saeed_cpu_full تركوندي بابا.....
Printable View
saeed_cpu_full تركوندي بابا.....
حيف كه فقط تو يكي را دارم
.
.
.
.
.
.
اگه از تو يك عالمه داشتم
.
.
.
.
.
.
الان گاوداري داشتم
ديشب يادت هست ..............نه!!؟؟...........چرا ساعت 9................داشتي مي رفتي....................دلت نمي خواست بري .......................ولي با نا مردي انداختمت بيرون.............ناراحت شدي..............ولي كاريش نميشه كرد.............بايد مي رفتي.............آخه اومده بودن دنبالت....................متاسفم (متن نامه عذر خواهي صاحب خانه به كيسه زباله)........
به لره میگن شما ایمیل دارید؟میگه نه خیلی ممنون
من ناهار خوردم
خدایا لبنان را بر اسراییل.مسلمانان را بر صهیونیسم.و نرگس را بر شوکت پیروز گردان
امري كه نيست مومن خدا...خدا هم حافظ شما باشه مومن خدا...منم دوست دارم مومن خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
روزگار غريبي بود جنگلي بود که درخت نداشت . شکارچي بود که تفنگ نداشت . تفنگش فشنگ نداشت . با تفنگي که فشنگ نداشت . مي زنه به اهويي که سر نداشت و ميندازش تو کيسه اي که ته نداشت. اگر چه اين شعر سر و ته نداشت ولي ارزش سر کار گذاشتن و داشت
1 تای من . 2وستت دارم 3 تاره ی شبهای من 4ره ی دردای من 5جه ی افتاب من 6شه ی عمرم 7 8 بار می گم 9کرتم 10مت گرم
امروز روز خوشتیپ ترین دوست یا فامیل دنیاست تو هم این اس ام اس رو به کسی که فکر می کنی هیچ کس براش تبریک نمی فرسته بفرست
تو جاده پلیس جلو یه ماشین رو می گیره و میگه چون از صبح اولین کسی هستی که کمربند ایمنی بستی برنده 100هزار تومن پول شدی. حالا می خوای باهاش چیکار کنی؟ مرد می گه: می رم گواهینامه می گیرم . زنش سریع می گه: جناب سروان این وقتی اکس می زنه پرت و پلا می گه . بچشون از اون پشت می گه: بابا نگفتم با ماشین دزدی قاچاق نکنیم؟ یه صدا از صندوق عقب می یاد : از مرز رد شدیم یا نه؟