ببین تو تو مرحله ای هستی که با چینی ها قرار داری کازینو بدزدی اونا نقشه های کازینو هستند باید عکس بگیری!چرا رمز پلیس مزاحم نشود و نمیزنی؟؟
Printable View
ببین تو تو مرحله ای هستی که با چینی ها قرار داری کازینو بدزدی اونا نقشه های کازینو هستند باید عکس بگیری!چرا رمز پلیس مزاحم نشود و نمیزنی؟؟
خوب حجت این رمز رو بده بزنم چون نمیدونم
بعدشم باید از تمام این نقشه ها عکس بگیرم؟
نه خير رمز پليس ربطي به اون مرحله نداره(حجت جان شما اين بازي رو بازي كردي؟)نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنما:
شما اول باید به نقطه مشخص شده برید و توریستی که مشخص شده رو بکشید.(اونی که در حال عکاسی هست) و دوربین اون رو بردارید حالا به نقطه بعدی برید و وارد ساختمون بشید. جلو برید و با دختری که مشخص شده صحبت کنید (برای جواب مثبت کلید y و برای جواب منفی کلید n رو بزنید.) البته شما باید کلید y رو در این کار بزنید. به بالاترین طبقه برید {نمایش فیلم} حالا یه طبقه پایینتر به نقطه مشخص شده برید و دستگاه هایی رو که مشخص شدند از بین ببرید. دوباره به نقطه مشخص شده در طبقه بالایی برید.داخل اطاق یه تصویر هست شما باید از اون عکس بگیرید. حالا پلیس دنبال شماست. سریع از ساختمون خارج بشید و به نقطه آخر برید.
موفق باشيد.
نه خير رمز پليس ربطي به اون مرحله نداره(حجت جان شما اين بازي رو بازي كردي؟)
راهنما:
شما اول باید به نقطه مشخص شده برید و توریستی که مشخص شده رو بکشید.(اونی که در حال عکاسی هست) و دوربین اون رو بردارید حالا به نقطه بعدی برید و وارد ساختمون بشید. جلو برید و با دختری که مشخص شده صحبت کنید (برای جواب مثبت کلید y و برای جواب منفی کلید n رو بزنید.) البته شما باید کلید y رو در این کار بزنید. به بالاترین طبقه برید {نمایش فیلم} حالا یه طبقه پایینتر به نقطه مشخص شده برید و دستگاه هایی رو که مشخص شدند از بین ببرید. دوباره به نقطه مشخص شده در طبقه بالایی برید.داخل اطاق یه تصویر هست شما باید از اون عکس بگیرید. حالا پلیس دنبال شماست. سریع از ساختمون خارج بشید و به نقطه آخر برید.
موفق باشيد.
خیلی ممنون توماج جان مرسی
خواهش مي كنم.در ضمن يادت رفته نقل قول بزني.:46:نقل قول:
اره حواسم نبود شرمنده
سلام دوستان با تشکر از راهنمایی های شما من مرحله بولدوزر و ماشین سیمان ریز رو رد کردم
اگه یه جای دیگه گیر کردم حتما بتون میگم تا کمکم کنید
راستی کلوپ بازی متال گیر کجاست من نتونستم پیداش کنم
چون یه جاش گیر کردم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی شما جی تی ای رو با چی بازی می کنید؟
پلی استیشن یا کامپیوتر؟
بله من بازی کردم تا آخر راهنمای کاملشم دارم!!!نقل قول:
ببخشید من فکر کردم تو مرحله چینی هاست!
آهان.:46:نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه با كامپيوتر بازي مي كنم.در ضمن فكر نكنم با پلي استيشن جالب باشه.:41:نقل قول:
سلام دوستان با تشکر از راهنمایی های شما من مرحله بولدوزر و ماشین سیمان ریز رو رد کردم
اگه یه جای دیگه گیر کردم حتما بتون میگم تا کمکم کنید
راستی کلوپ بازی متال گیر کجاست من نتونستم پیداش کنم
چون یه جاش گیر کردم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی شما جی تی ای رو با چی بازی می کنید؟
پلی استیشن یا کامپیوتر؟
اره منم وافقم با پلی حال نمیده
فقط با کام
سلام دوستان
من جی تی ای رو با پلی بازی میکنم.....
راستی نگفتید کلوپ متال گیر کجاست؟
کسی این برنامه ی آنلاین رو امتحان نکرد ؟
من راستش هنوز وقت نكردم دانلود كنم.اما الان دارم دانلود مي كنم ببينم چي ميشه.:10:نقل قول:
نسخه PC قوی تر هست مثلا سایه ها و... بهتر کار شده اند و اینکه نشانه اتوماتیک حال نمیده ولی با موس خیلی حال میدهنقل قول:
من که هر دو را تمام کردم ولی مال PC را چندین بار تمام کردم و هنوز هم با پیسی بازی می کنم
چه طور می شود دوچرخه را تندتر راند در مسابقات آنقدر یواش می رود که می آیند رد می شوند ؟
بايد پشت سر هم دكمه w يا فلش رو به بالا را فشار بدي:10:نقل قول:
آره توروخدا .نقل قول:
من راستش هنوز وقت نكردم دانلود كنم.اما الان دارم دانلود مي كنم ببينم چي ميشه.
ببین میتونی راش بندازی .
تا منم برم بازی رو گیر بیارم .
مسابقات دوچرخه هم داره ؟!نقل قول:
چه طور می شود دوچرخه را تندتر راند در مسابقات آنقدر یواش می رود که می آیند رد می شوند ؟
آره . توی Ps2 غروب ها خیلی تاریکه . ولی توی P30 خیلی بهتره .نقل قول:
نسخه Pc قوی تر هست مثلا سایه ها و... بهتر کار شده اند و اینکه نشانه اتوماتیک حال نمیده ولی با موس خیلی حال میده
من که هر دو را تمام کردم ولی مال Pc را چندین بار تمام کردم و هنوز هم با پیسی بازی می کنم
از لحاظ گیم پلی هم تیر اندازی که خیلی راحت تری .
سلام دوستان
با پلی بیشتر حال میده
می دونید چرا؟چون سی میندازی توش بازی میکنی:27: :27: :27:
دیگه نمیهواد 4تا سیدی برا نصب بندازی.امدیم ویندوز مشکل پیدا کرد
راستی کسی از شما متال گیر بازی نکرده؟
سواحل میامی؟رو چی؟
از اون لحاظ هم آره ولی اگه سیستم بالایی داشته باشی و ویندوزت سالم باشه دیگه مشکلی نیست .نقل قول:
سلام دوستان
با پلی بیشتر حال میده
می دونید چرا؟چون سی میندازی توش بازی میکنی
دیگه نمیهواد 4تا سیدی برا نصب بندازی.امدیم ویندوز مشکل پیدا کرد
راستی کسی از شما متال گیر بازی نکرده؟
سواحل میامی؟رو چی؟
هر مشکلی هم بود در تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها !
تازه شما با پلی راحت تر تیر اندازی میکنی یا با P30 ?
با پلی فقط میتونی یه نفر رو بزنی ولی با P30 آزادی .
( تازه قابل توجه شما : شرکت های بازی ساز دارند یک نوع بازی هایی طراحی میکنند برای ویندوز ویستا که دیگه احتیاجی به نصب نداره )
بله.به صورت ساب ميشن هستش كه راستش الان يادم نيست كجا بود؟:13:نقل قول:
اییی من تاحالا این مسابقه ی دچرخه سواری رو نرفتم
نکنه همنجا هاست که تو نقشه عکس پرچم مسابقه زده؟؟
نه خير اونجا ها مخصوص ماشينسواري هست فكر كنم.البته مطمئن نيستم.شايد هم اونجا باشه.نقل قول:
درسته . اونجا مخصوص ماشین سواری هست .نقل قول:
نه خير اونجا ها مخصوص ماشينسواري هست فكر كنم.البته مطمئن نيستم.شايد هم اونجا باشه.
من خیلی گشتم ولی مسابقه دوچرخه سواری نداره .
شما منظورت همون مرحله ی اول هستش ؟
کوه chiliad نزدیک انجل پاین. دوچرخه سواری کوهستان داره.باید بری نوک قلهنقل قول:
کی بره این همه راه رو !نقل قول:
کوه chiliad نزدیک انجل پاین. دوچرخه سواری کوهستان داره.باید بری نوک قله
حالا ارزش داره ؟
پول زیاد میدن ؟
راستی دوستان این مسابقه شرط بندی روی اسب ها کجاست ؟
بابا شما هم به اين چيزهاي كوچيك گير مي دي ها!!!!!:27:نقل قول:
من اون فايلها رو دانلود كردم:21: اما كار نكرد.:41: وقتي اون فايل 3MB رو باز مي كنم يه پيغام مكررا مياد رو صفحه(مثل يه ويروس يا...)البته ويروس نيست.نمي دونم چشه؟؟:41:
بابا برو یه ماشین بدزد راحت برو دیگه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از یه شهر پیاده رفتم شهر دیگه!!!
بابا توم بیکاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که از یه شهر پیاده رفتم شهر دیگه!!!
تو بیشتر این فروشگاه ها هستنقل قول:
راستی دوستان این مسابقه شرط بندی روی اسب ها کجاست ؟
اره من یادمه یه بار رفتم اونجا سوار دوچرخه شدم بعدش گفت ساعت 8.30 (یه چیزی همینطوری) بیانقل قول:
کوه chiliad نزدیک انجل پاین. دوچرخه سواری کوهستان داره.باید بری نوک قله
آخه این بازی همینطوریه !نقل قول:
بابا شما هم به اين چيزهاي كوچيك گير مي دي ها!!!!!
من اون فايلها رو دانلود كردم اما كار نكرد. وقتي اون فايل 3mb رو باز مي كنم يه پيغام مكررا مياد رو صفحه(مثل يه ويروس يا...)البته ويروس نيست.نمي دونم چشه؟؟
خیلی نکات و چیز های جالبی داره !
حیفه که نگی .
با سلام یه جا هست به جز مرحله ی w ! می نویسه تو نیاز به ... اسم ماموریت s است کمکم کن...:40:
دوست عزیز شما باید بری و تمرین شنا کنی .
سعی کن بیشتر زیر آب بری . اینطوری زود تر پر میشه .
اشتباه می کنی من ماموریت w رو نگفتم من ماموریت s گفتم ..می ری روی ماموریت s فیلم نشون نمی ده .. .مسیج می ده؟!!!!:11: :11: :8: :2: :40: (luke 1889 ) توی شهر انگار شورش شده ! همه همدیگه رو می زنن
هود که میدونی چیه؟ تا جایی که میتونی از منطقه های زرد و بنفش رو متعلق به گروو استریت(سبز رنگ) بکن تا برادرت بهت زنگ بزنه.نقل قول:
اشتباه می کنی من ماموریت w رو نگفتم من ماموریت s گفتم ..می ری روی ماموریت s فیلم نشون نمی ده .. .مسیج می ده؟!!!! (luke 1889 ) توی شهر انگار شورش شده ! همه همدیگه رو می زنن
بعد برو اون ماموریت. اخرین ماموریته.
درسته .نقل قول:
هود که میدونی چیه؟ تا جایی که میتونی از منطقه های زرد و بنفش رو متعلق به گروو استریت(سبز رنگ) بکن تا برادرت بهت زنگ بزنه.
بعد برو اون ماموریت. اخرین ماموریته.
سعی کن همه ی منطقه ها رو بگیری .
دردسرت کمتر میشه .
آقا من داستان بازی رو بصورت فارسی میخوام یادمه خیلی وقت پیش همچین چیزی وجود داشت ولی الان پیدا نمیکنم
آقا سلام من این بازیو تمومش نکردم یعنی تا وسصاش رفتم یهوم بازی پاک شد!ضدحال بسیار بد!
و شاهکار کمیاب:
راهنمای مو به مو دقیق سان آندریاس! توش گفته کدوم مرحله چیکار کنی یه عکس مراحلم داره جمعا 4 مگه ولی می ارزه برای کسایی که مشکل دارن! من که این بازیو ندار داشتم یهو پاک شد سیدیش مال خودم نبود!
ولی دانلود کنید بهتره همه گروها نوشته و حتی گفته اگه برین یه جا دنیا جدید وارد میشید!شخصیتا گفته اسماشون منبع همهچیز دانلود کنین!
اینم بگم کشککی نیست 185 صفحه آکروباته!!!!
8 مگ بود کردمش 4 مگ!!!!!!!
ممنون
اینجا :نقل قول:
آی خدا خیریت بده . خیلی کمک بزرگی کردی . فقط فارسیه یا انگلیسی ؟نقل قول:
کاملا فارسیه !نقل قول:
آی خدا خیریت بده . خیلی کمک بزرگی کردی . فقط فارسیه یا انگلیسی ؟
یه ایرانی نوشتتش!عجب حوصله ای داشته 185 صفحه نوشته!
برین حال کنین!
بسیار ممنونم از دوستان
به بقیه کسانی هم که تا بحال دانلودش نکردن پیشنهاد میکنم از دستش ندن کاملا داستان بازی رو توضیح داده و حالا آدم متوجه میشه اصلا قضیه اینهمه درگیری و جنگ و خونریزی چیه؟
راستش من عاشق شخصیت کاتالینا شده بودم و دوست داشتم بیشتر راجع به شخصیتش تو بازی بفهمم که این فایل pdf همه رو کامل به فارسی توضیح داده واقعا دستش درد نکنه
ممنون دوست من!منم خودم نمی دونستم اصلا داستان چیه چکار کنی؟!نقل قول:
بسیار ممنونم از دوستان
به بقیه کسانی هم که تا بحال دانلودش نکردن پیشنهاد میکنم از دستش ندن کاملا داستان بازی رو توضیح داده و حالا آدم متوجه میشه اصلا قضیه اینهمه درگیری و جنگ و خونریزی چیه؟
راستش من عاشق شخصیت کاتالینا شده بودم و دوست داشتم بیشتر راجع به شخصیتش تو بازی بفهمم که این فایل pdf همه رو کامل به فارسی توضیح داده واقعا دستش درد نکنه
ببخشید اینو میگم ولی کاتالینا که دزده!!!
بعدش یهو فایلو پیدا کردم دانلود کردم 3 روز مدام نشستم خوندمش! ولی خیلی خفنه مخصوصا آخرش که گفته بری یه جا میری دنیای ارواح!
یه بار دیگم برای بعضی ها که حوصله ندارن برن صفحه قبل میگم:
آقا سلام من این بازیو تمومش نکردم یعنی تا وسصاش رفتم یهوم بازی پاک شد!ضدحال بسیار بدی بود!
و شاهکار کمیاب:
راهنمای مو به مو دقیق سان آندریاس! توش گفته کدوم مرحله چیکار کنی یه عکس مراحلم داره جمعا 4 مگه ولی می ارزه برای کسایی که مشکل دارن! من که این بازیو ندارم یعنی داشتم یهو پاک شد سیدیش مال خودم نبود!
ولی دانلود کنید بهتره همه گروها نوشته و حتی گفته اگه برین یه جا دنیا جدید وارد میشید!شخصیتا گفته اسماشون منبع همهچیز دانلود کنین!
اینم بگم کشککی نیست 185 صفحه آکروباته!!!!
8 مگ بود کردمش 4 مگ!!!!!!!
ممنون