومان ارزونتر باشه اگر گیر بیاری.
این آگهی رو خیلی وقته داره میزنه ف کنم نزدیک 1 ماه میشه. شما سایتو ول کن به این شماره زنگ بزن :نقل قول:
اقایون سلام ،
الان داشتم شام می خوردم که یه دفعه چشمم به یه برگ روزنامه کنار اجاق گاز افتاد !!
نظرم رو جلب کرد و رفتم جلوتر ، دیدم بلههههه شاتل کرج یه اگهی داده ...
منم سریع شامو ول کردمو با سرعت مافوق صوت امدم پای کامپیوتر اما تو سایت شاتل خبری درج نشده !! حالا ماجرا چیه معلوم نیست ...
1مگ : 11575 تومان!!! ؟؟؟ ؟
2 مگ 13575 تومان؟؟!!!!
4403223 - 4416494
پ.ن: خدا به داد ما کرجیا برسه، قبلا که تهش 512 بود داستانمون این بود، حالا دیگه باید اون بالایی به داد برسه .
فکر نکنم شبانه نامحدود داشته باشه. پس خیالت راحته که تو شب سرعتت به زیر 16 نمی یاد ولی باید گیگی 9000 تومان بهشون بدید.نقل قول:
[QUOTE=soheilsh;4797203]اقایون سلام ،
الان داشتم شام می خوردم که یه دفعه چشمم به یه برگ روزنامه کنار اجاق گاز افتاد !!
نظرم رو جلب کرد و رفتم جلوتر ، دیدم بلههههه شاتل کرج یه اگهی داده ...
منم سریع شامو ول کردمو با سرعت مافوق صوت امدم پای کامپیوتر اما تو سایت شاتل خبری درج نشده !! حالا ماجرا چیه معلوم نیست ...
1مگ : 11575 تومان!!! ؟؟؟ ؟
2 مگ 13575 تومان؟؟!!!!
فعلا اینایی که زاییده بزرگ کنه سرعت بالا پیشکشش
شاتل فقط به فکر اینه یه جورایی دزدی کنه ...همینو بس
من پرسیدم ! 2مگ شبانش رایگان نیست !
خوب خدا روشکر! کاش یه چیز بهتر از خدا میخواستیم .نقل قول:
من پرسیدم ! 2مگ شبانش رایگان نیست !
اینم سرعت شبونه چند روز پیش تو کرج با Eco 512 :
از سمنان زنگ زدی کرج؟نقل قول:
همون مشهد که اول از همه 2 مگ می داد شبانه نداشت مشخص بود........
نه بابا !
این خبر مال 1 یا 2 ماه پیشه !
من همون موقع پرسیدم !
گفتم آقا شنیدم سرعت 2 مگ آوردین
یارو با پوسخند گفت بله البته شبانه نداره و ماهی 3 گیگه :دی
من اول از همه اکو512 داشتم و واقعآ راضی بودم ! هر شب 1 گیگو دانلود میکردم !
بعد دیدم اکو 128 همون 512 هست ، رفتم رو اکو128 شبانه بزور 500 دانلود میکردم ! همش فش میدادم شاتلو
میخواستم برم پارس آنلاین گفتم بذار یه بار هم آرت1 رو تجربه کنم !
الان اومدم آرت 1 ! 3 شبه !
اینم دانلوده این 3 شب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پایینه 3 شب برای اکو 128 ه !
خداییش خوب شد نرفتم پارس آنلاین ! ولی خاب خدا کنه به همین کیفیت بموونه !
تنها مشکلم سرعت آپلود کم هست ! 160 کیلوبیت خیلی کمه !
بخاطر همین پینگم برای بازی کردن بالا اومده !
ایکاش میشد از روی دانلود کم کنن بذارن روی آپلود :دی
پس شانس آوردم منم ریسک نکردم برم رو 128 . این دوره هم 512 شارژ کردم، احتمالا حالا حالاها باید همین رویه رو جلو برم. راستی با Art خوب دانلود کردی. PC یه کله روشن بود ؟!نقل قول:
من اول از همه اکو512 داشتم و واقعآ راضی بودم ! هر شب 1 گیگو دانلود میکردم !
بعد دیدم اکو 128 همون 512 هست ، رفتم رو اکو128 شبانه بزور 500 دانلود میکردم !
عزیز اون 2 گیگی که میبینی دانلود کردن بین ساعت 1 تا 7 هست که ترافیک رایگانه .نقل قول:
R@R#M@N جان ، شما ترافیکت رو نیگه داشتی ترشی بندازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . یسر خوب با این وضع ییش بری آخر ماه عین 12 گیگت رو باید بریزی تو جوق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من که بعد 11 روز ، 10 گیگ از ترافیکمو سوزوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز خوبه 5 گیگ عیدی رسید بمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هات فایل باز شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم فکر میکردم به این نتیجه رسیدم که ببین چه بلایی سرمون آوردن که به چه چیزایی باید دلمون و خوش کنیم !..... هی بدبختی !!!
عزیز جون همونطور که اوسن گفت اون دانلود، دانلوده رایگان شب هست !نقل قول:
پس شانس آوردم منم ریسک نکردم برم رو 128 . این دوره هم 512 شارژ کردم، احتمالا حالا حالاها باید همین رویه رو جلو برم. راستی با Art خوب دانلود کردی. PC یه کله روشن بود ؟!
هنوز به 5 شنبه جمه نرسیدیم ببینیم یه ضرب چقدر میشه دانلود کرد
اوسن جون چی دانلود کنم :دی ؟؟نقل قول:
R@R#M@N جان ، شما ترافیکت رو نیگه داشتی ترشی بندازی . یسر خوب با این وضع ییش بری آخر ماه عین 12 گیگت رو باید بریزی تو جوق . من که بعد 11 روز ، 10 گیگ از ترافیکمو سوزوندم باز خوبه 5 گیگ عیدی رسید بمون
از بی دانلودی دارم سریالای مضخرف تلویزیون ایرانو که ندیدیم دانلود میکنم سر فرصت با خانواده بشینیم ببینیم :دی
اکانت رپید هم ندارم ! وگرنه از رپید کلی چیز میشه دانلود کرد
یه وندوز 7 هم آماده کردم برای دانلود تا ایشالله از امروز دانلود کنم :دی (پنجشنبه شده دیگه :دی)
ببینیم چقدر میشه دانلود کرد :دی
شما اگه سایت خوبی برای دانلود داری پ.خ کن :دی
دوستان ظاهرا این پشتیبانی دست نیافتنیه این روزا .
من دوره بعدی رو اینترنتی پرداخت کردم، میخواستم ببینم برای استارت دوره جدید حتما باید قبلش یه ندا بهشون بدم یا نه اتومات وار خودشون دوره جدید رو برام لحاظ میکنن .
ممنونم .
نه لازم نیست اطلاع بدی! خودش شروع میشه!نقل قول:
اگه پرداخت اینترنتی کرده باشی ، به صورت اتوماتیک ساعت 12 بامداد روزی که دوره بعدیت شروع میشه ، ترافیک جدید برات اعمال میشهنقل قول:
من اینو نمیدونستم ، فکر کردم دقیقا سر همون ساعتی که اولین اتصال انجام شده ، ترافیک ریست میشه که در همین رابطه 400 500 مگ پرید!:19:
البته چند نفری بودن توی آرت که ترافیک دوره جدیدشون توی عید چند روز طول کشیده بود اضافه بشه ولی توی اکو مشکلی نبوده تا حالا.نقل قول:
من طی این مدتی که از شاتل چندین باری تمدید دوره کردم سرویس گرفتم همشه هم ECO گرفتم یا 512 یا 128 همیشه ترافیک زیاد آوردم جز یکبار که شب زدیم رو دانلود و صبح خواب موندیم ترافیک تموم شد :31:
الان مثلا با مشکل زیاد بودن ترافیک مواجه شدم و تا 23 فروردین 3 گیگ باید مصرف کنیم از یوتوب داریم کلیپ میگیرم ترافیکه حیف نشه :31:
ممنون دوستان. مال من 12امشت نموم میشه. چون اینترنتی واریز کردم گفتم شاید OK نشه .نقل قول:
اگه پرداخت اینترنتی کرده باشی ، به صورت اتوماتیک ساعت 12 بامداد روزی که دوره بعدیت شروع میشه
چه جالب، دقیقا کاریکه منم با اضافم میکنم ! به نظر من این بهترین راه میومد که الان میبینم شمام همونو انجام میدی .نقل قول:
الان مثلا با مشکل زیاد بودن ترافیک مواجه شدم و تا 23 فروردین 3 گیگ باید مصرف کنیم از یوتوب داریم کلیپ میگیرم ترافیکه حیف نشه
من اکو 128 دارم مشهد هم هستمنقل قول:
سرویسم از 25 اسفند شروع شده اما هنوز اون یه گیگ عیدیو برام اضافه نکردن :19:
سلام .
یکی از دوستانم دیروز تولدش بود . از شاتل بهش 2 گیگ ترافیک رایگان هدیه تولد دادند .
حواستون باشه این چیزها را پیگیری کنید .
بهش کم دادندنقل قول:
دوره پیش تولد من 3 گیگ دادند
سلام
سرعت دانلود شبانه اکو 128 درست شده یا نه؟؟
سرعت روزانه آرت 1 چقدره؟؟؟
روزانه آرت 1 حدود 120 30 میچرخه !
من چیزی ندارم دانلود کنم !
لینک برسونین (تو پروفایل)
امروز که اصلآ خونه نبودم ! فردا هم که باید بریم 13 رو بدر کنیم !
اصلآ پای سیستم نبودم و همه چی بصورت اتومات بوده ! حدود 7 گیگ تا الان دانلود کردم :دی
آره میچرخه آرت 1 مال منم اینجوریه :31:
7 گیگ ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... یس اونچنان تفاوتیم نداریم ، من تو کل 24 ساعت 5شنبه 2100 مگ گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . دیرس شدم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مال ما که گذشت هیچ چیزی اضافه نشد.نقل قول:
من سرویس اکو512 دارم
شبا میشه رایگان دانلود کرد ؟ یعنی غیر از اون ترافیکی که خریدم ؟ ساعتش چطوره ؛ یعنی از چه ساعتی تا چه ساعتی ؟
از ساعت 1 تا 7 صیح دانلودش رایگان هستنقل قول:
فقط دانلود داشتی یه آمار بده که چقدر تونستی دانلود کنی
اره هر شب میتونی دانلود رایگان داشته باشینقل قول:
از ساعت 1 بامداد تا 7 صبح رایگانه:46:
بچه ها پهنای باند آرت 1 و 2 هنوز 1 مگه ؟؟؟ برید شکر کنید ... مرکز ما که جواب نداد و من مجبورم با همون سرعت 28 دانلود کنم :(
برا من (آرت1) که هنوز روی 1 مگ هست ولی دانلودم اکثر مواقع روی 25 هست ، بعضی وقتا هم میره بالای 100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
این دانلود شبانه رایگان مگه فقط تا آخر زمستان نبود؟
کی تموم میشه از شرش راحت بشیم. روزها سرعت مزخرف، شبها مزخرف تر.
شما تا از شاتل نیای برون از این وضعیت راحت نمیشد. من هم منتظر موقعیتش هستم.نقل قول: