ماهی 28 تومن اصلا قطعی نداره ...فقط خودت بهترمیدونی که محدودیت دانلود داره اما می ارزه به همه isp های بیکیفیت...نقل قول:
Printable View
ماهی 28 تومن اصلا قطعی نداره ...فقط خودت بهترمیدونی که محدودیت دانلود داره اما می ارزه به همه isp های بیکیفیت...نقل قول:
دوستان شما هم از دیروز مشکل این پیج باز کردن رو دارید؟
سرعت خوبه و پینگم عالی اما میره رو مخ برای پیج باز کردن. :n21:
اول فکر کردم از مرورگره ولی متوجه شدم کلیه انگار و به مرورگر ربط نداره.
:n24:
اندیشه-پورت مخابرات-256 نامحدود:n21:
امروز که دیگه کلآ نابود شده :n21: از ساعت 7 می خوام سایت ها رو چک کنم تازه الان 8:45 و اونم ظاهرآ به حالت عادی برگشته. معلوم نیست دیگه چه خوابی واسه ما دارن میبینن:n15:نقل قول:
دوستان شما هم از دیروز مشکل این پیج باز کردن رو دارید؟
سرعت خوبه و پینگم عالی اما میره رو مخ برای پیج باز کردن. :n21:
اول فکر کردم از مرورگره ولی متوجه شدم کلیه انگار و به مرورگر ربط نداره.
:n24:
اندیشه-پورت مخابرات-256 نامحدود
اندیشه 128 نامحدود
سلام دوستان بی زحمت یه اعلام وضعیت بکنن من مرکز 5 هستم امروز پورت اندیشه برام وصل شده سرعت دانلود تو روز 128 بین 70-80 هستش ولی تو شب از 10-20 هست تغییر سرویس به 512 دادم سرعتم تو ساعت رایگان شده 60-70 وضعیت سرویس شما چطوره؟ با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال من 128 محدود آستارا
By Tapatalk
آقا همه از اندیشه فرار کردین فقط من موندم :n28:نقل قول:
اندیشه - پورت مخابرات 256 نامحدود
سرعت پیج باز کردن یکم بهتر شده اما سرعت دانلود از سرورهای خارجی مشکل پیدا کرده. نوسان زیادی داره .از 5 کیلو شروع میشه تا 45 کیلو . قبلا ثابت 40 یا 45 بود :n21:
دوستان شما هم همچین مشکلی دارین؟
تقریبا مشکلم حل شده !!!نقل قول:
این اندیشه هم گندش دیگه درآورده هی قطع میشه دیشب هم 1ساعت قطعی داشتم
خط5 هم هستم خیر سرم نمیتونم شرکت عوض کنم برم از جایی دیگه سرویس بگیرم
صبا نت سرعتش عالیه زنگ زدم گفتن خط 5پورت نداره:n29:
از ساعت 11 تا 2 قطع بود لعنتی.
اندیشه ، پورت مخابرات
256 نامحدود
خدا لعنتشون کنه !!!!!!!!
اینترنت کلا قطع بود !!!!!:n23:
دوستان شما راهی برای افزایش سرعت دانلود از جی میل ندارید ؟ فاجعه هست .
چه با چی پی ان چه عادی ... روی روانه یه فایل 12 مگی فرضا بخوایم دانلود کنیم روانی میکنه ... سرعت همش 28 میره 40 وایمسته یه میره 60 میادش مثلا25
حداکثر سرعت دانلود که فرضا 200 با هرگز نمیره روش اصلا به 100 هم نمیرسه ؟ !!!
دوستان ساعت رایگان تعرفه محدود 2020 چند تا چند هست ؟
بله متاسفانه پورت اکثر ISP ها تو مرکز 5 پر هستش!!نقل قول:
مونده شرکت هایی مثل کادوس و ...
مرکز 5 یکی از ضعیف ترین و بی کیفیت ترین مراکز مخابراتی رشته!
تنها راهی که به نظرم میرسه اینه که لینک فایلی که میخواین از gmail دانلود کنید رو لیچ کنید.نقل قول:
کافیه یه اکانت از سایتی مثل filegir بگیرید.قیمتاشم خوبه، خیلی از سایت هارو هم پشتیبانی میکنه.
اونجوری میشه با حداکثر سرعت دانلود کرد
مگه میشه ؟
من راپید شیر و اکانت مولی دارم ؟
نقل قول:
سلام دوستان يه راهنمايي ميخواستم راجع به برنامه
xulrunner.exe وساير برنامه هاي مشابه كه هنگام اتصال به نت شارژ نت حجمي رو ميخورن و از اونجايي كه ترافيك مصرفيمون محدوده اين برنامه ها ترافيك مصرفيرو به شدت كاهش ميدن
با networx هم سعي كردن جلوي برنامه هايي كه موقع اتصال به نت شارژ حجمي مونو ميخورن مثل xulrunner و .... رو بگيرم غيرفعالش كنم اما نشد
اساتيد محترم واسه غيرفعال كردن و حذف اين برنامه هه راه ديگري رو سراغ دارن
هر راهيرو بگين رفتم اپديت همه برنامه ها رو off كردم و غيره و غيره
سريع ترين و اسون ترين راه غيرفعال كردن اين برنامه هاي شارژ خور نت حجمي چيست؟
سلام دوستان
در لینک زیر یوزر و پسورد تنظیمات مودم برای اندیشه را وارد میکنم خطا میده و وارد نمیشه.در صورتی که چند روزه اینترنت دارم.
لطفا راهنمایی کنید.
اینجا باید یوزر و پسورد ADSL رو وارد کنیدنقل قول:
این صفحه واسه دیدن ریزکارکرد و .... هست
چرا نشه!نقل قول:
شما یه اکانت از این سایت بگیرید و امتحان کنید.
یه نگاهی هم به این لیست هاست های پشتیبانی شده بندازید.
حتی yahoo mail رو هم پوشش میده!
مهیارجان چرا فایل گیر نسبت به بقیه سایت ها گرون تره؟ (mul ارزونه)نقل قول:
دوستان ساعت 9 و 30 دقیقه نتتون قطع شد . الانم تایم اوت داره فجیع . دو سال طول کشید تا خودمو برسونم اینجا و پست بذارم:n09:
256 نامحدود اندیشه- پورت مخابرات
به اندیشه هم زنگ میزنی فقط اشغاله .
ته پشتیبانی واقعا .:n21:
ساسان جان حقیقتش من خودم بیشتر از mul استفاده میکنم ولی یه برتری بزرگ filegir پشتیبانیش از اکثر هاست های موجود در وبه.نقل قول:
مواقع ضروری واقعا بدرد میخوره!
جالب اینه از سایت هایی پشتیبانی میکنه که حتی فکرشم نمیکنی!
نمونش gmail و yahoo mail
سرعتشم خوبه
كسي نبود يه راهنمايي كنه؟
موافقم باهات... بدیه فایل گیر اینه اگه حتی فایل دانلود رو کامل دریافت نکنی همون اول از حجمت کم میکنه در صورتی کهmul اینطوری نیست اماخب فایل گیر همونطور که گفتی هاست های بیشتری رو ساپورت میکنه...نقل قول:
اگه eset smart security داری برو به قسمت tools بعد network connections بعدش رو پروسه ای که حجمت رو میخوره کلیک راست بزن گزینه : temporarly deny comunication for the process رو تیک دار کن. اگر هم نداری باید بگردی ببینی چه سرویسی تو قسمت services مربوط میشه به این xulrunner و غیر فعالش کنی.نقل قول:
برنامه netlimiter 3 رو نصب کنید بعدش از بین سرویس های فعال xulrunner.exe رو پیدا کنید و از تب incoming blocker و outcoming blocker بلاکش کنید.نقل قول:
در ضمن xulrunner.exe مربوط به فایرفاکس هستش.نگاهی به این لینک ها بندازید.احتمال ویروسی بودن سیستمتون هم وجود داره
دوستان اندیشه ای ( رشت ) برا شما هم 3.4 روزه وضعیت افتضاحه و مدام قطعو وصلی دارید ؟! و وقتی هم که وصله سرعت افتضاحه ؟! :n21::n27:
+
رشت - مرکز 4 - اندیشه - سرویس 1024 محدود !
