اره عزیز .. دو تا کارت گرافیک داره... اینتل 4000 انبورده لپ تاپه .... انویدیا 740m هم که واسه کارهای سنگینه..... مثلا وقتی داری بازی می کنی از اینتل 4000 سوییچ میشه به 740m :n01:
Printable View
اره عزیز .. دو تا کارت گرافیک داره... اینتل 4000 انبورده لپ تاپه .... انویدیا 740m هم که واسه کارهای سنگینه..... مثلا وقتی داری بازی می کنی از اینتل 4000 سوییچ میشه به 740m :n01:
قدرت کارت گرافیک 740m در چه حده؟
قدرت خیلی بالایی داره...... از 635 بالاتره و مصرف کمتری داره....
از نظر من مشکل داغ کردن زیاد این لپ تاپ با این کارت گرافیک کمتردیده میشود
داداش لپ تاپو چند و از کجا خریدی؟
2600 نقدی خریدم
ساکن تهران نیستم
دادا اگه تونستی بعدا یه چندتا عکس ازش واسم بزار چون منم قراره تا هفته اینده بخرم...
راستی بعدا اگه خواستی می تونی بدی مغازه رمشو واست 8 کنن حدودا 70 تومن میشه:n20:
من امروز این مدل رو سفارش دادم ، هنوز درباره ال سی دیش با اطمینان نمیتونم چیزی بگمنقل قول:
به نظر من با باتری بازی های گرافیک بالا رو انجام نده ، هنگام استفاده از باتری در حالت پیشفرض لپ تاپ ها طوری گرافیک رو تنظیم میکنن مصرف کمتری داشته باشه ( که البته با تغییر در قسمت advanced ، pover option قابل تغییره ) از طرفی باطری عموش با دفعات پر و خالی شدن کم میشه بهتره کارایی که باتری رو زود خالی میکنه رو با شارژر انجام بدید
مبارک باشه.... چند خریدی؟ با چه گارانتی؟
ولی خداییش خیلی ارزون شده:n02:
به به لپتاپ داره روز به روز ارزون تر میشه جالبیش اینه کانفیگ بالاتر هم اومده نسبت به اونی که من دارم.
هر روز بخودم میگم ای خدا 3-4 ماه صبر میکردی 600-700 تومن الکی نمیدادی بره
کانفیگ قویترش رو هم میگرفتی.....
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــعــــی چیکار کنیم دیگه.
نمیشه خودم رو همش سرزنش کنم که.
:n28::n03:
دوست گل من غصه نداره که.تازه ما با این که شاید روز به روز ضرر کنیم ولی اتفاقا باید خوشحال باشیم که همه چیز ارزون شه.داداشم خوب این بگو که اگه لپ تاپ من و شما ارزون شه خوب لپ تاپ های دیگه هم ارزون میشه پس ناراحتی نداره.البته شاید منم یه کم شعار دادم چون خودمم بعضی وقتها حسرت بعضی لپ تاپ های دیگرو میخورم.نقل قول:
داداش اصلا ناراحت نباش ... تازه باید کلاتم بندازی هوا چون تا اون جایی که من میدونم لنوو تو سری های جدید که
از CPU 3632qm استفاده نمیکنه و بیشترش 3612 هست.. مال شما که خیلی قویه.. تازه جدیداش هم فقط رم 6
داره .. .فقط تو گرفیک قویه.. خوشحال باش:n20:
قیمت امروز Lenovo z500-G که از پاساژ پایتخت گرفتم
Corei7 3612qm - Ram 6g - Nvidia 740M
2490 تومان - گارانتی سازگار ( سفید - شکلاتی ) با بکلایت
:n19: اگه خدا بخواد هرچه زود تر می خرم:n19:
ممنون از دوستای عزیز که سعی داشتن مارو از این ناراحتی در بیارن.
منم دیگه بیخیال شدم بهتر که همه چی داره ارزون میشه
به سلامتی خودمون و دوستامون
:7:
نقل قول:
منم نازاحت شدم چون قصد خرید صد درصد نداشتم و برام گرافیک مهم بود. و تحت یه شرایطی یه روز به کلم زد برم بخرم. حلا دیگه بیخیال شدم.
انشالا که ارزونی بشه بتونیم چیزهای بهتر بخریم.
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
سلام دوستان
برای شما هم اثر کلید ها رو مانیتور می مونه؟! من از این محافظ ژله ای ها هم دارم.اوایل اینجوری نمی شد.یک هفته این محافظ رو برداشتم دیدم داره اثر صفحه کلید رو مانیتور می مونه.الان که دوباره محافظ رو گذاشتم باز یکم جا می ندازه.
یعنی به فکرشون نرسیده بود :|
آقا یه مسئله ای پیش اومده که خیلی مهم هستش و ممکنه واسه این مشکل لپ تاپ رو ببرم گارانتی. دوستان لطفا لپ تاپ رو خاموش کنن و ببرن یه جای ساکت و حالا روشنش کنن.حالا صدای بوق خفیفی از طرف مادربرد می شنوید یا نه!؟ سعی کنید سرتون رو نزدیک صفحه کلید کنید و بعد گوش کنید. یه بوق خیلی کوچیک! لطفا کمکم کنید.
سلامنقل قول:
لپ تاپ من از اول هم بوق نمی زد.اصلا نمی دونستم بایوس بوق هم داره!!!
الان هم روشن می کنم بوق نمی زنه
اره برامنم با همون محافظ خودش اینطوری. اما زیاد مهم نیست. بیشتر از گردو خاک ناشی میشه.نقل قول:
سعی کنید هفته ای یک بار تمیزش کنید. بیشتر موقعی جاش میمونه که مانیتور کثیفه.
و در اخر من تو ایسر v3 هم این مشکل رو دیدم. زیاد نگران نباشید.
دوست عزیز. و دوستان عزیز زیاد رو اینجور مشکل ها وسواس نشون ندید و خودتونو ناراحت نکنید. منم یه مدت وسواس گرفته بودم. معمولا اگر مشکلی باشه خودشو تو کارای لبتاب نشون میده. هر وقت حس کردید لبتابتون کارای سابقو نداره بعد برسی کنید ببینید مشکل از کجاست.نقل قول:
به امید اینکه لبتاب همه دوستان مثل ساعت کار کنه و ازش لذت ببرند.
نه برای من هم مشکل جاموندن کلید روی مانیتور نیست و حتما به تمیز بودن مانیتور بر می گرده
در مورد صدا هم باید بگم درسته من هم تا به حال صدای بایوس رو نشنیدم ولی همیشه موقع روشن کردن یک صدای خیلی ضعیف از طرف کلید پاور میشنوم این صدای چیه؟
اساتید اعظم یه سوال فنی داشتم........
بطور کل اگر یک لپ تاپ بصورت مداوم به برق وصل باشد
مشکلی واسه باتری پیش می اید؟:n13:
سلام اکثر لپتاپها اگه برنامه مدیریت انرژی داشته باشن میشه طوری تنظیمش کرد بعد از یه میزان شارژ دیگه از باطری استفاده نکنه.نقل قول:
وصدمه ای به باطری نرسه.
سلامنقل قول:
راستش من همون کاور که از شرکت لاش بود رو ننداختم دور و موقع خاموش کردن و بستن درب لبتاپ میزارم رو صفحه کلید و میبندم.هیچ اثری نمیزاره اما راستش زمانی که میخوام لپتاپ رو ببرم از خونه میزارم تو کیف فکر میکنم بهش فشار میاد یکمی رد میفته اخه کیفم کوچیکه
سلام خوبی من هر وقت میبینم قیمت اومده پایین ناراخت نمیشم البته با خودم میگم کاش دیرتر میخریدم اما بجاش داره همه چیز میاد پاییننقل قول:
700 - 600 رو به حساب خریدهای آیندت بگذار گوشی 1500000 هم شده 800000 یا تبلت 500-600 هزار تومان اومده پایین الان من میخوام تبلت بگیرم خدارو شکر داره میاد پایین
ایشالا همینجوری همه چیز بیاد پایین خونه ماشیین ...
