اين رو نگاه كن مال من AGP 8X هست يعني ميگي مال شما اين قسمتش خاليه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اين رو نگاه كن مال من AGP 8X هست يعني ميگي مال شما اين قسمتش خاليه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره داداش
كلا اين قسمت خاليه!!!!!!
يا حق (:
خب يه كار ديگه كن GPUZ رو دانلود كن ببين اون چي ميگهنقل قول:
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/
آره قسمت
bus interface
نوشته: AGP 4x @ pci
يا حق (:
فکر کنم نقل قول رو اشتباه زدین این پست رو برای کسی دیگه زده بودم.نقل قول:
آره کافیه برای دو تا 1030 وات هم برای crossfire x کافی که هیچی زیاد هم هست.اگه میتونید بخرید که انتخاب خوبیه.نقل قول:
نقل قول:
بنچ مارک اولی که گذاشتین قبل از ارائه 9600gso بوده...و اشتباه هم هست.بنچ مارک دومی رو هم که اولی رو نقض میکنه.داریم دو تا کارت انویدیا رو بررسی میکنیم...خوب مشخصاتشون shader clock core clock و مموری کلاک که کمتره.192 بیت هم هست.steam proccesosors هم خودش تنها ملاک نیست که بستگی داره توی چه فرکانسی کار کنن.مثلا یه 8800gts که 128 تا داره و 8800gt 96 تا با این حال تمام فرکانس های 8800Gts بالاتره پرفورمنسش هم بالاتر میشه.پس تعداد ستریم پروسسور خودش به تنهایی ملاک نیست...امتیاز 3dmark هم که خودتون میگید 4850 بهتر از 9800gtx هست.ولی توی 3dmark کارت 9800 بیشتر امتیاز میگیره.یه چیز کوچولو هم :31: باید بگم xpert vision اونقدر ها هم حرفه ای نیست باز اگه evga یا چند تا برند دیگه بود میشد با 9600gt xfx مقایسه کنی.نقل قول:
نمیدونم من خوابم که نفهمیدم ! میشه بیشتر توضیح بدی.نکته انحرافی میری خوب توضیح هم بده.:31: ممنوننقل قول:
با سلام.دوستان قصد خرید گرافیک دارم.بودجم تا 200 هست.اینم مشخصات سیستمم:
CPU:AMD 4800
MAIN:GIGABYTE GA-MA69G-S3 کراس فایر پیشتیبانی میکنه
RAM:2 GIG
Powre:300 W redmax
من ATI ور دارم یا GeForce ؟ اینا مد نظرم خودم هست
ATI - CLUB3D HD3870 512MB DDR4
یا
PNY 9600GT 512MB GDDR3
یا
CLUB - NVIDIA GeForce 8600GT - 512MB.که اولی 240 و دومی 200 و سومی هم 140 قیمت دارن.یه چیز میخوام که تا یه 2 سالی جواب بده بهم و مشکل حرارتی یا چیز دیگه ای نداشته باشه.راستی مادربورد من PCI-E 2.0 رو جواب میده؟ممنون میشم کمک کنید
هيچكدوم از اينها ارزش خريد نداره با توجه به بودجت يكي از اينها رو بخرنقل قول:
HIS radeon 4850
حدود 250 تومن
Xpertvision 9600GSO
حدود 130 تومن
در ضمن پاورت رو هم بايد عوض كني(الان گرافيكت چيه؟)
واقعا خريد گرافيك واسه مادبردي كه حتي AGP 8Xهم نيست توصيه نميشه. چند مدل گرافيك ضعيف هست منتها اولا كه گرون هستند دوما AGP 8X هستند و وقتي بزنيشون روي اين مادبرد خودشون كه ضعيفند هيچ بازم عملكردشون پايين مييادنقل قول:
ساير دوستان هم اگه نظرشون رو تو اين زمينه بگن بد نيست.
مرسي عزيز لطف كردي
يا حق (:
سلام . کسی میدونه 4870 کی در بازار ایران عرضه میشه؟ دقیق نمی دونید تقریبی بگید. با تشکر.