سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل جداگانه خرید و فروش نمیشه و باید با مودم خرید چون IMEI مودم برای سیم کارت فعال میشه.نقل قول:
بهترین مودم GP-2101 بعدشم بقیه مودمای ایرانسلن.
Printable View
سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل جداگانه خرید و فروش نمیشه و باید با مودم خرید چون IMEI مودم برای سیم کارت فعال میشه.نقل قول:
بهترین مودم GP-2101 بعدشم بقیه مودمای ایرانسلن.
گویا سیمکارت جدا نمیشه خریداری کرد، و مودم های بیرونی td هم در بازار ایران ولو مودم مارت پیدا نمیشه، پس بهترین حالت همون مودم بیرونی خود ایرانسل توصیه میشه، چون با مودم داخلی احتمال زیاد هم در سیگنال و هم در سرعت دهی به مشکل بر میخورید.نقل قول:
اساسا برای فرکانس های بالای 2600 دیگر مودم داخلی پیشنهاد نمیشود.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اقا پویا به خاطر کیفیت یابه خاطر مضر بودنش میفرماییدنقل قول:
تشکر برای پاسختون دوست عزیز.نقل قول:
لامصب tdlte یه بسته اورده 100گیگ ، 66 تومن .بدجوری تو چشم میزنه:n02: در حالی که 100گیگ 4g ، میشه 185ت.
حالا از نظر آینده نگری بهتر نیست مودم tdlte ?
البته اینطوری که من خوندم این فرکانسی که ایرانسل استفاده میکنه یکم عجیب غریبه واسه اینکه انحصاری کنه مودم هاشو برای tdlte . مبینت هم بسته های خوبی ارائه داده برای tdlte . ولی خوب از اینور هم من مودم 4g و دارم فقط هزینه بسته باید بدم دیگه.:n13:
بازم ممنون
اون ۱۰۰ گیگ ۶۶ تومن مهلتش یکهفتهس.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
اقا به این طرحای مشتری جذب کن دل نبند. مبین نت هم ۱۰۰ گیگ ۷۰ تومن داره ولی با وقاحت اعلام کرده فقط تا پایان تابستاننقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
زودتر از یک هفته تمامش میکنم:n02: ولی خب من الان یه سری مستند و فیلم های آموزشی میخوام دانلود کنم ، تقریبا تا حدود 300گیگ ، بعدش دیگه دانلود معمولی میشه و فیلم و چیزای معمولی دیگه. مشکل من اینه الان به خاطر همین 300-400 گیگ اولیه و از اونجا که صبح زود باید برم سرکار و نمیتونم شب ها بیدار بمونم و لینک های دانلود سایت های خارجی هم خو میدونید هزارتا تبدیل و دنگ و فنگ دارن که مکیشه با زمان بندی بزارم واسه خودشون دانلود بشن ، تصمیم گرفتم این حجم اولیه و بسته ایی بگیرم که توی طول روز بتونم سریع توی یک ماه دانلود کنم تموم بشه بره:n09:نقل قول:
که بر این اساس اگه مودم tdlte بخرم از اونور یه مدت دیگه نیازی بهش ندارم در حقیقت ، از یه سمت هم به حجم هایی که بسته هاش ارائه میده الان نیاز دارم:n13:
آخرش شیر تو شیر شد:n29:
در حال حاضر مودم فضای باز ایرانسل تقریبا هیچ جا پیدا نمیشه و با توجه به پوشش گسترده TD احتمال اینکه مجددا این مودم رو عرضه کنه خیلی کم هست مگر اینکه تقاضا برای این مودم در حواشی و روستاها زیاد باشه که باز هم احتمالش کمه یا اینکه دست دوم گیر بیاره که اونم داستان تغییر مالکیت و .... داره .از طرف دیگه چون مودم های بیرونی پر هزینه هستند (هزینه کابل و روتر ) اصولا کمتر کسی دنبالشون میره.اپراتور باید همه نوع مودمی در اختیار مشترک بزاره تا با توجه به وضعیت اقتصادی ، پوشش و نوع استفاده بهترین مودم انتخاب بشه ولی اینجا رسم شده یه چیزی که قیمت و کیفیتش پایینه رو با تخفیف و جشنواره و ... به فروش برسونن.نقل قول:
مودم فضای باز خوبه از رادیو میکروتیک کمتر خاک میگیره . من خودم 2 تا دارم یه دونه هم dt 305 دارم . منتها اگه خواستید بگیرید با کابل کت 5 E حتما نصب کنید یا کت 6 ! چون افت ولتاژ اگه داشته باشه حتی تو 20- 30 متر دیگه درست کار نمیکنه
من خودم یه دونه رو پشت بام نصب کردم رو دیرک به طرف همون جایی که ایرانسل زده پوشش ، به اندازه 1 دسی بل آنتن میده یه دونه دیگه گرفتم گذاشتم تو بالکن بر خلاف اون جهت تا 7 دسی آنتن میده . فقط یه کم کند صفحه هارو باز میکنه که اگه قندشکن بزنم سریع تر میشه
درود
کسی این مودم فضای باز ایرانسل رو اطلاع داره از کجا میشه تهیه کرد ؟