مس کرمان فقط همین یه طرفدار رو داره !!؟ :27::31:نقل قول:
Printable View
مس کرمان فقط همین یه طرفدار رو داره !!؟ :27::31:نقل قول:
بابا چه کارش دارین تیم شهرشونو دوست داره دیگه>>>>>.نقل قول:
اره دوست کرمانی من تو راست میگی :27:
چه يك طرفدار چه865414683453تا اصل اينه كه باختين ديگه چرا ديگه شاخ بازي در ميارين
گویا من دومیشم.:31: سامان عزیز، یه دوست نازنین پرسپولیسی دارم، لیگ قبل وقتی استقلالیا از داوری می نالیدن، میگفت اشتباهات داوری جزئی از فوتباله. دیروز خیلی شاکی بود بهش گفتم: چی شده؟ الان اشتباهات داوری جزئی از فوتبال نیست؟نقل قول:
فکر میکنم امسال مس جز سه ت تیم اوله. به هر حال تیمیه که چند ساله که داره خرج میکنه والان وقت نتیجه دادنشه. در ضمن علیرغم اینکه از سپاهان خوشم نمیاد، از پرسپولیس بیشتر قبولش دارم. حداقل یه نایب قهرمانی آسیا رو تونست به دست بیاره.نقل قول:
ولی کلا فکر نمی کردم تعداد کرمانیا تو این فروم اینقدر کم باشه.:13:
در گفت و گو با فارس
فرخزادي: شايد پرسپوليس از ليگ برتر كنارهگيري كند
خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: براي آرامش هواداران و بازيكنان احتمال دارد تصميم به كناره گيري از ليگ برتر بگيريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص بازي مقابل مس كرمان اظهار داشت: مانند دو بازي گذشته باز هم حق پرسپوليس تضييع شد و اين بار باخت را مقابل اسممان رقم زدند. متاسفم كه تماشاگران بايد پس از افطار راهي ورزشگاه شوند و اين ناداوري ها را ببينند.
وي ادامه داد: با اين شرايط شايد در چند روز آينده نامهاي به سازمان ليگ بنويسم و بخاطر آرامش هواداران و بازيكنان و براي حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا، از ليگ برتر كنار بكشيم.
سخنگوي هيئت مديره پرسپوليس خاطرنشان كرد: براي اين فوتبال و پرسپوليس كه داوران در حال از بين بردن آن هستند متاسفم. صداي ما نيز به هيچ جايي نميرسد.
انتهاي پيام/
قیاسی هم شد داور آخه؟نقل قول:
رسیدگی صفر؟!!!نقل قول:
این همه هر سال بودجه ورزش مملکت را می ریزند تو جیب این 2 تا تیم.
این حرفو جای دیگه نزنی بهت می خندندا
چه بلایی سرش نیومد چه بلایی سرش آوردند.نقل قول:
3 ماه بیرون خونه بازی کردن کم جریمه ایه؟
اون وقت پرسپولیس می زنند یه ورزشگاه ملی را می پکونند، فقط 2 جلسه محروم می شند.
اونم یه جلسش بخشیده میشه.
هنوزم که هنوزه هیچ کدومشون پس سپاهان بر نمیاند.
لااقل استقلال که همیشه خوب به سپاهان میبازه.
ولی فقط مس کرمان
ببخشید میشه تعیین موضع کنین؟ طرفدار پرویز مظلومی هستین یا مس؟:46:نقل قول:
هافبک تیم فوتبال سایپا به علت همراهی غیر موجه تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار با عربستان موقتا از سایپا اخراج شد.
به گزارش مهر، پیر لیتبارسکی سرمربی تیم فوتبال سایپا حسین کعبی را به علت سفر با تیم فوتبال کشورمان به عربستان تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات گروهی این تیم منع کرد.
برپایه این گزارش، سرمربی تیم فوتبال سایپا معتقد است این بازیکن به علت آنکه دو اخطاره بود، نباید همراه این تیم به عربستان می رفت و به جای سفر به آن کشور می بایست در تمرینات گروهی سایپا شرکت می کرد.
همچنین لیتبارسکی توضیح این بازیکن برای تاخیر در بازگشت به تهران را نپذیرفت و این دو موضوع را عامل اخراج موقت این بازیکن از تمرینات سایپا پس از بازگشتش به تهران قرار داد.
خانه نشین کردن حسین کعبی در شرایطی اتفاق افتاد که تیم فوتبال سایپا باید چهارشنبه شب هفته جاری در دیدار مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر کروچی ازبکستان به میدان برود، این دیدار در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
نقل قول:
کد:http://www.bultannews.com/pages/?cid=3604
حسين كعبي خبر اخراج خود از تيم سايپا تهران را تكذيب كرد.
حسين كعبي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: خبر اخراجم از سايپا صحت ندارد و من در تمرينات تيم حضور خواهم داشت.
وي افزود: با توجه به همراهي تيم ملي براي ديدار سايپا مقابل پگاه گيلان به موقع به تهران نرسيدم و به همين دليل باشگاه به من اعلام كرد كه فعلا استراحت كنم اما، به هيچ عنوان بحث اخراج وجود نداشته و من به همراه سايپا در ليگ برتر ادامه ميدهم.
كعبي خاطرنشان كرد: "ليتبارسكي" از نبودنم در تمرينات ناراحت بود اما، صحبتي درباره كنار گذاشتنم از تركيب تيم مقابل كوروفچي نشده است و بيترديد تركيب تيم با نظر سرمربي تيم چيده خواهد شد و من در اين رابطه تصميم گيرنده نيستم. نگفتهام كه مقابل كوروفچي بازي نخواهم كرد.
انتهاي پيام