نه داداش این لینکی که شما گذاشتی فیک هست برو ببین حجم کرک نوشته 146 مگه میشه کرک نهایتش 30 تا 40 مگابایتنقل قول:
Printable View
نه داداش این لینکی که شما گذاشتی فیک هست برو ببین حجم کرک نوشته 146 مگه میشه کرک نهایتش 30 تا 40 مگابایتنقل قول:
مثل اینکه پارسال فحش کششون کرده بودن تاثیر گذاشته بود، سریعتر بیرون دادن.
هرچند این حجم یه کم غیرطبیعیه ولی ظاهرا کرک تایید شدس... دوستانیکه قابلیت دانلود این حجم رو دارند یه تست کنن.........(ظاهرا چندتا از فایلهای اصلی بازی دستکاری شده به خاطر همین حجم کرک بالا رفته)
من باز اومدم
این یک نمونه کلیپ از هوش پایین تو این بازی در مورد ضربات سر ! از من به شما نصیحت : ضربه سر اگه بخواد گل بشه میشه و کسی نمیتونه جلوشو بگیره . تایمینگ و ... از نظر من یعنی کشک
تو این کلیپ حتی بازیکن سر زن به خودش زحمت نمیده بپره ! ایستاده سر میزنه و گل میشه
این گل رو هم خودم زدم . من اصلا روی سانتر و ضربات سر وارد نیستم و نمیدونم چی به چیه چون اینجور گل زدن رو دوست ندارم اما کسی که بهش گل زدم از اونایی بود که همش میرفت گوش که سانتر کنه و موفق هم بود و 4 تا گل اینجوری بهم زد اما روی این کرنر ماست هم نتونست بخورهکد:http://uplod.ir/szeobpq4mnx3/fifa14_2013-10-11_16-11-55-26.mkv.htm
کلیپ بعدی مربوط به هوش مصنوعی شاهکاره این بازیه . اصلا فکر نمیکردم گل بشه اما یهو دیدم دروازه خالیه و کسی هم جلوم نیست
کد:http://uplod.ir/b0v7x5l06pw1/fifa14_2013-10-11_16-12-39-33.mkv.htm
کلیپ سوم هم باز مربوط میشه به قدرت ضربات سر که از تو دست دروازه بان سر میزنه ! پرش بازیکن از دست های دروازه بان هم بیشتره !
کد:http://uplod.ir/eeuakefwyw8f/fifa14_2013-10-11_16-13-43-06.mkv.htm
داداش کلیپ اول که تقصیر دفاع بود که نبردی عقب که هد بزنه کلیپ دوم هم دروازبان رو دریبل زد که امر طبیعی هستش کلیپ سوم هم بازیکن حریف اصلا هد نزد بازیکنای خودت با دروازبان قاطی کردن چون دروازبان رو اوردی جلو با دفاع هد نزدی اصلا نیازی نبود دروازبان بیاری جلونقل قول:
من هر روز تو لایو بازی میکنم ولی تا حالا هیچ مشکلی تو سر زنی ندیدم!با ضربه سر هم هر 5 6 بازی یک بار یه گل میخورم!!!تیم هم لیورپول رو برمیدارم که مدافعاش بلند قدن!نقل قول:
فقط مشکل بازی شوتهای فنیش هست که با بعضی بازیکنها از هرجا بزنی میره تو گل!!!اگه این اپدیت 19 مگ که امروز واسه XBOX اومده این مشکل رو درست کنه بازی فوق العاده میشه!
فایلش پسورد می خواد! :|نقل قول:
هنوز کرکی عرضه نشده. هیچ فرومی مثل warez-bb کاربراش تایید نکردن. 100 مگ رو هدر ندین
سلام سهیل جاننقل قول:
کاملا تایید میشه
منم بیشتر دورتموند رو برمیدارم یا یه تیم که اورالش متوسط باشه
کریر مود هم که از تابستون شروع کردم بخاطر اینترنت بد یه تیم رو از لیگ ادلانته برداشتم و روی وردکلاس میخوام بیارم لالیگا که خیلی فاز میده واسه یه گل جون کندن میخواد
ولی چه سود لایو همه به فکر برد و اونم به هر حالتی و قیمتی هست
بنده در فیفا 13 چندتا تیم بیشتر بر نمیداشتم
تیمهای قوی
بایرن مونیخ
بارسلون
تیم های خودم
دورتموند
ارسنال
اتلتیکو
گهگای یووه-------------
واقعا اگه کسی پیدا بشه باهم بازی کنیم تیم های رو انتخاب میکردم که اورالشون پایین باشه ولی این لگ و ... نمیزارههه
یادته باهم بازی میکردیم عجب حالی میداد من که بشخصه اون بازی ها رو کاملا یادمه خیلی خیلی فاز میداد
==========================
دوستانی که اپدیت جدید رو انجام دادند
بازی درست شده
شوت ها ووو
باسپاس
من بعد از آپدیت هم ضربات فنی رو راحت گل می کنم. البته این به خاطر تخصص خودمه بیشتر. :n02:
احساس می کنید سرعت بازی کم شده؟
دادا دورتموند که تیم متوسطی نیست!!!5 ستاره هستا!(البته مطمئنآ از بارسا و ریال و بایرن و چلسی و... ضعیف تره!)نقل قول:
تیم متوسط به 4 و 4.5 ستاره ها میگن!
مثلا همین لیورپول میشه گفت متوسطه...
من تا دیشب فقط لیورپول برمیداشتم ولی دیدم جلوی بعضی تیما مخصوصآ بارسا! نمیتونم بازی کنم،امروز 2 3 دستی هم با آرژانتین بازی کردم تازه فهمیدم لیورپول چه قدر کنده و بازی سرعتی یعنی چی!!!
از این به بعد جلوی ریال و بارسا و چلسی و اکثر 5 ستاره ها اگه دیدم با لیور نتیجه نمیگیرم ارژانتین رو هم برمیدارم...:n02:
گل اول که نمیدونم چرا فیفا اخیرا اینطوری شده . بعضی موقع ها بازیکنها نمیرن زیر توپ وایستن و یارگیری کنن مجبوری خودت ببریشون که اون هم تا بیای ببریشون حریف ضربه رو زده .نقل قول:
گل دوم هم که اره بدجور توی این نسخه بازیکنها با هم برخورد میکنن مخصوصا توی دفاع . یعنی دفاعشو و دروازه بانش رفتن توی شکم همدیگه و تو هم راحت رد کردی .
گل سوم هم که به خاطر حماقت زیاد دروازه بانها توی این نسخه است که بدون اینکه تو بگی میان جلو . کلا فکر کنم فیفا دروازه بان ها رو سال در میون قوی و ضعیف میکنه .
دیگه فکر نکنم توی نسخه های قبلی وظیفه ما باشه که بازیکن رو ببریم زیر توپ . وقتی پاس بلند داده میشه هر دو بازیکن از دو تیم باید زیر توپ جایگیری کنن و به دلیل اینکه بازیکن ما توی تصویر نیست و محل دقیق توپ هم مشخص نمیشه توی توپهای هوایی خودش مثل همیشه باید بازیکن رو ببره زیر توپ . دقیقا این مشکل بعد از اپدیت زمستانی فیفا 13 بود . من پسرخالم که فیفا 13 کرکی بدون اپدیت داشت وقتی میومد خونه ما میگفت چرا اینطوری شده فیفات .نقل قول:
+
دریبل زدن دروازه بان توی موقعیت غیر تک به تک امر طبیعیه؟ این هم که البته به خاطر برخورد دروازه بان با یارهای خودیش بود که باز هم طبیعی نیست .
+
والا ما که این همه سال فیفا زدیم یه بار هم موقع سانتر خودمون دروازه بان رو نیاوردیم جلو و همیشه خودش میاد و نیازی نیست که Y رو بزنی . توی خیلی موقعیت های تک به تک هم توی این نسخه دیدم دروازه بان خودش خودسر میاد جلو . هوش مصنوعی دروازه بان ها توی این نسخه افتضاحه فقط .
تبم محبوب من توی فیفاست دیگه . خیلی تیمش بالانسه از هر لحاظ .سرعت ، قدرت ، شوت زنی ، سرزنی و ... هر چی که بخوای توی این تیم هست .نقل قول:
البته اگه یکی دو اورال از بعضی بازیکنهاش کم بشه مثل میلان 4.5 ستاره میشه . ولی واقعا در حد یه تیم 5 ستاره است . با اینکه پارسال تا فینال جام باشگاه ها رفت ولی باز هم اورال هاش تغییر چندانی نکردن .
منم بازیکنام زیاد تو دفاع قاطی میکنن و خیلی گل به خاطر حماقتشون تو دفاع خوردم!!!مخصوصآ وقتی دروازه بان هم میاد جلو و مدافعات نزدیک دروازه بان هستن سوتیهای عجیبی میدن!!!نقل قول:
بله شاید با کم کردن چند تا اورال 4.5 ستاره بشه ولی به اینم دقت کن که خود 4.5 ستاره ها هم کلی با هم فرق دارن!!!(دقیقا مثل ریال و بارسا و سیتی و بایرن و چلسی(5 ستاره های خیلی قوی) و دورتموند و یووه و پاریس سن ژرمن(5 ستاره متوسط) و تاتنهام و اتلتیکو(5 ستاره های ضعیف تر نسبت به بقیه!!!)منظورم از متوسط و ضعیف در مقایسه با بقیه 5 ستاره ها بود وگرنه همه این تیما قویین...)
این بین 4.5 ستاره و 4 ستاره و... هم هست!
نزدیکترین 5 ستاره ها به 4.5 ها اتلتیکو و تاتنهام هستن بین باشگاهها...
همینه که میگم هجومی بازی میکنین، دفاعی بلد نیستین دیگه.نقل قول:
والا ما که این همه سال فیفا زدیم یه بار هم موقع سانتر خودمون دروازه بان رو نیاوردیم جلو و همیشه خودش میاد و نیازی نیست که Y رو بزنی .
اخه مگه میشه بدون حرکت دادن دروازه بان دفاع کرد.
چیزایی که شما مطرح میکنید، اینطور تداعی میکنه که شما توقع دارید هوش مصنوعی اکثر کارای دفاعو براتون انجام بده و شما بیشتر رو حمله تمرکز کنید.
به نظر من جلو اومدن دروازه بانا تو این نسخه خیلی خوب شده، ولی جاگیریشون بد شده.
این گل هارو زدم. نخوردم . فیفا اگه فیفا باشه نباید اجازه بده منی که اصلا تبحر در سانتر و هد ندارم بیام راحت از روی کرنر اینجوری گل برنم و حتی بازیکنم برای سر زدن نپره . من که بلد نیستم اینجوریه وای به حال کسی که کارش سانتر و هد باشه . روی اینجور ضربه ها تا بخوای سلکت کنی و تشخیص بدی توپ داره کجا میره بری هد برنی توپو از تو دروازت در اوردن کاشتن وسط زمین واسه شزوع مجدد بازینقل قول:
در موقعیتی که من تنهام و دروازه بان حریف هست با 2 تا دفاع دیگه کجاش ظبیعیه که ا یک دریبل ساده بازیکن من 3 تا بازیکن رو که یکیشونم دروازه بان هست رو راحت رد کنه و دروازه خالی بیاد جلوش
دروازه بان زد زیر پای بازیکن خودی ! این یعنی افتضاح
گل سوم هم شما دقت کن . وقتی په په په پریده داره سر میزنه سرش از دست های دروازه بان هم بالاتره ! این تازه په په هست ! ببین مانجوکیچ یا زلاتان که باشن چیه دیگه
دو سه تا آفساید شد نشد فیلم بگیرم وگرنه کلی باهم میخندیدیم . مثلا از تو دفاعم پاس دادم به هافبکم یهو داور آفساید رونالدو رو گرفت ! تازه آفساید هم نبود تو صحنه آهسته
یا مثلا دروازه بان شوت کرد اونور آفساید شد :n08:
من واسه ایکس باکس نطری ندارم چون بازی نکردمنقل قول:
فعلا حرفم روی نسخه پی سی هست
کرک اومد یا نه ؟
بابا چرا نسخه پی سی نمیاد :n14:
ساختار فیفا اینطوریه که فقط روی توپ های زمینی وظیفه پلیر باشه که کی دروازه بان رو بیاره جلو نه روی توپ های هوایی . بازی با اون سرعت داره اجرا میشه و یه سانتر مثلا عرض زمین روی در یک ثانیه طی میکنه شما چطور میخوای دستی دروازه بان رو بیاری جلو توی اون زمان کم . اگه لازم باشه خود هوش مصنوعی میاره اش جلو .نقل قول:
در ضمن الان بحث جلو نیامدن دروازه بان نیست بلکه بحث جلو اومدنشونه . بحث اینه که زیاد خودسرانه میان جلو در حالی که من میتونم با بازیکن مدافعم توپ رو بگیرم ولی دروازه بان میاد جلو و دروازه خالی رو تقدیم حریف میکنه .
به نظرت روی این دو گل اخری که کامیار گذاشته طرف خودش دروازه بانش رو میاره جلو یا cpu ؟ کاملا معلومه که cpu . چون هیچ احمقی توی اون شرایط زاویه بسته و محاصره شده ای که رونالدو توش قرار داره دروازه رو ول نمیکنه بره سمت توپ و فقط از cpu بر میاد . یا زمانی که توپ داره سانتر میشه و کامیار میخواد با پپه توپ رو دور کنه همزمان خود کامیار میاد دروازه بانش رو میاره جلو ؟ اونم کار cpu .
رفتیم بازی رو بخریم فروشنده گفت یکیش 80 درصده 8000 تومن یکی دیگه 60 درصده 5000 تومن!!!
گفتم این دیگه چه صیغه ای هست؟!از خودش هم پرسیدم گفت نمی دونم!
شما میدونید؟جریان چیه؟
نقل قول:
اتانول خواستید بخرید یا بازی فیفا !؟
واسه PC يا X360 ؟نقل قول:
X360 يه 97% داره يه 100% كه 100% گرونتر و بهتره.
سلام . ببخشید این فیفا 14 برای کامپیوتر کی عرضه رسمی میشه ؟ اینایی که میفروشن قابل بازی هست ؟ کامل هستی یعنی ؟
ما که هنوز فیفا دار نشدیم ولی این پچ moddingway واسه اونایی که دارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
یه سوال هم از دوستانی که ارجینال خریدن .. بعد از آپدیت گیم پلی تغییر کرده؟ مشکل شوتهای فنی که عجیب و غریب گل میشدن برطرف شده؟
نه کاری به اتانول و گز و اینا نبوده:n02:نقل قول:
مربوط به نسخه های بلک باکس بوده فکر میکنم.
کرک دوشنبه میاد منم پچ مودینگوی رو دان کردم
کی گفته دوشنبه میاد؟نقل قول:
احساسم :دینقل قول:
ابديت جديد خييلي باحالتر كرده بازيو
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
یه حسی میگه بازی یا کرک میشه یا نمیشه !!!!!!!! از این دو حالت خارج نیست !!!!!:n02:
حس ششم رو حال اومدی ؟ بزن تشکر قشنگ رو !:n25:
حالا جالب اینه چون کرک نشده یه سری جاها cd-key را گرونتر میفروشن
کلا تو این مملکت وضعیتی داریم
خب همینه دیگه . یه مدت بگذره مفتشم گرون میشه . من سی کی فیفا 13 رو چند وقت پیش هشت تومن گرفتم !نقل قول:
اما اون قدر آپدیت داشت بی خیال بازیو نصبش شدم . با این اینترنت ذغالی اگه بتونم این صفحه رو باز کنم جای شکر داره :n02:
یعنی هیچ جوره راه نداره cd-key ها رو بتونیم پیدا کنیم؟
چجوریاست؟ اگه از یه تعدادی بیشتر cd-key اشتباه وارد کنیم اتفاقی میفته؟
هیچ اتفاقی نمیفته . فقط مشکل اینجاست قیمتش گرونه. من که همیشه صبر میکنم وقتی ارزون شد میخرمشون ...نقل قول:
اقا شاباشاشا! تو سایت /skidrowcrack.com
همین الان گفت کرک ابدیت به زودی زود!!!
:n19::n19:
UPDATE: FIFA 14 is deeply integrated with EA Origin. (ADDM / CRFD security system) Hence it is taking timeنقل قول:
Crack will be available soon
تکمیلی: FIFA 14 با EA Origin عمیقا یکپارچه شده (سیستم امنیتی ADDM / CRFD) یه همین دلیل کرک شدن زمان بر است .
کرک به زودی در دسترس خواهد بود....
خب چرا یه برنامه برای پیدا کردن کد نمینویسیم؟نقل قول:
برنامه اسونیم باید باشه برای نوشتن.
درسته وقت گیره، ولی فقط یدونه میخوایم دیگه.
پس احتمالا همون بعد از دوشنبه قراره بیاد .
بعید میدونم :n06:نقل قول:
حتما محدودیتی وجود داره:n23:
کسی تا حالا امتحان کرده؟نقل قول:
کداش چند حرفیه؟
16 باید باشهنقل قول:
عمرا یه همچین چیزی نمیشه .نقل قول:
مثل اینکه من چند تا دی وی دی یه شما بدم و برای هر کدوم هم یه قفل چهار رقمی بذارم. شما هر عددی غیر از این چهار تا بدی ارور میده خب. حالا میخواد برنامه این عددو بده یا شما حدس بزنی.