نه فکر نکنم تا اونجایی که شنیدم همه سرویس ها شبانش رو 2 مگ به جز خود سرویس 2 مگ که شبانش رو 3 مگ ولی بازم مطمئن نیستم :n01::n02:نقل قول:
Printable View
نه فکر نکنم تا اونجایی که شنیدم همه سرویس ها شبانش رو 2 مگ به جز خود سرویس 2 مگ که شبانش رو 3 مگ ولی بازم مطمئن نیستم :n01::n02:نقل قول:
دوستم از لقمان سرویس گرفته ولی isp رو میزنه information technology نمیدونم چرا واسه شما زده لقمان:n13:نقل قول:
شبانه هم واسه دوستم 1 تا 7 داره
البته لقمان دو نوع تعرفه داره یکی تعرفه های مخابرات یکی هم تعرفه های خودش
شبا سرعتش چطوره؟ پینگش بالا نمیره؟
پینگش تغییری نکرده. ولی سرعت اسمی میشه شب ها. تست 5 صبحنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تونستی ساعات شلوغ مثل ظهرها یا 10-9 شب یه تست با فرانکفورت و لندن بزار:n16:نقل قول:
شما اهوازی دیگه؟
دوستان خوزستانی من خطم فیبره اندیمشک هستم . مخابرات روی فیبر از نظر سرعت بهتره یا آسیاتک؟! از نظر پینگ چی؟ صبانت رو فیبر سرویس میده ؟! لطفا جواب بدین اگر اطلاع دارید :)
دوستان من میخوام وایرلس بگیرم از کدوم شرکت پیشنهاد میکنید بگیرم ؟؟؟؟
MOJ
در حال حاضر بهترین شرکت ها : فارانت - راصد - رفاتک . ترتیب خاصی هم نداره 3 تاشون خوبن :n01: خودم فارا دارم خیلی راضیمنقل قول:
هزینه راه اندازی یه سیستم وایرلس چقدر در میاد ؟؟؟
بستگی داره به مکان شما و نوع رادیو انتخابی اگر احتیاج به روتر وایرلس داشته باشید و متراژ کابل شبکه... در بهترین حالت و دارا بودن این سه گزینه حدود 500 توماننقل قول:
1مگ الماس راصد
ساعت رایگان:
میشه در ساعت رایگان از سرور های خارجی هم بذارید؟نقل قول:
128 وایرلس فارانت ساعات نیم بها ( ساعات رایگان هم وضعیت به همین صورت ) :n01:
سلام همشهرینقل قول:
شما هیچ انتخابی جز آسیاتک نداری یا اینکه بری وایمکس که خودت داری
آسیاتک بد نیست حداقل از وایمکس خیلی بهتره هم خودش هم تعرفه هاش
البته باید ببینی پورت خالی دارن که بهت ADSL بدن که اونم فکر نکنم داشته باشن
تعرفه هاش نسبت به تابستون فرقی نکرده؟نقل قول:
سرویس PS2 رو گرفتی؟
نمایندگی ما گفت سرویس PS2 ارائه نمیشه اونجا هم همینو گفت بهت؟:n13:
اینم خدمتتنقل قول:
ساعت 3:40 دقیقه AM راصد
1مگ الماس
ساعت پیک مصرف (ساعت رایگان 8:20 دقیقه شب) سرویس 1 مگ الماس
من که کاملا از راصد راضی هستم. کلا احساس میکنم اینترنت وایرلس بیسیم کیفیتی به مراتب بهتر از ADSL داره.
======================
سرویس 1 مگ الماس با نرم افزار IDM توی هر ساعتی از شبانه روز و با هر سرور و هر لینک دانلودی 140-135 تا رو راحت میکشه
حرف آرش جان رو توی پست پایین کاملا تایید میکنم
از adsl که واقعا بهتره ولی راصد هم با همه گرونفروشی هاش حداقل تو سرعت و کیفیت کم نمیزاره و خیال ادم راحته تو چند سالی که ازش سرویس میگرفتم ارامش اعصاب داشتم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.
دوستان دکل های شرکت های وایرلس آخرای خیابون 17 کیانپارس(ساحلی) کجاها میشه ؟ به کدوم سمت بزارم ؟
بهطرف برج بگیری باید همه رو پیدا کنه کیانپارس اینقدر دکل زیاد هست که تداخل امواج دارننقل قول:
بعضی موارد باید فاصله یا اوت پوت پاور رو کم کنی تا بهتر پیدا کنه
Sent from my iPad using Tapatalk
والا خبر ندارم. من یه ماه هم نیست گرفتم.نقل قول:
سرویس هاش هم اسم ندارن اصلا توی لیست تعرفه هاش. 1 مگ دو گیگ هست.
اره دارن همین دور روز پیش پسر عموم آسیاتک گرفت.آره هرچی باشه از وایمکس لعنتی بهتره .کشتم با این سرعتشنقل قول:
خوزستان مدتیه اینترنتش ناجوره
پینگ ها ضعیف شدن
امروز هم نت همراه اول مشکل داشت
کلا همراه اول تو خوزستان سنگ تموم گذاشته. هیچ جا به اندازه خوزستان نسل 3 رو راه اندازی نکرده و کیفیت اش هم واقعا عالیه. جدیدا هم 3- 5 شهر جدید رو داره به لیست نسل 3 اضافه می کنه
ایرانسل هم تا حدودی خوب کار کرد. ولی فعلا تو کل ایران به مشکل خورده
3- 5 شهر کدوما هستن آرش جان ؟نقل قول:
همیشه پینگتون اینجوریه یا عوض میشه ؟نقل قول:
سایت فن آوا رو میدین؟
دوستان کسی ISP سراغ داره که IP GAMING بده ؟
کامل یادم نیست ولی بندرامام و ماهشهر و خرمشهر جزء شون بودنقل قول:
سلام دوستان
من از طرح یک مگ الماس راصد استفاده میکنم.
منزلمون سه راه خرمشهر هست و فقط به آنتن AP MAC: 00:21:A4:31:00:11 گلستان دید دارم.
سیگنالم معمولا" 72 هست.
نویز هم منفی 95 هست.
سی سی کیو هم از 95 تا 99 متغیر هست.
نانو اسیشن5 داشتم ولی سه روز پیش نانو استیشن m5 خریدم.
دانلودم همیشه بالای 130 هست و همیشه راضیم ولی سرعت آپلودم در حد صفر هست و یک عکس 10 کیلوبایتی هم نمیتونم ارسال کنم.
تا کنون بشتر از 50 بار با شرکت تماس گرفتم ولی مشکلم برطرف نشد.گفتن رادیو رو عوض کن ، هم سیم و هم رادیو رو عوض کردم ولی مشکلم حل نشد.
به هیچ سایتی نمیتونم چیزی ارسال کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با این شرایط تا 30مگ و میتونی لینک بزنی پس مشکل از شما نیست از خود شرکت هست درخواست کن با یک نانو بیم بیان وضعیت را بررسی کنندنقل قول:
دوست عزیز شکی درش نکن کیفیت سیگنالت خوب نیست که نمیتونی آپلود کنینقل قول:
منم همین بلا سرم رفته
دانلودم توپ بود اما آپلودم 1 کیلوبایتم نبود
شما سعی کن به یه رادیو دیگه لینک بزنی یا ارتفاع رو ببری بالا و یکم تکونش بدی رادیو رو
خودت تست کن آپلود رو توی جهت های مختلف سیگنال رو هم داشته باش اما بجز سیگنال آپلود رو هم توی جهت های مختلف تست کن
البته این وضع رو من وقتی داشتم که رادیو نانو استیشن 5 بود
از وقتی نانو بیم خریدم این مشکل رو اصلا نداره
دوستان پیشنهاد میکنم هر کس در توانش هست نانو بیم 400 بخره
نهایتا بعد با یکم افت قیمت تو سایت دیوار میفروشش اما خیالش از سیگنال راحته
الگوی تشعشعی آنتن نانو بیم 400 حرف نداره
نسل ٤ ایرانسل - اهواز
دوستان کسی از لقمان سرویس داره ؟ 1 مگ بود طرحم روی 2 مگ بسته شده بود. الان طرحمو به 2 مگ تغییر دادم ولی پهنای باند همونی که وقتی 1 مگ داشتم :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لقمان فنآوا نیست لقمان اپراتور چهارم مخابرات(پردیس رایان جنوبه) ولی با اپراتور های دیگه مخابرات تنها فرقی که داره اینه که اکانتینگش دست خودشه یعنی پهنای باندو از مخابرات میگیره هر جور بخواد میفروشه میخواد با شبانه 2تا 6 یا 1تا 7 یا بدون شبانه
اهواز
ساعت شلوغ و سیگنال ضعیف
انتهای خ امام
چهارشیر
ارش امکان داره تو یه منطقه سرعت نسل 3 کمتر از 512 باشه ولی نسل 4 بالای 10 مگ سرعت بده ؟ من بعضی از مناطق مثل نادری ،طالقانی چک کردم نسل 3 خیلی داغون بود با 90 درصد انتن حتی به 512 هم نمیرسید .همچین جاهایی امکانش هست که سرعت نسل چهار بالای 10 مگ باشه ؟
سلامنقل قول:
بستگی داره اپراتور پهنای باندها شون رو از هم جدا کرده باشه یانه
سابق تو شهرهای دیگه مثل اینکه پهنای باند نسل ۳ و ۴ و وایمکس یکی بوده و سرعت زیاد خوب نبوده
ولی اینجا مثل اینکه فعلا از هم جداست چون تو روز با دکل چهار شیر سرعت بزور به یک مگ میرسید ولی الان با نسل ۴ سرعت خوبه
اگه پهنای باند جدا باشه بنفع کسایی هست که دیوایسشون نسل ۴ رو پشتیبانی میکنه چون تعدادشون خیلی کمتر هست و همونها هم همشون یوسیم ندارند
سلامنقل قول:
خوب یه چیز دیگه .یادمه یه جایی گفته بودی ممکنه پهنای باند از توی گوشی محدود شده باشه و باید محدودیتش رو از بین ببریم .میشه بگی روشش چیه ؟ (گوشی من htc )
راهی ندارهنقل قول:
مربوط به تکنولوژی مودم گوشی هست
اگه گوشیت جدیده نباید مشکلی داشته باشی
مثلا گوشی من تا سرعت ۴۵ مگابیت رو ساپورت می کنه
اخه هر جا تست میکنم با انتن کامل بیشتر از 512 نمیدهنقل قول:
صبح زود حدود ساعت 5-7 با کامپیوتر یا لپ تاپ تست کن ببین چطورهنقل قول: