ممنونم که کمک کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید برم حساب فروشنده رو کف دستش بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ممنونم که کمک کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید برم حساب فروشنده رو کف دستش بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز اگر باطری شما از نوع استیل باشه یا همون تمام نقره ای که حالت آهنی داشته باشه اصلهنقل قول:
ولی اگر پشت باطریتون حالت پلاستیک یا خاکستری رنگ هست باطریتون تقلبیه
معمولا گوشی هایی به این صورت ، خودشون هم تقلبی هستند
موفق باشید
یه مشکل اساسی:
من یه k750 دارم که یک عکسی رو بصورت mms درست کردم و روش آهنگ گذاشتم و توی template یا همون نمونه خودمون کپی کردم
حالا میخوام برش گردونم یا عکس رو یجوری برگردونم و روی کامپیوتر بریزم تا بتونم ازش کپی بگیرم ولی اصلا همچین امکانی نداره
در اصل اینه که من حالا از اون عکس که خیلی برام مهمه فقط یدونه دارم و اونم توی template هست
لطفا بگید چطوری میشه این عکس رو توی کامپیوتر مشاهده کرد
با سلام به خدمت دوستان چند تا سوال داشتم فرق این فایلها در چیه
R1BC002 و R1N035 و R1NA005 و R1CA021 و ....
چون من میخوام k750 رو به w800 تبدیل کنم و نمییدونم در مورد fs یا مین از کدومشون استفاده کنم ؟
یکی هم اینکه مثلا در مورد این فایل K750_R1DB001_MAIN_CHINA_CL_RED49.mbn چه فرقی با بقیه داره میشه استفاده کرد ؟چینیه چیه؟
در اخر برای تبدیل 750 800 دقیقا از کدومها باید استفاده کنم و همین طور 800 به 750 ؟
و آیا پس از استفاده از این فایلها زبان فارسی وجود داره یا نه ؟
با تشکر از دوستان
من مشکلی با k750 خودم دارم یعنی میخواستم با برنامه ی seoteel صداش رو زیاد کنم که زدم گوشی سوخت بعد بردم دادم فلش کردنش حالا را به را گوشی هنگ میکنه و من مجبورم باطری رو در بیارم دوباره جاش بزنم .جالب اینجاست که گوشی هم اصل . دوستان اگر راهی داره کمک کنند . با تشکر .:41:
آقا رم 4 گیگ روی k750 جواب میده ؟؟ اگه مثلا 3.5 گیگ ازش رو پر کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟ ممنون .
سلام دوست عزیز از لحاظ ساپورت کردن رو که ساپورت میکنه ...:20:نقل قول:
اما اگر 3.5MB پر بشه سرعتش کمی پایین میاد شما اگر 2 بخری بهتره ...
در ضمت قیمت شیراز رو دارم 35 تومنه ...
موفق باشید
آخه من 1 گیگشو دارم و تقریبا 100 مگابات حافظه گوشیم خالیه اما سرعتش کم نشده . میخوام بدونم برای 4 گیگ هم همینطوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رم دو گیگ رو تضمین میکنم که عالی جواب میده(البته اگه اصلی باشه).ولی 4 گیگ رو نمیدونم.روی W810 که جواب داده.
من همه مطالب تاپیک رو نخوندم. میشه حجم inbox رو افزایش داد.یعنی sms بیشتری ذخیره کرد.
دوست عزیز امکانش هست تا 1000 تا و حتی بیشتر هم میتونی زیادش کنی ....نقل قول:
منتها از اینجا به بعد رو باید به تاپیک های مربوط به هک مراجعه کنی
موفق باشید..
می خواستم بدونم تعداد 500 تا شماره دفترچه تلفن رو می شه افزایش داد؟! مثلا کردش 1000 تا؟
اگه روشی هست لطفا دستور کاملش رو بنویسین و اینکه خطری هم داره یا نه؟ آخه گوشی مال یکی دیگه هست ، فقط می دونم سریال اصلی و 1 سال پیش خریدتش!
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم می تونم روی فیلمهام قفل بزارم با خود گوشیم
چجوری می شه k 750 رو به وبکم تبدیل کرد ؟>>؟>>؟>
سلام دوستان
ببخشید ایا امکان داره گوشی ویروسی بگیره که صدای گوشی به طور کامل قطع بشه ؟
چه طوری میشه برنامه هایی رو که هنگام روشن کردم گوشی استارت میشن رو دید ؟
موفق باشین
سلام .
می خواستم بدونم چه جوری می شه محدودیت اینباکس رو برداشت ؟؟ ( زیاد تر ذخیره شود ؟؟ )
sms رو مشه افزایش داد ولی دفتر تلفن رو نمیشه.نقل قول:
من با چند تا برنامه امتحان کردم موفق نشدم.یک برنامه هم بود که پولی بود و فقط روی W810 جواب میداد.نقل قول:
گوشی جاوا ویروس نمیگیره.تو این سری گوشیها فقط میشه یک برنامه جاوا رو در حافظه نگه داشت که اونم یک آیکون جاوا بغل آیکون سیگنال نشون میده.نقل قول:
قبلا توضیح داده شده. یک سرچ کوچولو لازمه.نقل قول:
سلام
میخواستم ببینم تمی هست که منوهای این گوشی عوض بشه ؟؟؟
دوست عزیز چنین تمی برای K750i وجود نداره !... مگر اینکه گوشی رو هک کنی و از اون طریق منوها رو تغییر بدی ... گشتم نبود نگرد نیست!...نقل قول:
سلام
میخواستم ببینم تمی هست که منوهای این گوشی عوض بشه ؟؟؟
سلام
من وقتی شارژ گوشیم رو 4 درصده و داره تموم میشه اینفرارده گوشیم چشمک میزنه . میخام بدونم برای شما هم همینطوره
چطوری غیر فعال میشه
رضا جان این یک اخطار هستش که شما متوجه باشید که گوشیتون بعد از چند دقیقه خاموش میشه
و ایرادی نیست که شما نگران اون هستید !... غیر فعال هم نمیشه مگر اینکه گوشی رو باز کنی چراغشو که همون Led مادون قرمزت هم میشه رو نابود کنی... و مطمئناً شما چنین کاری نمیکنی !... نگران نباش گوشی های مدل بالاتر هم همین حالت رو دارند .
موفق باشید
کسی میدونه چه فرمت های میخوره : و الان قیمت ان چقدر؟؟؟؟؟؟؟
سلام. من فقت ميخام يه چيزي بگم. من قبلن ها يك عدد مموري يك گيگ خريدم ، تا 500 تا كه روش ميريختي ، گوشي k750 جون ميداد تا مموري رو لود كنه. مموري از اينايي بود كه رنگش سياهه.
ولي تو منابع مختلف ميخوندم كه تا 2 گيگ رو ساپرت ميكنه.
خلاسه ديشب رفتم اون يك گيگه رو دادم و يه 2 گيگ خريدم. البته از اينايي كه رنگش آبيه. العان هم تا 1880 مگابايت توش آهنگ ريختم. و گوشي مسل ساعت داره بدون هيچ مشكلي كار ميكنه.
همين! گفتم كه بدونيد و از خريدن اين سياه ها دوري بجوييد. و بدونيد كه گوشي با اين قيمت و اينچنين امكاناتي رو دست k750 نيومده.
هوشنگ جان مرسی از راهنمایی خوبتون درسته مموری های سونی که همون سایه ها باشن به دلیل بافر کم زیاد جالب نیستند سعی کنید همیشه از Sandisk ها استفاده کنید
موفق باشید
san-disk model ultria 2 سرعتش خیلی خوبه
salam be hame dostan.man khodam k750 daram ke main oun ro taghir nadade am ama firmwaresh ro kardam w800 ve sedash ham hast w900.albate male man cid49 red hastesh ke kare ---- kardanesh ta hamin chand hafte ghabl kare hazrate fil bood,ama man inkar ro kardam.na ba farmanager ke moftesh gerone,ye narmafzare dige ro estefade kardam.ro systeme khodam daramesh ama alan yazd hastam.harvaght raftam mashhad,ghol midam tamome jiko pokesho bezaram baratun ke bebinid hich kari ghaire momken nist.mamnon
سلام
آيا نرم افزاري براي K750 داريم كه بتونه فايل هاي صوتي ضبط شده با خود گوشي رو ضمن پخش كردن، عقب و جلو هم بكنه؟ (چون خود گوشي فقط پخش مي كنه، ولي عقب و جلو نمي كنه).
با تشكر
نرم افزار KD Player میتونه این فایلها رو پخش کنه ولی یک کم تنظیماتش اذیت میکنه. مزیتش هم اینه که فایلهایی که توسط گوشی ضبط میشه(با پسوند amr) رو میتونه جلو و عقب کنهنقل قول:
سلام
آيا نرم افزاري براي K750 داريم كه بتونه فايل هاي صوتي ضبط شده با خود گوشي رو ضمن پخش كردن، عقب و جلو هم بكنه؟ (چون خود گوشي فقط پخش مي كنه، ولي عقب و جلو نمي كنه).
با تشكر
خيلي ممنون آقا ايمان.نقل قول:
لينك رو پيدا كردم. ايناهاش:
(اونهايي كه K750 دارند بايد رزلوشن 176*220 رو دانلود كنند)کد:http://xpressmusic.wordpress.com/2007/12/12/new-kd-player-v089/
اما هر چي باهاش ور ميرم نمي فهمم چطوري بايد فايل صوتي دلخواه رو براي پخش انتخاب كرد. اگه مي دونيد لطفاً توضيح بديد.
تشكر
متشكرم
اقا یکی به ما بگه برنامه ای هست که بشه باهاش فرمت Avi رو تو K 750 دید ؟؟؟
چنین برنامه ای وجود نداره.نقل قول:
هر کسی توی این تاپیکه لطفا سریع به من بگه قیمت باتری چنده...خواهش می کنم..ضروریه!
سلام
گوشي من وقتي با پلير يه آهنگ رو پخش ميكنه صداش پايينه ولي وقتي همون آهنگ رو روي صداي زنگش تنظيم ميكني و زنگ ميخوره صداش خيلي خوبه
چكار ميشه كرد ؟؟؟؟؟
برای منم این طوریه ولی وقتی به جای زنگ پخش میکنه کیفیتش پایین میاد ولی در عوض توی پلیر درسته که صدا کمتره ولی کیفیتش بیشترهنقل قول:
باید درایو صداش رو عوض کنی.آموزششم اینجاست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=111961
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
نقل قول:
سلام
اين سوال ما رو كه جواب نداديد. اگه ميشه اين يكي رو جواب بديد:
آيا در سري W امكان عقب جلو كردن فايل هاي ضبط شده توسط خود گوشي وجود داره؟
متشكرم
نه متاسفانه.نقل قول:
آيا در سري W امكان عقب جلو كردن فايل هاي ضبط شده توسط خود گوشي وجود داره؟
من قبلا هم گفتم تنظیمات برنامه KD Player مصیبته. باید بری مسیر فایلهای صوتی رو به برنامه بدی ولی یکبار قبول میکنه 20 بار قبول نمیکنه.شما یبکار فایلهاتو تو فولدر Mp3 مموری کارت بریز و در برنامه آدرسش رو بده ببین موفق میشی.
سعال مارو هم جواب ندادينا!
kdplayer تو گوشي منk750 خيلي كنده. يعني وقتي ميخاد يه play list بسازه دقيقه هاي زيادي معطل ميكنه. اما تو w810 اين توري نشد.
چرا؟
آره واسه منم همینطور میشه.شاید پلتفرم جاوایی که تو w810 هست با k750 فرق داره.تو Z530 و گوشیهای سری 40 نوکیا هم سرعت خوبی داره.ولی رو K750 پدر آدمو در میاره تا یه آهنگ رو پخش کنه!نقل قول:
دوستان من يه گوشي نوكيا ميخوام كه مشخصات شبيه k750 داشته باشه و قيمتش هم در همين حدودباشه، از لحاظ شارژ هم خيلي خوب باشه. كسي چيزي سراغ داره؟
متشكرم