این لپ تاپ بهترین لپ تاپه من خودم واقعا ازش راضی هستم و به نظر من تا 2 ملیون تومان بهترین لپ تاپ همین 4540s هستش و من فقط مشکل بلوتوث و فینگر پرینت دارم که این مشکل رو اکثر دوستان باهاش مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه.نقل قول:
Printable View
این لپ تاپ بهترین لپ تاپه من خودم واقعا ازش راضی هستم و به نظر من تا 2 ملیون تومان بهترین لپ تاپ همین 4540s هستش و من فقط مشکل بلوتوث و فینگر پرینت دارم که این مشکل رو اکثر دوستان باهاش مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه.نقل قول:
دوست عزیز بلوتوث این لپ تاپ مشکلی نداره؛فقط یکسری راهکار خاص داره موقع نصب که باید اول درایور وای فای رو نصب کنی؛بعد وای فای رو وشن کنی و بعد درایور بلوتوث رو نصب کنی!نقل قول:
سلام آقا قربونت میشه بگی فینگرشو چطوری باز کنم؟ مظورم درپوششه؟!
وقتی فینگر پرینت نداشته باشه اون قسمت رو با در پوش می بندندنقل قول:
دوستان کسی اطلاعی داره درایور کارت گرافیک برا ویندوز 8.1 درست شد یا نه؟!
خیلی وقته که اومده! برو سایت amd.com دانلود کن. البته با خود ویندوزآپدیت هم میشهنقل قول:
درایورهایی که این سایت میذاره خیلی از مشکلات رو حل کرده، البته اسلیپ هنوز خرابه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم این بحث ها چی هست که اینجا راه انداحتید
روز اول که ویندوز 8.1 اومد من نصب کردم
هم گرافیک و هم اسلیپ و ..... همه چیز به خوبی کار میکنه
:) ما حتی بتاشو هم نصبیدیم همون اول ولی درایوری که برا کارت گرافیک داده بودن سوییچ نمیکرد!ینی مورد داشت!صداش هم همینطورنقل قول:
الان کسی هست واسه 8.1 درایورش خوب کار کنه و سوییچ کنه یعنی؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم بازی call of duty ghosts روی این لپ تاپ جواب میده یا نه ؟ روان اجرا میشه ؟
رم من 6 هست .
ممنون
خب عزیزم اگه سوئیچ نمیکنه برو کنترل پنل ای ام دی از اونجا بازیارو بهش بشناسون. رو حالت Power Saving برای من بهترین نرخ فریم رو دارهنقل قول:
بله اجرا میشه من بازی کردم با جزئیات در حد متوسط :Dنقل قول:
داداش مگه بازی ها رو نباید روی High Performance بزاریم تا با گرافیک دوم اجرا بشه ؟:n13:نقل قول:
شخصا با همه این تنظیماتش و رو همه بازیها تست کردم، Power Saving بهرین نتیجه رو داشت، خودت امتحان کن :)نقل قول:
من بازی کردم روی ویندوز 8.1 هیچ مشکلی هم نداشتمنقل قول:
من مشکلی ندارم با همون داریور سایت hp به راحتی هم سویچ میکنهنقل قول:
شما 4540 داری دیگه؟؟:n27:نقل قول:
آره تازه شما یک s هم ازش کم کردی 4540sنقل قول:
امروز بیکار بودم باز 8.1 نصب کردم بازم مشکل درایور!
اونایی ویندوز 8.1 نصب کردن و کار میکنن یه توضیح درست و درمون بدن چه جوری و از کجا پیدا کردن درایور رو!
-هر دوتا درایوری که سایت اچ پی گذاشته نصب کردم ولی کار نمیکنن
نقل قول:
یعنی چی کار نمیکنه ؟!!
چه مشکلی داره مگه ؟
من دارم هیچ مشکلی نداره راحت هم بازی میکنم
اصلا از کدوم صفحه شما درایور های رو دانلود کردی ؟
کدوم دو تا درایور منظورته؟نقل قول:
من8.1 نصب کردم همه درایوراشم از سایت اچ پی گرفتم به جز گرافیک که از ای ام دی گرفتم خیلی هم خوب کار میکنه
نقل قول:
سلام من حدودا اوسط بهمن 8.1 ریختم مشکل داشت ، مشکلشم اسلیپ بود ، اسلیپ می کرد ولی دیگه بر نمی گشت . درایورهای گرافیک رو هم از اچ پی دانلود کردم و هم از اینتل و amd . همه رو امتحان کردم مشکل برطرف نمی شد
توی انجمن های خارجی هم زیاد گشتم ، مشکل برقرار بود و از طرف اچ پی برطرف نمی شد . بعید می دونم تا حالا حل شده باشه
ولی کلا انگار عملکرد گرافیک بهتر بود
خلاصه من که لازم داشتم اسلیپ رو بی خیال شدم و 8 نصب کردم
سلام دوستان . نمیدونم مشکلم اینجا بگم یا نه :n02:
آقا بعد از مدت ها black ops 2 گرفتم و نصب کردم . اما بازی نمیاد . کرک SKIDROW هم کپی کردم . steam هم نصب کردم لاگینم شدم . تاریخ سیستمم روی 2012-11-14 گذاشتم . ساعتم +8
اما بازی اجرا نمیشه :n03:
روی آیکن بازی که کلیک میکنم یه صفحه سیاه میاد و بعدش ارور close program میده .
ویندوز 8 دارم و درایور گرافیک هم اینو : AMD Video Driver and Control Panel نصب کردم مخصوص ویندوز 8 . امکان داره مشکل از این درایور باشه ؟
درایور AMD ورژن 13.12 هم دارم . اما نصبش نکردم .
بی زحمت راهنمایی کنید .
مررسی
سلامنقل قول:
اگه ارور Stopped Working میده به احتمال قوی با نصب ورژن 13.12 کارت گرافیک مشکلت حل میشه
خیلی احتمالا ممکنه وجود داشته باشه، یکییش درایور گرافیک. به نظرم اگه بازی های دیگه رو اجرا میکنه، VC++ رو چک کن تمام نسخه هاشو نصب کرده باشی. اگه نشد ورژن جدید درایور گرافیک 13.35 رو نصب کننقل قول:
نقل قول:ممنون از دوستان عزیز بابت پاسخشون .نقل قول:
DirectX رو نصب کردم و شکل حل شد و بازی بالا اومد . دوستان الان از کجا باید بدونم گرافیکم سوییچ میشه یا نه ( از درایور AMD Video Driver and Control Pane استفاده میکنم ) ؟؟؟؟ وسط بازی اومدم توی ویندوز و صفحه سوییچ رو باز کردم و آیکن بازی black ops 2 روی power saving بود و گذاشتمش روی high per...... .
حالا از کجا میشه فهمید که سوییچ میشه یا نه ؟
و یه موضوع دیگه ایکه موقع بازی دما تا 75 هم میرفت . مشکلی پیش نمیاد ؟ تا چه دمایی مجاز به بازی هستیم ؟
ممنون
رو همون power saving بذاری بهترهنقل قول:
در حالت عادی معمولا باید حدود 40-45 باشه در حالت پردازش سنگین مثل بازی نهایت 75 خوبه اما بیشتر نشه. میتونی از کولپد استفاده کنی تا خیالتم راحت تر باشه
راستی اگه سوئیچ نمیشد که اجرا نمیشد! زیاد رو intel hd حساب نکن انگری بردز رو هم به سختی اجرا میکنه :دی
تایید میشه :Dنقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه 4540s رو به تنظیمات کارخانه برگردوند
یعنی این روز اولش بشه؟
داداش گوشی نیست که به تنظیمات کارخانه برگردونیش! اصلا منظورت از تنظیمات چیه؟ خب ویندوزتو عوض کن میشه مثه روز اولش!
سلام
وقتی یک دیسک درون درایور دستگاه قرار میدین نعمولا چند لحظه صدایی میده و بعد قطع میشه
تا حالا شده این صدا ادامه داشته باشه؟
برای من با 5 دیسک بازی thief مشکل داره فکر کردم بخاطر سرعت بالای رایت برای دیسک ها مشکلی بوجود اومده اما دیسک های hawx2 fifa14 که همراه thief از یک فروشگاه خریدم اجرا میشه
1.اصلا چرا این صدا تولید میشه؟
2.شما این مشکل رو داشتید؟اگه داشتید راه حل اون چی هست؟
:n16:
ویندوز 8.1
ممکنه اون دیسک خاص مشکل داشته باشه یا شاید به طور کامل درون درایو قرار نگرفته(منظورم فاصله میلیمتریه) گاهی اوقات شده صدا بده که اونم از همون درست قرار نگرفتن دیسک بوده. میتونی با نرم افزار opti drive control درایور رو چک کنی تا از سلامتش مطمئن باشینقل قول:
کلا زیاد با دیویدی رامش حال نکردم، اذیتم کرد: hp DVD-RAM UJ8B1
سلام به دوستان عزیز ... سال جدیدتون مبارک ، آرزوی موفقیت و بهروزی واسه خودتون و خانوادتون و 4540تون:n12:
یه هارد از ایمیج بازی های مختلف به دستم رسیده که در تصویر زیر میبینید ؛ تصمیم دارم تک تک بازی ها رو نصب و اجرا کنم و وضعیت اجرای آنها رو برای اطلاع دوستان در این تاپیک قرار میدم . اگر هم از اعضای محترم این فروم کسی قبلا بازی رو از این لیست اجرا کرده خواهشا اینجا در میون بذاره که دیگه من الکی نصب نکنم :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شروع بازی Driver و NFS Rival رو نصب کردم .. هر دو بازی به صورت پیش فرض عالی اجرا شدن .
NFS Rival رو بر روی تنظیمات Ultra ست کردم . در اجرا کمی حالت Motion داشت اما در این حالت به صورت بسیار خوب اجرا شد .
90درصدشون رو بازی کردم خیلی عالی اجرا شدن. البته رو ویندوز 8.1 امتحان کردم. راستی بهت توصیه میکنم اگه عینک 3D داری کرایسیس 3 رو سه یعدی بازی کن فوق العاده ست :)
tomb raider رو نشد با بالاترین جزئیات اجرا کنم ولی عالی بود. darksiders II و devil may cry هم حرف نداره فقط مرحله آخرشو نتونستم تموم کنم، همونجا که باید برادر دانته رو بکشیم! حتما نصب کن. در ضمن injustice بسیار مزخرفه! بذار واسه آخرین گزینه.
عه! عجیه walking dead رو تو لیستت نمیبینم!
مرسی دوست عزیز از راهنماییات :n16:نقل قول:
واسه بازی کردن Crysis فقط عینک لازمه ؟! یا مانیتور باید تکنلوژی 3D داشته باشه ؟؟
Walking Deadرو حتما هنوز دانلود نکرده :D آخه عرض کردم اینا رو از کسی گرفتم .. اونم تمامشو دانلود کرده !:n02:
سلامنقل قول:
لپ تاپت رمش چنده ؟ پردازندش چیه ؟ i5 هست یا i7 ?
نه دیگه با همین 4540s بازی کردم، تو تنظیماتش یه قسمت 3D داره از اونجا تنظیم میکنی که رو همین مانیتورهای معمولی هم اجرا بشهنقل قول:
دمش گرم میدونی حجم اینا چقدره!!! حتما اینترنت مفت داشته :دی
walking dead رو اصن خودت دانلود کن چند وقت دیگه اپیزود سوم فصل دومش هم میاد :) من که عاشقشم :n12:
سلام .نقل قول:
رم 8 گیگ و سی پی یو i7