ویرایش سومنقل قول:
Printable View
ویرایش سومنقل قول:
سلام
دوستان به تصویر زیر توجه کنید ، سومین مودم ، مودم i60 هست که ایرانسل چند روز پیش برام فرستاد و ازش استفاده می کنم.
سوالی که برام پیش اومده اینه که الان بر اساس این تصویر ، وقتی پهنای باند وای فای این مودم 40 مگاهرتز در باند 2.4 هست یعنی از لحاظ تئوری کیفیت اتصال و سرعت انتقال داده نسبت به مودم هایی که پهنای باندشون 22 مگاهرتز هست باید بهتر باشه؟ اینو درست دارم میگم؟
و اینکه چرا از کانال 4+8 استفاده می کنه؟ چرا مثل بقیه روی یک کانال ثابت نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلامنقل قول:
استاندارد N فقط پهنای باند 40Mhz داره و سیستمش هم کلا اینطوری هست که همزمان از دو کانال استفاده میکنه و سرعتش هم البته دو برابر هست
الان اگه شما روی کانکشن Wifi مربوط به مودم کلیک کنید مقابل Speed عدد 130Mb یا بیشتر نوشته شده ولی اگه پهنای باند مودم رو بزارین رو 20Mhz، با سرعتی حدودا 65Mb به مودم وصل میشین
دوستانی که مودمشون لاک شده میشه لطفا بگن چه موقع از شبانه روز این اتفاق افتاده؟ دوم با سیم رایتل یا همراه اول هم کسی بوده که مودمش لاک شده باشه؟
عزیزم ساعت نداره به سیم کارت هم مربوط نیست هر سیم کارتی روش باشه لاک میشه در صورتی که روی مودمتون ارم شرکت مبین نت هستش و هنوز لاک نشده با استفاده از فریموری که دوستان گذاشتن قسمت اپدیت اپراتور رو غیر فعال کنید
ممنون، درست میگید bridge رو شاید من درست منظورم رو نرسوندمنقل قول:
من یک دانگل وایرلس ایرانی داشتم که به دوتا مودم جدا متصل میشدم که نیم سوز شد حالا این مهم نیست.
الان دوتا مودم روی میز من هست و کامیپوترم یک ورودی شبکه LAN داره الان میخواهم هر کدوم وصل بشم کابل بهش وصل میکنم.
من نظرم اینه یک کابل دیگه اضافه کنم مودم TF-i60 چهارتا درگاه داره مودم دیگه به چهار درگاه LAN مودمه ایرانسل وصل کنم.
حالا چطوری میتونم جدا گونه از هر دو تا استفاده کنم؟ بدون این که کابلی رو قطع کنم
حالت PPPoE هم نمیدونم چرا نمیتونم متصل بشم
از یک درگاه ورودی فقط میتونین یک اینترنت فعال داشته باشیننقل قول:
به نظرم یک وایرلس یا کابل شبکه یو اس بی تهیه کنید
هر ۲ مودم روی pppoe و dhcp روشن بدون اتصال با هم دیگه برقرار کنید
و هر دو راه ورودی شبکه روبه پیسی وصل کنید
ول بر اساس نیاز درگاه مخصوص را فعال کنید یا با برنامه خاص هر ۲ نت روت ترکیب کنید
یه روش دیگه هم میشه که خاستید راهنمایی میکنم
سلام دوستان من یه مشکل اساسی با این مودم دارم من توی شبکه از این مودم استفاده میکنم روی سرورم DHCP دارم و دیفالت گیت وی سرور192.168.1.1 هستش حالا مشکل اینجاست ایپی مودم خود به خود به 192.168.2.1 تغییر میکنه و باید از شبکه قطعش کنم و دستی دوباره ایپی 1.1 روبهش بدم اگر هم DHCP خود مودم رو خاموش کنم موبایل ها و دیوایس های وای فای به مشکل میخورند میشه کاری کرد ایپی 1.1 فیکس بشه روش با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان من یه مشکل اساسی با این مودم دارم من توی شبکه از این مودم استفاده میکنم روی سرورم DHCP دارم و دیفالت گیت وی سرور192.168.1.1 هستش حالا مشکل اینجاست ایپی مودم خود به خود به 192.168.2.1 تغییر میکنه و باید از شبکه قطعش کنم و دستی دوباره ایپی 1.1 روبهش بدم اگر هم DHCP خود مودم رو خاموش کنم موبایل ها و دیوایس های وای فای به مشکل میخورند میشه کاری کرد ایپی 1.1 فیکس بشه روش با تشکر
dhcp سرور رو عوض کنیدنقل قول:
یا اینکه یک روتر یا سویچ دیگه به این مودم وصل کنید و بصورت استاتیک ای پی وصل کنید به مودم
قاعدتا نباید ای پی مودم عوض بشه
از port forwarding استفاده میکنید؟
ممنون بایت پاسخگویی شمانقل قول:
خدمت شما عرض کنم یه اکسس پوینت asus n12hp تو مدار هستش با 3 تا هاب 8 پورت دی لینک سه تا از سیستم ها هم ایپی استاتیک دارن چون نرم افزار تحت شبکه داریم خود سرور هم که 2012 R2 هستش از پورت فورواردینگ هم استفاده نمیکنم واقعا عذاب اور شده اگر مودم به هر دلیلی خاموش بشه بعد از روشن شدن و قرار گرفتن در مدار ایپی رنج 2 میگیره باید سرور و هاب رو خاموش کنم مودم بالا باشه بعد سرور وارد مدار بشه سر در نمیارم مشکل از کجاست
اگه میخاین هر ۲ اینترنت را داشته باشین اوضاع پیچیده میشهنقل قول:
بنظرم یکی از اینترنت ها رو اینترنت اصلی قرار بدین و دومی رو اینترنت پشتیبان در مواقع خاص و خارج از شبکه
یا یه کارت شبکه دوم فرقی نمیکنه وایرلس یا pici express بگیرین و اینترنت انتقال بدین با dhcp روشن
یا گزینه اخر میکروتک
معمولا وسیله ای که جدید وصل بشه ای پی ش تغییر میکنه که این درست برای مودم شما
ولی در شرایط کاری شما ی مشکلی هست که باید پیدا کنین
بهتر ی لودبالانس تهیه کنین
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
دوستان اگه مودم tif60 کارکرده واسه فروش داشتین یا میشناسین بهم خبر بدین
مودم من مبین نت هست الان اپدیت فریم ور آن به این صورت است
نسخه نرمافزار:11.196.01.02.1472
نسخه UI وب:21.100.44.00.03
به صورت خودکار اپدیت میشده ،مودم مبین نت بوده الان میخوام انلاک کنم میشه با این ورژن اینکار را کرد
با فریم ورکی که اینجا هست1800#
دوستان اینکه میگند مودم هواوی ورزن 2 یا 3 یا 4 و... هستند، این تقسیم بندی بر چه اساسه؟ براساس نوع چیپ هستش یا چیز دیگه ای؟ الان مودم b612 ورژن چند محسوب میشه؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammadrezatavana [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم های ورژن 196 بوت لودرشون لاک شده و فعلا انلاک نمیشن
در اصل ورژن نرم افزاری هستننقل قول:
b612کلا ی نمونه وجود داره و در قاب های مختلف عرضه میشه
به نظر می رسه مودم b612 جزء مودم های سری 5 هستش.
سلام
دوستان درایور این مودم رو از کجا دانلود کنم ؟
درایور:نقل قول:
اگه از ویندوز ۸ یا ۱۰ استفاده می کنید، این فایل رجستری رو هم نصب کنید:
این ورژن مبین نت انلاک میشه : 11.195.03.01.1472نقل قول:
دوستان با توجه به نظر دوستان قدیمی مبنی بر کت۶ نبودن سرویس fd این مودم
میخاستم مجددا بپرسم ایا بعد از انلاک و نصب فریموراصلی همچنان کت۴ هست؟
در حالت لاک سرعت این fd این مودم با بقیه مودم کت۴ موجود در بازار برابر هست یا نه؟
سرویس fdd این مودم cat6 از نوع mimo * 4 هستش ولی ارتباط دکل های اپراتورهای کشور بیشتر mimo * 2 هستش و برا همین 4G+ این مودم کار نمیکنه . یعنی این مودم یک نسل جلوتر هستش و تجهیزات کشور فعلا یک نسل عقبتر هستش . حالت لاک و غیر لاک ربطی به سرعت نداره و فقط محدودیت اپراتور و سیم کارت داره .نقل قول:
سلام
دوستان کسی فریمور اورجینال ایرانسل رو داره ؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ایا اپراتورها طرحی واسه بروزرسانی تجهیزات و ساپورت میمو ۴*۴ دارن در اینده؟
نقل قول:
همراه اول همه جا تبلیغ نسل 4.5 میکنه و تو فهرست پوشش شهرها هم بهش اشاره داره ولی هیچ مودمی داخل سایتش یا تو نمایندگی ها که مربوط به 4.5 باشه نداره و نمیفروشه ! کلا معلوم نیست چطوری این خدمت رو ارائه میده ؟ چند نفر از دوستان با همین مودم تو مناطقی تونستن به شبکه 4.5 همراه اول وصل بشن و عکس هم دادن و این نشون میده اون مناطق از mimo 4 استفاده شده ولی تا به الان کسی نتونسته به 4.5 ایرانسل با این مودم وصل بشه چون کلا تجهیزات ایرانسل بر پایه mimo 2 هست . الان خود من در منطقه پوشش 4.5 همراه اول و ایرانسل هستم و با مودم fd-m60 راحت میره رو 4.5 ایرانسل ولی اصلا رو همراه اول خبری از 4.5 نیست ! کل شهرمون هم زیرو کردم و هر منطقه رفتم و تست گرفتم نشد که نشد . رو نقشه و فهرست شهرها هم پوشش 4.5 داریم . فکر کنم اینجا هم mimo 4 هست و باید از مودم های دارای این تکنولوژی استفاده کرد مثل : tfi60 یا همونb612
بله انلاک میشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی ورژن 197 رو نصب کرده ؟؟
اگر ورژن 197 رو نصب کنم ( دسترسی های نصب آپدیت که 4 گزینه هست تیکش رو بردارم و آپدیت رو روی منوال بزارم ) ممکنه مودم باز از طرف ایرانسل لاک بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B612s-25dTCPU-V100R001B197D01SP00C751_Firmware_05015LNH.zip
سلام دوستان،من مودم هواوی E5186-22A رو میخوام بخرم،کسی میدونه این مودم مایمو4 هست یا نه یعنی با فورجی ونیم همه اپراتور های ایرانی سازگار ه؟
اره این مودم کت۶ هست و پلاس میشهنقل قول:
ولی به نظرم دنبال b618 باش
اون مودم جواب خودشو داده
فکر کنم مدل مورد نظر شما سری 61a توی ایران مشکل پلاس شدن داره به این نکته توجه کنید حتما
سلام
چطور میشه که این مودم به حالت dead mode میره؟
وقت بخیر
دوستانی که این مودم tfi60 ایرانسل دارند آیا با سیم کارت FDD تونستند به 4.5 ایرانسل متصل بشند یا نه؟!
چون میگن این مودم 4.5 داره ولی ایرانسل پشتیبانی نمیکنه
میخواستم ببینم به 4.5 هم وصل شدید با این یا نه؟! ممنون
یه تعداد خیلی محدودی تونستانقل قول:
ولی ظاهرا این مودم با همه تجهیزات اپراتورها سازگار نیست
میمو ۴*۴ هست این مودم
ولی همچنان پلاس شدن این مودم در حاله از ابهام قرار داره
نقل قول:
سرعت نسل 4 ایرانسل خیلی رفته تو جوب آب... 4.5 هم بعید میدونم سرعت خاصی بده..
سرعت در هر منطقه متفاوت هستنقل قول:
یه مدت هم هست دارن انگولک میکنن معلوم نیست واسه چیه
سلام به دوستان
من تازه یه مودم b612 آنلاک خریدم ولی گزینه آپدیت نداره
خواستم بدونم چطوری میتونم به آخرین نسخه آپدیتش کنم
مودم B612 فورجی پلاس رو فقط در حالت MiMo 4*4 میاره و از MiMo 2*2 که توسط اپراتورها داره استفاده میشه پشتیبانی نمیکنه. وقتی به اطلاعات سیگتال دریافتی مودم نگاه می کردم، وقتی MIMO_RANK روی 1 یا 2 یا 3 باشه، +4G رو نمیاره. اما همین که MIMO_RANK روی 4 بره +4G دیده میشه. یعنی اگه یک درصد شانس بیاری که مابین سینگالهای دریافتی از چند دکل قرار بگیری، +4G رو دریافت خواهید کرد. برای من روی شبکه ایرانسل روی باند 7 در یک نقطه خاص MIMO_RANK مودم روی 4 میره و فورجی پلاس دریافت میشه اما همین که حتی به اندازه یک سانت جهت مودم رو تغییر می دهم، فورجی پلاس رو از دست می دهم. شاید برای رسیدن به MiMo 4*4 واقعی نیاز باشه که سازمان تنظیم مقررات باندهای پبیشتری رو برای 4G در اختیار اپراتورها بذاره.نقل قول:
می تونید از نرم افزار Multicast_upgrade_tool استفاده کنید و به صورت دستی آپدیت بزنید.نقل قول:
جناب بلوچی تشکر از راهنمایی توننقل قول:
زمانی که مودم پلاس میشه وضعیت سرعت چطور هست؟
و اینکه بعد از انلاک این مودم چه فریموری رو این مودم نصب میشه
منظورم نسخه ان و یونیورسال بودنش هست(با روش انلاک موجود در فریمور)
MIMO_RANK من با td-lte مبين نت(طرح عادي) اكثراً رو 1 هست ولي بعضي وقتا ميشه 99نقل قول:
حالا اين 99 نشون دهنده چي ميتونه باشه؟