نه متاسفانه.من هنوز نتونستم خودم راهی پیدا کنم.از چندین نفر هم در اینجا و جاهای دیگر پرسیدم و جوابی ندادند.فقط میشه کاری کرد که وقتی برنامه رو باز کنی خود به خود به نت وصل بشه که خودتم میدونی.
Printable View
نه متاسفانه.من هنوز نتونستم خودم راهی پیدا کنم.از چندین نفر هم در اینجا و جاهای دیگر پرسیدم و جوابی ندادند.فقط میشه کاری کرد که وقتی برنامه رو باز کنی خود به خود به نت وصل بشه که خودتم میدونی.
بچه ها دیگه اینقدر نگین برودکام اینطوره و اونطوره منم مودم 8811 ام برودکامه ولی اس ان ار زیر 5 بیاد لینک میپره.در ضمن خط فرشاد خان به نظرم snr اش بیشتر از ایناست و واقعی نیست.چون گفته با 2750 snr روی 18 بود.پس این snr غیر واقعی است از نظر من .
نه.......................نقل قول:
والا نمیدونم خطم رو 6مگ بود با 2730مشکی snr 8بود ولی با 2750سفید snr 18بود بعد که به پشتیبانی گفتم دان استریمو ببره بالا گفت خطت کشش 10مگو نداره و snr خطت پایینه منم گفتم شاید 2750 اس ان آر خطو زیاد نشون داده قبلا دان استریم رو 4مگ هم بود snr تا 6میومد کلا گیج شدم با این خط تلفن دوست دارم دان استریممو ببرن بالاتر ببینم آخرش رو چند مگ لینک میپرهنقل قول:
احتمالا snr اهمیتی نداشته باشه و مهم attainable rate باشه چون الان attainable rate(maxrate رو 20مگه
با پشتیبانی تماس بگیرید لطفا.نقل قول:
میترسم دان استریمو کم کنه چون بزور زیادش کردنقل قول:
جالب اینجاست همون 8811 رو تبدیل کن به مودم 8817 که از نظر شکلی هم عین هم هستند.میبینی 8817 با اینکه چیپستش ترندچیپ هست نویز کمتری خطت داره تا 8811 اینم جزو استثنائاتی بوده که تا الان در مودمهای غیر برودکام دیدم:n04:.یعنی بهترین مودم بوده در زمینه بالا بودن عدد snr فقط حیف بیسیم نیست.:n03:نقل قول:
نگران نباشید. پشتیبانی موظفه هر کاری که مشترک روی سرویسش بخواد رو در صورتی که تجهیزاتشون جواب بده، براشون انجام بده.نقل قول:
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی کسی با d-link 2740U کار کرده؟این هم چیپستش برودکام هست؟
بین این مدل و d-link 2730U رنگ مشکی موندم:n13: کدومش برای snr پایین بهتر هست و دیسکانکت نمیده؟
آقای قلی زاده امنیت فن آوا چطوره
در مورد ه ک یوزرها
چون بعضی سرویس دهنده ها به آسانی اکانت استفاده کنندگانشون قابل ه ک هس
تو سرویس دهنده ها شاتل امنیت بالایی داره
شنیدم اگه یوزر و پسورد داشتی باشی ولی سه شماره آخر تطبیق نداشته باشه کانکت نمیشه
اون روش که مک آدرس ثبت بشه
براحتی قابل دور زدنه