يعني براي تو بيشتر از 7 ساعت طول ميكشه؟نقل قول:
Printable View
يعني براي تو بيشتر از 7 ساعت طول ميكشه؟نقل قول:
من هم گفتم يك كم غير عادى مى زد كه سرعت اونقدر بالا بره ولى روز 13 فروردين سرعت به همان حال سابق برگشت البته همانطور كه گفته بودم سرعت من رو 12.4 Fix مى شد ولى بعد از 13 سرعت من رو 13.5 Fix مى شه :46:نقل قول:
به نظر من تنها مشكل شاتل همون Ping ش است كه از بقيه شركت ها بيشتر است وگرنه تو انتخابها بهترين بود:20:
موفق باشيد!:31:
شما ديگه چقدر بد شانسيانقل قول:
نوشته شده توسط siamak_m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم كسي قبل من گفته يا نه. ديگه حوصله نداشتم صفحات رو بگردم. (شرمنده):
دوست عزيز منم اول مثل شما خوشحال شدم خيلي كه سرعت رفته بود بالا ولي اين دو برابر شدن سرعت براي همه ي كاربراي شاتل و فقط در ايام عيد بود. در ضمن با IDM هم دانلود كني سرعتت از 12 به 14 ميرسه. ولي بدبختي من قبل اين قضيه سرعتم 14 بود حالا شده 13. اينه كه به شدت دنبال يه سرويس نا محدود سرعت بيشتر هستم. سرعتم شده بود 28 خيلي مزه داد بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم بدبختي اينكه پيش شماره ما 2281 هست و فقط دو تا شركت هست كه فعالش كرده كه يكي همين شاتل هست و يكي ديگه هم پارس آنلاين كه اون هم محدوديت داره هم ميگن سرعتش خوب نيست.
دوتا شركت فقط تو منطقه ي شما سرويس ميدن؟؟؟
گفتم که برای من 1 روز طول می کشهنقل قول:
(تقریباً 25 ساعت)
سلام بچه ها . ادم وقتي مياد توي اين تاپيك تا بهترين رو انتخاب كنه واقعا از قبل از اين تاپيك، گيج تر ميشه . اخه يكي ميگه اين خوبه، درست پست بعدي يكي ديگه ميگه نه بابا اون بدترينه و از اينجور چيزها. البته شكي نيست كه بنا بر نيازي كه دوستان دارند بايد ISP هاي متناسب رو انتخاب كنند منظورم اينه كه يكي دنبال سرعته و محدوديت براش مطرح نيست كه به نظر من بايد صبا رو انتخاب كنه يكي دنبال كيفيته شايد سپنتا و فاكتورهاي ديگه و ISPهاي ديگه . اما من يه پيشنهاد دارم. بيايم يه Tester مطمئن كه اكثريت قبولش دارن رو انتخاب كنيم و توي يه ساعتهاي خاص كه ترافيك تقريبا مثل همه، تست بگيريم و نتيجه اش رو در اختيار ديگران قرار بديم. يعني يه نتيجه قابل استناد. از اونجايي كه بچه هاي اينجا تقريبا از تمامي ISPها استفاده ميكنند بنظرم ميتونه مرجع خوبي براي انتخاب باشه حداقل براي فاكتور سرعت. اينم بگم كه من نظر سنجي بالا رو قبول ندارم به اين دليل كه اصلا معلوم نيست كه طرف براي چي مثلا پارس آنلاين يا چيزهاي ديگه رو انتخاب كرده. اگه موافقين يه سري ساعت خاص مثلا پر ترافيك ترين و كم ترافيك ترين رو انتخاب كنيد تا همه مشغول تست گرفتن حوالي اون ساعتها باشن. اگه فضولي كردم ببخشيد گفتم شايد اينجوري بشه به يه نتيجه قابل استناد برسيم.
موفق و مويد باشيد.
غیر منطقی حرف شما.مگر اینکه سرویست محدودیت حجمی داشته باشه و مثل صبا نت سرعت بالاتر از سرویست بهت بدن.نقل قول:
حرف شما هم غیر منطقی هست.نقل قول:
آره به خدا تازه خير سرمون منطقه يك هستيم!!! مرسي از همدرديت :31: :40:نقل قول:
نقل قول:
چرا غير منطقي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
64 شاتل سرعتش دقيق 14و چند صدم هست (فكر كنم به خاطر اينكه +ADSL2 هست) و محدوديت حجمي هم نداره. يه كم رياضي بلد باشين حساب كنين همون 14 ساعت ميشه. :31:
من ریاضی بلد نیستم:41:نقل قول:
اما شما که بلدی میشه به من بگی با چه منطق وریاضی سرویس 64 سرعت دانلودش 14 هست؟
این سرعت دانلود برای سرویس 128 هست نه 64 :5:
سرعت شما 128 نه 64 دوست عزیزنقل قول:
ADSL 2در ایران وجود خارجی نداره فقط یک حرف تبلیغاتی