برو صفحه اول يه فايل پي دي اف هست دانلود كن اون تو همه چيز نوشته شده منم از رو اون ياد گرفتم و كا750 رو به دبيليو800 تبديل كردم
با برنامه setools كار كن خيلي راحته
موفق باشي
برو صفحه اول يه فايل پي دي اف هست دانلود كن اون تو همه چيز نوشته شده منم از رو اون ياد گرفتم و كا750 رو به دبيليو800 تبديل كردم
با برنامه setools كار كن خيلي راحته
موفق باشي
گوشی k750 من از همین راه اینجوری شد دیگه حالا دیگه اصلا روشن نمیشه یه نفر گفت یه جا باید کابل رو بیرون می کشیدی اما این کارو نکردی حالا من می خوام گوشیم رو فلش کنم 4 تا فایل هم دانلود کردم اما طریقه استفاده از اونهارو بلد نیستم
کسی نیست اینجا که جواب بده
سلام دوستان .
دیروز برای یکی از دوستان ام رفتیم و یک واحد s500 ابتیاع نمودیم ، اما انگار دیشب ، دوستم که داشته باهاش ور می رفته ، یکهو خاموش شده و دیگه هم روشن نشده ،(زور داره ، نه ؟ هنوز 3 _ 4 ساعت نشده بود که گرفته بود ) هیچ ری اکشنی تحت هر شرایطی نداره . گفتم از شما دوستان مشورت بگیرم.
من خودم فکر می کنم که مشکل نرم افزاریه ، نه سخت افزاری ، ان شاالله با فلش باید درست بشه . درسته ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .
مرسی
یا حق
يه درايو صدا ديگه امتحان كن چون فايل هاي مربوط به هندزفري هم مربوط ميشه به همون درايو صدااااااااا كه ريختي روي گوشي !نقل قول:
چه جوري نميشه پسوند عكس چي بوده همه عكس ها اينجوري ميشه :11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بهت كه فايل تصويري و اموزش PDF ستول رو دادم كه بخون و نگاه كن ميتوني گوشيت رو فلش كني اگه 3 تا فايل اصلي رو گرفته باشي نــــه 4 تا ....نقل قول:
کد:http://vike.parsaspace.com/SETool2Lite.rar
کد:http://vike.parsaspace.com/Full%20Flash.rar
معين جان با فلش كردن 100% درســــت ميشه :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
ممنونم هادی جان ، اما یه سوال ، خودم هم می تونم ، یا باید بدیم حتما بیرون ؟نقل قول:
دوم این که چار اصلا این جوری میشه ؟ گوشی مامانم هم این جوری شده بود ، زد 310 ، چرا این اتفاق می افته ؟
باز هم مرسی
نقل قول:
آره. با همه ی عکسا اینطوری میشه. وقتی گوشی دست خودم بود هم همینطوری بود.:19:
سلام
من از همین روش استفاده کردم اما همون اول که باید فابل main و fs رو add کنیم این کارو انجام میدم اما بعد نمی دونم در قسمت misc file چه چیزی رو اضافه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این سومی چکار کنم؟
این 3 فایلی بود که بهم دادی
من سومی رو هم در misc گذاشتم و fash رو زدم مینویسه که باید کلید c رو نگه دارم و کابل usb رو وصل کنم ومن کابل رو وصل می کنم اما نوار سبز رنگ پایین صفحه باز خم میاد و میره و توقف نداره و هیچ پیغام جدیدی نمی ده و اصلا فکر کنم گوشی رو نمیشناسه وقتی هم که گوشی رو به کامپیوتر متصل می کنم هیچ علامت و صدایی که قبلا میداد نمیده و پیغام هم نمیده
حالا چکار کنم؟
رو گوشی k750 میخوام که sms بزنم موقع ایجاد پیام جدید پیام میده که از به سایت وصل بشین یا شماره مرکز خمات رو اول وارد کنید بعد.
منظور کدوم شمارست و کجا و چجوری باید وارد و چرا اصلا اینجوری شده ؟
با ریست کلی هم درست نشد.
مگه این شماره بعدا به صورت دستی وارد میشه که با ریست کلی هم درست نشد ؟
با تشکر
سلام معين جون اگه خودت فايل هاي فلشش رو داري خودت فلش كن اگه نداري بيرونـــــ بده برا فلـــــش ؟نقل قول:
بيشتر گوشي هاي سوني اريكسون بعد از مدتي يا با بلوتوث كردن يا ضربه خوردن يـــــا...؟
فلششون بهم ميريزه كه احتياج به فلش داره !
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست من بازم اون كار كردي شما ميتوني پست اولت رو ويرايش كني دنبالــــ متن رو بهش اضافه كن ديگه نميخواد 3 تا پست بزني اون فايل سومــــي رو كه Tpa هستش رو بزار تو MISC files برنـــامه ستول همـــــــــــين :11:نقل قول:
برو ببين شماره مركز خدماتت تيك خورده يا نــــه ؟ شايدم عوض كردينقل قول:
تو قسمت مسج ها بعد تنظيم ها ... اونجا مركز خدمات نوشته كه بايد شماره خاصي باشه تا مسج بتوني بفرستــــي :11:
سلام به اساتید.
من گوشی p990 دارم.گوشیم فایل های با پسوند rar رو نمیخونه.فقط sis میخونه.در حالیکه کلی از برنامه های p990 پسوند rar داره.
چه جوری باید مشکلو حل کرد؟
پیشاپیش از اینکه سوالم ممکنه تکراری باشه عذر میخوام.
:31:نقل قول:
بعد هم اینکه ویندوزش ویستاس. و Blue Tooth هم نداره که با کامپیوترش رد و بدل کنه اما این برنامه K510 رو کامپیوترش Install نمیشه و میگه ویندوزت باید یا 2000 باشه یا XP. چیکار کنه؟
خیلی ممنون:11:
دوست من اين نوع گوشي كلوپ داره ؟نقل قول:
ببين شما برنامه اي رو دانلود ميكني از Rar فشرده درش بيار بعد روي گوشي بريز :11:
بقيه سوالات تو كلوپ خودش ؟
درستــــه نميخوره شما بايد برين PC Suite كه تو ويستا اجرا ميشه رو گير بياري :46:نقل قول:
من سومی رو هم در misc گذاشتم و fash رو زدم مینویسه که باید کلید c رو نگه دارم و کابل usb رو وصل کنم ومن کابل رو وصل می کنم اما نوار سبز رنگ پایین صفحه باز خم میاد و میره و توقف نداره و هیچ پیغام جدیدی نمی ده و اصلا فکر کنم گوشی رو نمیشناسه وقتی هم که گوشی رو به کامپیوتر متصل می کنم هیچ علامت و صدایی که قبلا میداد نمیده و پیغام هم نمیده
حالا چکار کنم؟
ممنونم ولی نه اونجا شمار خاصی نیست تا تیک خورده باشه.
تو تايـــپك خودت دوستان راهنمايي كردن !نقل قول:
پورت گوشيت هم يه تميزي كن شايد كثيف شده گوشي رو نميشناسه :41:
پس شماره مركز خدمات رو پاك كردي ؟نقل قول:
شمـــا برين مخابرات يا شماره مركز خدمات گوشي دوستتون رو تو قسمت مركـــز خدمات گوشي خودتون فعال كنيــــد تا بتوني مسج بفرستي :11:
ممنونم
ولی اون شماره با 98+ شروع میشه + رو چجوری باید وارد کنم ؟
صفر رو هم زدم بجاش نشد.
صفر را چند ثانیه نگه دار تبدیل به + میشهنقل قول:
ممنونم
ولی اون شماره با 98+ شروع میشه + رو چجوری باید وارد کنم ؟
صفر رو هم زدم بجاش نشد.
و یا صفر را چند بار پشت سر هم و سریع بزن
نقل قول:به جاي + ميتوني از دوتا 00 هم استفاده كني!نقل قول:
تو K750i بايد كلــــيد صفر رو فشــــار بدي تا بـــه + تبديل بشه ؟
ممنونم از جواب شما
یه مشکل دیگه هستش
فایلی هست که میشه زمان کل مکالمه ریست کرد .اینو که میخوام به k800 وارد کنم این ارور پایینی رو میده علتش چیه چجوری میشه کاری کرد که قبول کنه
برا 75 و 510 اتحان کردم جواب داد
ولی برا k800 این ارور رو میده :
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:**************** CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:7 secs.
ChipID:9900,EMP protocol:0301
فایلش هم از نوع txt هستش.
اساتید محترم من یک گوشی p1i جدیدا خریدم متاسفانه پس از مدتی قفل میکند یعنی اگر به آن تماس گرفته شود پیغام میدهد گوشی خاموش است و از خود گوشی هم تماس با بیرون برقرار نمیشود ولی منوها بغیر از پخش موسیقی آن کار میکند(موسیقی را پخش نمیکند) . پس از خاموش . روشن کردن گوشی تا یکی دو ساعتی درست میشود . لطفا مرا راهنمایی کنید. ضمنا گوشی را آپدیت هم کردم ولی اثری نداشت.
سلام
من يك مشكلي واسه گوشيم پيش اومده نميدونم بايد چيكار كنم
گوشي من w700 از وقتي رم يك گيگ گرفتم عكسهايي كه روي مموري كارد ذخيره ميشه بي كيفيت و مشكل دار شده ولي وقتي
ذخيره عكسها رو روي فون مموري ميذارم هيچ مشكلي نداره ... البته وقي روي مموري ميذارم فيلمبرداريش هم مشكلي نداره ...
حالا نميدونم بايد چيكار كنم چون آهنگ و كليپ و اينجور چيزها كه ريختم تو رم گوشيم بدون هيچ مشكلي پخش ميشن فقط با عكس
مشكل داره چه خودم از كامپيوتر بريزم چه با گوشي بگيرم ...
(البته تو گوشي چه عكسهايي كه ميگيرم چه عكسهايي كه ميريزم رو درست نشون ميده ولي وقتي با كامپيوتر
بازشون ميكني مشكل دارن ...
ميشه سريعتر راهنمايي كنيد ...
هرچی گشتم نتونستم راه حلی واسه مشکلم پیدا کنم. امروز داشتم عکس میگرفتم با دوربین گوشیم (w880) که این اتفاق افتاد :
اخرین عکس قبل از اینکه خراب بشه:
عکس بعدی که هنوز کمی از سوژه معلومه:
و این هم وضعیت فعلی:
لطفا کمکم کنید. الان یک هفته هست که من این گوشی رو خریدم. کمک!
با سلامنقل قول:
شما مطمئنی که دستت روی حالت flight mode نمیره؟؟؟؟ یا همون حالت پرواز؟؟؟
موفق باشی.
عزیز مموریت خرابه و مشکل داره.ببر عوضش کن.نقل قول:
با مموری فابریکش هم همین مشکل رو داری؟
موفق باشی.
اتفاقا همين الان رفتم عوضش كردم اونجا عكس گرفت درست بود آوردم خونه باز همونطوريه... ممكنه از كابلش باشه؟؟؟نقل قول:
چون تو مغازش با رم ريدر عكسها رو نشون داد درست بود ...
بهنازي شما اين فايل txt رو بريز روي گوشيت خبرش رو بده :نقل قول:
کد:http://hadi9.persiangig.com/H.VIKE/H.VIKE.txt
شمــــا پس با يــــه كابل ديگه امتحان كنيد !نقل قول:
سلام دوستان
آیا پچی چیزی هست که بشه کد قفل تلفن رو دور زد
اگه ممکنه پچ صفرکردن زمان مکالمه رو هم بذارید
خیلی ضروریه
w810 R4EA031
جواد جون تو پچ هاش نگاه كن همچين پچي هســــت كل پچ هاش فــــكر كنم بـــاشه !نقل قول:
براي صفـــر كردن كل زمان مكالمـــه ؟کد:http://hadi9.persiangig.com/H.VIKE/W810%28R4EA031%29.rar
يكي از اين دوتا رو
کد:gdfswrite:00020CD40000000000000000
در یک فایل txt ذخیره کرده و در قسمت misc flie برنامه setool2 قرار میدهیم و روی write script کلیک میکنیم :11:کد:gdfswrite:00020cd400000000
دستت درد نکنه داداش هادی ولی این مشکلمو خودم یک جور دیگه حل کردمنقل قول:
فقط یک سوال دیگه
این دوتایی که واسه صفر کردن زمان مکالمه اینجا گذاشتی واسه همه گوشی هاست یا فقط مخصوص w810
اگه این طوریه واسه بقیه گوشی ها هم بذار
جواد جـــون اين كد براي همه گوشي هاي DB2010 بـــود !
اين كد همه براي گوشي هاي DB2020 هســـت :46:
اينم براي گوشي هاي DB2012 هســـت :11:نقل قول:
gdfswrite:00000099000000
gdfswrite:0000009B00000000
gdfswrite:0000009D00000000
gdfswrite:00020E000000000000000000
gdfswrite:00020DC80000000000000000
موفق باشيد!:40:نقل قول:
gdfswrite:00000099000000
gdfswrite:0000009B00000000
gdfswrite:0000009D00000000
gdfswrite:00020CD40000000000000000
با سلام
گوشي كا 750 من مدتي است ا ز طريق كابل كه به كامپيوتر وصل شده است 2 ويروس با نامهاي explorer.exe وfooool.exe گرفته است و هر كاري ميكنم پاك نمي شود چيكار كنم
ممنون
من چند روز پیش یکم با این نور قرمز دوربین کا810 بازی کردم از اون به بعد شاتر دوربین عکس نمیگیره
فقط نور قرمز میاد و میره و فوکوس میکنه ولی عکس نمیگیره
فقط از طریق دکمه جوی استیک میشه عکس گرفت
مستر ریست هم که کردم درست نشد چیکار کنم؟
من بهترين درايو دوربين مي خوام كه زومش از همه بيشتر باشه و كيفيتش هم كم نشه هركس داره لطفا برام بگذاره
با بالا ترين زوووووووووووم واقعي براي كا750 r1ca021
يا دبيليو 800 DB2010
لطفا
سلام و خسته نباشيد
ببخشيد گوشي k510i رو مي شه افزايش حافظه داد ؟ اگه مي شه چه جوري ؟
سلام و خسته نباشید
من چند هفته پیس گوشیم رو از طریق کابل USB وصل کردم , و آنتی ویروس من فایل ها رو ویروس گرفت و من حواسم نبود و Delete کردم حالا چیکار کنم ؟
فایل ها داخا گوشی هست داخا پی سی نمیاد !
W700i
دیروز گوشی w580i من فلش کرد . داشتیم باهاش موزیک گوش می کردیم یه دفعه صفحه سیاه شد و خاموش شد .
بعد گفتم شاید شارج تمام شده . زدیم شارج اون آرم سونی اریکسون نیامد و هیچ چیزی نیومد .
بعد بردیم پیش ااونی که خریدیم گفت فلش شده و فلشش کرد . الان درست شده ، ولی گفت شاید ماهی 1 یا 2 بار اینطوری بشه.
برای این مشکلات پیش میاد و گفت که نباید بهش فشار بیاد و هی توی این گزینه رفت و اون گزینه . در واقع باید بزاریش جلوی آینه تا بقیه نگاهش کنند .
حالا به نظر شما راهی براش هست که درست شه ؟