m1132 hp لیزری و سیاه و سفید و کپی دار!!!
Printable View
m1132 hp لیزری و سیاه و سفید و کپی دار!!!
نقل قول:
مبارکت باشه
آره خوبه ، اون دیگه به نظر شما بستگی داره و مورد استفاده شما
1- شما حالا حالاها با این دستگاه می تونید استفاده مرقوم به صرفه و خوب داشته باشید به دنبال عمر هد و تعویض و تعمیر و دیگر مسائل نباشید درست با حوصله و تمیز کار کنید دستگاه 30 هزار تومانی هم سالاها براتون کار می کنه P50 که جای خودش رو داره
2- کیفیت و مصرف کمتر
3-به این چیزها فکر نکن (نفوس بد نزن )
4- حتما ،
5- تاثیر داره کم کم دستت میاد
6- برای اینکه بتونی از کارتریج شارژی استفاده کنی یه ( در مورد P50 شرایط کمی فرق داره )
اگه تانک وصل کنی هزینه ها و رسیت یا چیزهای از این قبیل رو باید یاد بگیری
7- استراحت دستگاه هم باز به سلیقه شما بر میگرده باید کم کم بتونی بسنجی !!!
جواب های شما باید سر فرصت و از متخصصش انجام بشه ( P50 از تخصص های اقای گرجی هستش یک زره سرش شلوغه بعدا سر فرصت می تونی سولات بیشتر و اساسی تر رو ازش بپرسی)
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
نقل قول:
بله قابل شارژ هستند
همین جا راهنماییتون می کنید شما پرینتر خودتون رو تهیه و شماره کارتریج رو با ما بگید تا ما بگیم چطور شارژ میشه
نکته ای که هست یکی اینکه اگه ریبون قابل تعویضه چطور باید عوض کرد و نکته ی دیگه هم اینکه ریبون رو از کجا باید تهیه کرد( توی تهران) من یه مقدار سایت های مختلف رو نگاه کردم ولی مدل کارتریج ام رو ندیدم!نقل قول:
Printer brand and model: Canon isensyes LBP 6200d
Cartige: 726 starter
با تشکر
نقل قول:
آره خوبه ، اون دیگه به نظر شما بستگی داره و مورد استفاده شما
1- شما حالا حالاها با این دستگاه می تونید استفاده مرقوم به صرفه و خوب داشته باشید به دنبال عمر هد و تعویض و تعمیر و دیگر مسائل نباشید درست با حوصله و تمیز کار کنید دستگاه 30 هزار تومانی هم سالاها براتون کار می کنه P50 که جای خودش رو داره
2- کیفیت و مصرف کمتر
3-به این چیزها فکر نکن (نفوس بد نزن )
4- حتما ،
5- تاثیر داره کم کم دستت میاد
6- برای اینکه بتونی از کارتریج شارژی استفاده کنی یه ( در مورد P50 شرایط کمی فرق داره )
اگه تانک وصل کنی هزینه ها و رسیت یا چیزهای از این قبیل رو باید یاد بگیری
7- استراحت دستگاه هم باز به سلیقه شما بر میگرده باید کم کم بتونی بسنجی !!!
جواب های شما باید سر فرصت و از متخصصش انجام بشه ( P50 از تخصص های اقای گرجی هستش یک زره سرش شلوغه بعدا سر فرصت می تونی سولات بیشتر و اساسی تر رو ازش بپرسی)
ممنونم دوست عزیز:11:
آقای گرجی اسم یوزرشون mehran gorji هست ؟؟؟که من بهشون پ خ بدم ؟؟؟:31:
راستی یه سوال دیگه
من شنیدم که اون میله که هد و کاتریج ها بهش وصل هستن و هی عقب جلو میکنن رو باید هر چند وقت یه بار روغن کاری کنم !!!! درسته ؟؟؟ اگه درسته از چه نوع روغنی و به چه صورت باید استفاده کنم ؟؟؟
ممنونم
ممنون از پاسختوننقل قول:
برای دسترسی به این فلز باید تونر رو کامل باز کنم؟
لطفا پاک کنید اشتباه شد ...
دوستان عزیز میخواستم ببنم چه مدل چاپگر canon برای چاپ عکس های دیجیتال که با دوربین eos 60d گرفته میشه به روی
A4 مناسب هست قیمت هم از 150 تا 200 ؟؟؟
من هم بالاخره p50 خریدم اما یک مشکل دارم و آن این است که رنگ مشکی اصلا چاپ نمی شود. مشکل از کجا می تواند باشد؟ البته 2 یا 3 بار هم head cleaning کردم ولی باز هم درست نشد. لطفا راهنمایی کنید
ميشه به ip4840 اشاره كرد! البته از 150 كمتره!نقل قول:
پرينترهاي جوهر افشان هر مدلي كه باشه تا زماني كه هد دستگاه سالمه كيفيت خيلي خوبي ارائه ميده.
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
مباركه.نقل قول:
تانك نصب كردي يا كارتريج روش هست؟
رنگ مشكي رو توي نازل چك داري يا نه؟
مرسی
تانک نصب کردم
رنگ مشکی تو نازل چک نیست ویا خیلی پراکنده یا کمرنگ چاپ میشه
تعداد زیادی هم پرینت گرفتم اما مشکل حل نشد
راستی هد کلین به هد آسیب می رسونه یا نه؟