دقیقا معنایی نداره ولی انگار این دوستمون ...نقل قول:
Printable View
دقیقا معنایی نداره ولی انگار این دوستمون ...نقل قول:
آقا حرف مزخرف نزنید اصلا 5 سال نیست که لول ساخته شده ! دیگه ته اش 4 سال هست
من تا الان 25 درصد از این بازی رو دانلود کردم ، اما یه چندتا سوال واسم پیش اومد :
1- واقعاً ارزش بازی کردن رو داره ؟ :n13:
2- عایا بعد از دانلود بازی از کلاینتش آپدیت دیگه ای هم نیاز هست ؟ ( چند گیگ آپدیت ؟ )
3- شما می تونین در حال حاضر به راحتی بازی کنین یا پینگ بازی روی Nerve ـه ؟ :n29:
مخابرات و بقیه ی isp ها هیچ کارن تو این لگها و تهدیدشون کردن که درباره ی این مشکلات صلا حرفی نزنن بیخود زنگ نزنید چون جز گمراه کردن کاری نمیکنن
1.اره (من که خوشم اومد ولذت بردم)2.احتمالا یه یک و نیم گیگی بخواد3.فقط صبح ها میتونی بازی کنی،شب لگ هست با این حال میشه رفت ولی ظهر فکرش رو هم نکننقل قول:
اقا یکی بیاد اسامی کسانی که الان تو eune یا euw یاna بازی میکنن رو تو یه لیست بده همه اد کنن در جا دیگه هر کی نیاد یه پست بده براش :n01:ها چطوره؟:n10:
آخ آخ گفتی،نقل قول:
دیگه مینیون هم نمیتونم last hit کنم، فقط میرم تو بازی هر 10 ثانیه یک بار جای چمپ ها توی مپ عوض میشه و دوباره تصویر Freeze میشه تا 10 ثانیه بعد! منم فقط تماشا میکنم!
وقتی مشترکین شون رو از دست بدن همچین همه کاره این قضیه میشن که کیف کنی ... ISP ها سعی دارن با گمراه کردن مخاطب و بی اطلاع نشون دادن خودشون رو به کوچه علی چپ بزنند تا شما همین طرز فکر رو داشته باشید و اینقدر تلفنی مزاحم شون نشی ... در هر حال من همه کارهایی که با این اینترنت میکنم با موبایل خیی برام ارزون تر تموم میشه (مصرف برق کمتر - اینترنت کم سرعت و ارزانتر موبایل مثل ADSL میتونه دانلود و وب گردی رو برام تامین بکنه):n06:نقل قول:
عزیز فکر میکنی ISP ها از این وضع راضی هستن؟ فکر میکنی دوست دارن کسب و کار خودشونو تخته کنن؟نقل قول:
نه عزیز، دست اینا هم نیست، کار از یه جای دیگه میلنگه،
یکی دیگه https و پورت ها رو بسته این بیچاره ها چیکار میتونن بکنن؟
الآن پستم پاک میشه، میگی نه نیگاه کن. :n02:
اصلا دیال اپنقل قول: