کسی تو رشت از 4g استفاده کرده؟
Printable View
کسی تو رشت از 4g استفاده کرده؟
سلام دوستان
این نامحدود ها خیلی وقت هست فعال هستن یا تعرفه اش به تازگی اومده :n13:
قراره دائمی بمونه یا نه؟
درود
من بسته تا 11 صبح نامحدود گرفتم ولی فقط به 3G متصل میشم
در منطقه ما خیلی وقت هست 4G راه اندازی شده ولی اجازه رجیستر شدن
به 4G را نمیده ... کسی میدونه اشکال از کجاست ؟
قبلا از 4G در همین منطقه استفاده کرده بودم ولی ماهها پیش بود
اگر از تنظیمات دستگاه خودتون اطمینان دارید و سیم کارت شما usim هست با 9990 تماس بگیریدنقل قول:
درود و تشکر بابت پاسخ شمانقل قول:
هم سیمکارت USIM دارم و هم مودم 4G
شبکه 4G را پیدا میکنه ولی اجازه رجیستر نمیده
گفتم حتما مثل قبل فقط روی بسته های 1 ماهه میشه به 4G وصل شد
و این محدودیت را همراه اول قبلا داشت
تماس گرفتم گفت حتما شبکه مشکل داره !!!
درورد بر شمانقل قول:
بعید میدونم فقط برای نسل3 باشه چون همراه اول هم نسل 3 و هم 4 رو پرسرعت محسوب میکنه و بسته ای که روی نسل 3 فعال بشه رو برای نسل 4 هم فعال میکنه اگر پوشش وجود داشته باشه, مشکل از شبکه ست
سلام
بسته شبانه نامحدود 3 تومنی رو گرفتم. در حالی که حدود 300 تومن هم سیمکارت شارژ داشته
الان هم که ساعت 10:51
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 23.58 گیگ اینجا دانلود شده و 1.2 گیگ هم با استفاده از wifi hotspot گوشیمو آپدیت کردم. در مجموع کمتر از 25 گیگ استفاده کردم و اون 300 تومن هم الان صفر شده و الان هم که تا ساعت 11 هنوز مونده، ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه دیگه.
جریان چیه؟ چطور بعضی دوستان گاها بالای 30 گیگ استفاده میکنن ولی برا من اینجوری میشه؟ ممکنه بخاطر سابقه ی استفاده های قبلی باشه؟ بسته 1000 تومنی هم چند بار اخیری که گرفتم نهایتا 16 گیگ دانلود شده و شارژ باقیمونده رو هم سوزونده.
ممنون.
نقل قول:
والا جریان اینه که همراه اول درست نمیاد حرف بزنه که کسی بدونه این بسته به اصطلاح خودشون نامحدود چند گیگ هست و چند گیگ رو اینا نامحدود حساب میکنن..
مشکلات فروانی هم داره از جمله کد دستوری نداره برای اینکه اگر طرح شما تمام شد نره روی شارژ خوردن از روی خط-یه اپلیکیشن مدیریت حساب نداره-اطلاعات دقیقی از بسته هاش و حتی پوشش نسل 4 همراه اول در دسترس نیست.
برای اون بحث خوردن شارژ میتونید در سامانه 195 شکایت ثبت کنید پیگیری کنن
حالا سیم شما اعتباری بوده کسی با سیم دایمی این کارو بکنه خیلی شی ک و مجلسی براش قبض نجومی میاد سر ماه 1کلمه هم همراه اول نمی گه آقا بسته اینترنتت تموم شده... ظاهرا هم داره نسل 3 و 4 ارایه میده خدماتش همون نسل 2 مونده..
طرح ترابرد پذیری همراه اول شروع شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بسته بخرید تا اجازه رجیستر شدن بدهنقل قول:
من با بسته های یک روزه هم تونستم رجیستر بشم ولی بدون بسته به نسل 4 وصل نمیشه