مرسی از پاسختون، این خروجی کارت گرافیک که میگین کجای نوت بوک معمولا؟کلا کارت گرافیک نوت بوک چه شکلیه ؟نقل قول:
Printable View
مرسی از پاسختون، این خروجی کارت گرافیک که میگین کجای نوت بوک معمولا؟کلا کارت گرافیک نوت بوک چه شکلیه ؟نقل قول:
الان لپتاب رو هم وقت دروشو می بندم خاموش میشه ، نمیره رو حالت اسلیپ
چه جوری به حالت قبل برگردونمش؟
k40ij
___
سلام من یک g550 ibm گرفتم حالا که برای رایت dvd اقتدام کردم متوجه شدم که 8x بیشتر رایت نمیکنه حالا میخام بدونم اولا که تمام g550 همین طوری هستند 2-تمام لپتاب ها 8x بیشتر نمیتونن رایت کنند یالاترم داره
من ویندوز 7 رو میگم نمیدونم رو ویندوزهای دیگه چطوریه حالا یه امتحان کننقل قول:
control panel / power option و از پنل سمت چپ گزینه ی choose that the power button does رو بزن و میتونی در حالت شارژ و غیر شارژ تنظیم کنی که چطوری بشه
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
با برنامه ی Nero رایت کردی؟نقل قول:
خروجی کارت درون لپتاپ هست که نمیشه دید و از داخل به LCD وصلهنقل قول:
اینم عکس کارت گرافیک لپتاپ
کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/2ef559b2a7.jpg
دوستان من جدیدا لپ تاپ توشیبا گرفتم و همون روز اول از ویندوزش ریکاوری گرفتم حالا میخوام برای ویندوزم که ویندوز 7 هست با برنامه Acronis Disk Director Suite پارتیشن بندی کنم و درایو اضافه کنم خواستم بدونم که بهد از اینکه پارتیشن بندی کنم بهتر یست از ویندوز ریکاوری بگیرم و اگر یک موقع مشکلی برای ویندوز پیش بیاد و من دوباره ریکاوری ویندوز رو بریزم آیا پارتیشنها و کلا دیتاهایی که توی درایوهای جدید ریختم از بین نمیره ؟ میشه دقیق راهنماییم کنید
با سلام به دوستان گرامی:10:
مدت کمی هست که لپ تاپ Vpcf12 ffx/b سونی رو خریداری کردم اما متاسفانه به یک مشکل برخوردم شاید از نظر بعضیها کوچیک باشه اما خب برای من که خیلی مشکلزا شده!!!
اونم اینکه وبکم این لپ تاپ تصویری به خروجی عرضه نمیکنه.این درحالیه که بدون هیچ دستکاری و نرم افزار اضافی این مشکل روی داده.
همونطور که میدونید تو لپتاپ های سونی نرم افزار ArcSoft Magic-i Visual Effects نصب هست و خود درایور هم webcam companion هست.
درایور به طرز صحیحی نصب شده و مشکل از درایور نیست.
منظور از اینکه تصویر خروجی عرضه نمیشه اینه که نرم افزار ذکر شده رو باز میکنم و موقعی که منتظرم تصویری در کادر نرم افزار پخش بشه هیچ صفحه ای دیده نمیشه و صفحه به صورت خالی نمایش داده میشه
تنها نکته قابل توجه اینه که اخطاری داده میشه که متنش رو براتون مینویسم:
magic-i visual effects is disabled by another application
حالا این چه نرم افزاری هست که اینو غیر فعال کرده خدا میدونه. توی سایت های مختلف_زبان اصلی_ هم گشتم اما متاسفانه چیزی در این مورد پیدا نکردم.
نکته ای دیگه که بایستی برای شما بگم اینه که حتی با نرم افزار oovoo هم تست کردم اما متاسفانه چیزی نمایش داده نمیشد.
حقیقتش من تو زمینه لپ تاپ آنچنان تخصصی ندارم و متاسفانه این لپتاپ از تهران خریداری کردم برای همین هم برای استفاده از گارانتی شرکتیش مجبورم مسافت دوری رو تا تهران برم. از دوستان خواهشمندم تا اگر نکته ای راهی به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن تا بلکه بتوننم این راه دور رو نرم!!!!!:10:
آیا به نظر شما اون نرم افزار رایگانی که پیشنهاد دادید برای حل مشکلات دوربین نصب کنم میتونه این مشکل رو حل کنه؟
یعنی تنها با تعویض نرم افزار مشکل من برطرف میشه؟
با تشکر از همه دوستان انجمن:11:
سلام فکر میکنمنقل قول:
واسه اینکه برنامه ArcSoft Magic-i Visual Effects در ویندوز واسه جاهای خاصی استفاده میشه مثلا در هنگام چت در یاهو مسنجر که وب میدی اون به وبت افکت میده تو میتونی از برنامه ArcSoft WebCam Companion 3 که در خود ویندوز نصبه استفاده کنی و بدون اینکه به کسی وب بدی خودت خودتو ببینی و افکت بدی تو برنامه هات هست بگرد پیدا کن ببین حل میشه
حالا بازم تست کن خبرشو بده
بهتره از برنامه خود ویندوز 7 برای پارتیشنبندی استفاده کنینقل قول:
تنها مشکل برنامه خود ویندوز 7 اینه که سه تا درایو بیشتر درست نمیکنه
ولی من تو همین سایت خوندم که اگه با برنامه ی دیگه پارتیشن بندی کنی وقتی ویندوز رو عوض کنی دوباره برمیگرده همش یکی میشه
دیگه نمیدونم پاک میشه یا نه
بهتره به قسمت مشکلات فنی لپتاپ تو همین سایت مراجعه کنی
ارهنقل قول:
با برنامه ی Nero رایت کردی؟
رايتر لپتابي وجود داره 16 رايت كنه