پایه ای یه مسابقه بدیم .اگه ok بهم pm بده.نقل قول:
Printable View
پایه ای یه مسابقه بدیم .اگه ok بهم pm بده.نقل قول:
اهو میشه گفت ضد تمام agility های بازیه به خاطر لول 6ش.
اگر برای زمان یه اواتار چنج کنی مشکل حل میشه
فکر کنم شما مپ 6.37 رو نمیگید منظورتون آن مپی هست که برای تفریح درست شده صرف خنده مپنقل قول:
LotP_VS_1[1].48.w3x
این مپ مث دوتاس ولی با یه مقدار تفاوت اگه شد لنکشو مزارم برات:10: :27:
اون عکس 100 در 100 الکیه چون من هم صاحب شو میشناسم و میدونم با فوتو شاپ درست شده(fabelنقل قول:
لطفا اینقدر با این عکسا و این حرف ها بقیه رو منحرف نکنید:13:
دوستان من یه مطلبی بگم . من یه آمریکایی پیدا کردم که اونم ازین آیتم ها پیشنهاد کرده من باهاش contact میکنم جوابشو بهتون میدم . ولی من هنوز اعتقادی به این آیتم ها ندارم . ولی ترکیباشون رو دارم .!!!!!
خوب جییییییییییییگر اگه میدونی بگو دیگه !!!!!نقل قول:
خوب دوست عزیز اگه بلدی حد اقل یه دونش رو بگو ما ترکیب کنیم چون من از این حرف ها زیاد شنیدم که من بلدم ایتم مخفی چنج کنم و از این حرف هانقل قول:
حداقل یه دونه بگو تا حرفتو باور کنیم
:10:
ادرس گیم نتمون رو دادم قدمتون روی چشم:10:نقل قول:
عزیزان اولا که گفتم اعتقادی به این آیتم ها ندارم .یعنی به چشم ندیدم .فقط از یه سایت ترکیباشو گیر آوردم حتی کارایی رو که اون آیتم انجام میده رو توضیح داده . به روی چشم عزیزان تو لینک زیر قسمت strategy براتون گذاشتمش .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من براتون چندتا از این ترکیبارو با پرینت اسکرین میزارم:21:
--------------------------------------------------------------------------------
Flowstone Battleset
Recipe:[
Boots of Speed | Grants +50 Movement Speed | Costs 500
+
Chainmail | Grants +5 Armor | Costs 620
+
Broadsword | Grants +18 Damage | Costs 1200
+
RECIPE | Costs 1780
Total Cost: 4100
Description:
A wield looking battleset made from unstable flowstone. It is rumored that it grants its wielder temporary power with that power being constantly leaked off to a point where the wielder becomes weaker than before.
Abilities:
+60 Movement Speed
+8 Armor
+30 Damage
Active: Flowstone Transformation
When activated, the wielder will temporary gain bonus movement speed, armor and damage. However, as the flowstone is unstable, the wielder's movement speed , armor and damage will decrease per second until the effect of Flowstone Transformation is over. This will result in even lower movement speed, armor and damage than the normal when Flowstone Transformation is not activated. The movement speed, armor and damage will return to normal once the effect of Flowstone Transformation is over.
+20% Base Movement Speed (With -3% Base Movement Speed per second)
+40% Base Armor (With -6% Base Armor per second)
+30% Base Damage (With -4.5% Base Damage per second)
50 Mana Cost
10 Seconds Duration
30 Seconds Cooldown
اقا این ایتم اخر که که 1780 پولشه و روش نوشته recipe کجاس؟
گیم نت ما یه تورنومنت گذاشته از بچه هایی که اطراف جنوب شهر هستن دوست دارن بیان بازی کنیم پی ام بدن تا آدرس بدم با تیمشون بیان
سلام بابا ما به این سایتی که آدرس داده بودی برای آیتم مخفی رفتیم ولی چیزی در این مورد ندیدیم
[quote=cao-cao;1271977]--------------------------------------------------------------------------------
Flowstone Battleset
Recipe:[
Boots of Speed | Grants +50 Movement Speed | Costs 500
+
Chainmail | Grants +5 Armor | Costs 620
+
Broadsword | Grants +18 Damage | Costs 1200
+
RECIPE | Costs 1780
Total Cost: 4100
Description:
A wield looking battleset made from unstable flowstone. It is rumored that it grants its wielder temporary power with that power being constantly leaked off to a point where the wielder becomes weaker than before.
