ایرانسل روز اول ارایه رسمی 3G- اهواز
" باشد که نباشد اغاز ارزوهای من بلکه باشد اغاز ارزوهای ما" مایک وازوفسکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
ایرانسل روز اول ارایه رسمی 3G- اهواز
" باشد که نباشد اغاز ارزوهای من بلکه باشد اغاز ارزوهای ما" مایک وازوفسکی
گرگان هنوز 3G Irancell
دریافت نشده.:n22:
با اینکه سرعت خوبه اما سیگنالت داغونه چرا پوشش شبکه تو اهواز اینطوریه ؟ باید سیگنال بهتری میداد با توجه به پوشش قویه اهوازنقل قول:
گویا قرار که
'3 تا 15 شهريور سراسري شود'
اسلامشهر هنوز خبری نیست!
ایرانسل اسلام سیتی رو دریاب :|
كجاي اهوازي؟نقل قول:
چرا من سرچ ميكنم gprs مياد فقط
من گلستانم.فاز2پاداد هم چك كردم
تنظيمات خاصي داره؟از سيمكارت نيس؟
مرسي
بنظرم كمه كم 1 يا 2 ماهي بايستي صبر كنيم تا همه جا بصورت كامل تحت پوشش قرار بگيره، بايستي به اين نكته هم توجه كنيم كه كار ايرانسل خيلي سخته چون هم داره نسل دو و همزمان نسل سه ارائه ميده و پوشش ايرانسل و تعداد دكلهايي كه نصب كرده خيلي بيشتره و همه دكلهارو بايستي نوسازي بكنه و روي همشون تجهيزات نسل سوم نصب كنه.نقل قول:
به نظرم ايرانسل تا الانشم بد كار نكرده و حتي يه جورايي اگه موقتي هم باشه تجربه سرعت بالا روي موبايلو برامون ارائه كرده، و بنظرماز خداشه كه سرعت بالا ارائه بده تا مصرف مشترك بيشتر بشه و بيشتر استفاده كنه و حجم بخره. بايد كمي صبور باشيم و فرصت بديم
کل شهتر تحت پوشش نیست. فقط بعضی نقاط 3g فعاله.نقل قول:
دوستان عزیز ، در حال حاضر کجاها در تهران و کرج قابل استفاده هستش؟؟
نقل قول:سیگنال به دو دلیل برای من ضعیفه یکی اینکه من سه راه فرودگاهم و دکل نزدیک چهارشیر و گرنه سیگنال ۲ جی برای من ۴۶- است بعد هم جهت دکل طوری هست که از پشت خونه سیگنال میاد که هیچ پنجره ای ندارهنقل قول:
پادات رو نمی دونم ولی گلستان- سراه بوستان سرعت ۱۰ مگ گرفتم که تست هاش رو هم گزاشتم
سلام به همه.
کسی آخرین آمار پوشش تو شیراز رو داره؟:n13:
موفق باشید:n12:
آقا تو 3g هم رومینگ ملی فعال میشه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
رایتل که این امکان رو بسته !! ولی من همین الانش با ایرانسل رو رومینگ نسل 3 همره اولم که دیتا رد و بدل نمیکنه !!
==============
نظر به اینکه تالیا امکان سنجی گذر از نسل 2G به (4G (LTE را در دست بررسی دارد بدینوسیله از کلیه شرکت هـای داخـلی و خــارجی دارای تجـربه و امکانات طراحی، تامین و اجــرای شبکه مـوبایل با تکنولـوژی (4G (LTE دعـوت می شود ...
================
:n09:
مشهدی ها شب با ارزوی 3g خوابیدن صبح با زلزله بیدار شدن :n18:
اگر هم رومینگ دیتا فعال بشه از بسته اینترنت مشترک کم نمی کنه بلکه تعرفه آزاد حساب می کنهنقل قول:
مثل رومینگ رایتل
دوست عزیز قابل توجه شما اول از همه تو هاستینگ بیشتر اپلود هست و چون شرکت ها دانلود دارن اپلود رو میزارن واسه هاستینگ و اپلود قیمتی ندارهنقل قول:
دوما که واسه شرکت hostdl و اسیاتک دولت داره یارانه میده واسه هاستینگ و سرور ها اصلا تو خود زیرساخت هست من هم مثل شما قیمت هارو قبلا اینجوری حساب میکردم این مقایسه درستی نیست
پهنای باندی که هر ISP تهیه میکنه مثل یک نهر آب می مونه که داره میره و ترافیک براش تعریف نشده، حالا هر چی ISP بتونه این نهر را به تعداد بیشتری بفروشه سود بیشتری براش داره.نقل قول:
سلام
دوستان صفحه ی Ecare ایرانسل برای شما هم سنگینه؟
اول شهریور برای من رسما ترکیده دیگه دریغ از چند ثانیه فقط دیتا داشتن. این است ایرانسل.
نه درست باز میشهنقل قول:
امروز هم من خیلی بعید می دونم اتفاق خاصی برای ایرانسل بیفته چون وزیر ارتباطات که رفته کرمانشاه, شاید این هفته یه اتفاقاتی بیفته...
ایرانسل فعلا به قول خودش به دلیل رقابتی بودن چیزی رو نمیگه هم سرعتی که میخواد ارائه بده هم قیمت ها
داداش شما از کجا فهمیدید تو بندرعباس راه افتاده؟نقل قول:
الان بچه ها سرچ زدن هیچی یافت نشد
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
روشن شده عزیز من ولی فعلا محدود هستنقل قول:
3G ایرانسل در خرم آباد هم کلید خورد
همین الان :
رایتل :
ایرانسل :
همراه اول : دیتایی رد و بدل نمیشه !!
من خبر زیر رو تایید نمی کنم ولی دور از ذهن هم به نظر نمی یاد:
تعرفه اینترنت 3G ایرانسل مشخص شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسها با تپتاک خیلی تار شدهنقل قول:
حتی روش کلیک هم میکنیم بازم تاره
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
همون قدیمیاس که !! خوبه اینجوری :دی
داداش ما هم تپتاک استفاده میکنیم ولی نمیدونم شما چجوری نمیتونی تامنیل رو باز کنی!!نقل قول:
رایتل سرعت 128؟اینی که گذاشتی؟
این تعرفه تقریبا مثل قبلیاست دیگهنقل قول:
آره داداش
چند وقتی هست که رایتل سرعت سرویس 128 رو تا 64 کیلوبایت برده بالا و آپلود هم 32 کیلو بوده و هست
اون که بله فقط باید دید آیا ایرانسل هم همین تعرفه های نسل سومش هست یا نه... چند تا تعرفه هم در جدول جا انداخته...نقل قول:
دوستان مشهدی خبری نشده:n02:؟
بابا انقدر با این تست سرعت ها دل ما رو نسوزونید
همراه اول بسته هایی رو که برای نسل 3 گذاشته بود + عکسی که از پوشش نسل 3 تو شهر ها کذاشته بود رو کلا برداشته !!
تو خونه ما انتن ضعیف هست ولی وقتی میری بیرون انتن خوب میشه اما در کمال ناباوری 3g یافت شد چون تو خونه EDGE وصل نمیشد و مکالمه مشکل داره . البته 3g هم وصل نشد
راستی محدوده فاز4 مهرشهر هستم
نسل سوم بخاطر سرعت خیلی بالاتر نسبت به نسل دوم سود آوریش شدیدا بیشتره پس اصلا نیازی به گرون کردن تعرفه هاش نیست.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اینا که عینا همون تعرفه های نسل دوم هست. تعرفه های جدید هم که هیچوقت رو خود سایت نبودن. فقط اگه واقعا همینا باشه بعلاوه اون تعرفه های شگفت انگیز هم سرجاشون باشن عالی که نیست ولی باز خوبه
اگه ۲ مگ هم اضافه کنه خوبه