دوست عزیز لینکایی که بهت معرفی کردم رو خوندی؟ دوباره میزارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی صدای بوقه و صدای فن یا هارد نیست؟ زیاد وسواس نباشید و اگه واقعا مشکلی در کارکرد نداره دست تعمیرکارا ندید که لپ تاپت رو به فنا میدنا
.
.
آقاشانس مارو باش ، تا من از دی جی کالا خریدم قیمت رو 30 تومن پایین آورد :n02:
بچه هایی که میگن نخریم ارزون میشه در جریان باشن همیشه همینطور بوده که توی تابستون به دلیل افزایش خرید قیمت ها پایین میومده و دوباره یعد تابستون بالا میرفته
البته میگن تحریم برداشتن و این حرفا اما بنظرم تو تابستون بخرید که یدفعه ضدحال نخورید:n02: سال 2010 که بعد تابستون گرون شده بودن، فعلا تا آخر تابستون وقت دارید:n06:
دوستان من باتری لپ تاپ قدیمیم در حال مرخص شدنه بعد 3 سال البته طبق چیزی که cpuID داره میگه wear level به 54 درصد رسیده در این مدت هم طریقه استفاده از لپ تاپم به این صورت بوده که فقط هفته ای یک بار از باتری استفاده کردم و شارژ اون یه بار که به 10% رسید دوباره شارژش کردم و بقیه هفته با اتصال به شارژر ازش استفاده می کردم
من شنیدم تعداد شارژ ودشارژ و دما و صفر شدن باتزی و فول بودن باتری برای مدت طولانی تاثیر منفی روی عمرش میزاره
اینارو گفتم شاید بدردتون بخوره:n18:
راستی یه چیرزی هم به ذهنم رسید
توی نوشته بچه ها دیدم که برنامه مدیریت باتری شارژ روی 60 قطع میکنه و دیگه باتری رو از مدار خارج میکنه
طبق گفته یه سری از باتجربه ها برای نگه داشتن باتری خارج ار لپ تاپ باید تا 60 درصد شارژ شه و از لپ تاپ جدا شه البته این روش یه اشکالی داشت اینکه اگه بدون باتری لپ تاپ رو روشن میکردی و یدفعه یرق میرفت یا نوسانی بوجود میومت یشدت برای لپ تاپ خطرناک بود که توی انجمن ان 5010 یکی دو مورد تلفات هم داشت
همونطور که دیدید این دومورد خیلی شبیه همن البته مزیتی که این لپ تاپ داره اینه که باتری از مدار خارج و حتما با قطعی برق به مدار برمیگرده یعنی به نظرم با اینکار این برنامه عمر باتری خیلی بالاتر میره ، فرضا اگه همیشه توی خونه ازش استفاده میکنید شاید بتونید ماهی یه بار با این روش از باتری استفاده کنید ، حالا حساب کنید چقدر باتری درتر خراب میشه! البته اینا حدس و شنیده های من تو همین فرومه و مبنای علمی به هیچ وجه نداره!!!
یه سوال دارم من گاهی اوقات که لپ تاپ رو روشن میکنم دمای CPU بین 60-70 درجه هستش یه روز دیگه با همون شرایط دما بین50-60 هستش
یا داغ شدن بدنه در برخی روزها من بعد از 5 ساعت کارکردن بدنه خنکی داشتم گاهی اوقات با 1 ساعت کارکرد بدنه داغ داشتم
البته این رو هم بگم در یک شرایط یکسان (هم از لحاظ دما محیط هم از لحاظ کارکرد نرم افزاری)
سلام تو enegy managment در قسمت dust removal استارت میزنی فن با سرعت بالا کار میکنه.
واسه چی هست؟واسه لپتاپ ضرر داره روزی 10 دقیقه؟
نقل قول:dust removal به معنی زدودن گرد و خاکه پس کاملا طبیعیه:n06:
نه اتفاقا خوبه در ماه یکی دوبار استفاده شه کلا از زمان استارت تا پایانش 3 دقیقه طول می کشهنقل قول:
آره متاسفانه برا من هم یه خط میمونه رو صفحه نمایشنقل قول:
نمیدونم والا برا منم همین شرایط پیش اومده اما من در روز پدر لپتاپ رو در میارم:n02:نقل قول:
کم کمش 6-7ساعت باهاش وبگردی و بازی میکنم دیگه فیلم دیدن و Photoshop هم بماند
داغ شدن لپ تاپ و دمای cpu به عواملی بستگی داره از جمله ، حجم محاسبات cpu ، جریان نامناسب هوا بدلیل بسته بودن روزنه ها یا مشکل فن و..نقل قول:
مورد اول هم میتونه بخاطر برنامه هایی که خودمون باز کردیم باشه هم ممکنه پراسس هایی در پشت پرده در حال اجرا باشن که ما از اونها بی خبریم ، برای مشاهده اینکه این پراسس ها مربوط به برنامه های خودمون یا یک برنامه ناشناخته از جمله ویروسها هستند به سربرگ processes در task manager مراجعه کنید
مورد دوم ، حتما یادتون باشه موقعه کار با لپ تاپ (مخصوصا نوع i7 که گرمای زیادی تولید میکنه) از کول پد مناسب استفاده کنید ، گذاشتن لپ تاپ روی میز یا فرش کار کاملا اشتباهیه که باعث مسدود شدن موقت روزنه ها شده و دمای قطعات که مهمترینشون cpu و vga هستن رو بالا میبره
اما از این موارد بگذریم یه گزینه هم میتونه خرابی فن یا نفوذ بیش از حد گرد و خاک به داخل لپ تاپ بدلیل استفاده غیر استاندارد از اون ( بدون کول پد یا در جای پر گردوخاک) باشه که البته این برای لپ تاپ نو کاملا بعیده چرا که من بعد چند سال استفاده از لپ تاپ اون رو باز کردم مقدار کمی خاک داخلش بود (البته من همیشه از کول پد استفاده کردم و مدل i3 هم دارم) ، یه نمونه vaio دیده بودم که بخاطر همین مورد بعد از چند دقیقه خاموش میشد البته اون هم بعد چند سال استفاده بدن کول پد به این روز افتاده بود که با یک غبارروبی درست شد!
با سلام.....
می خواستم بدونم گرافیک gt 740 چه قدر از gt 635 قوی تره ؟
:n13:
سوال منم هستنقل قول:
من دیروز گرفتم 2.180.000 i5
مبارک باشه.. داداش قیمت i7 رو نداری؟نقل قول:
دوستان من یه مطلبی در وبم نوشتم که اگه بخونینش خیلی چیزهارو در مورد سی پی یو میفهمین.البته قسمت دومش مونده.من حالا این مطالب رو چند روز دیگه در انجمن هم قرار میدهم و سعی میکنم در مورد سخت افزارهای دیگه مثل کارت گرافیک و... باز هم مینویسم.لطفا فقط اگه این مطالب رو خوب میبینین با دکمه تشکر در زیر من را در نوشتن مطالب دیگه یاری فرمایید.ممنون
داش علی خسته نباشی:n18:نقل قول:
جالبه الان نزدیک 3 ساعته دارم Pes بازی میکنم دمای Cpu روی 52-54 درجه در حال نوسانه:n02:
دوستان CPU در بازی خیلی تاثیر می ذاره؟ من i5/635 دارم.تو بازی Modern warfare 3 وقتی گرافیگ رو بالا می برم به شدت افت فریم دارم.البته درکل میشه بازی کرد.
سلام دوستان . من امروز یه دونه لنوو Z500-G گرفتم و الان که خونه آوردم و برای بار اول خواستم روشن کنم دیدم که مستقیم میره رو داس و تاریخ و ساعت ازم میخواد . میخواستم ببینم آیا اصلا ً این مدل ویندوز روش نصب نیست و باید خودم نصب کنم ؟ یا مشکلی چیزی داره ؟ ممنون/منتظر کمکتون هستم .:n17: