بهههه سلام دیانلا خانم عزیز ..خواهر گل خودمون ..خوبی شما ...منم امودم بااجازت چند تا سوال بپرسم ...ممنون میشم جواب بدی
چی شد رفتی ایلتس خوندی ...چرا زبان انگلیسی ؟ عامیانه بیشتر بلدی یا رسمی؟
به چهچیزی علاقه زیادی داری؟
روز تولدت؟
میام دوباره
Printable View
بهههه سلام دیانلا خانم عزیز ..خواهر گل خودمون ..خوبی شما ...منم امودم بااجازت چند تا سوال بپرسم ...ممنون میشم جواب بدی
چی شد رفتی ایلتس خوندی ...چرا زبان انگلیسی ؟ عامیانه بیشتر بلدی یا رسمی؟
به چهچیزی علاقه زیادی داری؟
روز تولدت؟
میام دوباره
سلام بهروز جاننقل قول:
شرمنده من چون در طول روز گذري سر مي زنم به انجمن فرصت نمي كنم سوالات رو جواب بدم.:blush:
شب حتما ميام و پاسخ همه دوستان رو مي نويسم.
از همگي تشكر مي كنم.
موفق باشيد:happy:
نظرت درباره آواتارم چيه؟
سلام دیانا جان
سلام كمال عزيز
خوبی؟
ممنون به لطفت شما خوبي؟ :)
از وقتی اومدی پی سی تا الان چند تا آواتار عوض کردی؟
حدود 7 يا 8 تا فكر مي كنم.
و این که الان هست، چقدر از قدمتش میگذره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تقريبا جديده حدود يه هفته يا بيشتر
حدس میزنی که من چی از شما دیدیم که اگه ازم بپرسن "منظم ترین عضو پی سی کیه؟" میگم دیانا؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد به خاطر انجمن علمي و فهرست ها و اينا باشه! :tongue:
یه شباهت ظاهری بین آواتار و خودت پیدا کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا شبيهيم! :cool::happy:
من وقت نکردم پست های قبلی رو بخونم... کسایی که اسمتون رو پرسیدن، به جواب رسیدن یا ....؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله رسيدن، اسمم مريم هست.
من کی باید بیام واسه دریافت هدیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم دوشنبه!! :biggrin:
خدا مرگم بده، ساعتو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا هنوز بیداری پس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ديشب اين موقعي كه شما پست دادي من نبودم.:rolleye:
فعلا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
موفق باشيد:)
سلام علیکم. خوبی؟
سلام دوست عزيز
ممنون شما خوبيد؟:)
بدترین خوابی که یادت میاد؟
الان كه پرسيديد دوباره يادم اومد!
يه خوابي بود كه انگار رفته بوديم يه منطقه جنگي بعد از اتمام درگيري و اونجا علاوه بر اونايي كه تو جنگ كشته شده بودن كلي آدم عادي ديگه هم جسداشون كشف شده بود كه خيلي بد توي يه دوره طولاني مدت شكنجه شده بودن و بقاياشون اونجا توي زيرزمين و اينا بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتیکه بیش از همه لحظات دیگه عمرت ترسیدی؟
فيلم جن گير رو وقتي داشتم مي ديدم اون صحنه اي كه دختر جن زده روي انگشتاي پاهاش و دستاش داشت به صورت بر عكس از پله ها ميومد پايين!
دوست داری رشتتو به چی تغییر بدی؟
اينو بعدا اگه عمري باقي بود و تونستم موفق بشم توي اين كار مي گم!
ماشین داری؟ چی؟ چی دوست داری؟
نه ندارم.
مزدا ريو سفيد و ميتسوبيشي گالانت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگترین افتخار تو زندگیت؟
خوب چيزي كه بيشتر از همه براي داشتنش خوشحالم و به اون افتخار مي كنم خانوادم هست.
با مسابقه علمی هفتگی داری چیکار می کنی؟ مجددا کی راه اندازی میشه؟
يه سري تغييرات! منتظر باشيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علوم به صرف علم بودن با ارزشند یا با توجه به هدف بکارگیری اونا؟
صد در صد با توجه به كاربرد اونها ارزش پيدا مي كنن.
تا حالا مقاله برای مجلات معتبر دادی؟ اگر دادی عنوانش چی بوده؟
برا مجله هاي درون دانشگاهي و بين دانشگاهي بله زياد مقاله دادم. بيشتر توي موضوعات ژنتيك و آخر ين دستاوردهاي اون.
