پیداش کردمنقل قول:
Comodo Programs Manager
پیداش کردمنقل قول:
Comodo Programs Manager
درود
از دوستان کسی با این نرم افزار کار کرده؟
COMODO BackUp
میشه از ویندوز بکاپ گرفت؟
سرعت بکاپ گیریش و همینطور ریستورش چطوره؟
امکان ویرایش بکاپ رو داره؟
اگه از COMODO Time Machine استفاده کنیم به نظرتون دیگه نیازی به این برنامه هم پیدا میکنیم؟
در نهایت اگه کسی روی سیستمش داره لطفا کمی توضیح بده در موردش و همینطور چندتا شات از برنامه بزاره....تشکر
سلام من برای مدتی میخوام کمودو نداشته باشم ولی به سند باکس نیاز دارم الان که کمودو رو پاک کردم یک سند باکس خوب سراغ دارید ؟ که راحت هم ریجیستر بشه یا رایگان باشه ممنون
این نرم افزار رو سرچ کن توی گوگل...همون چیزیه که میخوای.نقل قول:
Sandboxie
سلامنقل قول:
من الان comodo backup رو دارم.دنبال یک برنامه برای بکاپ گیری اتوماتیک از فایلهام بودم که دیدم این بهترینه.چون مال یک شرکت امنیتی هم هست که چه بهتر.نیاز من رو که برآورده میکنه:
هر مسیری که بخواهی رو میتونی براش تعریف کنی.میتونی یک بکاپ سیو کنی و در اون چندین مسیر همزمان رو براش تعریف کنی و حتی بهش زمانبندی خاص بدی تا خودش اون مسیر رو دوباره بکاپ بگیره.در فرمتهای مختلف هم بکاپ میگیره که قابل تغییره مثل zip , iso و چند فرمت داخلی که با تکنولوژی خاصی رمزنگاری میشه.با این برنامه میشه از قسمتهای مختلف هارد و همچنین از رجیستری،پارتیشنها و.... بکاپ گرفت.قابلیت ریستور هم داره و سرعت برنامه هم خوبه.اگه در کنارش از comodo cloud هم نصب کنی میشه بکاپها رو به اونجا هم منتقل کرد.
در کل من کاملا ازش راضی هستم با زمانبندی هایی که بهش دادم بکاپهامو بدون مزاحمت انجام میده.
درودنقل قول:
مرسی از پاسخ.... آموزش تصویری ازش سراغ نداری ؟
یوتیوب داره.اینم یک pdf که با عکس توضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوهاش ساده ست.ابتدا با چندتا فایل غیر مهم،خودت باهاش کار کن متوجه مراحل میشی.
سلام دوستان هر من امروز comodo رو نصب کردم ولی نمیتونم آپدیتش کنم
میتونید شما لطف کنید و آپلودتون رو یه جایی آپلود کنید که بتونم با دانلود منیجر اونو دانلود کنم.
متشکر میشم
comodo ی من ورژ ن جدیدشه.
مرسی ازر همه
سلامنقل قول:
سرورهای آپدیت دو روزه تعطیله. احتمالا فردا درست میشه.....
البته یکبار_پارسال_ تجربه حدودا 5 الی 6 روزه را داشتیم که این مورد رخ داد.
اگه تونستم یه نسخه برات آپ میکنم.
کد:
don't worry.....you are protected
the only practical effect on you is...
if you download a file that is malware then instead of being detected..it will be protected in sandbox....either way you are protected....worry not...
Comodo does have one of the largest malware harvesting operations....infrastructure is always expanding to keep up with this....this is why you get an amazingly high detection ratio...
bear with us just a bit...
thx
Melih
ممنون
متشکرم
اگه درست شد بهم خبر بدید اما اگه برام یه نسخه آپلود کنید خیلی بهتر میشه.
سلامنقل قول:
آخرین نسخه دیتابیس را براتون آپلود کردم b0016574.cav، میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید.
با یک دانلود منیجر دانلود کن، بعد اینترنت را قطع کن و فایل را از طریق محیط CIS وارد کن. یک دقیقه هم صبر کن تا آپدیت آفلاین انجام بشه.
سلام رفقا کومودویی
دوستان کسی فیلم این تست را نداره بی زحمت برای من اپلود بکنه؟ کیفیت عالی که فکر کنم 50 مگابایت باید حجمش بود ...اسم فایل هم این بود اگر اشتباه نکنم : CIS us Malware
من داشتم ولی پاک شده..گفتم یاد قدیم کنم:n26:
ورژن جدید Version 6.2.285401.2860
درود
ظاهرا ورزن جدید اومده درسته؟
اگه کسی از سایت کومودو لینکش رو داره لطفا برای دانلود قرار بدین.... تشکر
من دارم انلاین با اپدیت نسخه جدید رو میگیرم شما هم همین کار رو انجام بدید. دیگه دردسر های نصب دوباره هم ندارهنقل قول:
لینک دانلودنقل قول:
1-از تنظیمات و آپدیت بکاپ بگیرید و بعد از حذف و .....نصب نسخه جدید ...... اونها را برگردونید.
سلامی دوباره به دوستان گلم
من آخرین نسخه این آنتی رو گرفتم و نصب کردم و تمام اون مشکلاتی که در نسخه های قبل داشتم برطرف شده و کومودو بسیار عالی و پرسرعت کار میکنه
الانم در حال تست هستم و دارم باهاش کار میکنم
دوستان لینک مستقیم اخرین ورژن برنامه comodo rescue disk رو میشه بزارید؟(لینک از خود سایت کومودو باشه)
ضمنا چطوری میشه اینو ابدیت کرد؟
من ورژن یک رو دارم رفتم توی CIS موقع ساخت دیک نجات سه تا مرحله داره:
اول فایل ایزو رو انتخاب میکنی(اگرم نداری بیخیال این مرحله میشی ظاهرا خود انلاین فایلا رو دریافت میکنه)
بعدش درایو رو اتخاب میکنی که یا باید فلش باشه یا سی دی و دو وی دی
اخرش میزنی اغاز به کار که کار رایت رو روی درایو انجام میده
حالا من چند تا سوال داشتم اول اینکه خودم فایل ایزو ورژن یک رو داشتم یه درایو فلش داشتم تست کردم وسط کار ارور میده فایل سیستم فلش هم fat32 هست البته یه سری فایل روی فلش میریزنه ولی خود کومودو ارور میده کسی تا حالا با این قسمت کار کرده؟ میدونه قلقش چی هست؟
حالا فرض بگیرم رایت انجام شد این سی دی یا فلشی که ساخته شده ابدیت هست یا نه؟ اگه هست که هیچی اگه نیست چطوری باید ابدیتش کرد؟
و اخری هم اینکه ایا میشه کاری کرد یا فایل ایزو بگیره و فایل هاش رو ابدیت کنه و دوباره یه فایل ایزو بسازه؟(یا همون ایزو رو ابدیت کنه؟)
اگه اون اخری اوکی بشه خیلی عالی هست چه لزومی داره حتما روی فلش یا سی دی رایت کنه؟ خودش فایل ایزو بسازه بعدش خودمون هر کاریش خواستیم میکنیم سرعتش هم خیلی بیشتر هست(حداقل توی اون مرحله انتخاب درایو این گزینه ساخت فایل ایزو اضافه بشه)
با تشکر
اخرین ورژن رو از خود سایت دانلود کردم
این لینکش هست:
comodo_rescue_disk_2.0.275239.1.iso
اما مشکل رایت نشدن هنوز پا برجاست
البته با توجه به روشی که یک از دوستان توی همین تایپیک گفت میشه از فایل ایزو دانلود شده رو روی هارد رو هم به لیست بوت کامپیوتر اضافه کرد و باهاش بالا اومد ولی مشکل اون ابدیت هست که چطور این فایل ایزو رو ابدیت کنم
چیزی که من دیدم ظاهرا باید از همون فایل ابدیت قدیمی که برا ورژن 5 CIS بود استفاده کرد ولی الان اون فایل روی سیستم من که ورژن 6 رو دارم دیگه ابدیت نمیشه اخرین تغییرات فایلش رو دیدم برا ماه 2 میلادی بود که میشه همون موقع که از 5 به 6 ارتقا دادم
ضمنا اگه اون مشکل رایت روی فلش هم حل بشه خوب بهتر هست چون روی فلش که باشه میشه روی سیستم دیگه هم باهاش بوت شد
با تشکر
امیدوارم CIS در نسخه 6 به یک پایداری مناسب رسیده باشه/برسه، و عملکرد و پرفورمنس خوبی داشته باشه. سرعت سیستم را نگیره، سنگین نباشه، باز شدن پنجره ها کندنباشه، سرعت اسکن پایین نباشه، روی سرعت دانلود و نت تاثیر منفی نداشته باشه(که البته نداشت)، تاثیر منفی در کپی/جابجایی/انتقال فایل روی هارد نداشته باشه،....نقل قول:
*برای انجام آپدیت آفلاین هم از همون فایلی که در ابتدای پست همین صفحه که امروز قرار دادم میتونید استفاده کنید.