اندیشه که افتضاحه چرا شرکت دیگه ای رو انتخاب نمیکنید...نقل قول:
دقیقا من هم 8 هستم اوضاع خرابه، بعضی وقت ها فقط چند تا سایت ایرانی رو باز میکنه! هیچ سایت خارجی مثل یاهو و گوگل باز نمیشن، دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل سراسریه همکار های ما در حال برطرف کردنش هستند! اما الان دیگه مشکلی نیست...نقل قول:
آره منم چند روزیه مشکل دارم مخصوصا امروز که همش قطع و وصل میشد
راستی شما پورت اندیشه رو دارید یا مخابرات؟ سرعتتون تو روز و ساعت رایگان چنده و از ساعت یک تا هفت صبح سرعت یکسانه؟ باتشکرنقل قول:
چون به نسبت شرکت های دیگه که تو چند سال اخیر تست کردمشون با اندیشه راحت ترم و راضیم از سرویس دهیشون ... فقط یه دوره هایی مثه همین چند روز اخیر وضعیت ازار دهنده میشه ... :n27:وگرنه راضی کنندست .. لااقل برای من :n01:نقل قول:
خیر بنده پورت مخابرات هستم ... بعضی ماه ها که دانلود زیاد دارم 1024 انتخاب میکنم ... سرعت برا من تو کل ساعات شبانه روز بین 190 تا 210 هستش ... ! :n01:نقل قول:
معلوم نیست چه طوریه من پورت اندیشه سرویس 1024 دارم سرعتم تو شب 90 بیشتر نیست نمیدونم مرکز 5 شلوغه اینطوریه یا اینکه پورت مخابرات پهنای باندشون بازه؟ دوستان کسی اطلاعی نداره :n28:نقل قول:
سلام دوستاني كه نت حجمي دارن كسي هست كه وضعيتش مشابه من باشه؟
وضعيتم به اين شكله كه اگه من فقط مودمم روشن باشه و اصلا دانلود كه سهله مرورگرمم باز نكنم و وب گردي هم نكنم بازم ترافيك ميندازه واسم
من يه لحظه مودممو روشن كردم و بعد با گوشي رفتم تو اكانتisp خودم و وقتي چك كردم مصرفمو ترافيك وروديرو زده بود 286k و ترافيك خروجيرو زده بود307k
حرف k بعد از اعداد نشون دهنده kb ديگه؟
سرعت دانلود 128 نا محدود مخابرات چنده؟
پورت مخابرات از اندیشه 128 نامحدود سرعت 30 تا 40نقل قول:
دوستان avp.exe نمی دونید چیه؟!
تو برنامه networx نگاه کردم دیدمش به تنهایی 5.68 Gig دانلود داشته و 374 MB آپلود!
تو برنامه networx قسمت netstat فقط برنامه هايي رو كه به نت متصلن رو نشون ميده درسته امار كلي از ميزان مصرف روزانه و هفتگي و دريافتي و ارساليهارو مانيتور ميكنه ولي فك نكنم اماره هربرنامه رو به صورت مجزا نشون بده
شما كدوم قسمتش ميري؟
avp مربوط به آنتی ویروس kasper هستش.نقل قول:
از داخل تنظیمانش قسمت update=> run mode رو حالت manually قرار بدید.یا اینکه از فایروال ویندوز این برنامه رو بلاک کنید.