سلام
ميخواستم بپرسم آيا برنامه اي هست كه بشه به وسيله اون از محدوديت p2p داتك رد شد و فايلهاي تورنت رو دان كرد؟
ممنون
سلام
ميخواستم بپرسم آيا برنامه اي هست كه بشه به وسيله اون از محدوديت p2p داتك رد شد و فايلهاي تورنت رو دان كرد؟
ممنون
داتک محدودست سرعت رو معمولا موقعی که سرعت تو ان مرکز افت می کنه می زارهنقل قول:
یکی از راهاش کد گزاری اطلاعات است( گرچه کم تاثیر است)
یکی v p n است و یک یک نرم افزار عجیب غریب که من تست کردم نتیجه خوبی رو سیستم نزاشت.
فقط قبلش تورنتی که داری هواست باشه اگر افراد تورنت بیشتر از اروپا امریکا باشن چون روز ما انها یا خوابن یا نیستن سرعت ها کمتر است.
من نمیدونم مشکل چیه ولی بیشتر مواقع سرعت دانلودم 10/1 سرعت اپلودم هست هیچ راهکاری بلد نیستین؟
اگر می توانید یک عکس از ترکر و سید پیر و نوع فایل بزارید بررسی کنمنقل قول:
ورژن uTorrent رو که بالا بردم درست شد!
این علامت تعجب رو چکار کنم .میگه پرت بسته. ویروس کشم مک آفی اینترپرایسه و جائی توش برای معرفی کردن یوتورنت نداره ولی به fire wall خود ویندوز یوتورنت رو معرفی کردم ولی بازم علامت تعجب سره جاشه.
کسی نیست راهنمائی کنه ؟ علامت تعجب زرد رنگ تبذیل به قرمز شد. سرعت دانلودم با اینترنت 128 الان رسیده به 5K ولی اپلودم 15k هستش !!!. چکار باید بکنم
سلام راهنمايي خاصي که نميشه کرد چون پرتها رو هم اضافه کردي به فايروال سيستمت و محدوديت آپلودت رو حداکثر روي 5 بذارنقل قول:
علامت قرمز بعد از يک بار باز بسته کردن برنامه خودش درست ميشه اما براي اينکه از زرد به سبز تبديل بشه ...
اول پرتت رو روي اين پرت (مال من اين پرت با ديال آپ هم 5ي6 سرعت رو به هم ميده...)40625 تنظيم کن بعد اسم روتر(مودم) رو توي صحفه پرت فوروارد اين:
پيدا کن حالا بر اساس اون روشي که توي سايت توضيح داده شده عمل کن .....کد:http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm
اگر احيانا اسم مودمت رو پيدا نکردي توي ليستا بايد با روش سعي وخطا پيش بري تا بالخره يکي از روشها يي که براي بقيه مودمها نوشته شده ايشالا جواب بده و رنگ زرد رو سيستمت بياد.....
مرسی از کمکت من پرتم و روی 40625 تنظیم کردم ولی این سایتی که شما گفتید من ازش چیزی نمی فهمم. میشه بگید کدوم قسمتش باید برم اگه بشه یه عکس از اون قسمت برام بزارید ممنونتون میشمنقل قول:
خوب ببين وقتي يک پرت رو براي انتقال و ارسال داده در برنامه هاي اشتراکي فايل(چه ايموله باشه،چه لايم واير يا همين تورنت خودمون) داده انتخاب مي کنيم يا بايد کلا اين پرت رو باز کنيم يا اينکه اون رو فوروارد ....نقل قول:
راه اول رو ميشه با نرم افزارهايي مثل net cat انجام داد اما با اين کار خودمون رو تبديل به طعمه جوجه هکر ها که دنبال پرتهاي باز از رنجهاي اي پي هستن مي کنيم.
اما بهترين کار پورتفورواردينگه.پورت فوروارد به ما امکان استفاده بهينه رو از پرت انتخابيمون ميده.براي اينکار قدم اول اينه که نوع مدوم و روتر خودمون رو بشناسيم.در واقع مارک مودمون رو بدونيم.در سايت ذکر شده ليستي از مدلهاي استاندارد روتر وجود داره .براي هر نوع مودم يا روتر روش پورت فورواردينگ فرق ميکنه (اتفاقا مهمترين انتخاب هم همينه....)ليست رو مي توني توي اين لينک ببيني
مثلا مدل روتر من اينه ....3com/3C857کد:http://portforward.com/routers.htm
پس من اون رو از ليست انتخاب مي کنم و کليک مي کنم و بعد ليست برنامه هايي مياد که ميبايد انتخاب کنم براي رت فوروارد.من يوتورنت رو انتخاب ميکنم و به اين لينک مي رسم که مر احل پورت فوروارد براي اين مدل خاص روتر رو آورده....
اما .......کد:http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/3com/3C857/Utorrent.htm
در اکثر مواقع کار به اين راحتي نيست چون به احتمال زياد در بسياري از شرکتهاي isp آي پي که به مشترک داده ميشه ديناميکه و نه استاتيک ،صفحه مربوط به تنظيمات روتر بسته شده و يا اصلا اسم روترما در داخل اين ليستا نيست و اينجاست که پورت فورواردينگ سخت ميشه
در اين مواقع يا بايد همون جوري که گفتم از روش سعي و خطا استفاده کني .
اينجاست که روش خاصي رو نميشه پيشنهاد کرد و کار سخت ميشه. برنامه هايي وجود دارن به اسم router grabber که قسمتي از مراحل بالا رو براي شما انجام ميدن....
اما من براي مودم خودم از سايت youtube يک آموزش تصويري مناسب پيدا کردم...
به شما هم پيشنهاد مي کنم که يه سري به you tube بزنين و کلمه port forwarding رو سرچ کنين ...
کلي ويدئوي تصويري از نحوه پورت فورواردينگ مارکهاي مختلف به شما نشون داده9 ميشه.....
و آخر سخن اينکه اگر هم رنگ سبز يوتورنت رو نديدين باز هيچ منعي براي شما نيست که نتونين با سرعت بالا از تورنت دانلود کنين چونبا همون رنگ زرد هم مي تونين دانلود کنين
آقا این سرعت تورنت به چی بستگی داره ؟تا دیشب با سرعت 13-14 دی ال می کردما حالا شده 1-2 بالاهم نمیره U
چی کار باید بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایک ترافیک خود isp که ازش سرویس گرافتی زیاد شده(احتمال زیاد)؟نقل قول:
یک احتمال دیگر هست که میانگین ارسال از دریافت کمتر شده و اولویت با کسایی باشه که بیشتر ارسال و کمتر دریافت داشن.
شایدم چون سرعت ارسالت خیلی پایین است ترکر گذاشته اخر لیست دریافت ها.
راستی امیدوارم مشکل پورت هم نداشته باشی.
آقا من هم مشکل دارم با این تورنت شما که تهه این کاری یه کمکی کن . یکی از دوستان قبلا یه راهنمائی هایی برای پورتم کرد و لی هر کاری کردم درست نشد . الان دانلودم رسیده به 4k ولی آپلودم 13k هست . چکار کنم .نقل قول:
دوست عزیز مدل مودم و نرمافزاری که استفاده می کنی را بدهنقل قول:
از عجایب. نسخه جدید یوتورنت امده ولی نرم افزار میگه نیامده !!!!!
بچه ها شما هم این مشکل را دارید؟
مودمم JUSTEC JDR840 هست که 4 پورته و نرم افزاره تورنتم هم یوتورنت هست . ویروس کشم مکافی اینترپرایس و FIRE WALL تا همین 1 ساعت پیش برا خود ویندوز اکس پی بود که الان NET LIMITER 2PRO هست. امیدی هست یا بی خیال تورنت شم؟نقل قول:
سلام دوستان
من از این نرم افزار استفاده میکنم اما چند تا مشکل و سوال دارم
یکی اینکه این عددای داخل پارانتز در لیست Seed , Peer چیه و چه معنی داره؟
آیا میزان آپلود و داونلود با هم در ارتباط است ؟ اینا از کجا میفهمن کدوم کاربر بیشتر آپلود کرده تا سرعت داونلودش رو بیشتر کنن؟
این مقدار DHT چی است در قسمت 4
میانگین سرعت داونلود من همواره 20 الی 25 است و ممکن نیست بالاتر بره و حداکثر سرعت داونلود برای یک فایل 10 و میانگین 5 است . چرا اینطوری است؟ با این حساب برای داونلود 1 گیگ باید 40 ساعت منتظر بود یعنی حدود 10 شب با اکانت شبانه صبانت .
اگه اینطور باشه اصلا ارزشی نداره و داونلود از راپید شرافتمندانه تر از این تورنت الکی است!!
در کل بهترین تنظیمات برای یوتورنت چیه؟
من از ADSL 512 استفاده میکنم و میانگین سرعتش 55 کیلوبایت است
مدل مودم من D-link DSL-200 , نرم افزار یو تورنت 1.8 & 1.77
با داونلود عادی مشکلی ندارم و به راحتی تا 55 میره ام تو تورنت نمیتونم بیشتر از 25 برم
حداکثر آپلود و داونلود هم رو نامحدود تنظیم کردم و 6 تا فایل رو دارم با هم داونلود میکنم
متاسفانه مدلی که گفتی هنوز کسی راهنمای پورت نوشتنش را نزاشته.نقل قول:
تنها پیشنهادی که دارم اینه که از این دو تا مدل که گذاشتم را درک کن و بعد بر یرو تنظیم کن چون معمولا تنظیمات یک مارک در بیشتر مدل هاش مشابه است.
وکد:http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Justec/JDR810/Utorrent.htm
باید به فایروال هم اگر لازم بشه یوتورنت رو معرفی کنی یا پوزتی که تو یو تورنت داری را توش باز بزاری.کد:http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Justec/JBR454W/Utorrent.htm
اعداد داخل پرانتز تعداد کل نفراتی هستن که هم با ترکر پیدا شدن هم بدون ترکر.نقل قول:
سرعت ارسال و دریافت بسته به ترکر و نوع قایل و ترافیک تاثیر داره. ترکر با گرفتن امار از نرم افزار ها این اطلاعات را بدست میاره
DHT امکان اتصال بدون نیاز به ترکر را فراهم می کنه که تو امار ترکر هم نمیادو عدد روبهرویش هم تعداد استفاده شده را نشان می دهد(اگر درست گفته باشم)
خوب این مشکل سرعت را خیلی ها دارن که در خیلی از پست های قبل هم جواب را تکرار کردم.
در ضمن در تورنت هم می توان به حداکثر سرعت رسید که البته بسته به تعداد سید و پیر و ترافیک isp شما داره در ان زمان.
تنظیمات پیشفرضش.
این سرعتی که زدین با سرعت بالا چرا فرق می کنه؟؟؟؟
پیشنهاد می کنم یک بار با
سرعت خودتان را با چند سرور تست کنید از میانگین سرعت ارسالی که یدست میاد چند کیلوباید کم کنید تا رو سرعت دریافت تاثیر نزاره.(مثلا اگر ماکسیموم 10 کیلوبایت ارسال داشتید تو یو تورنت 7 یا 8 یا 9 کیلوبایت بزارید( تست کنید بهترین عدد را خودتان می فهمید))کد:www.speedtest.net
آقا من اصلا نمی فهمم این سرعت تورنت چجوری کار می کنه , شما یه توضیح بده که مثلا ارتباط upload با download چیه؟هر فایلی که دانلودش تموم شه , من تبدیل به یه seed برای اون فایل میشم درسته ؟ آیا تعداد این سید ها زیادتر بشه بهتره یا اینکه هر فایلی که دانلودش تموم شد دیلیتش کنم تا آپلود نگیره؟
سرعت ارسال یوتورنت رو هم که گفتی نمی دونم تو کدوم منوشه تا تنظیم کنم.