Abilities:
+60 Movement Speed
+8 Armor
+30 Damage
Active: Flowstone Transformation
When activated, the wielder will temporary gain bonus movement speed, armor and damage. However, as the flowstone is unstable, the wielder's movement speed , armor and damage will decrease per second until the effect of Flowstone Transformation is over. This will result in even lower movement speed, armor and damage than the normal when Flowstone Transformation is not activated. The movement speed, armor and damage will return to normal once the effect of Flowstone Transformation is over.
+20% Base Movement Speed (With -3% Base Movement Speed per second)
+40% Base Armor (With -6% Base Armor per second)
+30% Base Damage (With -4.5% Base Damage per second)
50 Mana Cost
10 Seconds Duration
30 Seconds Cooldown
اقا این ایتم اخر که که 1780 پولشه و روش نوشته recipe کجاس؟
ما که تا حالا ایتم 1780 تایی ندیدیم اونم با نام recipe .
شاید منظورتون هموم آیتم مخفیه است که همه دنبالشن.
آره؟
سلام
ما که هرچی گشتیم تو این سایتی که معری کردی هیچی ندیدیم
منم نمیدونم اینو تو اون لینکه دیدم گذاشتم تا اساتید امر نظر بدن
سلام
ما که هرچی گشتیم تو این سایتی که چیری کردی هیچی ندیدیم
من که بهتون گفته بودم سر کاریه!اخه مگه میشه؟اگر اینطوری بود توی انجمن های گفتگو سایت دوتا گفته میشد...
حالا یه چیزی به نظرتون هیروی ضد اهو چه هیرویی هست؟به نظرم فقط doom می تونه یه کاری جلوش بکنه
نقل قول:
منظورت تو بازی گروهی یا تک به تک
تو بازی گروهی در تیم 2 =magnataur خوب حال آهو را میگیره
ولی تو بازی تک به تک soul keeper ضدش است فقط کافیه سنگ و یاشا و بوت اسپید را کامل کنی:27: :31: :20:
سلام به همگی
میخواستم ببینم تو گیم نت های ایران برای مسابقه کدام ورژن بازی را استفاده می کنند ورژن 6.37 یا 6.45؟
در ضمن اگر اساتید موافق باشند تو این تاپیک شروع کنیم و در تیم 1 و 2 هیروهای مچ برای بازی گروهی را به هم معرفی کنیم .
اگه موافق هستید بگید تا شروع کنیم
عزیز دل بابا مپ 6.37 و در تاپیکهای قبلی بیستو اندی تیم یا هیروهای مچ معرفی شده است لطفا به تاپیکهای قبلی مراجعه کنید اگر ترکیبی جدیدی مورد نظرتون بود بود بگید تا بحث کنیم:11:نقل قول:
باید بری قسمت استراتژی دوتا تو کجا رفتی ؟ بعد هم همینه که cao cao براتون تو تاپیک گذاشته . این همونه .ok?نقل قول:
اینجا کسی مپ dota allstars 6.45 AI رو داره !
این مپ رو دانلود کردم ولی فقط اسمش AI بود چون کامپیوتر هیرو نداشت !
از اینجا دانلودش کردم
لطفا F1 کنید.کد:http://www.epicwar.com/maps
Recipe یعنی اون دستور العمل یا نحوه ساخت
حالا اون کجا هست خدا داند و سازندگان مپ
اگه پیدا کردین به ما هم بگین
این هم یه لینک که تمام ورژن های دوتا توش هست
حتی برای بازی با کامپیوتر
میتونید Dota allstart 6.45 AI رو هم از اینجا بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تاپيك داره يه حالت سكون و بي مزه ايي به خودش مي گيره. بياين يه بحث راه بندازيم.!!!
هان...نظرتون چيه؟
بيان راجب هيروهاي جديد 6.44 صحبت كنيم. به نظر من همشون درپيتن. :)
قابل توجه تمام کسانی که میگن تو بازی دوتا خرید مخفی وجود نداره
برن v6.35 را دانلود کنن و این خرید هایی که میگم ترکیب کنن می فهمند که خرید مخفی وجود داره
1=broadsword
2=planeswalkers cloak
3=soul booster
اینو نوشتم که بدونید خرید مخفی هست و اینم گفتم که بدونید اینکه چیزی را شما بلد نیستید دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه هر چیزی امکانش هست
راستی امروز ظهر کسی هست بیاد تو gg بازی کنیم
اگه کسی خواست بیاد بگه چه ساعتی و داخل کدوم روم؟
منتظرم
نقل قول:
اي ول...من هنوز امتحان نكردم. ولي بايد باحال باشه...
ايني كه نوشتي چي ميشه؟؟
فقط تو 6.35؟ ديگه چي بلدي؟
خوب عزیز واسه توجیح این ایتم باید بگم که این یه باگ تو بازی بود این ایتم و یه ایتم دیگه تو یه ورژن از مپ اضافه شدن ولی با توجه به اینکه این ایتم ها بالانس بازی رو بهم میزدن IceFrog تصمیم میگیره حذف کنه اینارو یکی از ایتم ها حذف میشه به صورت کامل اما ایتم دیگه از مپ و شاپ حذف میشه ولی تریگر مربوط به اون رو یادش میره حذف کنه ! واسه همین شما ایتم رو نمیبینی تو شاپ ولی با ترکیب کردن ایتم های مورد نیاز ایتم بوجود میاد !نقل قول:
این نکته از اوجا میاد که این ایتم در ورژن قبلی بوده ولی در ورژن های دیگه نیست و فقط در یه ورژن درست میشه و در ورژن های جدید دیگه درست نمیشه !
شما میتونین برین و مپ DotA Allstars v6.35B4 رو دانلود کنین میبینین که این 2تا ایتم اصلا تو شاپ هستن !
ممنون عزیز ! :11: فقط امیدوارم مثل اونی خودم دانلود کردم نباشه.نقل قول:
آقا يه سايت بگو كه بشه ازش دمو دوتا دانلود كرد ( video نه ريپلي )
نظرتون راجب به ایتم باش برای ایلوژن های فانتوم لنسر و ناگا و سولکیپر چیه:18: :19:
bash براي ايلوژن كار نمي كنه. در واقع ايلوژن هيچ كاري از ايتم ها رو انجام نمي ده و فقط كارهاي passive خود هيرو رو انجام مي ده!!1نقل قول:
monky ميگفتي بهتر بود.........نقل قول:
كار ميكنه همون Bonus باشو ميخوره.:3:نقل قول:
من دیروز بیکار بودم و داشتم پیجهای قبلی رو چک میکردم .به یه چیز جالب برخوردم . اینکه هرکی میاد تو این تاپیک دو حالت داره .یا هیچی دوتا بلد نیست اومده فقط یاد بگیره .یا اگه یه ذره هم بلد اولین پستشو این جوری میفرسته .اومد تا کمکتون کنم یا هر سوالی دارین بپرسین !!!؟؟؟ یا .....
اولی که ایرادی نداره ولی میدونید دلیل دومی چیه ؟
به این که صفحات اول تاپیک واقعا پرت part> بحث شده . اینکه دوتا چیه عکس یا فیلم ؟ تو جیب جا میشه !!!؟؟؟ پیج های بعدی هم اصولن خونده نمیشه .چون حدودا 187 ...... صفحهست . خوب هرکی باشه فکر میکنه با یه سری آدم چفت طرف دیگه . به نظر من اگه 50. 60 صفحه ی اول رو یه جوری حذف کنیم هم تاپیک خلوت تر میشه هم دیگه این موضوع پیش نمیاد .
(نظر شما چیه؟)
در رابطه با آیتم مخفی هم این آیتم ها برای پچ های که درست شده ولی منتشر نشده .تو بازی های استاندارد هم غیر قانونیه .
ببخشید عالی جنابان که مزاحم میشم ولی یه پیشنهاد
به نظرتون اگه موقع معرفی هیرو ها یه عکسی هم از اونها بزارید
تاپیک بهتر و قابل فهم تر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟:10::10::10::10::10::10::10::10::10:
یه سوال هم داشتم:
برای اسکلت کینگ بجز رادیانس و هارت و بوت چه چیز های بدرد بوخور دیگه ای هست که ببندیم
به به میبینم که بحث سر ایتمهایه مخفی داره تبدیل به دعوا میشه.
ما که این همه بازی کردیم ندیدیم.