بله میزنه unreachable . مارک huawei تک پورت . با PC انجام میدم و نشده فعلا .نقل قول:
Printable View
بله میزنه unreachable . مارک huawei تک پورت . با PC انجام میدم و نشده فعلا .نقل قول:
دوست عزیز اگر احیانا با آیپی معمول مودمای دیگه یعنی 192.168.1.1 وصل نمیشه با این آیپی تست کنید: 192.168.100.1
با همین آیپی تست کردم چون پشت مودم هم زده 100.1 ولی کار نمیکنهنقل قول:
داخل کامپیوتری که باهاش به مودم وصل میشید چک کنید که IP دستی تنظیم نشده باشه و به صورت خودکار از DHCP مودم IP بگیره .نقل قول:
آیپی چیزی تنظیم نشده ولی باز کار نمیکنهنقل قول:
مطمئن هستید درست چک کردید . چون من یه بار دقیقا مشکل شما برام پیش اومد و مشکل هم این بود که یه نابغه IP دستی تنظیم کرده بود!نقل قول:
اگه مودمتون wifi داره با گوشی هم یه چک کنید .
بله داره ولی اسمش اصلا نیست توی وایفای هایی که میبینمنقل قول:
چک کنید که ip مودم چیه از بخش تنظیمات ویندوز ...اگه ip 169.254.x.x شروع شده باشه این یعنی مودم مشکل داره و باید ابدیت بشه اگه با ابدیت درست نشد دیگه با هیج روشی درست نمیشه...
چک کنید lan side firewall تو مودم فعال نباشه اگه این گزینه روشن باشه به هیچ طریقی نمیشه به صفحه تنظیمات مودم وارد شد مگر اینکه مودم رو ریست کنید
به سختی وارد مودم شدم ، کسی از دوستان میدونه کانفیگ مودم فیبر نوری به چه صورت هست ؟ یوزر و پسوورد رو دارم ، چیز دیگه ای نیازه ؟
تو مگه بتل میزنی که آیپی بتل میدی؟ :)نقل قول:
برونقل قول:
Network » BroadBand Settings » Internet Settings بعد عکس بده
اگه خواستی تو تلگرام برام بفرست @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی ایپی هند فورتنایتهنقل قول:
دومی ایپی المان امازونه
سومی ایپی دبی i3d هستش ک فقط روی بتل نیس
روی division 2-fifa-battle-callofduty- rocket league و....
امروز صبح اومدن برای فیوژن و تحویل مودم و دایری سرویس
کلا 20 روز کشید از روز ثبت نام تا دایری سرویس
جند تا تصویر از مراحل فیوژن و مودم رو همراه چند تا تست میزارم اینجا شاید به درد کسی بخوره:
اول قیافه خود مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکتور سبز رنگ پشت مودم برای دوستی که می گفتن سبز رنگ اصل هست و مخابرات نوع آبری رنگ رو 525 تومن میده ( متاسفانه با این که کانکتور سبز بود کارشناس مخابرات به اشتباه از پچ کورد آبی استفاده کرد که الان مجبورم هزینه کنم برای خریدن یه تبدیل )
ادستگاه فیوژن فوجیکورا
اینم یک تصویر از دستگاه در حال فیوژن که تو صفحه نمایش دو رشته فیبر 60 میکرومتری مشخص هست که دستگاه روی حالت auto داره فیبر ها رو مقابل هم قرار میده تا با قوس الکتریکی اونها رو به هم جوش بده
بالاخره زمان تست هست اینم جند تا تست سرعت مولتی کانکشن
و چند تا سینگل کانکشن
چند تا هم پینگ تست که دوستمون خواسته بودند
ببخشید اگه پست طولانی شد.
عجب تک کانکشن خارجی خرابی داره، اصل اینترنت همینه
مبارکه روی سرور تبریز تست بگیرید ممنون
خیلی ممنون اینم سرور تبریز خدمت شمانقل قول:
چه سرویسی گرفتی؟ اگه کنسول داری یه تست هم با کنسولت بگیرنقل قول:
با سرور های مختلف خارجی سرعت های متفاوتی برای آپلود و دانلود تک کانکشن میده مورد بالا یه مورد تصادفی بود حالا نمیدونم دقیقا چطور باید باشه درستشنقل قول:
60 گیگ 3 ماهه 45 تومن ماهیانه پس پرداخت با فیبر کشی رایگان و 525 تومن پول مودم پای خودمنقل قول:
شما میدونید قابل تغییر هست سرویس های پس پرداخت یا نه ؟ یا این که مثلا حجم تموم بشه می شه حجم اضافه خرید یا نه ؟
حجم اضافه که میشه خرید.تو پنل کاربری من تغییر سرویس داره ولی مال شما رو نمیدونم.خودت برو پنل کاربریت ببین تغییر سرویس داره یا نهنقل قول:
حجمتم خیلی خیلی کمه.الان این تستهایی که واسه ملت میزاری تا شب نشده حجمتم تموم میشه :)
قسمت تغییر سرویس داره برای من هم ولی الان که از این سرویس استفاده کردم و برای فیبر کشی رایگان این طرح رو انتخاب کرده بودم الان اگه بخوام تغییر بدم با توجه به این که پس پرداخت هست هزینه کدوم طرح میاد رو قبض ؟نقل قول:
برای شما هم پس پرداخت هست ؟ تغییر میدید چه هزینه ای براتون حساب می کنن ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
مال من پیشپرداخته واسه همین هر وقت بخام میتونم سرویسم رو از پنل کاربری عوض کنم و مابه تفاوتش رو هم همونجا آنلاین حساب میکنه.البته فعلا 3 ماه از سرویس یک ساله قبلیم مونده که ماهی 500 گیگ بین الملل داره و 2 ترابایت داخلی.تموم بشه میفتیم تو خرج با این گرونینقل قول:
عجب اینترنتی
فقط تبریز و تهران
مبارک باشهنقل قول:
سرویسی که خریدین 50 مگ هست؟
میشه تو مودم ببینی RX Optical Power چند هست؟
ممنون
ممنون بابت پست خوبتون. توی کدوم شهر ساکن هستید و آیا برای فیبر شدن خط باید هزینه ای پرداخت بشه؟
خیلی ممنوننقل قول:
سرویس 100 مگ 60 گیگ ماهیانه
اینم سرعت دانلود و optical information مودم خدمت شما :
سپاس دوست عزیز. من تبریز هستم و هزینه فیبر کشی رایگان هستنقل قول:
نامردا حجم پایین میدن و جلوی سرعتم باز میزارن تا هی حجم تموم کنینقل قول:
حجم سرویس های تانوما مشابه سرویس های adsl و vdsal مخابرات هست تا اونجایی که من متوجه شدم ولی با این حجم های کم این سرعت عملا کارایی خودش رو از دست میده.نقل قول:
الان دیدم سرعت های 20 و 30 و 50 مگ هم اضافه کردن تو لیستنقل قول:
مثلا 30 مگ 430 گیگ ( بین الملل ) 135 هزار تومان یک ماهه
ولی خیلی بی انصافیه !! اگه ادم صرفا برای دانلود بخواد نت همراه اول بسته شبانه نامحدود میگیره یک ماهه اش 19900 تومانه ! :wac:نقل قول:
همراه اول نامحدود شبانه اش ۲ تا ۷ به صرفه تره ۱۰ تومن ، اینی که شما نوشتی ۱ تا ۱۱ هستنقل قول:
منم چند سالی می شه برای دانلود از نامحدود همراه اول استفاده می کنم در کنارش هم از Adsl آسیاتک در طول روز استفاده میکردم. برای دانلود حجیم بهترین گزینه همین اینترنت نامحدود همراه اول هست برای من ساعتی حدود 20 گیگ دانلود میده بطور متوسط که میشه شبی بالای 200 گیگنقل قول:
مگه محدودیت حجم نداره؟نقل قول:
برای من که نداشته تا حالانقل قول:
اون اوایل (چند سال پیش) که زیاد دانلود می کردم ماهی بالای 4 ترابایت فابل می گرفتم با همین سرویس ولی الان هر از گاهی نامحدود هفتگی میگیرم اونم دو سه روزش رو از ساعت 8 اینا که از خواب بیدار میشم فیلم جدید و فایل هایی که نیاز دارم رو میزارم تا 11 دانلود کنه
کدش چیه؟ تو برنامه همراه من هستش؟نقل قول:
- - - Updated - - -
کدش چیه؟ تو برنامه همراه من هستش؟نقل قول:
سلام دوستان
از مخابرات بهم زنگ زدن که اگه مایلی سرویست رو تبدیل به VDSL کنیم
شرایطش رو پرسیدم گفت شرایطش عین همینه فقط سرعتت حداقل 5 برابر سرعت فعلی میشه
گفت یه مودم رایگان VDSL هم به ارزش 400 هزار تومن میدیم بهتون
فقط یه قرارداد میبندین که تا 2 سال حق جمع آوری سرویس مخابرات رو ندارین
به نظرتون خوبه یا نه؟
توی وب سایت همراه اول هست میتونید ببینیدنقل قول:
چه شهری و چه مرکزی؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk