سلام دوستان.من لیست شماره شاسی خودروهای 206 که جهت بازبینی سیستم برق به ایران خودرو اعلام شده بود رو می خوام.تو سایتشون باز نمیشه
ممنون میشم
Printable View
سلام دوستان.من لیست شماره شاسی خودروهای 206 که جهت بازبینی سیستم برق به ایران خودرو اعلام شده بود رو می خوام.تو سایتشون باز نمیشه
ممنون میشم
سلام
متاسفانه با سرعت حدود 40 داشتم میرفتم اتفاقا روی سرعتگیر وبدم دیدم حدود 4 متر جلوتر ماشین وایساده منم زدم روی ترمز abs فعال شد (اتفاقا این سوال هم داشتم که مگه با این سرعت باید abs فعال شه به نظرم نمیشد داشت بهتر ترمز میگرفت)و زدم به ماشین جلویی که سمند بود فک نمیکردم چیزی بشه چون سرعتم دیگه خیلی کم شده بود ولی پیاده شدم دیدم یکمقداری جلوی ماشین رفته داخل که کاپوت زده بالا
دوتا صافکار خوب که بهم معرفی شده بود (هیچکدوم ایرانی نبودن) یکی 80 گفت یکی 200 ماشین تازه 20 هزار تا کار کرده میخوام پیش بهترین کسی که میدونم ببرم هر دو شنیدم کارشون خوبه ولی این اختلاف قیمت زیاده دیگه در مغازه صافکاری قیمت نکردم - به نظرتون چقد دست مزد باید باشه و شما بودین به کدوم میدادین-هر دو گفتند که سینی باید بیاد جلو و کاپوت هم صاف شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
اگه مدل ماشینت 92 یا 93 هست احتمال زیاد مشمول میشه. اگه به نمایندگی مجاز هم مراجعه کنی می تونه فراخوان خودرو را ببينه. همچنین می تونی زنگ بزنی 096440 و شماره شاسی ماشینت رو بدی تا واست بررسی کنند. ضمنا اگه فراخوان گرید c داشته باشی از طرف امداد خودرو باهات تماس می گیرند.نقل قول:
sent from my Sony Xperia Z tablet
فعال شدن abs ربطی به سرعت خودرو نداره و بر اساس شتاب منفی خودرو فعال می شه. اما در برخی مپارد وجود سرعتگیر ( یا ناهمواری جاده) ممکنه ایجاد پیام شتاب منفی برای سنسورها و یونیت abs بكنه این مورد البته بیشتر توی سمندهای با abs mando. دیده می شد.نقل قول:
در موتور 206 همینجوره و با ضربه های کوچیک هم جمع میشه. البته این موضوع کیفی نیست و بیشتر آیتم ایمنی هست. چوندتو تصادفات شدید این جمع شدن سینی و در موتور مثل دمپر عمل می منه و جلوی انتقال ضربه به سرنشین رو می گیره. ولی مشکلش هم همينه که با ضربه های نه چندان شدید هم این حالت مثل شما ( و ماشین خودم) پیش میاد.
اولا که 200 خیلی،زیاده و قیمتش همون حدپد 80 تومنه.
دوما خیلی نیازی به کشیدن نداره و با صافکاری در موتور تقریبا درست ميشه. هر چند ممکنه یه کم فاصله اش از حالت عادی بیشتر بشه. اما چون کشیدن سینی جلو باید با صبر و حوصله انجام بشه و اگه بد این کار رو انجام بدن ضررش بیشتره واسه همین می گمدخیلی نیازی به کشیدن نداره
فقط از کیفیت کار طرف مطمین باش. باید خیلی شیک اینکار رو انجام بدهتا رنگ در موتور نشکنه. البته حواست باشه قیمت خیلی ربطی به کیفیت کار نداره. یعنی فکر نکن اون 200 تومنی خیلی کارش بهتره. نه. اون بی انصاف تره. من بودم می بردم پیش اون 80 تومنی. به شرطی که کار قبلیش رو دیده باشم.
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
هر دو صافکار یک حرف رو زدن که سینی رو میکشن و... هر دو هم هر کس داده راضی بوده خودم قبلا یک پراید داده بودم به همین که میگه 200 تنها عیبی که تونستم بگیرم اینکه پلاستیک روی درب رو یک مقدار پاره کرده بود
خودم واقعا موندم که به کدوم بدوم درسته که 200 زیاده ولی به این فک کردم که خب به همه اینطور قیمت میده اگه کارش خوب نبوده پس نبایدم مشتری پیدا میکرده و همچنین باید دوباره قیمتش رو پایین میاورده - (تنها تحلیل من:n26:)
بعد از صافکاری از کجا میتونم بفهمم خوب سینی رو کشیده جلو یا نه؟
به بقیه ی قسمت های ماشین با این ضربه ، ضربه ای وارد نشده؟
بازم ممنون
والا با این بلایی که سر این رو دری آورده.... نمی دونم والا. خب بعضيا اسم در می کنند. ممکنه طرف تو کارهای سنگین قیمت خوب و کار خوب ارایه می کنه. اما تو این خرده کاریها هم به خودش حال می ده. حالا ديگه هر جور خودت صلاح می دونی. همون کاری رو انجام بده که خیالت راحت باشه.نقل قول:
زنگ زدم مثل این که ماشینم فراخوانی نداشت.الان من این مشکلاتو دارم کسی میدونه مشکل کجاست ؟
سلام دوستان بنده یه سری مشکل دارم.ماشینو شهریور 93 گرفتم.206 تیپ 5 تی یو 5.از همون اول هم این مشکلات بود :
1- بعضی وقتا که ماشین رو روشن می کنم کولر ماشین همزمان روشن میشه.
2- ماشینو که روشن می کنم بعضی وقت یه بار برف پاک جلو رو میزنم کار کنه برف پاک کن عقب هم خودش کار میکنه.
3- بالابر شیشه عقب سمت شاگرد بعضی وقتا کار نمیکنه ولی بعد از دو دقیقه کار میکنه
4- ماشین رو که روشن میکنم یه صدایی از توی موتور یا زیر موتور میده که شبیه تق تق ریز هستش.اولش ای جور نشد ولی بعد از یه مدت این جوری شد مکانیکای ایران خودرو گفتن که مشکلی نداره.روغن هم توتال 10-40 میریزم
4-وقتی تهویه خاموشه و بخار گیر شیشه ها رو میزنی بعدش هوای ورودی رو میبندی میخوای بخار گیر رو خاموش کنی بخار گیر خاموش نمیشه بلکه هوای ورودی و خروجی رو پنل خاموش روشن میشه
مشکل چیه هر نمایندگی هم میبرم میگه مشکلی نداره.به نظر شما از کجاشه این مشکلات ؟
ببرید یه نمایندگی که کارشناس فنی خوبی داشته باشه ورژن نود bcm ماشینتون رو بروزرسانی کنه.نقل قول:
به اون صدای موتور هم حساس نباشید. مربوط به تایپیت های هیدرولیک هست. کاریش نداشته باشید.
دوست عزیز منظورتون همون لپ تاپ هست که وصل می کنند به زیر فرمون بعد سیستمو بهش برنامه میدن ؟نقل قول:
3 یا 4 بار این کار رو کردم یه بار دانگرید کردم ورژن قدیمی گفتن ویرژن جدیدا مشکل داره.یه بار آپگرید کردم ورژن جدید گفتن این بهتره باز نشد :n03::n03::n03::n03:
دوستان آیا تایر ها نیاز به تعویض دارن بعد از یه مدت؟ اگه آره هر چند کیلومتر/سال یکبار؟