اگه به ستاتوس بار یا نوار وضعیت در این عکس نگاه کنی میبینی دارای 4 قسمت است
1. DHT: 315nodes
2. علامت وضعیت ( سبز - زرد - قرمز )
3. میزان و سرعت داونلود
4. میزان و سرعت آپلود
حالا شما با راست کلیک کردن بر روی میزان آپلود می تونین برای آپلود محدودیت بزارین ( بین 0 تا نامحدود )
بهتر این محدودیت را نذارین چون مثلا من که 512 دارم اگه از 5 پایین تر بذارم یک خط افقی در نمودار میزان آپلود و داونلود ظاهر میشه که نمیذاره سرعت شما از 15 تا بیشتر بره
همچنین مسیر آپلود با داونلود با هم متفاوت است یعنی من که 512 دارم میزان دانلود من حداکثر 64 و میزان آپلود من 16 است چون 128 تا برای آپلود رو خط برای من در نظر گرفتن و با اون 512 کاملا متفاوت است
پس بهتره این عدد رو تغییر ندین
اگه من برنامه بوتورنت و پاک کنم و چیز دیگه ای برای دانلود از تورنت بریزم امکان داره بتونم سرعت بالاتری و تجربه کنم ؟ اگه آره چه برنامه ای
فکر کنم این مقاله بتواند شما دوستان رو یکم راهنمایی کند برای درک طرز کار تورنتنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2808608#post2808608
نه احتمالش کمه چون utorrent محبوبترین ، ساده ترین و بهترین هست برای اینکار و با همه ی سایتها همخونی داره حالا اگه از سرعتت راضی نیستی یه سری به بحثهای اولیه انجمن بزن و اونا رو امتحان کن پورت تورنت رو عوض کن سایتهای خصوصی رو امتحان کن و...نقل قول:
اقایان ما از flashget 1.9 استفاده میکنیم از همه نرم افزار های دیگر بهتر نتیجه گرفته ایم
امکاناتش کمترهنقل قول:
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم به بقیه وصل بشم مثلا از 80 تا seed من فقط به دونفرشون وصل میشم. firewall رو هم تنظیم کردم حتی خاموش کردم پورتمم ده بار عوض کردم درست بشو نیست
شما مگه مطمئنی اونای دیگه آنلاینن؟ امکان داره آنلاین نباشننقل قول:
اقا من از کدوم قسمت همین p30world خودمون فیلم با لینک هایه تورنت دانلود کنم ؟
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
همیشه اون علامت پایین utorrent که باید سبز باشه یا قرمزه یا نارنجیه.
علت قرمز بودن علامت این هست که چون از اینترنت با پهنای باند اشتراکی استفاده می کنی شرکت برای اینکه بتونه سرعت کاربرای دیگر رو هم فراهم کنه میزان دسترسی به سایت تورنت رو محدود می کنه و اجازه نمی ده میزان دریافت شما زیاد باشه و راهی که فکر کنم بتونید سرعت را افزایش بدید :
1-استفاده از برنامه هایی مثل Flash get 200که سرعت رو افزایش می دن
2-در خواست یک اینترنت با پهنای باند اختصاصی
یک تصویر تز تورنتی که داری میگری با تعداد سید و پیر و همچنین یک عکس از بخش سرعت خود نرم افزار تورنت (بازه رو روی یک ساعت گذشته بزار .) و یک عکس ازنقل قول:
بزارکد:www.speedtest.net
در مورد حدس هات
تورنت به ip های معتبر بیشتر بها میده( تو خصوصی ها بهتره ip معتبر باشه چون ممکنه یکی دیگر اتفاقی هم از همان ترکر خصوصی استفاده کنه همش دریافت کنه و هیچی ارسال نکنه)ولی در کل ip زیاد رو سرعت تاثیر نمیده.
در مورد اپلود احتمالا اپلود شمت هم مثل مال من است که به زحمت به 4 می رسه و اکثران 1 تا 2 است و حالت عادی هم موقع اپلود فایل مشکل پیش میاد. من با این خط به حد اکثر سرعت یعنی 13 14 کیلوبایت هم رسیدم( با 128 ) ولی در کل اگر سرعت اپلود پایین باشه رو لیست ترتیب الویت ترکر وهمچنین نرم افزار های دیگر تاثیر میزاره و باعث میشه سرعت دریافت هم کم شه.(این تاثیرش تو ترکر های خصوصی و تورنت های شلوغ با سید کم خیلی محصوص است)
ان مشکل علامت هم مربوط به پروت ارتباطی میشه . از انجایی که شما تمام کارهای لازم را انجام دادین( و امیدوارم فایروال ویندوز هم خاموش باشه ) احتمال زیاد ان پورت توسط شرکت PAP بسته شده. باید یک سری پروت های پر کاربرد تر را پیدا کنید که نرم افزار های زیادی استفاده می کنند و احتمال زیاد باز است.
ان علامت به اشتراکی بودن adsl ربطی نداره چون تو همه جای دنیا پهنای باند اصلی رو در حالت شیرینگ عذضه می کنند . فقط نکته انجا است تو خارج برای مشترک 10 مگابیت خارج پهنای باند 100 مگابیت رو بیت 10 تا 30 (بسته به نوع شرکت و قیمت اش) نفر شیر می کنند تو ایران تقصیم معمولا برای 128 کیلوبیت 1 مگابیت رو بین 10 تا 30 نفر تقسیم می کنند.
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!
این که می گن پورت از 10000 کمتر نباشه بیشتر بخاطر اینکه تداخل پیش نیاد و همچنین رسمه ولی می توان از پورت های پایینتر از 10000 استفاده کرد .نگاه کنی تعدادی از خارجی ها پروت هاشون 4 3 و 2 رقمی است.نقل قول:
پورت های کاربردی تر مثل انهایی که گفتی احتمال باز بودنش بیشتره چون معمولا نرم افزار ها بیشتر از انها استفاده می کنند. اگر بسته باشه رو سرعت و کار کردن نرم افزار ها تاثیر زیادی می کنه. پیشنهاد می کنم تمام پروت های پر کاربرد رو چک کن ببین کدوم بازه بعد از بین باز ها اونی را انتخاب کن که احتمال اینکه ازش استفاده کنی کمتر است از همان استفاده کن.اگر مجبور شدی از پورتی استفاده کنی که نرم افزار هات هم زیاد استفاده می کنند پیشنهاد می کنم همزمان هر دو نرم افزار استفاده کننده پورت را فعال نکنی که تداخل نشه.
در مورد اینکه چجوری میشه فهمید چون من چورت ها بازه نرفتم دونبال راه حل ولی یکی از راه ها که امتحانی خودم تست کردم ( برای پرسیدن کیفیت پورت ها زنگ زدن یا پیغام گذاشتن(من این کارو انجام دادم) برای بخش فروش است و یک تعداد از پورت هارو نوشتم ببینم چی گفتن که جواب می دن).
در مورد نرم افزار چون استفاده نکردم نمی دونم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
سرعت دانلود با تورنت به خیلی چیزها بستگی دارد و چیزهایی که شما به آنها اشاره کردید
تنها قسمتی از این چیزها است :
1.شرکت فن آوا تا انجا که من می دانم از روتر های متعدد در اتصالات خود استفاده می کند
بنابراین مشکلات فراوانی برای استفده کنندگان از تورنت فراهم می کند.
2.اگر از اکانت نامحدود شرکت فن آوا استفاده می کنید باید بدانید که این شرکت
میزان Sharing این اکانتها را بسیار کم کرده است ( حداقل تا چند ماه قبل که من از آن
استفاده می کردم ) و پهنای باندی که این شرکت به شما می فروشد متاسفانه
بسیار پایینتر از پهنای باندی است که شما خریداری کرده اید.
3.مهمترین عامل در سرعت دانلود تورنت سرعت آپلود شما است بنابراین با توجه
مطالبی که خودتان در مورد وضعیت آپلودتان فرمودید جای تعجبی ندارد که با تورنت مشکل دارید.
پیشنهاد من این است :
1.شرکتی را که از آن ADSL را خریداری کرده اید تعویض کنید و از اکانتهای نامحدود با
سرعت آپلود بالا استفاده کنید هر چند این اکانته اندکی گرانتر هستند ولی
برای کار با تورنت ایده آل هستند.
2.علاوه بر تنظیم یک پورت مخصوص برای استفاده نرم افزار تورنت و تنظیم
فایروال شما باید یک IP استاتیک هم برای سیستم خود تعریف کنید
( البته این با Valid IP متفاوت است ):
3. حتما از tcpip.sys اصلاح شده استفاده کنید.کد:http://www.portforward.com/networking/staticip.htm
4.نرم افزار تورنت نیاز به تنظیمات دقیق برای استفاده بهینه از پهنای باندتان دارد
اگر شما سرعت آپلود و دانلود واقعیتان را بگویید بهتر می توان راهنماییتان کرد.
5.سرعت دانلود تورنت علاوه بر تعداد Seed/Peer به عوامل دیگری هم مانند
نسبت این دو به هم و نیز پهنای باند این Seed/Peer ها و ... بستگی دارد که باید به آنها هم دقت کنید.
تا انجا که می دونم ip استاتیک در صورتی میشه تنظیم کرد که شرکت خدمات دهنده هم بده چون ip دینامیک رو نمیشه این کار کرد.نقل قول:
Static IP با Valid IP فرق دارد .اولی یک IP است که شما برای روترتان تعریف می کنید ولی دومی را باید از ISP خودتاننقل قول:
خریداری کنید.شکلی که دوست عزیزمان quazgaa گذاشته است را ببینید ایشان همانطور که مشخص کرده اند
192.168.1.10 را انتخاب کرده اند .هر چند بهتر است ار اعداد بالاتر از 10 استفاده کنید (این عدد
می تواند بین 0 تا 254 باشد)
البته استفاده از Patch تاثیری روی سرعت دانلود شما نخواهد داشت تنها باعث می شود شما سریعترنقل قول:
به سرعت مورد نظر برسید. برای tcpip.sys خیلی ها بدون مشکل از همان Patch مربوط به XP SP2
استفاده می کنندو من هم توصیه می کنم با خیال راحت از همین Patch استفاده کنید :
در غیر این صورت من Patch زیر را از نت برای XP SP3 پیدا کردم خود من آن را امتحان نکرده امکد:http://www.lvllord.de/download.php?url=en/EvID4226Patch223d-en.zip
چون از ویستا استفاده می کنم ولی نظرات در مورد ان مثبت بوده است به هر حال بهتر است قبل از به
کار بردن آن ازtcpip.sys اصلی خودتان یک Back up بگیرید تا خیالتان راحت باشد( البته فایل از نظر
ویروسی بودن چک شده است و مشکلی ندارد ):
در ضمن شما سرعت آپلود ودانلودتان را به طور دقیق به کیلوبایت در ساعت ( در بهترین حالت و نیز درکد:http://rapidshare.com/files/140508392/tcpip-patcher-hwrms.rar
حالت معمولی ) بگویید تا من تنظیمات بهینه تورنت را برایتان بگذارم.
بله حالا منظور ایشون را فهمیدمنقل قول:
در مورد سرعت اپلود باهات همدردم:10:نقل قول:
این ip که quazgaa گفتن ip های شبکه مجازی است( تا انجا که می دونم.البته من شبکه کار نیستم و در مورد اسم ها حق با شما باشه)نقل قول:
ولی یک سری ip های دیگر هم داری که مال شبکه اینترنت است و با شبکه داخلی( که شامل روتر و کامپیوتر ها هست)شماره هاش جدا است.
شرکت های pap ان ip رو در دو حالت عرضه می کنند تو کانت های اینترنت یا ip هر مشترک ثابت است مثلا 187.111.97.198 که تا وقتی کاربر قرار داد داره این ip را شرکت براش می زاره ( و معمولا شرکت ها مثل بانکها و ... برای ارتباطات ایمن بین خودشان از این ip ها استفاده می کنند که به انها ip استاتیک می گن یا هر 24 ساعت یا هر دفعه قطع شدن از اینترنت و وصل شدن شماره ip شخص در اینترنت تغییر می کند و ثابت نیست که تعداد زیادی از شرکت ها اکانت مشترک خانگی را این کار می کنند.