نقل قول:
متاسفانه در بازی race 07 دسته بازی (gamepad) من اجرا نمیشه، البته در قسمت کنترلر اسم دسته هست ولی فقط کیبورد رو می تونم انتخاب کنم و نمی تونم دسته بازی رو انتخاب کنیم.(وقتی دسته رو از USB خارج می کنم اسم دسته هم در قسمت کنترلر حذف می شه و با وصل کردنش اسمش دوباره وارد لیست کنترلر میشه ولی متاسفانه نمی تونم انتخابش کنم)
در ضمن دسته بازی در NFS به راحتی اجرا می شه. کسی می دونه مشکل چیه؟
دوست من شما که میگی در NFS مشکلی نداری ، پس اشکال از خود همون بازی هست .
ببین توی همون بازی Race 07 وقتی میری داخل تنظیمات ، برای مثال یه دکمه هست برای حرکت رو به جلو .
مثلا پیش فرض روی W تنظیم شده . شما روی همون W کلیک کن و یکی از دکمه های دسته رو بزن . ببین W عوض میشه یا نه .
اگه نشد که بازی رو نمیشه با دسته بازی کنی .
نقل قول:
سلام.
لطفا کمک کنید.
من قبلا رو سیستمم دو سه بار کانتر نصب و حذف کرده بودم و مشکلی نبود.چند روزه می خواهم نصب کنم می بینم که وسط نصب سیستم قفل می کنه!نه کیبرد کار میکنه و نه موس و فقط میشه با کیس کامپیوترو خاموش و دوباره روشن کرد!چند بار رو 2 درایو مختلف امتحان کردم!همان بازی و cd بل بر روی همان سیستم ولی ...
خیلی عجله دارم.لطفا سریعتر.
ممنون.
دوست من ،
من حدس میزنم درایو C شما فضای خالی زیادی نداره .
میشه بگی چند گیگ فضای خالی داری ؟ ( درایو ویندوز )
نقل قول:
بعد از نصب این بازی این پیغام خطا رو میده:
This application has failed to start because msidcrl40.dll was not found.Re-installing the application may fix this
مشکل از چیه؟
کارت گرافیک سیستمم Geforce 7300 GS و مین بورد هم Asus M2V
دوست من ،
من نمیدونم کارت گرافیک شما این بازی رو ساپورت میکنه یا نه ولی این اشکال از کارت گرافیکتون نیست .
شما برای حل این مشکل اول برو سایت زیر :
بعد این کلمه رو جست و جو کن :
msidcrl40.dll
اگه نتیجه ای داشت که دانلود کن و فایل دانلود شده رو در مسیر زیر کپی کن :
C:\Windows\System 32
مشکلتون حل میشه .