بچه ها حجم ام خیلی سریع کم میشه ! نرم افزاری سراغ دارین که نشون بده هر نرم افزار چقدر اینترنت مصرف میکنه ؟
Printable View
بچه ها حجم ام خیلی سریع کم میشه ! نرم افزاری سراغ دارین که نشون بده هر نرم افزار چقدر اینترنت مصرف میکنه ؟
سلام
دوستان سرعت دانلود سرویس ECO1024 و ECO2048 چه قدره؟
تو تایم شبانه این سرویسها حداکثر روزی چند گیگ میشه دانلود کرد تا محدود نشیم؟
من اولین باره که میخوام از شاتل سرویس بگیرم ..
Eco 1024 = روی 2مگ بعضی مراکز 3مگ بسته میشهنقل قول:
Eco 2048= روی 3مگ بعضی مراکز 4مگ بسته میشه
در مورد محدود شدن باز هم به پهنای باند مرکز شما مربوط میشود. ولی اگر هرشب بخواهید در تایم رایگان دانلود کنید 100% محدود میشوید.
سلام بچه ها ، من میخام بیام شاتل و دانلود هم در ماه خیلی داشته باشم 30 گیگ ه ، به نظرتون کدوم سرویسش خوبه که جوابگوی دانلودمم باشه ؟؟؟؟
نظر خودم روی سرویس اکو 2 مگ و یا اکو 4 مگ هست ، به نظرتون کدوم سرویس و بگیرم بهتره ؟؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام. توی سرویس های نامحدود مثل ART2 "حداقل تبادل ترافیک" چیه؟
قیمت نهاییش بالاخره چنده؟ همون 36000 یا بیشتر؟
خیلی گیج کننده است. اصلا نمیشه فهمید:n03:
تقریباً با خیال راحت بیش از دو برابر محدودیتی که توی سایت نوشته رو میشه استفاده کرد و محدود نشد(مثلاً سرعت آرت تا 25-30 گیگ دانلود در یک ماه احتمالش خیلی کمه محدود بشید)نقل قول:
اگه هم محدود بشید نگرانی نداره چند هزارتومن بیشتر ازتون میگیرن و سرویستون رو بالاتر میبرن و محدودیتتون رفع میشه
قیمتش هم 36 هزارتومنه که 8-9 % عوارض هم بهش اضافه می شه تقریباً 40 هزارتومان میشه
من توصیه می کنم اگه با سرعت دانلود 100-120 کیلوبایت مشکلی ندارید آرت 1 خریداری کنید و اگه محدود شدید آرت 2 بگیرید و به صورت پلکانی در صورت محدودیت ارتقا اشتراک بدید
نقل قول:
خیلی ممنونم ازتون :n16:
تلفنی هم از پشتیبانی (مشهد) پرسیدم میگفت سرویس ECO1024 تا 4 مگ خط بازه
البته سرویس ثبت نامی من ای دی اس ال نیست و اینترنت نقطه به نقطه ست..اما تعرفه هاش عین ای دی اس ال میمونه
یعنی اگر شبی بین 500 مگ تا 1 گیگ هم دانلود داشته باشیم بازم احتمالش هست محدود بشیم؟
لطفا حذف شود
این ایمیل همین الان برای من اومده :
مشترک گرامی : علاقهمندیم به اطلاع برسانیم با هدف جلب رضایت هرچه بیشتر کاربران و توسعه ارایه خدمات محتوایی با بهرهبرداری بهینه از امکانات موجود، ترافیک مشترکان اینترنت پرسرعت گروه شرکتهای شاتل برای بهرهمندی از خدمات محتوایی عرضه شده در سایت شاتللند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و تماشای آنلاین فیلمهای سینمای ایران و جهان در سایت فیلیمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در ۲۵ شهر به مدت یک ماه به صورت نیمبها محاسبه میشود.
به گزارش روابط عمومی شاتل، با راهاندازی سیستم هوشمند سرعت و محاسبه پهنای باند براساس مبدا مصرف در شبکه اینترنت شاتل، مشترکان از 21 اردیبهشت تا 20 خرداد ماه سال 94 میتوانند به صورت نیمبها از سایت فیلیمو فیلمهای سینمایی ایران و جهان مورد علاقه خود را به صورت آنلاین مشاهده کنند و از خدمات متنوع آپلودسنتر، دانلودسنتر، گیمسنتر ، اخبار حوزه فناوری و رشتههای مختلف ورزشی از طریق سایت شاتللند بهرهمند شوند.
گفتنی است، محاسبه هزینه ترافیک نیم بهای مشاهده آنلاین آپارات فیلیمو پیرو توافق همکاری مشترک میان گروه شرکتهای شاتل و شرکت صبا ایده صورت گرفته است. در این باره لازم به توضیح است کیفیت پخش فیلمها باتوجه به سرعت اینترنت کاربر به صورت هوشمند تنظیم میشود.
هزینه ترافیک بهرهگیری از خدمات محتوایی ارایه شده در سایت شاتللند نیز باتوجه به استقبال چشمگیر کاربران از بخشهای مختلف این سایت یک بار دیگر به صورت نیم بها در اختیار کاربران خواهد بود.
درحال حاضر امکان استفاده از این سرویس برای مشترکان شاتل در ۲۵ شهر کشور شامل تهران، کرج، قم، رشت، کرمان، شیراز، تبریز، اصفهان، مشهد، همدان، بندرانزلی، کرمانشاه، اراک، ساوه، دزفول، آمل، زنجان، زاهدان، بجنورد، سبزوار، نیشابور، بیرجند، کاشان، ارومیه و اهواز فراهم شده است.
امید است این امکان بتواند رضایت خاطر مشتریان گرانقدر خانواده بزرگ شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکتهای شاتل
سرویس جدید شاتل لند هم چیز باحالیه !
واسه زمانهایی که نیاز به دانلود تو ساعات عادی داریم مناسبه و اینجوری نیم بها محسوب میشه !
ببخشید من باز متوجه نشدم. اگه ART1 بگیرم مگه حجم دانلودش نامحدود نیست؟نقل قول:
یعنی محدودیت گذاشتن تا 11 گیگ؟ شبانه ش چطوریه؟ شما خودتون ART دارین. ART1 آخرش چقدر درمیاد؟
انقدر خورده ریزه داره آدم گیج میشه.
البته من خیلی اگه استفاده کنم 5-6 گیگ میشه. چون دانلودم تو دانشگاهه با سرعت 10مگ.فقط یه چیزی میخوام که تو خونه سه چهار نفر وصل بشن و راحت صفحه باز کنه
ممنون:n12:
یک سال پیش شاتل اشتم خیلی دزد بود گرون فروش هنوز هم همون طوره ؟
تازه بدتر هم شدننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی اینترنت حجمی بگیریم ازش می دزدن؟:n03:نقل قول:
من شاید ECO512 بگیرم. (4گیگ در ماه)
دوستانی که اکو512 دارن سرعت دانلودشون چنده؟
سلام
۲-۳ روزی هست که خیلی سرعتم کم شده و قطع و وصل هم زیاد
سرویس ارت ۲
ایا برای شما هم همین طوره ؟
آیا با داشتن یوزر و پس یک فرد دیگه میشه وصل شد
یا مثل آسیاتک محدودش کردن؟:n13:
سلام.
ببخشید زیاد سوال میپرسم. آخه از سرعت پایین کلافه شدم دیگه. حاضرم حجمم کم باشه ولی سرعت خوب باشه.
میخوام ECO256 بگیرم. اگه کسی داره لطفا بگه سرعتش چنده؟ درسته که 2مگ میبندن؟ اگه اینطوره بیخود 1مگ نخرم. پولشو بدم حجم اضافه بخرم.
سلام،نقل قول:
بله درسته. سرویسهای پایینتر از ۲مگ، همه روی حد.د ۲ مگ بسته میشن.
نه نمیشه وصل شد.نقل قول:
سلام،نقل قول:
بله متاسفانه.
به نظرم منظور دوستمون از دزدی، قیمتها باشه. چون تا جایی که من از دوستان شنیدم و طبق تجربۀ شخصی خودم، شاتل حجم دزدی نمیکنه.نقل قول:
سلام دوستان
اقا سرویس eco2048 ، سرعتش رو چند بسته میشه ؟ من یه سالی هست سرویس حجمی نگرفتم... :|
سرعت شبانه رو چنده ؟
مرسی.
رو 3750 تا 4096 ، بستگی به مرکز بسته میشه...نقل قول:
اوایل سرعت شب و روز یکیه ولی بعد از 2-3 شب دانلود ( بالای 2 گیگ شبی) ، اول سرور خارجی رو محدود میکنن و اگه بازم با سرور داخلی دانلودت زیاد باشه ، یعد 3-4 شب ، جفت سرور داخلی و خارجی رو محدود میکنن.
مرسینقل قول:
اقا برا شبانه هم پول اضافی میگیرن ؟ :| یا فقط تو شیراز اینطوریه ؟ :/
بابت شبانه از همه 5250 تومن میگیرن...نقل قول:
شیراز چه وضعی راه انداختن. از صبح قطع هست. یک جواب درست و جسابی هم نمیدن. الان با اینترنت رایتل امدم
مسخره کردن
دوستان توی سایت شاتل که زده 25 درصد رایگان هست شبانش / مگه کاملا رایگان نیست؟
من تصمیم گرفتم دیگه به تلفن های این شرکت شاتل جواب ندم
زنگ میزنه چی میگه؟ فوقش اینکه ما تمام سعی خودمون رو داریم درجهت رضایت مشتری انجام میدیم
نخواستیم اقا
من تصمیم گرفتم دیگه به تلفن های این شرکت شاتل جواب ندم
زنگ میزنه چی میگه؟ فوقش اینکه ما تمام سعی خودمون رو داریم درجهت رضایت مشتری انجام میدیم
نخواستیم اقا
شاتل خیلی زرنگ هست. یک سری روانشناس رو به عنوان مشاور به خدمت گرفته
بعد که اینترنت وصل شد. زنگ میزنن مودبانه که اقا مشکل خارج از محدوده ما بوده. هدف ما رضایت مشتری هست. سعی میکنیم این مشکلات به وجود نیاد و مشتری در نتیجه مشترک شاتل میمونه و چیزی نمیگه!!!!
شاتل که تو سایتش زده شبانش 25 درصد تخفیف داره و کاملا رایگان نیست؟
منظورش از 25% اینه که شما باید 7000 تومن بابت شبانه رایگان میدادی ، منتها شاتل دزد بهت لطف کرده و 25% تخفیف داده که شده 5250 تومن!!!!!!!!نقل قول:
من مدت زمانی که از شاتل داشتم روزانش عالی بود سرعت سرویس 4 مگ 500 600 بود که باید هم باشه ولی نکته اش این بود که تک کانکشن وهم همینقدر بود و پینگ اروپا بین 150 تا 180 بود
ولی شبانه با اینکه شهر کوچکی هستم .....(نگم بهتره)
من نمیدونم چرا بعضی همش غر میزنن!شاتل بهترین ISP از نظر من هست.الان ارت ۴دارم که سرعتش ۲/۵مگ هست و تا ۵۵گیگ راحت میتونی دانلود کنی با قیمت ۵۷تومن در ماه.یعنی هر گیگ اینترنت با سرعت ۲/۵مگ فقط ۱۰۰۰تومن!دوستان همیشه شاکی بگن سرویس مشابه رو کدوم شرکت میده؟!
یعنی محدودت نمیکنه؟؟؟؟ سرعتت همش بالاس؟نقل قول:
۵۷ هزار تومن ماهیانه بدی برای ۵۵ گیگ به نظر من و دوستان زیاده . یکی از دلایل شاکی بودن اینه . به شما هم پیشنهاد میدم آرت۳ بگیری ، با ۴۳ تومن هم میشه ۵۰ گیگ دانلود کرد ، سرعتش هم همون ۲۵۰ هستش . :n41:نقل قول:
یه سوال
سرویس art5 بعد از دانلود چقدر محدودت میکنن؟
نقل قول:
آرت ۵ رو نمیدونم ، ولی برای دانلود آرت ۶ تعریف شده که خوبه . بعضی ها گفتن ۱۵۰ گیگ هم گرفتن
با سلام من تا چند روز دیگه بستم تموم میشه و میخام یه بسته جدید بگیرم که تو شب دانلود رایگان داشته باشه چون تا هم میای چهار تا چیز تو روز بگیری حجمت خیلی کم میشه مثل دیتای بازی ها و این چیزای پر حجم
تازه شاتل گرفتم و در این مورد نمیدونم بسته الانم سه ماهه هشت گیگ سرعت یک مگ هست و خوبه اما نمیدونم واسه دانلود رایگان در شب باید بسته رو عوض کنم ی رو همین بسته باید یه پولی بابت شب بدم و راجب محدودیت دانلود رایگان شب هم بهم بگید که وابسته به بسته ای که داری هست یا نه و تا چه حد میشه دانلود کرد و این که هر شب تا این حد میشه دانلود کرد یا تو کل مدت بستت اینقدر میشه تو شب رایگان دانلود کرد؟
با سلام من تازه از شاتل گرفتم و بستم چند روز دیگه تموم میشه ولی میخام بسته جدیدی که میگیرم داری دانلود رایگان تو ساعت شب باشه
بسته الانم سه ماهه هشت گیگ دانلود سرعت یک مگ هست و خوبه واسه دانلود رایگان شب باید بسته متفاوت بگیرم یا میشه رو همین بسته با دادن کمی پول این قابلیت رو فعال کنم و این که شبی چقدر میشه رایگان دانلود کرد؟
پاسخ بدین ممنون میشم
در اکثر موارد سرویس های آرت به ازای پولی که میدی تا گیگی ۱۱۰۰تومن محدود نمیکنه.دانلود بره بالا احتمال محدود شدن زیادهنقل قول:
سلام،نقل قول:
• با پرداخت ماهیانه ۵۲۵۰ تومن میتونید دانلود رایگان شبانه داشته باشید (با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید).
• حداقل میزان دانلودی که میتونید داشته باشد حدوداً ۳۰ گیگه و بعد از اون ریسک محدودیت بالا میره (برای سرویسهای اکو بهطور دقیق توسط شاتل مشخص نشده).
دوستان این شاتل حجم خوری داره؟ دانلود شبانه تا چه قدر میتونی دانلود کنی تا محدودت نکنه؟