نت من الان دقیقا یک ساعته قطعه ...
Printable View
نت من الان دقیقا یک ساعته قطعه ...
برای شما درست شد برای من هنوز قطعهنقل قول:
برای من امروز سه بار قطع و وصل شد اولی سه دقیقه، دومی 15 دقیقه، سومی هم سه دقیقه همه شون هم بعد از ظهرنقل قول:
100 گیک رو ظاهرا تمدید کردن تا 7 فروردین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود اینترنت از دیروز عالی شده ... قطعی هم نداشته. پینگ هم عالی.
شانسیه دو روز دیگه خراب میشه دوباره
قیمتا چه یهویی بالا بردن
من که تموم شه سرویسم جمع میکنم میرم های وب
6 ماهه 8 مگ دیده بان با 240 گیک زده 310 تومن
های وب 6 ماهه 8 مگ 1890 گیگ 300 تومن
چقدر گرون کردن من 8 مگ رو 54 چوق میگرفتم شده 84 چوق همه جای دنیا اینترنت ارزان تر میشه اینجا گرونتر امریکا زودتر این اینترنتشو راه بندازه از دست اینا راحت شیم
یه نگاه به داتک هم بنداز ظاهرا قیمتاش و حجم هاش خوبه و از های وب ارزونتره.نقل قول:
اگر تخلیه کردی بی زحمت اطلاع بده چند روز طول کشید که خط رو تخلیه کنن
خیلی بد گرون کردن ، ولی واقعیت اینه که اینا با مجوز شرکت جکومتی و دزد زیرساخت این افزایش رو انجام میدن و سرخود اینکارو نمی کنن ، همون جور که شاتل کرد ، بقیه هم کردن ، اینم پینگش تا خوب شد گرون کرد ....
به نظر من عوض کردن حداقل برای من سودی نداره ، من الان 16 دارم بخوام دفعه بعد بگیرم 8 میگیرم چون مصرفی که به اون صورت ندارم ولی در کل قبول دارم باید اعتراض کرد ولی اصل داستانو یادمون نره اینا مجوز گرونی از بالا دارن و کاریش نمیشه کرد ، هرجا برید همینه ......
درسته من طرح بقیه رو هم نگاه کردم همه حجم رو کم کردن و قیمت ها رو بالا بردن و طرح های قبلیشون که حجیم تر بوده رو حفظ کردن ولی گرونتر شده دقیقا مثل همین دیده بان، حالا یه سری کمتر یه سری بیشتر . من که از حجم و سرعت و پینگ راضی ام قطعی هم به اون صورت نیست شاید یه تایمی 1 دقیقه نمیشه قطع و وصل بشه. همین طرح 450 گیگ 3 مگ رو تمدیدش میکنم چون چک کردم هر جای دیگه بخوام بگیرم حجم ها کمتره قیمت ها هم زیاد توفیری نداره. همینطور گرفتار تخلیه و این داستان ها میشیم.نقل قول:
دقیقا منم همینو میگم ..نقل قول:
بخوای تخلیه کنی چیزی بدست نمیاری جز اعصاب خوردی و زمان به هدر رفته تازه ملوم نیست جای دیگه بهتر شه ...
من سه ماه دیگه باید تمدید کنم زنگ میزنم چند روز دیگه ببینم چی میگن اگر آفر خوبی ندادن رو 16 مگ مجبورم 8 بگیرم ولی تخلیه نمی کنم چون دردسرش بیشتره
یه سوال که شما مشترک قدیمی دیده بان هستید ، طرح های تشویقی و بلند مدت رو باید زنگ بزنیم یا روی سایتشون یا تو پنلمون میذارن ؟ چون من موقعی که خریدم یه طرح خوبی داشت یادم نیست 3 ماه بود یا 6 ماه که تلفنی گفتن این هم هست ولی من چون میترسیدم بد باشه و نظرات منفی کم ندیده بودم، گفتم اولش یکماهه بگیرم تست کنم ، فکر کردم حالا که این خوب بوده و میخوام بمونم ، یه طرح بلند مدت بخرم که از نظر مبلغی هم به نفعم باشهنقل قول:
شکی درش نیست دستور از بالاست برای گرون کردن ولی 30 تومن گرون کردن خیلی زیاده اینجوری پیش بره مردم واقعا دیگه ندارن پول اینترنتشون هم بدن
من کلا از اسفند 96 تا الان دارم .نقل قول:
عاره طرحای خوبو رو سایت نمیزاره باید زنگ بزنی ...
مثلا طرح یه تومنی داخل پنل رو پارسال من 530 گرفتم ، تازه شرایطی هم میدن ، مثلا به منم گفت میخوای قسطی بده ولی من دیگه پرداخت کردم یه جا واس 16 مگ 24 ترا یکساله که سه ماه دیگه تموم میشه ...
هیچ وقت از سایت چیزی نخرید زنگ بزنید
مسئول فروشش یه خانمی هست به نام مسلمین من تو تلگرام میپرسم ازش همیشه واسه آفر با اون حرف بزنید
دوستانی که سرویس ۸ یا ۱۶ مگ دارن از وقتی که سرویس نقره ای اومده کیفیت تغییری کرده ؟
اگه بهتر شده لطف کنید یه speedtest بزارید سپاس
امروز نت بدجور ریده همش قطعی و وصلی سرعت دانلود هم شده 1mb
سلام ، شما هم پکت لاست و تایم اوت زیاد دارید؟
نمیدونم شما کدوم شهر هستید ولی من هیچ مشکلی نداشتم و سرعت خیلی خوبه و قطعی هم نداشته امروزنقل قول:
- - - Updated - - -
نه همچین چیزی نیستنقل قول:
با وای فای وصلی یا کابل ؟نقل قول:
من با اینکه دوتاروتر عالی دارم ولی کابل وصل کردم هر کاری کردم استبل نشد فقط رو کابل بدون مشکله واس همین توصیه می کنم اگر کابل ندارید حتما استفاده کنید
نت منم خیلی با ثباته و مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با کابل وصلم ، کیفیت خط هم عالیه ولی هر چند مین یکبار دی سی میشمنقل قول:
دوستان کسی annex M روی خطش فعال کرده ؟
بچه ها کسی میدونه من حجمم تموم بشه سرعت کم میکنن یا کلا قطع میکنن ؟
(اینقدر کم کردن حجمارو آدم نمیتونه باخیال راحت یه ویدیو ببینه ، انصافا 8 مگ 40 گیگ 55 تومن ؟ خداقل یه 100 ، 120 گیگی میدادن )
قطع نمیشه. با سرعت 128 کیلوبیت ادامه پیدا میکنه نامحدود؛ البته فکر نکنم دیگه این روزا کسی این سرعت رو تحمل کنهنقل قول:
از تو مودم فعال میشه بعد کشش آپلود میره بالانقل قول:
چطور مگه ؟
برای من وصل نمیشه قبلا اسیاتک داشتم وصل میشدنقل قول:
زنگ زدم نتونستن درست کنن
نقل قول:
مگه کشش خطت کافی نیست واس آپلود ؟
تا چقد میکشه ؟
بگو بزار رو اخرین سرعت که دو مگه
الان خطم روی یک مگ هست تا یک مگ بیشتر نمیکنه روی adsl 2+ وقتی روی انکس ام باشه تا 2.5 میکشهنقل قول:
سلام جناب George Shelly
میشه آیدی تلگرامتونو بدین چندتا سوال دارم
چقدر آشغالن اینا ، تو تلگرم بهش میگم یه آفر خوب پیشنهاد بده میگه همین سرویس فعلی که داری 1/200/000 میتونم بهت بدم!!!!!!!!!!!!!
حروم زاده ها تا یکم پینگو بهتر کردن قیمت دو برابر شد!!!!!!!!!
بعد میگه شما هنوز زمان دارید جمع کنم یا نه ؟ یعنی نه تنها پیشنهاد خوب نمیده که کلفتم بار آدم می کنه!!!!!!!
سرویس 530 هزار تومنیو میده 1200!!!!!
اعتشاشیدم تو اول و اخر این مملکت چقدر عاخه یه ممکلت باید ان تو گوه باشه
-------------------------------------------------------------------------------------------
این سرویس پایینو می بینید خریدم 530 تومن همینو الان میگه 1/279/000 هزار تومن!!!!!!! میگه کیفیت زیاده شده قیمتم همینه تغییر نمی کنه!!!!!!!!!
ویرایش 18:17 : همین الان تو 195 شکایت ثبت کردم
منظورش از جمع کنم یا نه چیه ؟! یعنی خط رو تخلیه کنه ؟!نقل قول:
برای افزایش قیمت تو 195 شکایت کردید ؟ من که برای تخلیه مخابرات اون تو شکایت کردم هیچ اتفاقی نیفتاد دست اخر با دوندگی و این در و اون در زدن خودم تو مرکز مخابراتی و سفارش رئیس درست شد.
من هر جوری حساب کردم من بیشتر از 200 گیگ بین الملل نیاز ندارم و این شرکت خیلی گرون کرده
قطعا این دفعه تموم شد تمدید نمیکنم
همون موقع که من به مشکل برخوردم و گفتن میخوای، بخواه، نمیخوای هم تخلیه کن، فهمیدم چجور آدمایی هستن
من بهش گفتم پس منم اضافه کن تو لیست کسانی که تمدید نمی کنن برگشت گفت شما هنوز وقت دارید تخلیه کنم الان ؟ یعنی شعور نداشت ارزش بزاره واسه منه مشتری .......نقل قول:
من تاریخ اتمام سرویس 21 خرداد هست
الانم تو اینستا پست گذاشته گفته چرا گرون کردیم ولی کامنتا رو بسته لطفا هرکی وقتشو داره بره تو دایرکتشون اعتراض کنه
حداقل کمی منطقی گرون کنن نه دیگه دو برابر
آخه مساله اینه شرکت های دیگه هم بدردنخورد هستند ، شما یه شرکت نام ببر که فرضا 200 گیگ بین الملل بده و قیمتش هم فرضا کمتر از همین 450 گیگ 3 مگ دیده بان باشه که 54 تومنه؟! داتک ظاهرا از همه شون بهتره که همون هم گرونتر میشه . تو طرح های حجم کمتر داتک بهتره ولی از طرح 50 تومن به بالا باز صرف ندارن (البته منظورم طرح های ماهانه ست نه تشویقی که شرکت های دیگه زیاد طرح تشویقی دارند)نقل قول:
سلام دوستان عیدتون مبارک
منم از همین دیده بان میگرفتم سرعت 8 یک ترا،همونجور هم که میدونید 50 درصد گرون کردن با این وضعیت سرعت
برای عید هم که تخفیف نزاشتن. الان من 14 روز اشتراک نگرفتم ازشون. نتم جمع میشه؟؟؟ بعدش اینکه زنگ بزنیم 195 واقعا فایده ای داره یا نه؟؟
نقل قول:
اینا کلا اول مشتری رو گرفتن بعدش اینجوری ادا و اصول درمیارن. چون تو این مملکت مدیریت معنا نداره و هر کسی هر کاری دوست داشته باشه میکنه. به جای اینکه به فکر مشتری باشن اینجوری برخورد میکنن
اگه تونستید تو 195 شکایت تند و تیز کنید ، موضوع رو از تو لیست، عدم رعایت تعرفه انتخاب کنید باز از هیچی بهتره کلی شکایت بشه میفهمن قضیه جدیه
شرکت ها میتونن بر اساس سرعت 16 مگ میتونن ماهی 80 هزار تومن از مشتری دریافت کنن حالا چه یک گیگ حجم و چه هزار گیگ! اصلا مصوبه خود تنظیم مقرارت هستش شکایت هم فایده ای نداره