نقل قول:
لطفا این متن رو برام ترجمه کنید خیلی بهش احتیاج دارم.
یکی از افسانه ها حاکی است والنتاین در قرن سوم میلادی در روم باستان زندگی می کرده است،
هنگامی که امپراطور کلادیوس به این نتیجه می رسد که سربازان مجرد قدرتمند تر هستند،ازدواج مردان جوان را غیر قانونی می کند تا بر تعداد سربازانش بیفزاید.
والنتاین این حکم را بسیار ناعادلانه می داند.از فرمان سرپیچی می کند و مردان و زنان جوان را در خفا به عقد یکدیگر در می اورد.
کلادیوس که از این عمل اگاه می شود،وی را به مرگ محکوم میکند،بر اساس این افسانه والنتاین خودش اولین "هدیه والنتاین"را برای معشوقش می فرستد.
هنگامی که والنتاین در زندان بوده،دلداده دختر جوانی می شود که دختر زندانیان بوده است.
پیش از مرگش نامه ای برای ان دختر نوشته و در پایان چنین امضا میکند "والنتاین تو" و این عبارتی است که امروزه نیز در پایان برخی نامه ها به چشم می خورد.
البته این افسانه دقیقاً این طور نیست ، فکر می کنم درستش اینه که امپراطور کلادیوس در سربازگیری مشکل داشته ، بعداً می فهمه که مهم ترین دلیلش عدم تمایل مردان برای ترک معشوقه هاشونه...به همین خاطر ازدواج و نامزدی رو ممنوع می کنه...
همین طور در مورد جمله ی والنتاین ، او می نویسد: Love From Your Valentine و نه فقط Your Valentine ...
حالا من همین متنی که نوشتید رو ترجمه می کنم ، وات اور یو وانت...:20:
One of the legends says that St. Valentine lived in Rome during the third century. When Emperor Claudius finds out that single soldiers are stronger, cancels marriages and engagements of young men in Rome to increase the number of his sodiers
Valentine knows this law preposterous and unjust, disobeys the rule and marries couples secretly
Claudius is informed of that and passes a life sentence. According to this legend, Valentine sends the first "Valentine's gift" himself to his beloved
When Valentine was imprisoned, he falls in love with the jailer's daughter
On the day he was to die, he left his friend a little note thanking her for her friendship and loyalty. He signed it, "your Valentine." and this is the note that is still used at the end of some letters