* گزینه HIPS و تغییر در سطح اون هم به کلیک راست ایکون کومودو در system tray (کنار ساعت ویندوز) اضافه شده، که خوبه...
در مورد دیسک نجات من خودم توی این نسخه 6 تستی نکردم. شاید دلیلش این بوده که CCE را کافی میدونستم..... ولی سرفرصت یه مقدار روش کار میکنم ببینم چجوریه....
نصب کومودو
بد ندیدم در مورد مراحل نصب کومودو که البته بسیار آسان هم هست یه مقدار صحبت کنیم. .... بااجرای اینستالر کومودو و بعد از انتخاب زبان وارد این بخش میشوید:
گزینه اول مربوط به DNS کومودو میشه، که علاوه بر اینکه نقش یک DNS را ایفا میکنه به دلیل دارا بودن لیست سیاه سایتهای حاوی کدهای مخرب(که توسط COMODO WebInspector تغدیه میشه) میتونه ضریب امنیت آنلاین را بیشتر بکنه. هر چند که با انتخاب یا عدم انتخاب این گزینه، بعد از نصب هم این تنظیم قابل تغییر است.
گزینه دوم در رابطه با پردازش ابری و ارسال فایل های مشکوک و نامشخص برای کومودو هست. که توصیه اکید میشه که فعال باشه.
یکی از مسائلی که در حوزه تشخیص آنتی ویروسها مطرح میشه، توان شناسایی مخربهای بومی و مخربهایی هستند که در مختصات جغرافیایی کشور ما/ایران شایع هستند. عموما مخربها از یک نقطه از جهان شیوع پیدا میکنند و بعد در سرتاسر دنیا پخش میشن. تشخیص آنتی ویروسها را اگر بر مبنای در اختیار داشتن نمونه ها قرار بدهیم اونوقت درمیابیم که کمپانی مربوطه بدون در اختیار داشتن نمونه مورد نظر شانسی برای شناسایی و تولید سیگناتورهای لازم جهت پاکسازی نمونه را نداره. از این رو استفاده از محصولی که بتونه نمونه هایی که از ایران استارت فعالیتشون میخوره را در روزهای آغازین در اختیار بگیره و مورد بررسی قرار بده، نکته مثبتی برای کاربر میتونه باشه.
به هر حال هستند نمونه هایی که در ایران شایع هستند و یا از کشور ما آغاز به خرابکاری نمودند، از نمونه های معرف تا نمونه های معمولی...
بنابراین من ترجیح میدم آنتی ویروس نمونه های شایع در ایران و خاورمیانه را بهتر بشناسه تا نمونه های شایع در جنوب شرق اسیا!؛ با فعال بودن گزینه دوم، امکان ارسال این نمونه به صورت خودکار به تیم کومودو فراهم میشه، در واقع اکنون CIS قابلیت ارسال خودکار نمونه های ناشناخنه را داره، نمونه ای که خیلی بی سر و صدا CIS برای تیم خودش میفرسته و بعد از چند روز به لیست سیاه آنتی ویروس اضافه میشه و از روی سیستم کاربر حذف میشه، انگار کاربر یک آنتی ویروس بومی داشته. .... نمونه ای که شاید بعد از یکماه روی نت پخش بشه!
*این یک بخش از اون بازی برد-برد هست که قبلا اشاره کردم.
اما گزینه سوم طبق قراردای که چندی پیش بین کومودو و یاهو منعقد شده، تنظیمات صفحه خانگی و موتور جستجوی پیشفرض مرورگر شما را به یاهو تغییر میده، که خب انتخابش اختیاری هست و میتونید انتخابش نکنید، هر چند اگر هم انتخاب بشه، بعد از نصب میتونید از طریق تنظیمات مرورگر تغییرش بدهید( نکته: من خودم فعالش میکنم، چون دوست دارم به کومودو کمکی کرده باشم، عوایدش هم میره تو جیب کومودو که نوش جان، البته موتور جستجوم را به گوگل تغییر میدم، ولی صفحه خانگی مرورگر یاهو هست) به هر حال جنبه بیزینس برای کومودو داره و حالت انتخابی برای کاربر مهیاست.
با انتخاب گزینه نصب سفارشی در پایین پنجره وارد بخشی میشید که یکسری اختیارات و انتخابات هست.
منوی تنظیمات نصب : .....ساده است و نیازی به توضیح نداره، میتونید محصولاتی که قراره نصب بشوند را انتخاب کنید....
نکته: استفاده از خدمات GeekBuddy پولی هست. بنابراین میتونید تیک نصبش را بردارید.
منوی پیکربندی نصب: اعمال تنظیمات در حالت پیشفرض و در واقع حالت Silent Protection را مهیا میکنه. میتونید تیکش را بردارید، یا به حال خودش رها کنید، چون بعدا در توضیحاتی که در مورد تنظیمات بعد از نصب داده خواهد شد _ البته قبلا توضیحات مبسوط داده شده_ کارکرد کومودو در این نوع حفاظت را برای کاربران متوسط به بالا خنثی میکنیم!
محتوای مخفی: پیکربندی
منوی مسیر نصب: ....که مسیر نصب CIS را نشون میده، که البته دست نخورده باقی بگذارید.
محتوای مخفی: مسیر نصب
در نهایت وارد منوی اصلی نصب بشوید و با انتخاب "موافقت و نصب" کار نصب آغاز میشه.
دیسک نجات و من بالاخره امروز تست کردم
اول اینکه خود CIS نتونست اون رو توی فلش رایت کنه (با سی دی تست نکردم) پیگیری هم که کردم توی فروم کومودو برنامه YUMI-0.1.0.0.exe رو پیشنهاد کرده بودن که دانلود کردم و به راحتی اون رو روی فلش رایت کرد(خود برنامه فلش رو بوتیبل میکنه)
اما در مورد ابدیتش باید بگم برنامه به این گونه هست که وقتی باهاش بوت شدی میری قسمت ابزارش و از اونجا فایل دیتابیس رو بهش میدی(قبل از وارد کردن فایل دیتا بیس در قیمت About شماه دیتابیس 0 بود بعد از وارد کردن دیتابیس شمارش دقیقا شماره همون ابدیت شد )
فایل ابدیت هم همون ابدیت CIS 6 هست (همونایی که اخرش عدد دارن)
اما در مورد کارکردش باید بگم خیلی کند بود و یه باگی هم داشت که اخرش ما رو مجبو کرد بیخیال بشیم اونم اینکه موقع اسکن یه سری ویروس پیدا میکرد همنجور که اسکن داشت انجام میشد میرفتی تو لیست ویروس ها ببینی چی هستن بعد از چند ثانیه برنامه بسته میشد باز هم که میکردی از سر باید میزدی اسکن (پلیابدیت دیتابیس درست بود)
خلاصه ما دوبار اینجوری شد سرعت هم پایین بود کلا بییخال شدیم و رفتیم برا تعویض ویندوز
