دوربین p990 در مقابل n73 حرفی برای گفتن نداره دوست من....نقل قول:
Printable View
دوربین p990 در مقابل n73 حرفی برای گفتن نداره دوست من....نقل قول:
از همتون ممنونم
سلام
یه سوال دیگه ان73 که چراغ قوه نداره اونوقت موقع فیلمبرداری هم که نصف نور روشن میشه آیا برنامه ای برای جراغ قوه اش هست؟
سلام
ایا بزنامه های سیمبین 9 سری60 ویرایش3 برای n73هم کاربرد داره
ممنون
بله دوست من کاربرد داره و این سایتی که حدود 400 تا برنامه مختلف واسه ان 73 هستش و همشون هم کار میکنهنقل قول:
(اکثرشون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
یکی از دوستای من 73 موزیکال داره وقتی با دکمه مخصوص موزیک وارد و موزیک رو پخش میکنه نمیشه با دکمه مخصوص ولوم صدا رو کم و زیاد کرد ولی وقتی با فایل منجر موزیک رو پخش میکنه میشه صدا رو کم و زیاد کرد ایا همه موزیکالها اینطوریه ؟
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه
نه دوست من گوشیتون مشکل داره، شما هر جور که موزیک رو پخش کنید دکمه ی ولوم کار می کنه! شاید مشکل نرم افزاری داشته باشه! ولی در کل گوشیتون مشکل دارهنقل قول:
نقل قول:
آقا جواب ما رو هم بدید دیگه؟
من هم امتحان کردم نشد ولی خودم یه نرم افزار اجرای فایل swf نصب کردم و با اون نرم افزار فلش اجرا شد حالا نمیدونم چرا واسه خود گوشی اجرا نمیشه !نقل قول:
???? واقعا کسی نیست جوابه مارو بده؟؟؟:41::18:نقل قول:
اون برنامه از طریق اینترنت ریجستر میشهنقل قول:
عمو محمد تو دانلود سنتر n73
برنامه زیاد گذاشته حتما یه سری بزن :46:
نقل قول:
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چگونه می توانم ورژن سیستم عامل موبایلم را عوض کنم الان 8 هست گوشی من هم n73 music است کمک کنید
نقل قول:
آقا سلام امروز مال من هم اینجوری شد این مال نرم افزار هست یکبار خاموش روشن کن باید درست بشود
فایلهای فلشی که گوشی میتونه پخش کنه از یه نوع بخصوصه ( flash lite ) شما نمیتونی فایلهای فلش معمولی رو روی گوشی اجرا کنی.نقل قول:
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه
با توجه به پست آخر صفحه ی 136 چطور میشه ان 73 معمولی رو به ام ای آپگرید کرد؟؟؟!!
سلام بچه ها من تم اصلی ان 73 دایره دایره رو برای گوشیم می خواستم گوشیم نوکیا 5700 موزیک اگر دارید لطفا اپلودش کنید
لطفآ کمکم کنید
----------------------------------
سلام بچه ها من تم اصلی ان 73 دایره دایره رو برای گوشیم می خواستم گوشیم نوکیا 5700 موزیک اگر دارید لطفا اپلودش کنید
مگه 5700 جاوا نیست که بشه تم 73 رو روش نصب کرد ؟نقل قول:
آقا خواهشا یکی برنامه ی چراغ قوه برای ان 73 بزارید.
درود
دوستان من MCU & PPM ورژن 4.727.2.2.1 نوکیا n73 رالازم دارم لطفا اگر کسی سایت مشخصی برای دانلود کردن
فایلهای مذکور دارد کمک کند.
سلام
من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
Exovirus Stop
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه
دوست عزیز پیغام شما مربوط می شه به تاریخ نرم افزار و گوشیتون.نقل قول:
در مورد برنامه ها هم شما نباید در فایل منجیر دنبال اوونها بگردید که باید در app. manager دنبالشون باشید، در ضمن گوشی شما اصل باشه یا چینی این مشکلات ربطی به اوون نداره دوست من! قرار نیست گوشی چینی مثلا موزیک پلیرش کار نکنه که!:46:
گوشی های چینی شاید تنها مشکلشون سخت افزارشون باشه ولی از نظر نرم افزاری که دیگه فرق نمی کنن.