دوست داری دقیقا چیکاره بشی؟
اينم بهتره بعدا وقتي موفق شدم بگم.
تعلیم رو دوست داری؟
نه بيشتر دوست دارم از آموخته هام استفاده كنم تا اين كه اونا رو ياد بدم.
اولین باری که یه جونورو تشریح می کردی چه حالی داشتی؟ تعریف کن.
حس كنجكاوي زياد و كلا برام خيلي جالب بود. ولي خوب دلم هم خيلي برا جونور بيچاره مي سوخت و استاد چندين بار اطمينان مي داد كه اينا كاملا بي هوشن هيچي حس نمي كنن. و من بازم مي پرسيدم!
یه سوتی بزرگ از خودت؟
چيزي يادم نمياد متاسفانه.
دست شما درد نکنه
منم از وقتتون ممنونم
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد:
سلام دوست عزيز:)
1- یه عکس از صفحه انجمن بیاندازید و آپلودش کنید اینجا (میخوام ببینم که یه مدیر این انجمن را چطوری میبینه؟؟)
طور خاصي نيست به همون ترتيب هست.
2- مشخصات سیستمتون را کاملا بفرمایید
پردازشگر: Intel (R) Celeron (R) cpu 1.70 GHz
Video Card: SiS 650
Ram : 256
HDD Drive: 40 Gigabyte
mainboard: Asus Tek computer Inc. P4SDR-VM
و همينا بود ديگه! اگه كامل نيست شرمنده.
ممنون و پیروز و سربلند باشید
منم از شما متشكرم
موفق باشيد:)
قربان شما. کمی تا قسمتی سرما خورده ام. :sad:نقل قول:
بابا یکمی مراعات کنین خیلی داغش کردین !!
خوب بگو تا حالا نقشه های شیطانی برا داداشت کشیدی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا برعکسش شده !!
سلام جعفر جان؛
بله، يه بار بنده خدا داشت يه فيلم تقريبا ترسناك ميديد (پشت سيستم بود) از پشت سر آروم وارد شدم و چنان ترسوندمش كه تا مدت ها ديگه فيلم ترسناك نديد! :happy:
تا حالا موهاتو کشیده طوری که بری پیش مامانی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشكلاتمون رو خودمون يه طوري حل ميكنيم.:rolleye:
اصلا مامانی هستی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، نيستم.
چقد غیرتیه دادشت ( فک میاره پایین )؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، اگه مشكلي باشه برا من يا ايشون با هم مطرح مي كنيم ولي دخالت و اينا نه.
تو دانشگاه بچه مثبت بودی جلوی جا اوستادی می شستی یا مث ما ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، هميشه نه خيلي جلو نه خيلي ته كلاس بودم.
تو دانشگاه چند تا پیشنهاد داشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا يا سه تا!
تا حالا پیش اومده بود که پسری عاشقت بشه به خاطرت همه کا ر بکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه پيش نيومده.
چند بار قاچاقی با بچه ها ی کلاستون رفتین اردو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاچاقي هيچ بار، ولي با تيم كوهنوردي به خصوص سال دوم و سوم تقريبا هر دو هفته يه بار كوه بوديم.
اگه رفتین مسئول غذا پختنتون کی بود ؟
غذا خودمون مي برديم بيشتر كنسرو. يه بارم دسته جمعي يه مخلوطي از سيب زميني و پياز و رب و ادويه به صورت له شده پختيم رو آتيش كه خيلي خوشمزه شد!
یه خاطره تعریف کن از اون اردو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاطره خاصي به ذهنم نمياد. كلا همش خاطره بود. از راهپيمايي هاي طولاني تا شبايي كه بالاي كوه بوديم و همش خيلي خوب بود.
تا حالا وقتی کنفراس دادی شده پسر پر رویی پیدا بشه حالتو بگیره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، نشده.
اولین باری که کنفرانس دادی چه حالی داشتی دست و پا تو گم کردی به ته پته افتادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، بار اول هم با بقيه دفعه ها چندان فرقي نداشت. چون معمولا قبلش همه اطلاعات لازم رو جمع مي كردم تا بين صحبتام چيزي جا نيفته و رشته فكرم پاره نشه.
گوشیت چه مدله ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6101
یه گوشی جوادی نام ببر البته به غیر گوش کوب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم. همه گوشيها به اندازه خودشون كارايي دارن.
کامیت اومده پیش من گریه و زاری که چرا وین عوض نمی کنی
ای شالا کی کامی تکونی می کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جعفر جون اين يه مورد رو استثنائا حدود 3 يا 4 هفته پيش انجام دادم! البته بعد حدود 10 -11 ماه همونطور كه در جرياني!
نرم افزار مورد علاقت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
winamp - Microsoft word- ACDsee
تا حالا چند تا پسر بهت شماره دادن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو موقعيتش نبودم.
ایا زنگ زدی بهشون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب بالايي.
شده تو دانشگاه پسر سمجی شمارتو گیر بیاره شب و روز مزاحمت بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نشده.
چند بار استادا ضایت کردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيش نيومده. خيلي رسمي بوديم توي كلاس.
شده کل کلاس بهت بخنده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نشده.
تو کلاستون چند تا پسر بودن یا اصلا پسر نداشتین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي كلاسا ولي محدود بودن چون دانشگاهمون دختر فقط ميگرفت و بيشتر كلاساي جهاددانشگاهي و آزادمون با هم بود.
شرممنده سوالا دسته بندی نداره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین جوری تایپ می کردم !!
خواهش مي كنم.
ازت ممنونم
موفق باشي:)
تا حالا عاشق کسی شدی ؟
نه نشدم.
چه خصوصیتی داشته که تو رو مجذوب کرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا همونطور كه قبلا گفتم آدمايي كه پشتكار دارن و سخت كوشن رو خيلي تحسين مي كنم.
همین جا طرز درست کردن یه غذا رو با ما یاد بده ( راحت و خوشمزه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
املت سوسيس - سوسيس ها رو حلقه مي كنيم. 2 تا 3 تا تخم مرغ كامل رو توي يه ظرف جدا مي ريزيم و مي زنيم (ترجيحا با همزن) بعد يه مقدار نخود فرنگي كنسروي يا اگه دوست داريم تازه باشه آبپز شده رو هم اضافه مي كنيم به تخم مرغ ها، يه هم كوچيك ميزنيم و سوسيس هاي حلقه شده رو به اون اضافه مي كنيم. به مقدار دلخواه نمك و فلفل يا در صورت دوست داشتن آويشن و نمك و فلفل اضافه مي كنيم و همه رو توي يه طرف مناسب مي ريزيم و روي اون رو سلفون ميكشيم. سلفون رو از چند جا سوراخ مي كنيم و توي ماكروفر ميذاريم.
مدت پخت 7-10 دقيقه و قدرت 100 در 100.
غذاي شما آماده است!! :biggrin:
بهترین اهنگی که گوش کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي تونم انتخاب كنم دقيق ولي توي آهنگاي سنتي تصنيف "يا مولا" رو خيلي دوست دارم.
دوست داری خواننده بشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، استعدادش رو فكر نمي كنم داشته باشم.
خواننده ای که دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايراني - مرد: قميشي
ايراني - زن: گوگوش.
+
همه اساتيد موسيقي سنتي
وقتی اهنگ گوش می کنی شیشه ها می لزره ایا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا بيشتر با هدست گوش مي دم.
بهترین فیلمی که دیدی ؟
رزيدنت اويل 1 و 2
كوهستان سرد
هفت
ذهن زيبا
+
Dracula II : Ascension
Vampires
Van Helsing
و ...
کدوم کار جیم کری رو می پسندی ؟
فيلم Lier Lier بيشتر.
خيلي خوب هنرنمايي مي كرد.
نمي دونم به من چيزي نميگن!
يه ساعت مچي.
سلام عزیز
سلام كيميا جان:happy:
از زندگی چی میخوای؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه بتونم رشد روحي و فكري داشته باشم و اون چيزي رو كه مي دونم مي تونم بهش برسم به دست بيارم.
از مردن میترسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خود مردن نه ولي از چه جوري مردن چرا!
علم پایان داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، به هيچ وجه پاياني رو نميشه براش تصور كرد.
انسان تا کجا میتونه پیشرفت کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ مرزي وجود نداره و در هر جهتي تا بينهايت مي تونه پيشرفت كنه.
50 سال بعد دنیا رو چه جوری میبینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فكر كنم همه چيز خيلي بيشتر از الان ديجيتالي شده و كامپيوتر بازم بيشتر از حالا جايگزين خيلي چيزا شده باشه + برقرراي روابط انساني هم سختتر شده باشه.
ممنونم ازت
موفق باشي:happy: