سلام.اقای ufo من هر کاری می کنم نمی تونم انلاین بازی کنم آیا مشکل از پچ 1.4 است؟
Printable View
سلام.اقای ufo من هر کاری می کنم نمی تونم انلاین بازی کنم آیا مشکل از پچ 1.4 است؟
کسی پچ v6 داره لطفا لینک دانلودش بذارید خیلی لازم دارم.:41:
شما تلاش مي كنيد انلاين بازي كنيد ؟
اگه اينطوره به منم بگيد كه هستم
بر و این آدرس:نقل قول:
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/1
درمورد بازی آنلاین هم من همیشه تو ها ماچی ام هر وقت پای کا مپیو ترم بیا تو چتش ببینم مشکلت چیه!
هر شب ساعت 10 به بعد مخصو صا نیمه شب به بعد من هستم هر مدی بگید پایه ام اینهم یوزر پسور دنقل قول:
user:AFM&RYAN
pass:AFM&RYAN
سلام وب لا گت چرا گم شد
الان داشتم میخوندم یک دفعه نیست شد میگه وجود نداره
آمد دوباره
اقای ufo چند وقت پیش قول داده بودی ریپلی بذاری چی شد؟:41:
سلام من دیروز توی گوگل داشتم میگشتم یکی یه سریال نامبر گذاشته بود گفته بود با این میشه رو سرور های خود eA
بازی کرد من یه بار با این نصب کردم حالا دیگه بعد که کرک رو نصب میکنم ZH قدیمی هم ارور میده میره توی بازی یا دیفیت میکنه میندازه بیرون یا اول کار یه ارور میده نمی ره توی بازی چه کنم
اینم سریال:
ef2a-rp4v-rhyw-5vv6-ylmf
نقل قول:
میگم این ریپلی چیه ؟:13:
فیلم بازی ای که کرده اید میشود ریپلینقل قول:
اقای ufo با اقای فلاح رفتیم انلاین بازی کنیم ولی شماره من با اقای فلاح فرق داره چی کار کنم که شماره ی منم مثه اون بشه.دمت گرم:8:
اگه میخوای ریپلی بذاری بازی کن بعد برو توی قسمت load بعد برو تو load ripaly بعد بازی کپی کن رو دسکتاپ بعد بذار تو p30 world .اگه ریپلی دانلود کردی ومیخوای ببینی برو توmyducument بعد برو تویCommand and Conquer Generals Zero Hour Data بعد توی پوشه ی riplay کپی کن .وبعدش برو تو جنرال ببین.افتاد داداش:5:نقل قول:
شما مطمئني كه اين قسمت رو درست نوشتي؟فكر كنم منظور شما save replayبود نه:46:نقل قول:
نه به 2 صفحه پیش که خودمو کشتم کسی جواب نداد نه به الان خب حالا لطف کنین جواب سول قبلی رو هم بدین چون این سریال واقعا عجیبه نصب بیشتر طول میکشه
آی دی شما با هم باید م فر ق داشته باشه فقط باید تو قسمت نتو ر ک در تالار همد یگر و ببینید ....نقل قول:
تو آپشن باید آی دی خود تو ن باشه همون ععدی که بالای هاماچی هست ...
برای را هنمای بیشتر به صور ت مصور به اینجا برید :
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/22
سلام بچه ها من یه گروه درست کردم که قرارا ها مون رو برای بازی اون جا بزاریم
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1124
افتادن که بله افتادفقط شما ها مطمئنید دارید ایو درست تلفظ میکنید ما قبلا بهش میگفتیم ریپلای نه ریپلییه کی لطف کن تلفظ اینو چک کنهنقل قول:
من برای همین نفهمیدم چیه:13:
نقل قول:
شاید واسه اینه که بازیت اورجینال نیست من که تا به حال همچین سریالی ندیدم شاید اصلا اورجینال نباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
مهم نیست دیشب 2 دست بازی با آقا محسن زدم خیلی کیف داد حیف که یه بار سرعت کم بود لک میزد:41: یه بار هم که دمه کندن پوست 2 تا هاردا ترسید بازی انداخت بیرون :13:
اما خیلی کیف داشت راستی کسی میدونه توی بازی با کدوم کلیدا چت باکس باز میشه؟:20: خیلی نیازه با ویکن تنها کفاف نمی ده
کسی نسخه ی 6 رو نصب نکرده که باهام بازی کنه!!!
این برنامه رو 3 روزه نصب کردم کسی اصلآ آن نمیشه که باهاش بازی کنم!!!
حق با شماست من اشتباه کردم.:46:نقل قول:
آقای منصوری ریپلی نمیزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
لطفا سوال های تکراری نپرسید.نقل قول:
اقای ufo توی پچ armagedon توی usa از اون هواپیماهای مثلثی کوچیک هست یا نه؟:46:
ببخشید ولی کسی از شما نظر نخواست ؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
اسم اینی که میگی چیه ؟
لینک دنلودشو بده
از امروز به بعد هم لطفا قرار بازی توی گروه اینجا فقط مشکلات و چیزای جدید
لطفا سوالات تکراری نپرسید آقای منصوری جوابش رو دادهنقل قول:
بله
از شما نظر نخواستم.جوابشو ندیده بودم.نقل قول:
اقای ufo اون ترینرهایی که دادی برای جنرال 1 بود برای جنرال 2 رو نداری؟
:18::18::18::18::18:نقل قول:
ببخشید جوابتون رو دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخواستی ببینی به من چه چرا میزنی:question: :42::13::42:
نقل قول:
:18:
درسته منتظر جوابی اما بهتره کمی صبر کنی این مدل حرف زدم درست نیست سید جان:10:کمی دقت کن
نقل قول:
چشم ولی خداییش آدم عصبانی میشه دیگه
:41:
ممنون از راهنمایتون :10:
من میگگم برای حفظ دوستیمون بچه ها گروه یادتون نره بیاید دیگه
اون هم باید رعایت کنه هر چند کله سبز معروف ایا رو ببینه پاک میکنه
بچه ها ورژن های که فایل هاشو دارید رو برای نصب بگین
کسی چت باکس رو بلد نبود
بچه ها من و محسن خان گل میخوایم بریم بازی کسی میاد تا 5 مین دیگه بگه بیاد روی گروه آقای منصوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو اینجا پیدا میکنینقل قول:
نه من فکر میکنم بدون مد خیلی طبیعی تره و ادم با توجه به هوش خودش با قدرتها و نیروهای محدودش بازی میکنهنقل قول:
نقل قول:
من پا کارم بدوونه مد اگه می خوای بیا بازی
کسی چت باکس رو پیدا نکرد؟
وای دست رو دلم نزار سرعت اینترنت من خیلی پایینه نمیتونم بیام بازینقل قول:
حالا با کدومشون بازی میکنی ؟
من بانقل قول:
ZH
بازی میکنم اصلی اصلی بدونه هیچ پکی اگه منظورت تیم بود با بیشتر تیم ها بازی کردم
قبلا دمول بودم فعلا یا ایر قورص یا سوپر وپن:20:
مگه چنده؟ دیالی؟امتحان کردی؟
اره دایال هستم سرعت دایالم که دیگه .........
البته تا حالا هم امتحان نکردم