سلام سلی جون ما نیتور 9 اینچی کجا 405 میزاری:18:
سلام سلی جون ما نیتور 9 اینچی کجا 405 میزاری:18:
سلام اساتید من 405 دارم می خوام بدونم چجوری مانیتور 7 یا 9 اینچی رو ماشین بزارم یعنی کجا ی کنسول بزارم
سلام
من تصمیم دارم یه آمپ جدا برای ساب بگیرم
کسی قیمت کنوود 8104 رو داره ؟
سلام دوستان و اساتید محترم
من الان یه ضبط کنوود 8016 خریدم ماشینمم 206 اس دی هستش
حالا یه باند و یک امپلی میخوام که واقعا کیفیت این ضبط رو احساس کنم
کیفیت تو ولوم بالا برام مهمه
رنج قیمت هم برا دوتاشون حداکثر220هزار تومان
چون کمی ناواردم و نمیخوام گیج بشم یه باند و امپلی خوب برام ممنون میشم توصیه کنید که بشه شهرستانمون گرگان پیدا کرد و یا بشه تلفنی از تهران خریدش
شماره ای ویا دوستان اینجا کسی فروشنده هستش پیام بده ممنون میشم
برای هر 2 220 تومن ؟نقل قول:
یه مقداری که برای توقعی که دارین کمه نمی تونید بیشتر خرج کنید ؟
دوستان یه راهنمایی میخواستم اول از همه اینکه من تا 10 روز دیگه 405 خودم رو دارم تحویل میگیرم میخواستم بدونم از نظر ضبط و باند ایران خودرو ماشینی کخ تحویل میده تو چه حدیه بعد هم اگه بخوام حول و حوش 400 تومان یه ظبط و باند مناسب که صدای مناسبی هم داشته باشه فلش خور و ببخشید ها من تو زمینه لوازم ماشین خیلی اشنایی ندارم ولی خوب میخوام یه چیز مناسب برای ماشینم خریده باشم البته زیاد اهل ضبط و باند بازی و این حرفها نیستم فقط میخوام وقتی یه ولوم میخوام به ظبط ماشینم بدم صدای خر خر و بی کیفیت نداشته باشم اهل امپلی و صدای وحشتناک زیاد نیستم امیدوارم درست منظور خودم رو رسونده باشم
اره نهایتش 250 تومان خرج کنم ممنون میشم یه راهنمائی بکنین که من دیگه هی نرم دنبال تحقیق و برم دقیقا همون رو بگیرمنقل قول:
یه ظبط سی دی تا 110هزار تومان برای من معرفی کنید که شیک وبادوام باشه ویو اس پی خور باشه+عکسش؟/
اگه اینجوری باشه که خوبهنقل قول:
حالا اگه بعدا" خواستم آمپ هم ببندم ، چه چیزی رو پیشنهاد می کنید ؟
اقایون و اساتید عزیز سلام
من با بررسی که کردم به این نتیجه رسیدم که سه مورد زیر رو بخرم پس میشه برام راهنمائی کنین
1- یک جفت باند کامپوننت گرد جلو
2- یک جفت باند خرطومی عقب خیلی خوب
3- یک امپلی 4کاناله
با فروش باندهام و 250 تومانی که دارم نهایت رنج قیمتی که میتونم برا این کار در نظر بگیرم 280هزار تومانه که با سیم ها و نصبش حدود 300هزار تومانی تموم میشه برام
پس ممنون میشم به ترتیب برا این سه مورد که میخوام بخرم برند و مدل خوبی برام پیشنهاد بدین
راستی ماشینم 206 اس دی هستش و ضیطمم کنوود8016