عزیز درایوی که برای گرافیک دانلود کردی برای لپتاپ بوده یا دسکتاپ؟نقل قول:
Printable View
عزیز درایوی که برای گرافیک دانلود کردی برای لپتاپ بوده یا دسکتاپ؟نقل قول:
من روي لبتاب msiخودم ssd دارم. تنها تفاوتي كه ايجاد ميكنه سرعت بالا اومدن و بسته شدنه در مورد كپي كردن اطلاعات از ابزارهاي خارجي زياد فرق نداره چون پورت سرعتو محدود ميكنه در مورد بازي ها هم زياد فرق نداره چون اينجا محدوديت سرعت بيشتر رو پردازش گرافيكيه.اما تو برنامه هايي كه نياز به خوندن ونوشتن متوالي دارن خيلي فرق داره.مثلا كانورتور يا برخي برنامه هاي مهندسي و تجزيه تحليل.يا رندر گيري ها با رزوليشن بالا.نقل قول:
مثلا من يه برنامه دارم كه اپتيمم فاصله رو حساب ميكنه وقتي ميزارم رو هارد معمولي از 18 درصد پردازنده استفاده ميشه.ولي اگه بزارم رو ssd از صد درصد پردازنده استفاده ميشه.حالا شما اگه واسه كاراي عمومي سيستم ssdميخاي الكي خرج نكن به درد نميخوره.اما اگه برنامه خاصي مد نظرته همون طور كه گفتم برنامه رو تو حالت حداكثر استفاده قرار بده برو تو تسك منيجر ببين cpu ram و هاردت در چه وضعيتيه.اگه ديدي از تمام سي پيو يا رم استفاده ميشه نياز نداري.اما اگه ديدي از حداكثر سرعت هاردت داره استفاده ميشه ولي cpu , ram زياد استفاده نميشه اونوقت اگه خيلي مهم بود برات يه ssdتهيه كن.
اگه هارد z510 خرچ خرچ نميكرد عوضش نميكرديم اما بخاطر صداش و ترس از دست دادن اطلاعات همون روزاي اول براش ssd 'گرفتم.adata يك ترابايت تقريبا قيمتش نصف قيمت خود لپتاپه.سيستم عامل سه ثانيه بالا مياد.هارد خودشم انداختم به فروشنده:n02:
اين كيس جايگزين ssd به جاي dvd تو ايران نيست نگرد.مگر اينكه يه جايي تو بازار وليعصر هست ميگه برات از دبي ميارم 20 دلار قيمتشه 10 20 درصدم سود خودش 10 20 درصدم هزينه حمل و نقل با اين حساب به صرفه نيست.
پيشنهاد من يه هارد هيبريد 1t+60ssd 7500rpm سيگيك بگير تقريبا 50 60 تومن از هارد خود دستگاه گرونتره به صرفه تره و هم كارتو راه ميندازه.
بنظرم که خوبه و دمای زیادی نیست. البته بستگی داره که شما در کدام شهر باشی و دمای محیط چقدر است.نقل قول:
توصیه میکنم از یک کول پد مناسب هم استفاده کنید. بهرحال خنک شدن بیشتر لپ تاپ در عمر آن خیلی مهمه.
در یکی از سایتها دیدم که hddcaddy میفروشند.
قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود 85هزارتومان هست.
همانطور که در دفترچه راهنما نوشته، چشمک زدن چراغ ها باید به ترتیب زیر باشدنقل قول:
پس وقتی باتری بین 20 درصد تا 80 درصد است و در حال شارژ شدن، چراغش باید چشمک بزنه و بعد از 80 درصد پر شدن باتری، چراغش دایم روشنه.
چرا اول win 7 را نصب نمیکنی و بعد رویش win8 را؟نقل قول:
تکراری- حذف شود.
درایورهایی رو نصب کردم که تو CD خود لپتاپ بودننقل قول:
رو Win 8.1 اکثر نرم افزارها رو که اجرا میکنم Close Program میاره.از KM Player بگیر تا Intel Rapid Storage و Geforce Experience.فقط من این مشکل رو دارم یا ویندوزم مشکل داره؟
درایورهای روی CD همراه لپ تاپ که معمولا برای ویندوز 8 است نه 8.1.نقل قول:
اگر اینطور بود، درایورهای جدید را باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی.
چرا همون کاری که شما گفتین رو موقعی که لب تاب رو تازه خریده بودم تست کردم . بازم اجازه نمیده تو درایو دیگه مثلا d ویندوز نصب کنم . فقط می تونم رو درایو c نصب کنم .نقل قول:
بازم خیلی ممنون:n12::n12:
عزیز همون طور که دوستمون گفتن درایورای cd برای وین 8 هست نه 8.1.شما یه سر به سایت لنوو بزن و درایورای مخصوص 8.1 رو نصب کن.اگر درست نشد به نظرم ویندوز رو دوباره نصب کن و درایورای 8.1 رو دوباره بنصب.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که وقتی ویندوز 7 نصب کردم مشکلش برطرف شد و درایورها هم کامل نصب شدن(توسط CD لپتاپ) ولی رو 8.1 مشکل داشتنقل قول:
تشکر از شما و امیر عزیز بخاطر راهنماییتون...:n12:
کسی برات پارتیشن بندی کرده یا خودت؟نقل قول:
یه چک کن ببین پارتیشنی که میخوای ویندوز رو روش نصب کنی primary هست یا logical ?
دوستان کسی تست کرده ببینه کیبورد بدون بکلایت روی این لپتاپ نصب میشه یا خیر؟ کیبورد من قیمت سمت چپش دفرمه شده و وقتی درشو میبندم و میزارم توی کیف رد دکمه های همون قسمت روی ال سی دی میمونه!
چک کردم بک لایت به صورت جدا روی کیبورد سوار شده و با یکم گرم کردن میشه جداش کرد!
سلام دوستان
من هر چی تاش کردم نتونستم
ویندوز او از دی وی دی بوت کنم
از این راهنمایی هم استفاده کردم
اما باز هم وارد محیط داس میشه
از کدوم راهنمایی؟نقل قول:
شما باید برید و از توی بایوس تنظیمش کنی تا محیط داس نیاد و بعد بتونی از روی هارد و یا دی وی دی بوت کنی.
بایوس هم باید سیستم رو خاموش کنی و بعد با اون کلید کوچیکی که کنار سوکت شارژ هست رو فشار بدی.
اگه نفهمیدی کجاشو تغییر بدی بگو برم توی بایوس و جای دقیقشو بهت بگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :)نقل قول:
اگر جای دقیقشو بگید ممنون می شم
راه حل همین است که در این سایت گفته.نقل قول:
فقط DVD ویندوز شما قابلیت بوت داره؟
اگر از dvd ات اطمینان داری، پس یک جای کار را اشتباه میکنی.
در همان عکسی که از boot menu گذاشته، باید dvd گزینه اول باشه.
در این حالت وقتی که لپ تاپ را روشن کنی، باید dvd rom شروع به کار کنه که یک صدایی میدهد که کاملا مشخص است
بعد پیغام میدهد که اگر میخواهید از روی dvd بوت کنید یک کلید را بزنید.
بعد که یکی از کلیدهای صفحه کلید را بزنید، فرآیند بوت شدن از روی dvd آغاز میشود.
موقع خرید لپ تاپ،فروشنده هم براتون ویندوز نصب میکنه؟پولی میگیره یا رایگانه؟
نصب و پارتیشن بندی اولیه لپ تاپ کار سختیه یا آسونه؟تاپیکی توی سایت در مورد راهنمای پارتیشن بندی و نصب ویندوز لپ تاپ وجود داره؟
درایور همراه لپ تاپ،فقط برای ویندوز8 هست یا برای ویندوز 7 هم هست
معمولا پولی نمیگیرند.نقل قول:
البته بعضی ها ممکن است حداکثر 10 الی 15 بابت نصب ویندوز بگیرند. توصیه هم میکنم که شما در همان مغازه حتما بگویید که ویندوز نصب کنند به همراه تمام درایوها تا از سلامت دستگاه مطمئن شوید. اگر چانه بزنید هم معمولا مجانی این کار را میکنند.
درایورهای روی dvd همراه لپ تاپ هم معمولا و تا جایی که من دیدم برای ویندوز 8 است.
درایورهای ویندوز 7 و همینطور 8.1 را باید از سایت لنوو دانلود کنی.
اگر میخواهی ویندوز 7 نصب کنی، توصیه میکنم اول درایورها را خودتان دانلود کنید و بعد برید مغازه و بگویید که ویندوز 7 نصب کنه و اگر گفت درایورهایش را ندارم، شما داریورهایی که گرفتید را بدهید.
اگرچه معمولا مغازه دارها زیر بار نصب ویندوز 7 روی این لپ تاپ نمیروند و ترجیح میدهند که ویندوز 8 نصب کنند.
پارتیشن بندی و ... هم کار بسیار ساده ای است و روش کارش را به راحتی در سایتها میتوانی پیدا کنی.
اگر مغازه دار ویندوز8 نصب کنه، پارتیشن بندی هم میکنه. بعد خواستید خودتان راحت ویندوز 8 را فرمت میکنی و 7 میریزی.
این که فقط توضیح داده چجوری بری توی بایوس!نقل قول:
شما وقتی دکمه کوچیکه رو زدی و novo بالا اومد گذینه دوم یعنی bios setup رو بزن و وارد بایوس شو.
بعد برو توی سربرگ boot و گذینه boot mode رو بزار روی legacy support
و سیو کن. احتمالا درست بشه و دیگه محیط داس نیاد.
بعد دوباره خاموش کن و با همون دکمه کوچیکه بزن تا novoبیاد و ایندفعه boot menu رو بزن و بعد تو صفحه جدید dvd-rw رو انتخاب کن. و بعد هم اینتر بزن تا وارد مرحله نصب ویندوز بشی.
سلامنقل قول:
دوباره این مشکل
بعد از یه هفته لپ تاپ رو روشن کردم بازم اینطوری شده :|
اگه باتری خرابه ، بگید ببرم گارانتی !
gauge reset هم الان کردم
بقیه دوستان این مشکل رو دارن ؟!
فک نکنم خراب بشهنقل قول:
چند وقت پیش دوستم هم با z500 این مشکلو داشت
ظاهرا درایور انرژی منیجر درست نصب نشده بود که حل شد
دوست عزیز نوع primary یا logical اصلا مشخص نیست . چون فقط جلوی type = dynamic نوشته. و موقع نصب هم میگه چون داینامیک هست نصب نمیشه . من یه بار دیگه تو دیسک منیجمنت و موقع نصب رو چک کردم و اصلا چیزی به نام primary یا logical مشخص نبود . یا اگر جای دیگه ای مشخص داره بگید که براتون مشخص کنم.نقل قول:
بازم خیلی ممنون از زحماتتون
با سلام .نقل قول:
Backlit در این لپ تاپ امکان اختیاری هست . اگر در مدل های اولیش نگاه کرده باشین بدون Backlit هم موجود بود . در این مدل ها Backlit اضافه شده
معمولا عادت دارم از Multi quote برای پاسخ هام استفاده کنم تا چند تا پست پشت سر هم ندم . اما چون جواب این یکی مهم بود و ممکنه مشکل سایر دوستان هم باشه ترجیه دادم توی یه پست جداگونه جواب بدم ( شما ببخشید ! :n02:)نقل قول:
ــــــــــــــــــــ
اما مشکل شما :
در کنار Logical و Primary دو جفت نوع !!!! دیگه هم هستند که باید بهشون توجه بشه :
الف : اینکه ویندوز رو دارین در حالت پارتیشن بندی MBR نصب می کنین یا GPT
ب : اینکه درایو مورد نظر در حالت Basic هست و یا Dynamic !
مورد الف خیلی شایع هست و اینقدر توضیح دادیم که سرمون درد گرفت !!!!!
اما در مورد ب :
تا جایی که حافظه بنده یاری می کنه ( یعنی تا جایی که تست کردم !!! ) ویندوز 7 و ما بعد حتما باید روی درایو Basic نصب بشن ( نپرسین چرا ! بنا به دلایل امنیتی و جلوگیری در برابر از دست رفتن اطلاعات . البته هول نکنین می بینین بقیه پارتیشن بندی هاتون Dynamic هستا ! قرار نیست اگه پارتیشن بندی تون Dynamic هست حتما اطلاعاتتون از دست بره . نه !!! اگر اطلاعاتی در ارتباط با تکنولوژی RAID داشته باشین حتما می دونین دیسک های Dynamic با هم قابلیت ترکیب شدن دارن . مثلا شما می تونین دو تا هارددیسک از نوع Dynamicرو با هم ترکیب کنین و اطلاعات یک پارتیشن رو به صورت ترکیبی در هر دو دیسک قرار بدین. خوب این چیزیه که برای ویندوز دردسر سازه چون ویندوز باید ببینه الان فلان چیزی که می خواد بوت کنه تو کدوم دیسکه و آیا الان متصل هستش یا نه ! واسه همین اومدن کاری کردن که ویندوز فقط توی دیسک/پارتیشن Basic نصب بشه که خیالشون راحت باشه با سایر دیسک ها ترکیب نمی شه )
لذا تنها راه اینه که دیسکتون به Basic تبدیل بشه . تبدیل دیسک به Basic = از دست دادن تمامی اطلاعات !
البته نرم افزار هایی وجود دارن که بدون از دست دادن اطلاعات بشه دیسک رو به Basic تغییر داد . مثلا نرم افزار dynamic disk converter که البته پولیه اگر نسخه کرک شدش رو پیدا کنین خوبه .
با سلام : دوست عزیز اطلاعات کل هاردم از بین میره یا فقط اون درایوی که میخوام تبدیل کنم به بیسیک .نقل قول:
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
وقتی سیستم رو خاموش میکنم(shutdown رو میزنم) به سرعت صفحه نمایش خاموش میشه ولی سیستم روشن میمونه(چراغ روی پوور روشنه و صدای فن هم میاد) و بعد از گذشت یه زمان چند دقیقه ایی طولانی صفحه ی آبی میاد که ارور Driver_Power_state_failure رو میده بعدشم خاموش میشه و اگه بخوام دوباره روشنش کنم یه زمان طولانی لازمه...میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه؟
ویندوزم 8.1 و تمام درایورها رو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کردم
اینطور که من در سایتها جستجو کردم، ایراد از درایورهای شماست.نقل قول:
در سایتها اکثرا پیشنهاد کرده بودند که درایورهایت را آپدیت کن.
اگر درایورهای شما آپدیت است، باید ببینی کدام درایور ایجاد اشکال میکند که همان را عوض کنی.
اگه کسی بین خرید Z510 و چند مدل دیگه لنوو موندن به این تاپیکها سربزنه،اگه هم جواب سوالت را میدونستید لطف کنید
ممنون از راهنماییتون...نمیدونم چه طور شد ولی فعلن سیستمم خوبه و دیگه اون مشکلم پیش نیمودهنقل قول:
ولی یه اتفاق دیگه افتاده وقتی که سیستمم رو روشن میکنم برنامه های استارت آپ(همونا که کنار ساعت هستن) مثل آنتی ویروس و Energy manaagment و دانلود منجر و بقیه که توی استارت آپ Enable هستن باز نمیشن و حدود 3 الی 4 دقیقه بعد تازه لوود میشن همه و بالا میان...taskmanager رو هم چک کردم که فعال باشن موقع بالا اومدن ویندوز که همین طورم بود و فعال هستن ولی دیرتر از شروع به کار ویندوز کارشون شروع میشه...خواستم بپرسم کسی میدونه مشکل چیه؟بازم تشکر
سلام
دوستان من بین خرید lenovo z510 ( i7 - ram 6 ) و lenovo z5070 ( i7 u - ram 8 ) موندم !!
گرافیک و صفحه نمایش و رم z5070 بهتره ولی سی پی یو سری u هست !
حالا نمی دونم چی کار کنم !
من بیش تر برای برنامه نویسی و نرم افزار های مهندسی می خوام - گاهی اوقات هم بازی
حالا نمی دونم چی کار کنم !
میشه راهنمایی کنید
سری u و m خیلی فرق دارن ؟
سلامنقل قول:
باید ببینید نرم افزارهاتون چقدر از پردازنده استفاده میکنن. اگر نرم افزار محاسباتی بر اساس پردازنده هستن، خب فرق دوتا لپتاپ میتونه زیاد باشه و در زمان حل خودش رو نشون میده.
پردازنده z510 در نرم افزار معروف cinebench حدود ۸۰٪ قوی تر از سری کم مصرف استفاده شده در z5070 هست
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوست عزیز پست های این تاپیک رو بخونین احتمالا در انتخاب بهتر یاریتون می کنهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=670045
CPUIntel® Core™ i7-4700MQ Processor 2.40GHz With turbo boost UP TO 3.40GHz, cache 6 MB, QuadCore,8 Threads
Ram8GB DDR3 1600(2*4Gb)
HDD1TB SATA
Screen15.6"1366 x 768 HD LED
GPUAMD Radeon®R7 265 2gb ddr3
CommunicationWLAN 802.11b/g/n, LAN, Bluetooth 4.0
DriveDVD RW
Weight2.60 kg
OSDOS
DescriptionsBlack, card reader, 6 cell battery, webcam, HDMI,Numeric keypad, USB 3.0توضيحات
Guaranteeگارانتي رايان سرويس
Colorمشكي رنگ
نظرتون نسبت به این مدل با اختلاف450 هزارتومانی ارزانتر نسبت به Z510 چیه؟میخام این مدل G را بجای Z بگیرم
نمی دونم مشکلش کجا بود ولی وقتی fast statup رو توی power option ....غیر فعال کردم همه ی برنامه ها عادی بالا اومدن...هاردم هیبریدیه نمیدونم ربط بهشداره با نه ولی درست شد...کسی میدونه مشکل چیه؟ویندوزم ایراد داره؟عوضش کنم درست میشه یا بازم باید fast startup رو غیر فعال کنم...ممنون میشم کسی جواب بدهنقل قول:
فقط این نرم افزار ها نیستند که باید هنگام ویندوز بالا بیان . سرویس ها هم باید بوت بشن . اما نصب نرم افزار های مختلف و برخی اشکالات نرم افزاری باعث می شه ترتیب بوت به هم بخوره و این نرم افزار ها دیرتر بوت بشن . البته در بیشتر موارد سرویس این گونه نرم افزار ها ران شده و فقط شما آیکونشونو دیر می بینین.نقل قول:
نرم افزار های بهینه ساز می تونن تاثیر مثبت و یا حتی منفی ! بر روی سرعت بوت داشته باشند . شما baidu pc faster رو تست کنین ببینین چقدر در سرعت بوت تاثیر داره .
حذف شود ...
نخیر، کلا رو فلش ریخته میشه کل سیستم عامل. از برنامه های خاص خودش برای این کار استفاده میشه.نقل قول:
توی ویندوز 8.1 روی برنامه تون کلیک راست کنید و به قسمت پراپرتیز برید یه قسمت هست به اسم Compatibility تنظیماتش رو بذارید رو حالت ویندوز 7 و برنامتون رو اجرا کنید. به احتمال زیاد اجرا میشه. اگه نشد تنظیمات متفاوتی رو امتحان کنید.
دوستان این دو مدل چه تغییر اساسی داره؟ کدوم بهتره؟صفحه نمایش 5070 بهتره؟
واخر کدام با صرفه تره؟
با سلام چندتا سوال دارم لطف میکنید راهنماییم کنید
1_ وقتی از حالت ذخیره انرژي میزنم رو حالت کارایی بالا (قوی) فرکانس cpu از روی 0.77 تغییر نمیکنه بایوسم خواستم اپدیت کنم نشد بعد ریستارت میگه انتخاب کن بوت رو اما چیزی برا انتخاب نداره
2_وقتی ریستارت میکنم موس (بلوتوث) رو نمیشناسه باید usb رو در بیارم بعد جا بزنم تا کار کنه
3_ایا راهی برای افزایش بالا اومدن لپ تاب بعد از باز کردن قفل عکسی هست