علی آقا درسته CCE کافی هست کما اینکه وقتی با همین دیسک نجات بوت میشی توی محیط لینکوس برنامه CCE اجرا میشه اما یه موقع هست ویندوز بالا نمیاد یا ویندوز انواع ویروس ها رو گرفته و حتی نمیشه توی ویندوز برنامه نصب کرد دیگه CCE تحت ویندوز جواب نمیده ولی با دیسک نجات راحت میشه اسکن کرد
در کل فعلا این دیسک نجات توصیه نمیشه حداقل روی اون سیستمی که من تست کردم جواب نداد(البته سیستم هم همچنان نعریفی نداشت ولی انقدرا هم بد نبود ضمن اینکه تحت بودت خیلی از منباع ازاد تر هستن و ویندوزی وجود نداره که سخت افزارا رو به کار بگیره)
من قبلا دیسک نجات کاسپر رو تست کردم و خوب بود( زمانی که KIS روی سیستمم نصب بود) کسی تجربه دیسک نجایت دیگه داره(تست کرده باشه) هم از لحاظ قدرت و هم اینکه ابدیتش مجزا از برنامه انتی ویروسش باشه و بشه مستقل ابدیت انلایش کرد
الان کومودو و کاسپر به ابدیت خود برنامه انتی ویروس وابسته هست و مثلا الان من که کومودو دارم دیسک نجات کاسپر رو دانلود کنم نمیتونم ابدیت کنم
کسی همچین چیزی سراغ داره؟
با تشکر
درودنقل قول:
من هم روی سیستمم کومودو دارمولی با این وجود همزمان از دیسک نجات کاسپر استفاده کردم وبا ید بگم به راحتی هم آبدیت شد...بصورت آنلاین به راحتی ابدیت میشه
سلام
خسته نباشین
ببخشین تو این عکسی که قرار دارم، مقابل فلش قرمز رنگ چه نوع پسوندهایی اضافه کنم که همیشه با بهترین حالت فایلهارو باز کنه و درونشون رو اسکن کنه؟
سلامنقل قول:
تنظیم این قسمت برمیگرده به حالت " اسکن بی درنگ" Real-Time
یعنی اگر مثلا پسوند rar را به این قسمت اضافه کنید، اونوقت کومودو در برخورد با فایلهای با این فرمت درون اونها را اسکن میکنه (در حالت Real-Time) یا اگر بخواهید این نوع فایل را روی هارد جابجا-کپی کنید کومودو فایل را اسکن میکنه.... ولی اگر فرمت rar در این لیست نباشه آنتی ویروس در حالت Real-Time دیگه کاری به دورن این فرمت از فایلها نداره...
در صورتیکه در حالت اسکن On-Demand دیگه چیزی به عنوان نوع فرمت فایل معنی پیدا نمیکنه و آنتی ویروی همه را اسکن میکنه. چه در اسکن دستی یا اسکن سریع یا اسکن کامل یا اسکن زمانبندی شده و ..... یعنی زمانیکه پنجره اسکن باز میشه و شروع به اسکن میکنه منظورم هست. اون موقع دیگه سیر تا پیاز اسکن میشه.
البته شما میتونید اگر دوست داشتید انواع فرمتها مثل rar-msi-zip-cab- ... را اضافه بکنید، اما نکته ای که باید عرض کنم اینه که تعریف فرمتهای مختلف در این قسمت خیلی در امنیت نقشی نداره چون هر نوع فرمتی از فایل که در این لیست هم نباشه موقع فعالیت/اجرا...ابتدا خودش Decompres میشه، و انوقت بلافاصله آنتی ویروس اونو اسکن میکنه.... اما تا زمانیکه مثل یه بچه خوب سرجاش نشسته با این فرض که فرمتش در این لیست نباشه کومودو هم اسکنش نمیکنه.
اینو دقت کن: یک فایل RAR حاوی چند مخرب روی سیستم شما موجود باشه........ خب باشه! اتفاق بدی نمیافته!
من الان سیستمم پر از این فایلهاست. اما به محض اینکه Extract میشن کومودو اونها را شکار میکنه.
درسته انلاین ابدیت شد(با VirtualBox تست کردم) اما چطوری سیو کنم؟نقل قول:
من میخوام این ابدیت به خود فایل ایزو اضافه بشه که اگه جایی دیگه خواستم بشه استفاده کرد برا این حالت راه حلی وجود داره؟
با تشکر
عای اقا یه سوال
چرا این فایل های pdf رو من وقتی از روی هارد اجرا میکنم به راحتی و بدون پیغام باز میشه ولی اگه همون فایل رو از تو فلش اجرا کنم کومودو 1000 تا پیغام مختلف میده تا اخرش باز میشه
من که هر وقت میخوام pdf اجر کنم اگه تو فلشم باشه اول کپی میکنم روی هارد از بس این کومودو پیغام میده
با تشکر
بتونی چند تا عکس بزاری ببینیم پیغامها راجع به چی هستند خوبه....نقل قول:
کمودو ویروسی شدن از طریق شبکه لن هم جلو گیری میکنه ؟ یعنی دو لپتاپ رو بهم وصل کنیم از کابل لن یک لپتاپ دیگه وییروس داشته باشه کمودو میتونه جلوشو بگیره ؟
یعنی شما خودتون بهش بر نخوردین که میگید پیام ها رو بزارم؟ نکنه مشکل از کامپیوتر من هست؟نقل قول:
همین الان یه فایل از داخل هارد که بدون هیچ پیغامی اجرا میشد رو کپی کردم روی فلش و اجرا کردن این 4 تا پیغام رو داد(هر 4 تا رو گزنه اول یعنی اجازه دادن رو زدم)
سوال من بیشتر این هست که چرا روی هارد پیغام نمیده ولی روی فلش پیغام میده(برا من تا حالا استٍنا هم نداشته و همه فایلای PDF همینجوری بوده)
با تشکر
سلام
یه فایل pdf ، فایل اجرایی نیست که کومودو داره این پیغامها را میده! عجیبه برام و علتش برام نامعلومه.
خوب شما خودتون این مشکل رو ندارید؟ یعنی pdf از روی فلش بدون پیغام اجرا میشه؟
من هم تو خونه اینجوری هست و هم تو شرکت (هر دو هم تازه اینجوری نشده قبلا هم اینجوری بوده البته یادم نیست تو ورژن 5 این مورد بود یا نه ولی 6 رو مطمئن هستم از اول بوده)
با تشکر
نه من این مشکلو ندارم.....
دوستان دیگه این حالت براشون هست؟
سلام
این مشکل فقط با برنامه Adobe Reader وجود داره! اگر فایل pdf با این برنامه باز کنید کومودو سوال میپرسه !
اما اگر pdf رو با برنامه Foxit Reader باز کنید کومودو سوالی نمپرسه !
من الان Adobe Reader , Foxit Reader, Nitro Pro رو نصب دارم، ولی به همچین موردی بر نخوردم.
جناب mrmmnb (اسم شما را فراموش کردم) HIPS روی "حالت سختگیر" هست یا "حالت امن"، اگر HIPS غیر فعال باشه، فایل pdf میره تو سندباکس....مگه میشه.....:n13:
محمد هستم
راستش من با برنامه دیگه تست نکردم الان دم دست چیزی ندارم ولی فردا شرکت نیترو نصب هست تست میکنم خبر میدم(من همیشه پیش فرض میزارم روی Adobe Reader چون احساس میکنم سریعتر از بقیه برنامه باز میکنه)
HIPS روی حالت امن هست
راستی علی آقا شما چطوری با اون برنامه ها تست کردید؟از داخل خور برنامه فایل رو باز کردید یا اینکه برنامه پیش فرض رو عوض کردید بعد با اجرا pdf اون رو باز کردید؟
میگم من Adobe Reader ورژن 11 هست ممکنه ربطی به این داشته باشه؟
مثلا نسخه های جدید که X دارن(فکر کنم نسخه 10 به بعد X داره) اینجوری شده باشن ولی نسخه 9 و پایینتر اینجوری نباشن؟
با تشکر
ویرایش:
الان HIPS رو روی حالت سختگیر گذاشتم همون 4 تا پیغام رو پرسید ولی غیر فعال که کردم دیگه نپرسید برا منم سند باکس فعال نیست که ببینم میره داخل سند باکس یا نه
سند باکس رو رو چه درجه ای بزارم تست کنم؟
ویرایش 2:
سند باکس رو گذاشتم روی محدودیت کنم و HIPS هم غیر فعال pdf رو تو سند باکس!
جالبه روی همین حالت تست کردم یه فایل pdf رو روی هارد باز کرد کپی کردم تو فلش و اجرا کردم دوباره رفت تو سند باکس
فردا حتما با برنامه نیترو هم تست میکنم ببینم اینجوری میشه یا نه ظاهرا اینجور که دوستان گفتم فقط این مشکل خنده دار با برنامه adobe وجود داره
اخه اگه مشکل از برنامه adobe باشه اون دو پیغام اول که دیگه ربطی به برنامه adobe نداره درست نمیگم؟
سلام
مرسی بابت توضیحات
تست من شبیه سازی تست شماست...... هواسم جَمعه! که چی داری مینویسی، مطالبت را دقیق میخونم، درک مطلبم خیلی قویه!:n02:..... پیشفرض تغییر دادم. فایل هم روی فلش. دابل کلیک میکنم....
زبان کومودو را به انگلیسی تغییر بده و بعد تمام قوانین مربوط به Adobe Reader یا هر چیز دیگری در رابطه با pdf را از کومودو حذف کن. به قانون explorer.exe در HIPS هم نگاه کن و هرچی در مورد pdf هست را پاک کن.
بعد تست را اجرا کن و اولین پیغام را اینجا بزار،.... دقت کن اولین پیغام ،عکسهایی که صفحه قبل قرار دادی اولین پیغام نبودند....
اولین پیغام احتمال زیاد باید پیغام دسترسی یک پروسه به اون فایل pdf روی فلش باشه
خوب تمام کارایی که گفتید انجام شد
زبان رو انگلیسی کردم
رفتم توی قوانین HIPS کلمه pdf رو سرچ کردم هیچی نبود کلمه adobe رو هم سرچ کردم یه برنامه پیدا شد که مربوطه این جریان نبود ولی پاکش کردم همینجوری نگاه کردم برنامه خاص دیگه ای هم نبود که پاک کنم قانون explorer رو هم دید همون پیض فرض بود که جزو فایل های سیستمی نوشته
بعد رفتم یه کار دیگه هم کردم که هیچ ربطی به این جریال نداره اونم اینکه تو قوانین فایروال هم اون دو کلمه رو سرچ کردم برنامه های nitro pdf و adobe رو پیدا کرد و پاکش کردم
خلاصه همه این کارا که انجام شد با اجرای فایل داخل فلش مجدد همون پیغام ها ظاهر شد فقط متنش دیگه فارسی نبود اینم لینک دانلودش:
علی آقا شما برا چی گفتید اون پیغام اول نبود؟ دلیل خاصی داشت؟
راستی منظورتون از جمله زیر چی بود؟
توی HIPS یه قانون برا اکسپلورر بود که زیر مجموعه هم نداشت اینم عکسش:نقل قول:
به قانون explorer.exe در HIPS هم نگاه کن و هرچی در مورد pdf هست را پاک کن.
آیا جای دیگه منظورتون هست؟
مثلا از فارسی به انگلیسی تغییر دادیم هنوز یه سری از چیزا فارسی مونده! از اون طرف هم شانس نداشتیم فارسی هم که هست یه سری پیغام ها که میده انگلیسی هست که هنوز نتونستم براش راه حلی پیدا کنم(نمیدونم چرا فارسی نمیشه یه بار هم پرسیدم گفتید ظاهرا باید ستاپ که نصب میشه زبان فارسی انتخاب بشه که چون من از 5 به 6 ابگرید کردم این انتخاب رو نداشتم و اخرش یه بار باید بزنم انستالش کنم ستاپ جدید ورژن 6 رو نصب کنم)
سلام
یک نکته را بگم (البته شاید ربطی به موضوع نداشته باشه) و اون این مورد هست که: برای explorer.exe هیچ قانونی قرار ندهید (قبلا فکر کنم توی توضیحات HIPS اشاره کردم)
البته اگر اینکارو انجام بدی مشکل رفع نمیشه، من دنبال چیز دیگری هستم...
نکته برای تمام کاربران کومودو: همیشه explorer.exe را در حالت Custom rulset قرار بدهید.... اینجوری اولین پیغام را از explorer دریافت میکنم....
اگر این کارو بکنی همیشه به تستت یه پیغام اولیه اضافه میشه...(البته در مورد این مورد شک دارم)
------
منظورم در مورد explorer این بود که روش دابل کلیک کنی و ..... تنظیماتش باز میشه.... ولی شما بهش قانون Windows System App دادید که باید بزاریش روی Custum relset
------
مرسی بابت عکسها....
اینو رو از کجا باید اضافه کرد؟Custom rulset رو میگم
مثلا تو عکسی که قرار دادم رفتم اکسپلورر رو ویرایش کنم این گزینه وجود نداشت
با سلامنقل قول:
فکر می کنم از این قسمت
روی قانون دوبار کلیک کنید