منم فکر کنم هواییه اینم عکس دفترچه اش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما واسه من هنوز سیم کارت فعال نشده تست بگیرم
Printable View
منم فکر کنم هواییه اینم عکس دفترچه اش:
اما واسه من هنوز سیم کارت فعال نشده تست بگیرم
تکنولوژی روز سال ۲۰۱۴! :)
دوستانی که مودمشون رسیده از خود مودم و منوی اصلیش هم یه عکس بذارن بی زحمت. مرسی
Sent from my iPhone using Tapatalk
تکنولوژی روز سال ۲۰۱۴! :)
دوستانی که مودمشون رسیده از خود مودم و منوی اصلیش هم یه عکس بذارن بی زحمت. مرسی
Sent from my iPhone using Tapatalk
هه ..... نمیدونم الان باید بخندم یا گریه کنم !!!نقل قول:
2014
cat 3 ?
این که
GP-2101
رو میخاست بده
یا حضرت کلاه بردار :sq_6:
سلام
برای تعویض رایگان این مودم b5146 از سایت خود ایرانسل اقدام کنم بهتره یا سایت ---------.
تو سایت ایرانسل زده زمان تحویل 7 روز کاری ولی تو سایت yello زده همان روز سفارش یا فرداش ارسال میشه؟
تو تهرانم کسی تجربه ای داره
1 درصد در نظر بگیرید که هوایی اینا روی دستش باد کرده بوده اشانتیون به ایرانسل داده در ازای خرید تجهیرات ازش . چون تا اونجایی که من دیدم تجهیزات ایرانسل فقط هواوی بوده ....
یعنی این برای ایرانسل مفت در اومده که داره مفت میده
توی مباحث وایرلسنقل قول:
اگر توان خروجی دستگاه 6db اضافه بشه مسافت 2 برابر میشه
توجه کنید هرچه قدر فرکانس بالا تر رود برد بیشتر میشود ولی قدرت نفوذ کمتر
توی اینترنت تبدیل DBi به mW سرچ کنید
هر 3dbi توان رو 2 برابر و هر 10dbi توان رو 10 برابر میکنه
یعنی اگر شما آنتن 6dbi داشته باشید پاور خروجی از برد رادیو بعد از خروج از آنتن 4برابر میشه
یا اگر آنتن 20DBi داشته باشید این مقدار 100 برابر میشه
The power conversion of dBm to mW is given by the formula:
P(mW) = 1mW ⋅ 10(P(dBm)/ 10)
So
1dBm = 1.258925mW
Example
Convert 13dBm to milliwatts:
P(mW) = 1mW ⋅ 10(13dBm/ 10) = 19.95mW
سلام ای بابا تا دیروز که با gp2101 تعویض میکردن حالا که تصمیم به تعویض گرفتم چرا این شد ؟ :///// :n04::n24::n14:نقل قول:
dBm to mW conversion table
Power (dBm) Power (mW) -40 dBm 0.0001 mW -30 dBm 0.001 mW -20 dBm 0.01 mW -10 dBm 0.1 mW 0 dBm 1 mW 1 dBm 1.2589 mW 2 dBm 1.5849 mW 3 dBm 1.9953 mW 4 dBm 2.5119 mW 5 dBm 3.1628 mW 6 dBm 3.9811 mW 7 dBm 5.0119 mW 8 dBm 6.3096 mW 9 dBm 7.9433 mW 10 dBm 10 mW 20 dBm 100 mW 30 dBm 1000 mW 40 dBm 10000 mW 50 dBm 100000 mW
این برای توان ارسال آنتن هست، نه قدرت گیرندگی، قدرت گیرندگی Gain یا همون بهره هست که با dBi نمایش داده میشه.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این تاریخ دفترچه هستش. تاریخ تولید هم داره مودم، اواخر 2016 هستشنقل قول:
الان بسته شبانه 1 ساعته نامحدود بگیر با سیکارت معمولی بنداز رو این چک کن که هم حجم اصلیت نپره هم اون ساعت شب شبکه خلوته . بیشترین سرعت میاد دستت . بعد یه چیزی هم دانلود کن سرعت دانلودش با دانلود مننجر بیاد دستت ... حالا کو تو رجیستر شدن سیمکارت .... مورد بوده 5 روز هم برای من طول کشیده !نقل قول:
چند وقت دیگه هواوی میره از ایرانسل شکایت می کنه! ببینید کی گفتم!
همین مودم Z6000 رو هم توی نمایشگاه تلکام به اسم هواوی میفروختن! آرم هواوی هم داشت، من با چشم خودم دیدم. عکسشو هم صفحات اول همین تاپیک دوستان گذاشته بودن (با آرم هواوی)
ولی دیدیم که هواوی نیست!
این مودم هم اینطور که دوستان مشخصات و لینک سازنده ارسال کردن، ساخت هواوی نیست ولی ایرانسل داره با آرم و دفترچه هواوی میفروشه!
من همون اوایل DT350 گرفتم (عکس قطعات داخلیشو هم قبلا گذاشتم)، لود cpu دائم بالای ۸۰ درصد هست (با یکی دو تا دیوایس متصل) و خیلی وقت ها صد درصد ولی همین مودم رو که نماینده مبین نت برای تست (که ایرانسل تست نداره) آورده بود و تو پنلش رفتم لود cpu زیر ۳۰ بود! البته من در نهایت اصرار کردم و Air master گرفتم از مبین نت! هرچند مبین نت هم افت کرده و به کیفیت اولش نیست ولی از ایرانسل در نقاطی که پوشش میده (هنوز پوشش کمتره) نسبتا بهتره!
دانلود با z6000 معمولی
RSSI = received signal strength indicator
which is basically "level of received signal" strength in dBm
SINR =Signal to Interference+Noise Ratio
which is basically "signal to noise ratio" in dB
CINR = Carrier to Interference+Noise Ratio
which is basically "signal to noise ratio" in dB
کسی میتونه نظری بده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سمت چپ اون سکتور مستطیل ها برای TD هست و پایینی هاش وایمکس.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Zw-101نقل قول:
بنظر من خیلی خوب نیست. حقیقتش دانلودش واقعا ثابته یعنی از ۲ مگ بشتر نمیشه!!:n19::n19::n19::n19:
بعضیا انقدر بی ارزشن که نیاز نیست از پستشون نقل بگیری
فقط در جواب اینو بگم تو که به خودت زحمت یه سرچ ساده رو نمیدی حرف از چرندیات نزن
بیا جواب تست ها و تحقیقاتی که دوستان لطف داشتن اینجا گذاشتن رو ببین شاید دست از طرفداریت برداری
البته بعضیا به واسطه کار کردن در هواوی اونم چندروز جوری سنگ ایرانسلو به سینه میزنن که فکر میکنی عضو هیئت مدیره mtn هستن ...همینا حتی کارت اکسترنال هواوی هم ندارن
دوست عزیز این دفترچه داخل جعبه بود؟نقل قول:
واسه من یه دفترچه فارسی اندازه دفترچه یادداشت هست اونم به زبان فارسی
اقا شماها که این مودم جدید رو دارین چرا ۴تا عکس از خود مودم و منوی تنظیمات و اینچیزاش نمیذارین؟ ما الان موندیم مودممون رسید تحویل بگیریم یا پس بدیم بره اگه به درد نخوره!
دوستان سلام من اولین باره اینجا نظر میدم دلیلش هم صرفا این بود که دیدم بعضی از دوستان خیلی نگران هستن
من جمعه ینی پونزده اردیبهشت مودم B-5142 رو تو همین طرح تعویض تحویل گرفتم سمکارتش هنوز فعال نشده. اینم بگم من تومشهد زندگی میکنم و سمت خونه ما آنتن دهی ایرانسل خیلی افتضاحه
الان با سیمکارت معموله خودم چند بار با گوشی(GALAXY A8) تست سرعت (sped test) گرفتم ۵۲۱ کیلوبایت دانلود داد
بعد ازون سیمکارتو داخل این مودم گداشتم که اونم مث گوشیم فقط یک چراغ آنتن روشن شد(آنتن دهی ضعیف) دوبار با همون نرم افزار قبل تست سرعت گرفتم که یبار ۲۳۴۰کیلوبایت و یبار ۲۰۲۱ کیلوبایت دانلود داد.
دوباره داخل گوشی گداشتم نست گرفتم سرعت حدود ۸۰۰ و مجددا تست گرفتم حدود ۴۰۰ داد. بنظر خودم آنتن دهی یا به عبارتی گیرندگی این مودم بدک نیست.
درمورد ظاهر و دفترچش هیچ نامو نشانی از هوآوی ندیدم حتی رو برچسب زیرش نوشته ایرانسل اما یه میدین چاینا هم زده
منطقه ما adsl فقط مخابرات و حداکثر سرعت با پهنای باند ده مگ ۲۰۰ کیلوبایت سرعت میده!!!!(چه ذجری میکشم)
این طرحو که گذاشتن سریع یه مودم کهنه وایمکس به قیمت ۴۰ تومن خریدمو زنگ زدم ایرانسل براتعویض خلاصه با هزینه بسته و پستش ۱۰۰ تومن آب خورده برام امیدوارم ضرر نکرده باشمو پشیمون نشم
دوستان يه سوال ممنون ميشم جواب بديد
من با مودم همرا ٨٣٧٢ شبا ٤جي تقريبا ٢ تا ٣ مگ سرعت دانلود دارم پينگمم رو ٢٥٠ تا ٣٠٠ هستش، خواستم بدونم بنظرتون ميارزه td-lte بگيرم؟؟ يعني اونقدر تفاوت دارن؟؟؟ منطقم غرب تهرانه (پونك)
بعضی ها خیلی طلب کارند از ایرانسل
ایرانسل هم هرچه قدر گرون فروخته باشه مودم های قبلی ویا جدیدش رو
شما وقتی امضا کردی و خریدی و تحویل گرفتی یعنی رضایت کامل داشتی
تحویل نمی گرفتی و با همون سرعت 64KBps دانلودت حال میکردی
حالا که مفت مودمت رو عوض کردند و محدودیت سرعت نداری 2قورت ونیمت هم باقیه؟
بری شکایت هم بکنی ایرانسل برندس چون توی توافق نامش احتمالا نوشته که هرزمانی میتونه مودم رو تغییر بده
پس بجای بچه بازی و بیرون انداختن اراجیف
برو تست بزار
حالا اینکه مودم Cat3 هست یا بالا تر دوستان باید ببیند اصلا تاثیری داره؟ Cat3 سرعت دانلود 100Mbps هست حالا مگه ایرانسل داره 1000mbps ارائه میده که دوستان نگرانند که چون Cat4 نیست 50مگابیت کمتر سرعت دارند
ایرانسل بیشتر از 45mbps روی TDD LTE ارائه نمیده
پس تنها تفاوتی که میتونه اختلاف ایجاد کنه Gain آنتن های مودم و TX power مودم هست
پ.ن : آنتن های بیشتر از 5dbi برای استفاده inDoor نیستند
سلام دوستان. مودم z6000 مال کمپانی jatonteck است و با دو نوع ماژول مختلف توسط ایرانسل بیرون داده شده ماژول Mt421e و MLH 4421. مدلی که ماژول آخری رو داره طبق تجربه من هنگ و نیاز به ری استارتش زیاده. این مودم از جهت سال تولد و جدیدتر بودن ازهمه مودمهای ایرانسل جدیدتره و 3gpp ده رو ساپورت میکنه و فرق این با dt350 اینه که دی تی 350 voip رو ساپورت میکنه و ساپورت usb storage داره. رم و فلششون یکیه و قدرت گیرائیش حدود 1dbi بیشتره. ولی ورژنش قدیمیتره و 3gpp 9 است.مودم اخیری که مال هواویه قدیمیتر از ایناست و 3gpp هشته و گیرائیش هم در همین رنجه. مشکل اصلی این مودما فلش و رم پائین و هنگ اون در موقع تبادل دیتا در سطح بالا بخصوص توسط چند یوزره. من مودم مبین نت رو هم دیدم سخت افزارش عین همیناست منتهی مبین نت قیمت بسته هاش بهتره ولی سرعت مورد ارائه اش تا 40 مگابیته در حالیکه ایرانسل رو من خودم که حدود 250 متر با دکل فاصله دارم تا حود 62 مگابیت تونسته ام بگیرم. بحث اینه که اینا مودم با سخت افزار قوی برای td-lte نمیارن. تنها مودمی که علاوه بر گیرائی بالا سخت افزار بهتری داره مدل بیرونی ایرانسله. تقریبا همه این مودمای وارد شده توسط اوپراتورای مختلف فلش 16 و رم 64 دارند ولی مودم بیرونی 256 فلش و 512 رم داره. مودم مبین نت مشخصات عین dt350 ایرانسل رو داره ولی پورت یو اس بی رو نداره. پس با این حساب تو مودمای داخلی z6000 , dt350از جهاتی از بقیه بهترند و بیرونی از همه بهتر و در حال حاضر ایرانسل از بقیه پیشتازتره ولی شاید آسیاتک که قراره تی دی ال تی رو بیاره شاید خوب جلو بیاد اونم شاید.
به نظرتون ایرانسله یا مبین نت؟نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
اگر cat3 باشه همون ۴۵ مگابیت روی cat4 رو ۲۰ یا ماکزیموم ۲۵ مگابیت میدهنقل قول:
نقل قول:
Headline data rates for LTE Categories LTE UE Category Link 1 2 3 4 5 6 7 8 Downlink 10 50 100 150 300 300 300 1200 Uplink 5 25 50 50 75 50 150 600
از نظر تئوری اره، ولی از نظر واقعیت خیلی در گیرایی سرعت از شبکه باهم فرق دارن، حالا شما مسئله ای هست انقد از ایرانسل دفاع میکنی؟ اصلا برای چی تو سال ۲۰۱۷ دوباره باید بره مودمای cat3 باد کرده رو بیاره؟ اپراتوری که داره روی cat6 مانور میده از نظر تکنولوژی.نقل قول:
مودم مبین نت 2 آنتن 6DBi هست و z6000 یا 4DBi هست یا 5نقل قول:
Tx power مودم z6000 ایرانسل 23dbm هست و باتوجه به اینکه 2تا chain داره 3dbm به مقدار کلی اضافه میشه یعنی 26dbm
این 26dbm با مقدار 4-5 آنتن ها به 30dbm میرسه یعنی 1000mw یعنی 1وات که برای استفاده داخلی مناسب نیست و باید حداقل 1متر دور تر از بدن باشه
نمیدونم چرا این جدول رو آوردی، این جدول هیچ ارتباطی با بحث ما نداره، اطلاعاتشم به روز نیست و مال ویکی پدیا هست که حتی اطلاع از فرکانس ۲۶۰۰ ایرانسل هم نداره و پهنای باند افزوده شده روی ۱۸۰۰نقل قول:
شبکه کنونی TD ایرانسل یا CAT4 هست یا CAT6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتش درباره 3500 درسته و میگه که اصلا ایرانسل برای TDD بیشتر از Cat3 کار نمیکنهنقل قول:
اون ۳ باند ۳ هست، نه کت ۳نقل قول:
هر آنچه گفتنی بود مطرح شد، بحث تمام
نمیدونم باید تست کنید.نقل قول:
----
از مودم B5142 دو تا ویدیو تو یوتیوب پیدا کردم. اپراتور Yota روسیه 5سال پیش اینو به مشترکاش میداده :n08:
اینم تست CAT3
نظر من اینه که این مودم فعلا بدرد استفاده میخوره با توجه به نیمه رایگان بودنش (البته اگه مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری نداشته باشه) ولی بعدا که ایرانسل کریر های TD LTE رو بیشتر کرد باید رفت سراغ مدل های جدید تر.
پیشنهاد میکنم لینک مطالعه بشهنقل قول:
فرق Cat و Band رو متوجه میشیذ
پسر خوب برو با بزرگترت این بحثارو راه بنداز، هروقت تونستی بگی از کجای این سایت آپدیت نشده با اطلاعات ناقص ثابت کردی TD ایرانسل cat3 هست، اونقت بیا فرق Cat و band خودم یادت میدم.نقل قول:
سلام دوستان
منم یه وایمکس قدیمی دارم که استفاده ای ازش نکردم و تو سایت زدم برای تعویض قبول کرد.
به نظرتون می ارزه تو این طرح 47 تومن بدیم عوضش کنیم یا صبر کنیم برای طرح های جدید؟
دوست عزیز چند روز طول کشید که مودم را به شما دادندنقل قول:
شما بجای صحبت بدون دلیل و مدرکنقل قول:
ثابت کن که ایرانسل روی باند دیگه ای هم کار میکنه جز 43