کاملا تایید میشه،یه منطقه تا جایی که میکشه بازهنقل قول:
یه جا هم خط من تا 100 میکشه اما رو 40 قفله
Printable View
کاملا تایید میشه،یه منطقه تا جایی که میکشه بازهنقل قول:
یه جا هم خط من تا 100 میکشه اما رو 40 قفله
بسته به کاربردی که شما میخوای داره،من خودم الان 40 مگ هست و کاملا راضی هستمنقل قول:
مال من اول تا ۸۰ مگ میرفت، ولی تلفن زنگ میخورد قطع میشد، اشتباه کردم بهشون گفتم، سرعتم رو آوردن رو ۴۰ مگ، هر کاری هم میکنم، زیادش نمیکنن. راهی داره به نظرتون؟نقل قول:
مال منم تلفن زنگ میخوره قطع میشه، زنگ زدم گذاشتند رو همون ۴۰مگ تقریباً درست شد، کمو بیش بازم خط میپریدنقل قول:
ولی تا از پریز کشیدم برگشت رو ۱۰۰مگ دیگه پیگیری نکردم
تلفن ثابت به ندرت استفاده میکنم، خرج مکالمه اش با گوشی فرقی نداره
باید از splitter استفاده کنید تا وقتی تلفن زنگ میخوره قطع نشه .نقل قول:
نه، splitter vdsl در شرایت مخصوص ما هیچ فایده نداره، قبلا اینجا بحث شدهنقل قول:
مشکلات از ضعف زیر ساخت، تجهیزات و کارمندان است
خط در کافو نوری بخاطر اختلال هنگام زنگ زدن به شماره تلفن از سوی کافو pots میپرد
تلفن در منزل به پریز وصل نباشه بازهم میپره
در کشورهای پیشرفته هیچ وقت vdsl بدون پشتیبانی صحیح عرضه نمیشد
تجهیزات ما اکثرا چینی، بی نام و بیکیفیت هستند
نقل قول:
یکی از معضلات تکنولوژیهای جدید(مثلا VDSL جدیده برا ما) اینکه متخصصش کمه و اولاش کلا کسی حالیش نیست درست پشتیبانی کنه. مثل همون پروفایل فست روی ADSL یا +4G .
یکی از تکنیکهای کاهش نویز و افزایش بیت ریت خط فعال کردن دو مولفه ی G Vector و G inp روی خط های VDSL هست که بنده ندیدم تا حالا شرکتی فعال کرده باشه
تیکت بزن،جواب نگرفتی زنگ بزن 2020نقل قول:
دیگه خیلی خواستی پیگیری کنی 195 شکایت کن ازشون
کاملاً درست استنقل قول:
احتمالاً 10 یا 20 سال طول می کشه آن را صحیح اجرا کنیم. ملتی نصفه کاره هستیم :biggrin:
اگر پشتیبانی و تجهیزات از شرکتی مثل siemens بود از روز اول درست انجام میشد
من حتی رفتم روی یه خط دیگم vdsl گرفتم گفتم شاید اون همون ۸۰ باشه، ولی اونم دقیقا مثل همین خطم روی ۴۰ هستنقل قول:
اصلا انگار کلا کافو رو روی ۴۰ تنظیم کردن!
میشه همچین چیزی؟
۲۰۲۰ رو باید بهشون چی بگم که سرعت رو ببرن بالا؟ چی بگم تاثیر داره؟
ماشالا تو ۲۰۲۰ یکی از یکی با سوادتر!
اون 2020 چه بخش فروش و چه بخش پشتیبانی یا اطلاعات ندارند یا اختیار لازم. پیشنهاد می کنم سامانه 195 شکایت کنید. حداقل امیدی به نتیجه است. ولی 2020 هم بدلیل نداشتن اطلاعات کافی یا اختیار لازم توانشو ندارند و هم چون معمولا با کلی شکایت از کاربران روبرو هستند و ایناهم اعصاب شون خورد (که گاها واقعا حق هم دارند) یه جواب سر بالا بهت میدن و تمام. وقتتو با 2020 حروم نکن فقط اعصاب خودتو خورد می کنی.نقل قول:
دوستان به نظرتون مخابرات حجم خوری نمیکنه؟ من قبلا دیده بان نت داشتم تو یه ماه نهایت 30 گیگ مصرفم بود الان از اون موقع کمتر مصرف میکنم ولی 40 گیگ رو تو 20 روز تموم کردم!!
نقل قول:
مدتی مخابراتی هستم تابخال ندیدم، چند تا از دوستان حجم خوری داشتند معلوم شد wireless آنها ناامن بوده و توسط دیگران استفاده می شود
تلویزیونهای smart فقط با روشن گذاشتن هر روز 300 یا 400 مگ رد و بدل مبکنن
اينترنت اين كشور رو معلوم نيست چيجوري طراحي كردن كه مودم بدون اتصال هم باشه كانكشن مصرفي بندازه .... :rambo:نقل قول:
نقل قول:
من شخصا مخابرات نداشتم ولی ولی ولی
اگه 10 نفر شنیده باشم در مورد حجم خوری گلایه دارند 9 نفرشون مخابرات بودند
سلام، دوستان كسي اطلاع داره مركز مخابرات تندگويان سرويس vdsl ارائه ميده يا نه؟
برای من با مودم V301 یوتل قطع نمیشد موقع زنگ خوردن ولی با Innbox قطع میشد چون ریت بالاتر بود. خودم دستی ریت آپلود رو قفل کردم روی 50 مگ حالا دیگه قطع نمیشه.نقل قول:
بیشتر قطعی ها بخاطر ریت بالای آپلود و افت SNR آپلوده.
کاریش نمیشه کرد، سرعت را خودم پایین بیارم بازم هنگام سیگنال تلفن در dslam تو کافو خط میپره.نقل قول:
مشکل از سوی زیرساخت و تجهیزات مخابرات است، کارمندان مخابرات بلد نیستند تنظیم کنن
عیبی نداره، تازه خوبه، سرعت 100مگ دارم :biggrin: دوبرابر سرعت vdsl فامیلم در خارج از کشور
یکی 40مگ با talktalk داره، اونیکه ها 50مگ با O2، منم اینجا 100مگ با ITC:)
الان با covid ابنترنت بهترین راه برای سرگرمی و ارتباطات است. متاسفانه اکثر دوستان بی سواد اینترنتی هستند، فکر می کنند اینترنت تلگرام است و بس،
تو خونه از بیکاری از پرده ها آویزان شدند
دوستان کسی هست از مخابرات حق شناس منطقه ۲۲ vdsl گرفته باشه ؟
اگر اره باید به چه صورت اقدام کنیم
سلام دوستان
من میتونم با مودم ای دی اس ال از سرویس وی دی اس ال با سرعت 30 میگ کار کنم؟ جواب میده ؟
خود مخابرات میگه تا 16 میگ رو مودم ای دی اس ال جوابگو هست بیشتر رو باید تعویض کنی ؟
میخوام بدونم اگر واقعا لازم هست تعویض کنم یا 30 رو اگر جواب نمیگرم 20 میگ رو بگیرم
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنن
نقل قول:
این سئوال چندین بار اینجا تکرار شده، برای vdsl مودم با قابلیت vdsl الزامی است
تنها راه با مودم adsl همون adsl با سرعت حداکثر 20مگ هست
میتونی تقاضای تغییر اتصال adsl از مرکز مخابراتی به کافو نوری محلی بدی، اقلا از کافو نوری نزدیک به خانه سرعت به 20مگ افزایش پیدا میکند
بعداً وقتی مودم vdsl تهیه کردی در عرض 3 ثانیه پشت خط به vdsl تبدیل میکنن
بدون تماس با 2020 از کجا میشه متوجه شد خطط تا چه سرعتی جواب میده؟
از دم کافوی VDSL یا همون DSLAM . متر کن تا در خونه بعد تو گوگل سرچ کننقل قول:
دوستان یک مودم وی دی اس ال با قیمت مناسب و کارایی خوب و بدون لنگی چی رو پیشنهاد میکنید؟
این منظور از وی دی اس ال 2 یا ای دی اس ال 2 چی هستش که بعضی مودم ها دارند ؟
مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
اکثر مودم های موجود در بازار مودم های خوبی هستند بستگی به هزینه ای که میخواید بکنید یکسری امکانات اضافه تر بهتون میده مثل مودم های ایسوس برای گیمینگ و این جور چیزا ولی توی کارایی دریافت اینترنت تفاوت خاصی ندارند بیشتر مشکلات کاربران اینترنت ایران از بستر های نامناسب هست تا مودم و این چیزانقل قول:
vdsl و adsl هم که مشخصه دیگه یعنی مثلا همین مودم که مد نظر شما هست هم میتونید برای سرویس adsl کانفیگش کنید و هم اگر یک روز روی خط شما سرویس vdsl برقرار شد میتونید روی اون کانفیگش کنید و از سرعت بیشتری بهره بگیرید
مودم زایکسل مدل 5301 رو تهیه کنید بسیار مودم خوبیه.نقل قول:
با نویزی ترین خط ها هم کنار میاد
نقل قول:من فقط برای وب گردی دانلود و ای پی تیوی میخوامنقل قول:
نمیخوام زیاد هزینه کنم نهایت تا 500 تومان
والا من مودم روتری که دیدم فقط adsl رو ساپورت بکنه الان ماله شرکت UTEL هست اون این حدود قیمت ها هست ولی اگر نظر منو بخوای پیشنهاد میکنم از همین مودم هایی بگیری که vdsl رو هم ساپورت میکنه چون الان با این قیمت ها نمیصرفه مثلا فرق مودم adsl با vdsl همین شرکت UTEL حدودا ۱۰۰ تومنه پس بهتره مودم vdsl بگیری که اگر یک روز vdsl اومد مجبور نباشی دوباره هزینه کنی برای مودم vdslنقل قول:
مودم های شرکت UTEL هم من از چند نفری که دارن شنیدم کیفیتش خوبه بد نیست مودمی هم که دوستمون معرفی کردن زایکسل هم خوبه اما خب گرونتر هست کیفیتش هم بهتره
مدل مودم utel v301 رو هم میتونی داخل سایت ترب سرچ کنی ارزونترین رو پیدا کنی و همچنین مودم زایکسل رو
پست من نمیدونم چی شدنقل قول:
اما با این بودجه به نظرم یک مقدار بزار روش و یک مودم vdsl حتی مدل ایرانیش رو بگیر چون الان قیمت مودم adsl تنها هم همین قیمت هاست تفاوت زیادی نداره با مودم vdsl اما به زودی اگر vdsl راه بیوفته دیگه نمیخواد دوباره هزینه مودم بدی
مودم وی دی اس ال توسط مخابرات به صورت قسطی رو قبض هم واقعا داده میشه کسی گرفته؟
نقل قول:
مودم vdsl واجب نیست نو بخری، دو سال پیش یه مودم dsl-ac68u دست دو نصف قیمت خریدم هنوز استفاده میکنم
دیوار نگاه کن ببین چه چیزهایی پیدا میشه
دادن که میدهنقل قول:
اما باید مخابراتتون امکان ارایه VDSL داشته باشه و ازشون سرویس vdsl بگیرید تا مودم هم بهتون بده
همینجوری تا اونجایی که میدونم نمیده
دیوار هم دیدم قیمت مناسب چیزی نبودنقل قول:
اره قیمت مودم پارسال یهو خیلی رفت بالا متاسفانهنقل قول:
اما همین مودم های یوتل هم من شنیدم اونایی که دارن راضین و فکر کنم ارزونترینش هم باشه بین مودم های دیگه
نقل قول:
آره، الان نگاه کردم ، اکثر قیمت نو میخوان
این موردم هم به نظرم بد نیست ولی باید روش بررسی بیشتر کنمنقل قول:
مودم VDSL/ADSL Tplink 9960
اگر دوستانی هم این مدل رو دارند و راضی هستن ممنون میشم راهنمایی کنم
و اگر میدونن خوده مخابرات چه نوع برندی رو میده هم ممنون میشم دوستانی که تهیه کردند بگن
نقل قول:
مدل آبی 9960 فکر کنم چیپ broadcom داره، سفیدش نه
اینم جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره بعد از کلی انتظار شاتل منطقه ما کابینت FTTC نصب کرد
پ.ن:تا بیان تجهیزات نصب کنن و فیبر بکشن یکی دوماهی طول میکشه اماده بشه.
غنیمته، ولی مخابرات حجم و قیمتهای بهتری دارهنقل قول:
به سلامتی حتما اگر سرویس گرفتی تستش رو بزار ببینیم اگر خودت الان مشترک adsl یا vdsl هستی از پارامتر های مودمت عکس بزار لطفا یا بگو ببینیم چقدر فرق کردهنقل قول:
اگر مشکلی نداره شهر و منطقه تون رو هم بگو بی زحمت