عزیز با Honor 6 اخرین مدلش L4 اخرش داره.نقل قول:
با G2 تست کردم همون منطقه جالبه Lte ایرانسل پیدا میکنه ولی Lte همراه اول پیدا نمیکنه و بجاش دو تا Gsm همراه اول پیدا میکنه یعنی دو تا 2G:n38:
Printable View
عزیز با Honor 6 اخرین مدلش L4 اخرش داره.نقل قول:
با G2 تست کردم همون منطقه جالبه Lte ایرانسل پیدا میکنه ولی Lte همراه اول پیدا نمیکنه و بجاش دو تا Gsm همراه اول پیدا میکنه یعنی دو تا 2G:n38:
جالبهنقل قول:
در مورد همه مدلهای ال جی صدق میکنه یا فقط پرچمدارها
Sent from my iPhone using Tapatalk
یکبار دیگه با هردو جستجو می کنی ؟ ضمنا باندورژن g2 چیه؟ چندتا باند ورژن دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورتون مدل گوشی هس D802 هس که بیشتر باندهای فرکانسی رو پشتیبانی میکنه در 4G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تصویزر سرچ با هانر رو نداری؟
بسته نوع آلفا (با سرعت ۱۲۸ Kbps ) و آلفا + (با سرعت ۱ Mbps ) همراه اول روی سایتاش نیست! حذف شده؟
ابن بسته هوشمند GPRS سرعتاش چقدره؟
خیلی وقت پهنای بادشو ازاد کردهنقل قول:
G3 و G2 میدونم اینطوریه.بقیه رو نمیدونم.نقل قول:
سلام دوستان من الان گوشی رو هات اسپات کردم ولی جالبه خیلی سایتا رو باز نمیکنه رووی پی سی ولی رو خود گوشی مشکلی نیست
از طرف دیگه وقتی کد 140*11# رو میگیرم میزنه 3 گیگ از بسته مانده اما از اون طرف یه پیام امده که مشترک گرامی از بسته شما 500 مک باقی مانده پس 5 گیگ الکی بود ؟
اون بقیه رو با اسمس خودش می فرسته و اونجا نشون نمیده. موجمودی که بگیری یه پیام هم میده اونجا نوشته کلا چقدر دارینقل قول:
موبایل دیتا را آن کن و با usb tethering امتحان کن
سلامنقل قول:
ببینید توی تنظیمات اینترنت در کامپیوتر دی ان اس ست نشده باشه !
من میخوام اینترنتام را زمانی که میخواهم فعال یا غیرفعال کنم و از آپدیت برنامههای روی گوشیام و دسترسی برنامههای روی گوشی به اینترنت جلوگیری کنم
راهی وجود داره؟ (برای گوشی اندروید)
من میخوام از آپدیت برنامههای روی گوشیام و دسترسی برنامههای روی گوشی به اینترنت جلوگیری کنم
و فقط به برنامه مروگرم اجازه اتصال به اینترنت بدهم
راهی وجود داره؟ (برای گوشی اندروید)
از برنامه Noroot Firewall میتونین استفاده کنیننقل قول:
دوستان یه سوال منم g2 دارم اما تو گزینه هاش lte نیست
چیکار کنم؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
توی فرم ایرانسل جوابشو نوشتن چطور فعال کنید. اونجا بپرسید بهتون جواب میدن
من تنظیمات gprs همراه اول را بصورت دستی وارد کردم ولی وصل نشد!
