بفرما اینم لینک دانلود هم برای یادگیری شما که چطوری این حجمو داده :ohno: :laughing:
هم برای کمک به من :biggrin: :happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم اگه زود جوابمو بدید :cool:
Printable View
بفرما اینم لینک دانلود هم برای یادگیری شما که چطوری این حجمو داده :ohno: :laughing:
هم برای کمک به من :biggrin: :happy:
ممنون می شم اگه زود جوابمو بدید :cool:
سلام
navid_gh جان داونلودش كردم .امشب يه نگاهي بهش مي ندازم.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××
soda جان حق با شماست .اگه يه روزي كرك كردن رو ياد گرفتم (كه خيلي مشتاقشم) حتمآ پيگير اين قضيه خواهم بود
اگر میل بدی سعی می کنم اطاعت امر کنمنقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
كپي ميشه فقط ايميجش كار ميكنه يا اينكه ما وارد نيستم ولي خيلي ور رفتم باش نمونش المائده است البته تو سي دي رام كار كرد ولي تو رايتر نهنقل قول:
نوشته شده توسط soda
ميبخشيدميشه يه آنپكر برا اين قفل بنويسيد مثل cd cops emuolatorكه آپلوشون كردم البته اين ورژن سي دي كاپس امولاتور برا اين ورژن قفل كار نميده
لينك cd cops emuolator
لينك فايلهاي برنامه
اين ميلنقل قول:
نوشته شده توسط nikndm
سلام
navid_gh جان اين فايلها كاملآ عادي بودند.فقط بلاك 16 كه معمولآ اسم نرم افزار توليد كننده آن ايميج را داره خالي بود.
به نظر من قفل گذار يه تراكي را تعريف كرده كه شروعش بلاك 15 و انتهاش خارج از cd باشه .شايد هم با يه نرم افزار خاصي اين كار رو انجام داده.
اگه بتوني چند تا ايميج با نرم افزارهاي مختلف(مثلclonecd,isobuster,ultraiso,magici so,PreGapImageBuiler )كه يه فايل cue هم داشته باشند ازش بگيري (حتي اگه ايميج هاجواب نده) و اون فايل هاي cue رو يه جايي آپلود كني كارمون راحتتر ميشه .
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××
از بقيه دوستان تقاضا دارم كه نظر خودشون رو درباره اين قفل 10 گيگابايتي بدهند.پست 1838 صفحه 184
ممنونم
فکر کنم این دفعه بیستم باشه ( 10 گیگا )
Ccd-lock
سلام
ببخشيد تا حالا با ccd-lock كار نكرده بودم.از plugin كه در tzcopy بود استفاده ميكردم.عوضش اگه خواستيد CAP(clone audio protector )را آپلود كنم.
پس اين قفل هم شناسايي شد(شده بود).
ممنونم جناب Isaaaac.
سلام عليكم بچه هاي گل
برنامه اي هست كه فايلهاي يك تكه شده ي برنامه molebox را unpack بكنه؟
برای زحماتتون ممنونم
اینم لینکم
اینو از اول می گفتی با مجیک ایزو راحت ایمج می گیره ولی کار نمیکنه :happy:
در ضمن من فقط یه رایتر دارم نمی تونم سی دی رام جور کنم :blink:
خواهش ميكنم ولي Isaaaac جان گفتند كه اين قفل Ccd-lock هستش.
خود من هم فقط يه رايتر دارم كه فعلآ گارانتيه واسه تعمير.
سلام بر همه دوستان
من يك سي دي آموزشي به زبان فارسي دارم كه با هيچ نرم افزاري نتوانستم از آن كپي بگيرم.
از كلون سي دي 4 ونرو6 والكل 120وبلايند رايت5 استفاده كردم.
حتي با ايزو باستر و win iso و Virtual CD 5 از آن ايميج گرفتم و آن را با الكل 120 و بلايندرايت روي سي دي بردم اما نتيجه كار در تمام موارد عينا يك چيز بود و آن اينكه اتوران برنامه سي دي اصلي را درخواست مي كرد.
از منظر ويندوز وبرنامه Iso Buster هر دو سي دي اصل و كپي ظاهرا تفاوتي ندارندولي زماني كه اتوران اجرا مي شود ظاهرا يك سري اطلاعاتي را كه در جاي خاصي مخفي شده اندرايافته و سي دي اصل را از كپي تشخيص مي دهد .
آيا كسي از دوستان راه حلي براي اين مشكل سراغ دارد؟
سلام بر همه دوستان
من يك سي دي آموزشي به زبان فارسي دارم كه با هيچ نرم افزاري نتوانستم از آن كپي بگيرم.
از كلون سي دي 4 ونرو6 والكل 120وبلايند رايت5 استفاده كردم.
حتي با ايزو باستر و win iso و Virtual CD 5 از آن ايميج گرفتم و آن را با الكل 120 و بلايندرايت روي سي دي بردم اما نتيجه كار در تمام موارد عينا يك چيز بود و آن اينكه اتوران برنامه سي دي اصلي را درخواست مي كرد.
از منظر ويندوز وبرنامه Iso Buster هر دو سي دي اصل و كپي ظاهرا تفاوتي ندارندولي زماني كه اتوران اجرا ميشه ظاهرا يك سري
اطلاعاتي را كه در جاي خاصي مخفي شده اندرايافته و سي دي اصل را از كپي تشخيص مي دهد .
آيا كسي از دوستان راه حلي براي اين مشكل سراغ دارد؟
حالا با اون پرو فايل يه امتحان كن بلكه حل شدنقل قول:
نوشته شده توسط navid_gh
من با همون پروفایله که دادید تو پیغام خصوصی امتحان کردم ولی نشد
یعنی باز همون سکتور ها رو نمی خوند و ایمچ می گفت سی دی اصل نیست !!!!!!!!!!!
چه کنم؟
دوباره سلام خدمت دوستان خودم:
دوستان اين قفل را كسي نتوانست كريش بكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب hamzeh5
اگه امكان داره اطلاعات كاملتري رو در مورد سي دي بدين . مثل : نام نرم افزار پوشه هاي درون سي دي و... .
ببينيد پوشه اي به نام AUX در سي دي هست يا نه.
منتظر جواب شما هستم.تا جواب بدهم.باتشكر.خدانگهدار.امضا ندارم.
ميشه بگي ايميج رو تو درايو مجازيه كدوم برنامه بازكردينقل قول:
نوشته شده توسط navid_gh
سلام بر همه دوستان وسروران گرامي
ممكنه لينك دانلود تست شده clone cd 2 رابدهيد؟ (بدون مشكل و درخواست اكانت جواب بدهد)
سلام به همه ی دوستان.
از گارانتی خبر رسید که cdwriter من دیار فانی را وداع گفت.به همین دلیل می خوام یه کمی ولخرجی کنم و یهdvdwriter خوب به جاش بخرم.می خوام که قابلیتهای زیر را داشته باشه:
CDR,RW*DVD+R,RW*DVD-R,RW*DVD-R DL*DVD+R DL*Buffer Underrun Protection*گارانتی خوب
اگه اینها رو هم داشته باشه خوبه:
CD Text*CD+G*C2 Errors*CSS*CPRM*CDRWIN 4 Supported*
توجه داشته باشید که مهمترین هدف داشتن قابلیتهای قفلگذاری و قفل شکنی درمورد این dvdwriter هستش:DAO/96*TAO*RAW Mode
اگه کسی راجع به عبارتهای زیر اطلاعاتی داره بگه:
C2 Errors*CSS*CPRM*DVD-RAM*BD-RE
لطفآ مدل رو هم ذکر کنید.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××
hamzeh5 جان اينم لينكش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××
ممنونم
Plextor
ولی باید خیلی ولخرجی کنی
سلام دوستان
اميدوارم حال همگي خوب باشه يه چند مدته که من ديگه اينترنتو گذاشتم کنار و دارم واسه کنکور مي خونم
مي بينم که آقا مهدي هم رفتن سراغ درسشون و ديگه اين ورا پيداشون نيست
دلم خيلي براش تنگ شده اميدوارم هميشه موفق باشند
خوب بريم سر اصل قضيه يه چند مدت بود اصلا دورو بر قفل و.. اين چيزا نبودم تا اينکه ديروز يکي از دوستام يه سيدي آورد که آموزش پيانو هست ولي به صورت حرفه اي که محصول شرکت افرا رايان هستش
که فقل اون از نوع کد فعال سازي هستش که دست سوداي عزيز رو ميبوسه اين فکر کنم کرکش خيلي ساده باشه الب
ته نظر بنده هست منم که هيچي سر در نميارم پس بي خيال ميشم ميزارم دست اساتيد محترم .
سودا جان اين قفل يه فايل ستاپ داره که نصب ميشه بعد از نصب پنجره اي مياد که ميگه
کد کاربري بايد بدي به شرکت و کد فعال سازي رو دريافت کني فايلهاي لازم رو واستون آپلود کردم حدودا 3 مگابايته
اگه زحمتي نيست و سرتون هر موقعه خلوت شد يه نگاهي بهش بنداز ببيند ميتونيد کاريش بکنيد
اینم لینک دانلود فالها
البته فعلا عجله اي ندارم هر موقع تونستيد از کمک شما پيشاپيش تشکر ميکنم .
آقا مهدي 7070 هم که سخت دارن ميخونن و اصلا سري نميزنن هر چند گفتن تابستون برميگردن
و اميدوارم فعاليتشون رو ادامه بدن
خوب زياد سرتونو درد نمي يارم اميدورام هميشه موفق و مويد باشيد سودا جان از زحمات شما هم واقعا تشکر ميکنم و اميدورام يه روزي جبران کنم
دوستان دعا کنيد دانشگاه قبول بشم
حق نگهدارتون
سلام
Isaaaac جان فروشنده هم همين پيشنهاد plextor را به من داد.البته نمي دونم 90.000 تومن زير دست من دوام مياره يا چند ماهه ديگه بايد فاتحه ي اين يكي رو هم بخونم.اگه يه مدل خوبش را معرفي كني ممنون مي شم.
از بقيه دوستان هم تقاضا دارم كه پيشنهاد بدهند.
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××
mehdidll جان اين قفل اسم خاصي نداره و يا به هيچ شركت قفلگذاري مربوط نيست.
مهدي جان بهتره چيزي رو كرك نكنم
اما همينجوري كنجكاو شدم كه بهتون بگم ما تو منطقمون سايت freewebs ----- شده هست
قبلا يه فايلي رو خواستم ازش دانلود كنم نشد
سلام
من یک سری سی دی تصویری دارم که در کامپیوتر فقط با برنامه
اجرا می شود در کمتر از 10 ثانیه کپی می شود و وقتی محتویات آن را مارک میکنیم vsd وبا دستگاه powerdvd :
image حجم آن 4 کیلو بایت است و کلون هم قادر به
گرفتن نیست لطفا من را راهنمایی کنید؟
پيشنهاد ميكنم كه حتما يك سي دي رام هم بخريد. و از DVD رايتر يا كومبو درايو براي خواندن سي دي استفاده نكنيد. اين كار فقط و فقط باعث بالا رفتن عمر درايو دي وي دي ريدر/رايتر شما مي شود. تا جايي كه در عمل ديده ام درايوهايي كه سي دي مي خوانند بعد از مدتي قابليت خواندن صحيح اطلاعات روي سي دي را از دست مي دهند و بعضي ها هم فقط دي وي دي را مي فهمند. اين ضعف روي دي وي دي رايترهاي گيگابايت و كومبوهاي سوني ديده شده است.نقل قول:
نوشته شده توسط luckylock
persiankitty جان از راهنمايي شما خيلي ممنونم.حتمآ همين كار را مي كنم.تا حداقل dvdwriter بتونه يكي دو سالي دوام بياره.
من قبلآ يه رايتر سوني داشتم كه بدسكتور ها را نسبت به asus خيلي سريعتر رد مي كرد. حالا چه سي دي رامي بگيرم كه واسه قفل شكني خوب جواب بده.
راجع به كلمات زير هم اگه كسي اطلاعاتي داره بگه:
C2 Errors*CSS*CPRM*DVD-RAM*BD-RE
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××
جناب 7918+khoram منظورت از اينكه فقط با برنامه باز ميشه چيه؟آيا فايل هاي تصويري توسط يكي از نرم افزارهاي داخل سي دي پخش مي شوند؟
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××
soda جان چي شد عكست رو عوض كردي :question:
منم يه چيزي بگم
درسته ميگن Lg مارک خوبی نیستش
ولی دی وی دی رامش حرف نداره
واسه ایمیج گرفتن از انواع سی دی های قفل دار
البته اینو به نسبت قیمتش گفتم
از پيشنهادتون ممنونم.راستش پولم به خريد يك dvdwriter و يه cdrom بيشتر نميرسه.
قال Persiankitty
" تا جايي كه در عمل ديده ام درايوهايي كه سي دي مي خوانند بعد از مدتي قابليت خواندن صحيح اطلاعات روي سي دي را از دست مي دهند "
با آپدیت Firmwire این مشکل برطرف نمی شود ؟
شایدم ربطی نداشته باشه و بشه مثل شعر ایرج میرزا
lotfan man ra rahnamaii konid? :sad:
سلام
منم يه جايي يه برنامه واسه افزايش طول عمر dvdrom و dvdwriter ديده بودم.
××××××××××××××××××××××××× ××××××
جناب 7918+khoram دوباره ازشما سوال ميكنم :منظورتون از اينكه فقط با برنامه باز ميشه چيه؟آيا فايل هاي تصويري توسط يكي از نرم افزارهاي داخل سي دي پخش مي شوند؟
××××××××××××××××××××××××× ××××××
ديوان ايرج ميرزا 4000 تومان(135 ريال پشت جلد)
منظور درايوهايي است كه DVD هم بلدند بخوانند. در عمل بعد از مدتي كه با اين درايوها سي دي مي خوانيد و به صورت اتفاقي براي دي وي دي از آن استفاده مي كنيد , از تنظيم خارج شده و براي خواندن سي دي چت ( به كسر چ ) :) ميكنند.نقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
salam
in cd ha tasviri bode va tanha ba barname power dvd ejra meshe va ba dast gahe vcd ham ejra mishe
vali hich barnamei ghader be ejrai on nist dar zemn age ba power dvd ham be on adres fil tasfiri ro bedein ejra nemikone fekonam to 2 laye cd ro rayt kardan
سلام.
با isobuster يه نگاهي بهش بنداز.خدا رو شكر كه اين جور سيدي ها ارجينال بودن سيدي رو چك نمي كنند.نمي دونم كه pregap از اين سيدي ها هم ايميج مي گيره يا نه.به هر حال از هر چی دم دستت هست استفاده کن.(البته نه آن هایی که به سرعت سیدی رو می خونند)اگه تونستی با virtual cd7.1 و ultraiso7 يا 8 امتحانش كن.
سلام
7918+khoram جان نتيجه چي شد؟
خوش آمدي
نوشته هاي شما و من و يكي ديگه از دوستان به خاطر كارهاي شما ويرايش شد(احتمالآ توسط مدير) اينها هم حذف مي شوند.بهتره به جاي اين كارها سوالت را يه باره ديگه مطرح كني؟
ولي فقط در يه پست نه بيشتر .چون اين كار خلاف قوانينه؟
از دوستان كسي با virtualcd 8 كار كرده؟اصلآ وجود خارجي داره؟
سلام
نظرتون چيه اگه ما هم مثل crackme يه چيزي تو مايه هاي copyme درست كنيم و از دوستان بخواهيم آن را رايت كنند بعد هم كوپيش كنند.
اين كار چه فايده اي داره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط luckylock