سرویس 256 تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای باز شدن مدیا فایر . به جای www اول از cdn استفاده کنید.نقل قول:
یعنی cdn.mediafire.com
البته اون cdn به جای www نیست :دینقل قول:
دانیال جان کل پروتکل اینترنتی رو بردی زیر سوال :دی
:11:کد:www.cdn.mediafire.com
:31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
دستم درد نکنه :31:
ای خدا مردم از خنده :31:
عجب سوتی دادم :D
ممنون از نکته سنجیت بابک جان
ولی بابک جان. وقتی اینجوری مینویسیم :بازم قیطلره. ولی اگه اینجوری بنویسیم : cdn.mediafire.com قیطلر نیست.کد:www.cdn.mediafire.com
منظورم این بود.
قصد زیر سوال بردن www رو نداشتم :31:
مرسی عزیزنقل قول:
خب زنگ زدم تهران. یه 4.5 دقیقه طول کشید و درست کرد.مثل اینکه این نمایندگی ها فقط بازاریاب هستن.
الان اینجوری شد
Upstream Speed 512 kbps (Interleave)
Downstream Speed 2048 kbps (Interleave)
قبلا اینجوری بود
Upstream Speed 256 kbps (fast)
Downstream Speed 512 kbps (fast)
حالا این fast و interleave که فرقی ندارن؟؟؟؟
پ ن : از بابک و بقیه دوستان هم که راهنمایی میکنن تشکر میکنم.
بههههههههه مباركه:31:نقل قول:
من سرچ كردم يه مقاله يافتم براي دوستان ديگه هم ميذارم
براي اينكه به دوستان جسارت نشه اول اصلش اينجاست:
منم خب خارجكي بلد نيستم ولي هر چي فهميدم ازش مينويسم كه اگه كسي حوصله نداشت همينجا بخونه:کد:http://www.dslreports.com/forum/r4345855-Interleaved-vs.-Fast-Mode
Interleaved و Fast
همانطور كه مي دونيد بيش تر ارائه دهنده هاي سرويس adsl در ابتدا سرويسشون رو روي Fast مي بندن(!!!)
چرا كه موثرتره(داده هاي بيشتر،تصحيح كمتر خطاي كدها در هر بسته (پكت) و همچنين حالت Fast به كاربرها اجازه ميده كه سرعت بيشتر و پينگ پايين تري داشته باشند.)
چه زماني از Fast استفاده ميكنن؟ زماني كه كيفيت شبكه محلي بالا باشه يا توان ورودي به مودم افزايش پيدا كنه. در اين حالت براي اينكه مشكلي پيش نياد حداكثر فاصله شبكه محلي بايد 5.5 كيلومتر باشه.
در سمت ديگه اگه interleaved استفاده شده باشه(بر طبق اينكه كيفيت سيم ها پايين باشه و ارتباط خوبي برقرار نشده باشه) مقدار داده كمتري توي هر packet ارسال ميشه تا سيستم بتونه خطاهاي بيشتري رو بررسي كنه.
معنيش اينه كه كمتر موثر هست و براي اطمينان بيشتر خطاي كمتر از دست رفتن لينك و جلوگيري از افزايش Packet lost قاعدتا زمان پينگ افزايش پيدا ميكنه.
اغلب پيشنهاد ميكنن تا 3.6 كيلومتر فاصله از مركز مخابراتي ميتونن خط شما رو روي 3 مگ ببندن.
ولي معمولا توصيه اينه كه تا 2.7 كيلومتر باشه.
--------------------------------------------------------------------------
حالا چيزي كه من حدس ميزنم اينه كه با توجه به خط شما ابتدا روي fast بستنتون(:31:) بعد حالا براي اينكه با افزايش سرعت مشكلي براتون پيش نياد روي interleaved خط رو تنظيم كردن.
مشكلي خاصي هم نيست:31:
اقا مرسی . :31:نقل قول:
حالا این توضیح ها رو دادین. به من بگین خط های شما fast هست یا interleave ؟؟؟
من چون حسودم . بهم بگین اگه خط شما fast هست و fast بهتره. من دوباره زنگ بزنم براشون و بگم fast کنن ؟؟ :31:
خوشم اومده مثل اینکه. :31:
ما فاصلمون با مرکز مخابرات فکر کنم کمتر از 3 کیلومتر هست.
نمي دونم كجاست من كل مودم رو گشتم نبود نگرد نيست:31:نقل قول:
توي صفحات قبل بحث شده كه آپ و دان استريم رو بسته به خط و نويز و ... تعيين مي كنن الان اين كار رو انجام دادن كه خط شما پايدار باشه.
ممكنه روي fast باشيد مشكل پيدا كنيد.
براي اينكه لجت بگيره : ما كه هم روي 2048 بستنمون هم روي fast مركز مخابراتي هم داخل خونمونه:31:
:31::31::31:نقل قول:
تو اسپید تست اینجوری شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش قبلا هم یه تست میگرفتم که میدیدم چقدر تغییر کرده.
حالا این عکسی که گرفتم برای سرویس 128 معمولیه ؟؟؟ اگه نیست زنگ بزنم بگم fast کنه؟؟؟ :31: به نظر خودم یکم قاطی پاتی شده. :D
اون interleave و downstream هم واسه من تو قسمت status مودمم ثبت شده.
راستی . از تلفن خونه زنگ زدم. قبل اینکه خودم رو معرفی کنم فامیلیم رو گفت. :31: بعد پرسید گیم بازی میکنی؟؟؟ منم گفتم نه. میدونین چرا این سوال رو پرسید ؟؟؟
اگه به fast بودن ربط پیدا میکنه بگین زنگ بزنم بگم game بازی میکنم. :5:
اين اگه تست توي روز هست كه افتضاحه!نقل قول:
البته سرعت دانلود با idm شرط هست. اين اسپيد تست رو جدي نگير.
پس من براي كي نشستم مقاله ترجمه كردم:31: اينجا رو بخون دوباره:
در سمت ديگه اگه interleaved استفاده شده باشه(بر طبق اينكه كيفيت سيم ها پايين باشه و ارتباط خوبي برقرار نشده باشه) مقدار داده كمتري توي هر packet ارسال ميشه تا سيستم بتونه خطاهاي بيشتري رو بررسي كنه.
معنيش اينه كه كمتر موثر هست و براي اطمينان بيشتر خطاي كمتر ، از دست رفتن لينك و جلوگيري از افزايش Packet lost قاعدتا زمان پينگ افزايش پيدا ميكنه.
براي اينكه پينگت افزايش پيدا ميكنه.