به 8008 هم مدل گوشی را پیامک دادم جوابی نیامد
صفحه اول همین تاپیک راهنمایی کانکشن هست فقط هم لازمه APN رو mcinet وارد کنید همیننقل قول:
بعد از ساخت کانکشن هم گوشی یه خاموش روشن کنید بعد به اینترنت وصل میشید
توضیحات بسته ها هم در صفحه اول همین تاپیک موجوده
سلام
دوستان من اینترنت همراه اول رو فعال کردم و یک بسته 1000 تومانی هم برای تست گرفتم ولی اون بالا میزنه E باید چه کار کنیم به 3G تبدیل بشه
در ضمن الان تمام مناطق مشهد 3G هست
ممنون راهنمایی کنید من تنظیمات رو به صورت دستی انجام دادم
برای تنظیمات گوشی های دارای سیستم عامل اندروید نسخه ۴ و بالاتر ابتدا باید تنظیمات اینترنت را وارد سپس گزینه WCDMA را انتخاب کرد. از طریق دکمه منو یا گزینه برنامه های کاربردی (Apps)، گزینه تنظیمات (Settings) انتخاب و گزینه بیشتر انتخاب شود. اکنون باید قسمت شبکه های تلفن همراه (Mobile networks) را کلیک و در صفحه ذیل گزینه داده ها فعال شد (Date enabled) باید تیک داشته باشدنقل قول:
همشهری عزیز کدوم منطقه مشهد هستی؟در بسیاری از مناطق هنوز 3g همراه اول وجود نداره یا اگرم علامت 3g یا H رو بالای صفحه موبایلتون میبینید دکوری هستش:n02:فقط برای اینکه بگن مشهد هم 3G همراه اول داره اومدن 10 تا 20 درصد شهر رو پوشش دادن:n37:.خیلی از مواقع هم حتی وقتی واقعا به 3G همراه اول وصل میشی سرعتش با 2G یا E فرقی نداره :n02:بازم اگر بگی کدوم منطقه هستی بهتر میتونم راهنماییت کنمنقل قول:
من این کار را کردم "فقط هم لازمه APN رو mcinet وارد کنید همیننقل قول:
بعد از ساخت کانکشن هم گوشی یه خاموش روشن کنید بعد به اینترنت وصل میشید"
یک قسمتی از سایت همراه اول نوشته " برای انتخاب APN جدید، حباب را فشار دهید تا سبز یا آبی شود.
"
اما در گوشی من حباب نارنجی است!
اما نشد!
برای گرفتن تنظیمات اینترنت همراه اول را هم چند بار پیامک دادم تنظیمی نیامد!
متاسفانه همراه اول در توسعه پوشش شبکه خیلی کند عمل می کنه
پس چی شد من ماه پیش یه ماهه گرفتم 5 گیگ دادن این ماه دوباره شد 2.5 گیگ اونجاشون سوخت که پشیمون شدن؟! تازه 5 گیگش اندازه سه گیگ بود بعد از سه گیگ مصرف خالی شد
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دوستان این 3g همراه اول چطوریه ?! یعنی منظورم اینه که میشه ازش استفاده کرد ?! چون من یکبار ایرانسل گرفتم ، سرعتش فقط توی اسپید تست بالا بود و سایت گوگل رو حتی باز نمیکرد ، سرعتش توی گوگل مپ هم بد نبود ، ولی در کل بدرد وب گردیو اینا اصلا نمیخورد ، همراه اولم به همین شکله ?!
همراه اول پوشش فکر کنم ارتقا نمیده...فقط تو خیابون میشه ازش استفاده کرد! تو خونه انتن 1 خطم نیست!:n24:
به نظرم این کارشون منطقی هستش ، با توجه به پهنای باند کم اینترتت ، کسی که توی خونه هستش باید از وای فای استفاده کنه ، اینطوری افت سرعتم کمتر پیش میاد ، و مجبور نمیشه برای جبران پهنای باند قیمتاشو ببره بالا !!نقل قول:
سلام من منطقه صبا در المهدی مشهد هستمنقل قول:
سلام من منطقه صبا در المهدی مشهد هستمنقل قول:
این 5 گیگ که میفرمائیدکی قابل فعالسازی بود ؟ (منظورم اینه طرح خاصی بود چون بنده بی اطلاعم)نقل قول:
گویا فقط با فعالسازی بسته اینترنت قابل استفاده هست (البته اونم بسته هفتگی یا ماهانه تا جایی که خبر دارم !)نقل قول:
سرعتش در محیط باز و با پوشش خوب میشه گفت مناسب و حتی گاهی اوقات عالیه ولی ثبات نداره چون پوشش تکمیل نیست
برای باز کردن سایت و دانلود هم مناسبه ولی بازم میگم تو محیط بیرون !
بله متاسفانه به همون دلیل که دوستمونم فرمودن (پهنای باند کم) فقط امکان اتصال مناسب و خوب در بیرون مهیا هست تا محیط های سربسته...نقل قول:
فقط واسه اعتباری ها بود. واقعا مسخره و زشته وقتی یه چیزی رو میدن بعدش پس بگیرن فقط تو این مملکت از این اتفاقات میوفتهنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
حقیقت اون منطقه رو اصلا چک نکردم.خودت اونجا رو تست کردی.اگر علامت 3g یا h رو دیدی تونستی یک اسپید تست بگیری ببینیم اونجا سرعتش چطوریه؟میتونی یک عکس از اسپید تستت بزاری؟نقل قول:
من هر چی چک میکنم میزنه 2g نمیدونم کلا تری جی نشده ماجرا چیه کلا سرعت هم کندهنقل قول:
جالبه، پس فقط برای خطوط اعتباری بوده و بعدشم کنسل شده ؟نقل قول:
جدی نمیدونم چرا وقتی پهنای باند ندارن میخوان حتما اصرار کنن ما هم میتونیم 3G بدیم
یکی نیست به همراه اول بگه اگه میتونی 3G بدی پس چرا تو مصرف آزادت این قابلیت رو نداری ؟ !
شما از بسته ماهانه یا هفتگی استفاده میکنید ؟ (چون در غیر اینصورت علامت 3G رو به هیچ عنوان روی همراه اول نخواهید دید)نقل قول:
من تمام راهها را رفتم ولی اینترنت گوشیم فعال نشد و این راه بهم جواب داد که بهتره به پست اول اضافه بشه:نقل قول:
برای فعال کردن اینترنت همراه اول سیم کارت دائمی و اعتباری:
* 111 #
ستاره صد و یازده مربع
را شماره گیری نمایید
و بعد از مشاهده پیغام عدد 2 را بفرستید
نقل قول:
چیز خاصی نداره که!
مگه گوشی شما آندروید نیست؟! کافیه بری توی تنظیمات شبکه های همراه نام نقطه دسترسی جدید تعریف کنی به اسم mci بعد apn هم قرار بدی mcinet به اینترنت وصل میشی! همین
نه یک روزه گرفتم ببینم چه جوریه که دیدم علامت e زده و افتضاح هست و توی نقشه هم نگاه میکنم 3g همراه اول اصلا جای ما نیست نمیدونم من اشتباه دیدم یا نه همینطوره .نقل قول:
ما بلوار صبا - صبا 19 میشنینیم من با open signal چک کردم
من این کار را انجام دادم اما فعال نشد!نقل قول:
وقتی اون کد را گرفتم و فعال سازی اینترنت را زدم و پپامک همراه اول آمد اینترنت فعال شد!
دوستان بين همراه اول - ايرانسل و رايتل كدومشون بسته هاش با صرفه تر و كيفيت بهتري داره ؟؟؟؟
2- براي استفاده آزاد كدوم كمتر كم ميكنه؟؟
3- وقتي نامه ميزنيم براي سرعت بالا وقتي آزاد استفاده كنيم سرعتش همونه يا نه فرق داره؟؟ يا حتما بايد بسته مربوطه گرفت تا سرعتش اون بشه؟؟
الان براي ايرانسل و همراه اول هم بايد نامه بديم؟؟؟
ممنونم
اگر تحت پوشس 4g هستید، ایرانسل.نقل قول:
درغیر اینصورت، بدون شک همراه اول.