قا خواهشا یکی برنامه ی چراغ قوه برای ان 73 بزارید.کسی جواب نمیده؟
آقا خواهشا یکی برنامه ی چراغ قوه برای ان 73 بزارید.کسی جواب نمیده؟
اینم لینکشنقل قول:کد:http://geoaria.blogfa.com/post-418.aspx
تو دانلود سنتر پست بدهنقل قول:
ولی فکر میکنم باشه اونجا فقط یه سرچ می خواد
دنبال برنامه ای به اسم s60spoton بگرد این برنامه علاوه بر روشن کردن چراغ فلش قابلیت روشن کردن صفحه رو هم داره بگرد پیداش میکنی من اگه رو هارد پیداش کنم واسه ت آپلود میکنمنقل قول:
==============
اینم لینک برنامه
کد:http://rapidshare.com/files/53590080/s60spoton_0.06a.sisx
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
من آپدیتش کردم به فریمور 4.0726.2.0.1 .طریقشم اینطوریه که اول می ری سایت نوکیا یه برنامه که اسمش توی این مایه هاست nokiasoftwareupdater رو دانلود می کنی.حجمش نزدیکه 23 مگه.
بعدش گوشیتو به کامپیوتر وصل می کنی و این برنامه رو اجرا می کنی.این برنامه فریم ورت رو با جدیدترین فریمور موجود در سایت نوکیا مقایسه می کنه و برات نشون می ده که لازمه آپدیت شه یا نه.اگه لازم بود می ذاری تا این فریم ور جدید رو دانلود کنه (برای من 60 تا 70 مگ بود) بعدشم که دان کرد این فریمور رو روی گوشیت می ریزه.
فقط توجه داشته باش که گوشیت باید در حالت general باشه و در این مدت کسی نباید بهت زنگ بزنه یا اس م اس بزنه برای همین من این کارو ساعت 3 شب کردم(البته اینا رو من شنیدم ولی می دونم درسته) بعدشم اینکه تمام اس م اس هات و شماره تلفنات پاک می شه پس قبلش یه بک آپ از memorycard بگیر.
اینم لینک یه برنامه برای این کارنقل قول:
فقط سریال نامبرشم اینه : 25600کد:http://shahi-007.persiangig.com/Mobile/Programs/Anything/NTorch.Lite.v1.00(flashon).sis
فکر کنم نیاز به ساین کردن باشه
سلام بر بروبچ
میخواستم بدونم اگه n73مو با n93i بخوام تاق بزنم چقد باید سر بدم.دوم اینکه کسی رو سراغ دارین که بخواد این کارو بکنه؟ بعدش گوشیمو چند ور میدارن؟(سالم سری قدیم)
ممنون
تا این فریم ور جدید رو دانلود کنه (برای من 60 تا 70 مگ بود) بعدشم که دان کرد این فریمور رو روی گوشیت می ریزه.
ممنون از اینکه راهنماییم کردی من نرم افزار را دارم منظورت از 60-70 مگ چیه یعنی باید خودم دانلود کنم هجمش زیاده به چه اسمی بشناسمش لطفا راهنماییم کن
گوشی من ان73موزیکال است و وقتی می خواهم برنامه فول اسکرن کالر را نصب کنم ارور زیر را میدهد کمک کنبد.expired certificate
تاریخ رو چند ماه بکش عقب دوست عزیز...
یکی جواب منو بده(لطفا)
اين گوشي كارايي خوبي داره ولي متاسفانه با اين همه سروصدا و اسم و رسم اصلا در ساخت بدنه و قاب دقت نشده و رنگ بدنه اش زود ميپره.همين عيب رو در چند نوكياي ديگه هم ديدم .
سلام دوستان
من پسورد phone guardian رو فراموش كردم آيا كسي از دوستان راهي بجز فرمت مموري كارت ميشناسه؟
ممنونات فراواننقل قول: