از نسخه ی جدید bluestacks استفاده کن ،،، خیلی سرعتت بهتر میشه .!!نقل قول:
Printable View
از نسخه ی جدید bluestacks استفاده کن ،،، خیلی سرعتت بهتر میشه .!!نقل قول:
بنده هم بازی میکنم اکانتم لول 100 هست تاون هال 9 هستم و همه سربازام در این تاون هال مکسه
هرکسی سوالی داشت من در خدمتم :d
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ولی یه تضادی من پیدا کردم با متن شما!
اونم اینکه من کاپم تا دیروز ۹۵۰ بود ولی نیومده از بازی بیرون یکی بهم اتک میداد!
الان تو سیلور ۱ دارم تازه یه ذره نفس میکشم!
به مپی هم برخورد نکردم که دریلش لول ۳ باشه و دو سه تا داشته باشه! (یا شایدم شانس ندارم)
برای جمع کردن دارک بهترین لیگ .. لیگ سه کریستال هست
من دیروز تو دو ساعتی که سرباز خونمو بوست کرده بودم بیش از 3.5 میلیون سکه و اکسیر جمع کردم + تقریبا 10 هزارتا دارک ....
انتخاب با خودتون
براي دارك بريد كريستال دو و سه! ديروز جمعا حدود 50 هزار دارك زدم.ولي براي گلد و اكسير بريد گلد يك
Sent from my iPad using Tapatalk
لول چندی شما ? :Dنقل قول:
لول 105 تاون هال 9 كاملا فولنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
برای من فقط هایدن تسلا ها و ایر دیفنس ها مکس نشدننقل قول:
برنامه Windroye رو نصب کردم که ارور داد و بیخیالش شدم و نسخه جدید BlueStacks رو ریختم سرعت شد اتـــــــــــــــــــــم
ممنونم دوستان
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نکته رو فراموش کردم که سایر شبیه ساز ها به جز bluestacks ( مانندamd duos , windroye ,genymotion,andy ) نیاز به intel virtualization technology دارند که در پردازنده های قدیمی پشتیبانی نمی شوند ( اگر اشتباه نکنم این قابلیت در خانواده core i معرفی شد )نقل قول:
نه برنامه که نصب شد و تو شروع برنامه ام ازم خواست برم توی bios و یچیزی رو تغییر بدم تا سرعتش عالی بشه.برای اجرای بازی مشکل داشت که has stopped میزدنقل قول:
بچه ها ایا هک واقی برای این بازی بیرون اومده یا من تازه شروع کردم لول 36 هستم
والا زمانی که لول من 20اینا بود یه پک ه...ک تو نت اومد برای فروش و منم اون موقع بدجور اعتیاد کلش داشتم اونو خریدم ولی هیچی نشد و حتی شنیدم بعضی از دوستان رو بن کردند.الان لول ام 41 هست و فهمیدم لذت بازی به اینه که خودت مرحله به مرحله با انتظار جلو بری و البته به شخصه 70ت خرج بازی کردمنقل قول:
من نسخه ی جدید BlueStacks که حیان گفت نصب کردم و بازی بدون لگ بالا میاد و به برنامه ام اکانت گوگل ام رو شناسوندم و دهکده ام بالا اومد و توی بازی که میخوام اکانت گوگل ام رو فعال کنم این ارور رو میده:
وقتی install رو میزنم میگه این گزینه برای کشور شما در دسترس نیست.قندشکن رو فعال کردم و دوباره این راهو رفتم و دوباره گفت برای کشور شما در دسترس نیست.بصورت جدا google play games رو که آخرین نسخه اش 3.0.11 هست دانلود و نصب کردم(چون رو لپ تاپ اجرا میکنم و گوشی نیست نمیدونستم کدومو بگیرم و نسخه ی universal رو گرفتم) و ولی بازم این ارور رو میده.باید چه کرد؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چیزی که ازتون خواسته فعال کنین intel virtualization technology بوده . احتمالا توی بایوس به همین نام دیدینش یا مخفف نوشته intel vt-x یا مشابهش .نقل قول:
به هر حال برگردیم سر اصل مطلب .
راه راحت ترش اینه که نرم افزاری مثل بازار نصب و google play game رو از اونجا دانلود کنین .نقل قول:
اما برای اینکه گوگل متوجه نشه شما کدوم کشور هستین باید از نرم افزار هایی استفاده کنین که کل ترافیک سیستم رو منتقل کنه به منطقه مورد نظر .
جالبه من همین نسخه رو جدا گرفته بودم و نصب کردم جواب نداد ولی از طریق بازار دانلود و نصب شد مشکل رفع شد.ممنون حیان جان:n16:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
والا من برای من که اینجوری بوده تا به حال هر چی کاپ کمتر بوده احتمال اینکه سه بشی کمتره و افراد ضعیف تری بهت اتک میدن
البته زیاد به این مورد توجه نکنید چون به هر حال یکی پیدا میشه شما رو میزنه کاریش نمیشه کرد:n02:
در مورد دریل هم تو پست قبل هم گفتم باید صبور باشی و بگردی اینجور موارد کمه ولی هست
این یه نمونه که همین چند دقیقه پیش دو تا دریل لول سه داشت من زدم خیلی راحت 800 تا دارک داد(حالا حواسم نبود یکی از دریلها رو کامل نزدم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی بدشانس تر از من هم هست؟ :n02:
یه اتک معمولی تو لیگ 3 کریستال :p:)
نوش جونت برادرنقل قول:
اما تان هال چندی؟!
ممنون .نقل قول:
تان هال 9 هستم . لول 100
حدس زدمنقل قول:
این لوتا تو تان ده خیلی کم پیش میاد اونم تو اون لیگ!
به هر حال نوش جان دادا
بمون تان نه کامل(دیوار کینگ و کویین و نیروهات) فول کن بعد بیا ده که ده لوت... :n21:
:n06:
اره همین فکر رو دارم ...نقل قول:
شما لول چندی ?
بهترین فکر رو داری رفیق :n01:نقل قول:
لول 130 تان ده(متاسفانه،چون کلی دیوار مونده بود رفتم 10) :n15:
عب نداره یواش یواش اپ کن :Dنقل قول:
بچه ها یه عکس از بیس تون بزارید ببینیم چجوریه
درود
بیس بنده بعد از حدود دو ماه بازی کردن
چه طوره؟:n02:
خخخخخ حتما تاونشو نزدی داداشنقل قول:
درود برتو خیلی خوب دیواراتو اپ کردی من هم دورو بر تو ام ولی دیوارام یکمی کمتر از شما اپهنقل قول:
در ضمن رو ایر دفنسا بیشتر کار کن که تو تاون هشت بدرتت میخوره
:n33:
بیست خوبه نسبت به تان هالت همینجوری پیش بری قوی میشی :Dنقل قول:
بچه ها شما از کدوم ورژن بلو رو کامپیوتر استفاده میکنید و کدوم ورژن گوگل پلی?
من هر کاری کردم نتونستم ورژن درست گوگل پلی برای اون بلو پیدا کنم
اگه دارید لینک جفتشو بزارید دان کنم
عزیزان به نظرم بهتره مسایل مربوط به bluestacks تو تاپیک مخصوص خودش پیگیری بشه :n16:
دهنم صاف شد تا این دیوارها آپ شدن خیلی سخته خدایی و صبر و تحمل زیادی می خواد:n34:نقل قول:
حتما آپ می کنم من کلا قبل از اینکه تان رو آپ کنم همه دفنس ها رو ماکس میکنم
مرسی نظر لطفتونه:n02:نقل قول:
یه بار گوگل پلی رو آنیستال کن بعد با چیز شکن مستقیم از گوگل پلی استور دان کن خودش نسخه متناسب با گوشی یا حالا شبیه ساز رو دانلود و نصب میکنهنقل قول:
ولی شدیدا توصیه میکنم شبیه ساز Windroye رو تست کنید از هر نظر بهتر از بلو هستش
صفحه قبل لینکش رو گذاشتم
به به ایولا کارت درسته:n39:نقل قول:
چه جالب شما هم هنوز کارگر پنجم رو آزاد نکردی:n02:
من بد جور رفتم تو فکر کارگر پنجم به نظرت میشه تا مستر رفت و جمش رو گرفت
من تا کریستال رفتم با بدبختی هر چی تان بیرون بود رو زدم(حالا مگه تان بیرون پیدا میشد)جمش رو گرفتم و کارگر چهارم رو آزاد کردم
حالا میترسم شروع کنم واسه رفتن به مستر اون کاپهای بالا تان بیرون پیدا نشه:23:
ممنون عزیز :n02:نقل قول:
من خیلی جم صرف بوست و از این چیزا کردم وگرنه خیلی وقت پیش میتونستم کارگر پنجمم رو بگیرم
منم هنوز مستر نرفتم اگه برم حله :n09:
تو مستر اصلا تان هال بیرون نمیبینی مگه اینکه با یه ترکیب خوب بری لااقل 50%درصد بزنیش :n02:
سلام.نقل قول:
واسه مستر رفتن نمیشه مثل کریستال تان هال بیرون پیدا کرد. این تجربه منه. واسه کریستان همینجوریش سخت پیدا میشه .به نظرم بهتره زمانی واسه مستر برید که خیلی منابع نداشته باشید ! واسه رفتن به مستر میشه تو حداکثر دو روز بهش رسید
+
به نظر من کارگر پنجم بدرد نمیخوره !
تو لول های بالا اونقدر منابع جمع نمیشه که بشه در آن واحد 5 تا آپدیت داشته باشی مگه اینکه خوره ی بازی باشی و هر روز دو ملیون حداقل غارت کنی !
نقل قول:
سلام
آقا میلاد شما لول چندی ؟ یا یه عکسی از بیست بزار
من لولم 85هستش. فول آپ تان هال هشت هستم ! ( غیر از دیوارها که باید همه رو مشکی کنم و آپدیت لول 2 گولم و لول 4 هاگ رایدر )نقل قول:
البته من الان خیلی بازی نمیکنم. آپ اکسیر ندارم واسه همین استوریج و کالکتور اکسیرم فوله !
فعلا منتظر هستم که آپدیت مینیون به لول 4 تموم بشه و گولم رو بدم بعد تان هال رو ببرم 9
نقل قول:خیلی ممنون دوستان:n40:نقل قول:
خوب شد اینجا پرسیدم و بیخود خودم رو اذیت نکردم واسه مستر همینجور کم کم جم ها رو جمع میکنم تا به 2000 برسه بهتره