'گفتم که یه گروهی خودشون نسخه ایکس باکس رو برای پی سی تبدیل کردند و ربطی به راک استار ندارهنقل قول:
Printable View
'گفتم که یه گروهی خودشون نسخه ایکس باکس رو برای پی سی تبدیل کردند و ربطی به راک استار ندارهنقل قول:
این که میتونی شخصیت خودت رو عوض کنی یعتی داستان رو با یکی دیگه از شخصیت ها ادامه بدی و ماموریت انجام بدی به خاطر چیه؟؟ در ضمن ماشین حمل پول چه شکلیه؟
نقل قول:
عزیز معلومه فیکه ... تو تیر هنوز بازی رلیز نشده بود.. چه برسه که دیگه تبدیل هم بشه... :n19:
به نظر نمیاد فیک باشه
حتی جایی خوندم همون گروهی که نسخه ایکس باکس GTA V رو به پی سی تبدیل کرد بدون دخالت راکستار داره GTA VI رو واسه pc آماده میکنه.
GTA VI ?!:n04:نقل قول:
شوخی میکنی؟!
حتما" ماشینای GTA IV رو عوض کردن و با اد کردن چنتا بخش به مپ گفتن GTA Vــه!:n09:
تازه گفتن که GTA VI فقط در انحصار pc هستش ! راکستار هم نمی تونه هیچ غلطی بکنه !نقل قول:
ملت همیشه در صحنه هم با شعار مرگ بر راکستار ، حمایت خودشون رو از این اقدام نشون دادند !
دادا اخه چجوری میشه.. قبل از لیک بازی حتی یه پست برای تیدیل رلیز بشه.. والا من که موندم :n13:نقل قول:
دوستان به جان خودم جناب The Rover عزیز شوخی کردند ... :n02:
خير كاملا جدي ميگه |:نقل قول:
+
پارسا چجوري بازي رو ١٠٠ درصد كردي ؟:n02: من رو ٨٠ گير كردم :n14:
نقل قول:
اخه یه جوری شوخی میکنه که با احساسات ادم بازی میشه انگار :n08:
منم پس میگیرم با این منوال ... 100% واقعیه :یییییییییییی:n02:
بابا چرا مسخره می کنین؟ توی فرومشون نوشتن تا 2 3 ماه دیگه VI آماده میشه.
اینم آدرس فرومش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جان خودم من الان بیام یه سایت متلا با دامنه konami-fifa.com بسازم و توش بنویسم فیفا 15 رو قراره کونامی بدون دخالت EA بسازه و ... یه عده محتواشو باور میکنن ! :n29:
همین زودباوری ها باعث شده وضعمون این شه ! :n27:
نقل قول از : Altairezio
نقل قول:
تایید برای پی سی و انتشارش تا 4 ماه دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته *R تکذیب نکرد و عبارت "Out now" که به معنی "فعلا" هست رو اضافه کرد(به لیست پلتفرم ها:n02:نقل قول:
Of course it will, followed (inevitably) by nextgen console versions. Rockstar is not going to skip out on all that $.
با توجه به اینکه افرادی با این طرز تفکر وجود دارند
I’ll gladly buy this again on next gen consoles.
:n02:
سلام
من زیاد بازی نمیکنم
ولی بازیم رو 43 درصد گیر کرده از هردو سه تا مرحله یکیش طلایی هست ولی الان هیچ مرحله ای نیست بازی کنم اخرین مرحله ای که بازی کردم یه مرد و یه زن پیر بود با تروار بود مراحلشون رو انجام دادم
کل مراحل فرعی رو انجام دادم مسابقات و ....
باهرکس تماس میگیرم میگه مسیج بزار و مسیج هام رو همه جواب دادم فقط هی سری خونه هست سیاه هست بخرم اونم پول ندارم
این سرمایه گذاری تو نقشه رو گجا میشه پیدا کرد
ضمنا یه جت دزدیدم از ارتش اوردم فرودگاه ترواره عحب چیزی هست لامصب
این مدرسه پرواز هم گذروندم چندتاش برنز هست همه طلایی هست تاثیر داره
با سپاس
دوست من رو اون منبع یه بار کلیک میکردی لازم نبود اسپم بدیو منم از حرص وادار به اسپم دادن کنی!:n23:نقل قول:
چجوری جت رو دزدیدی؟نقل قول:
منکه هر کاری میکنم نمیشه با موشک میزنن
با چه ماشینی رفتی؟
اقا قضیه ریلیز بازی واسه PC راسته یا فیکه اخر؟:دی
راک استار اگه واسه پی سی آزادش کنه خیلی فروش میکنه که اونم میلیاردی . اگه این راک استار یذره حس پول پرستی ایرانیا رو داشت مطمن باش برای آندروید هم اکسپورتش میکرد :n06:
راک* نم پس نداده فقط اون عبارت "Out Now" اضافه شده که با توجه به معنیش جای امیدواریه:n02:نقل قول:
تکذیب هم نشد
Wii U بعد pc مهمترهنقل قول:
راک استار اگه واسه پی سی آزادش کنه خیلی فروش میکنه که اونم میلیاردی . اگه این راک استار یذره حس پول پرستی ایرانیا رو داشت مطمن باش برای آندروید هم اکسپورتش میکرد
دوستان تو Gta v چطوری پول بدست بیارم؟ 2-3 هزار تا هم کافیه.راستی چطوری میشه سرمایه گذاری کرد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
یه قسمتیه که مایکل باید بره تو یه کارگاه لباس که Lester هم اونجاس و مایکل باید یه کاری رو انجام بده ولی من هرچی گشتم نفهمیدم باید چکار کنم....تقریبا اوایل بازی هم هست
کسی میتونه کمک کنه؟
برو تو فروشگاه های لباس فروشی با کلاس:n26: نه فروشگاه های معمولی ،نقل قول:
بعد گرون ترین کت و شلوار ممکن رو بخر یا میتونی بری تو خونه ی خودت و از تو کمد خودت یه دست کت و شلوار بپوشی ...
سلام من يه اشتباه خيليييي بزوگ كردم موضوع اينه كه در اواخر بازي ديگه مرحله نمي ياد و بايد يه ماشينو بيرون از خيابان برد و به لستر زنگ زد ولي من به طور اشتباه به فرانكلين زنگ زدم و حالا ام ماشينو گم كردم و سومم از يه جاي ديگس و هيچ سيوي كنار ماشينه ندارم براي همين ديگه نمي تونم كاري كنم . مسي اگه راهي مي دونه كه مي تونه به من كمك كنه حتماً بگه
با تشكر
واسه منم هیچ ماموریتی تو نقشه نیست نمیدونم چیکار کنم:n13:نقل قول:
این ماشینی ک میگی چیه جور ماشینیه؟با چه شخصیتی باید زنگ بزنی به لستر؟
آقا برای شما هم این انفاق افتاده؟ باگه؟:n02::n04:
بعد از اون مرحله ای هم که کشتی رو منفجر میکنیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا منم پیش اومد این :|نقل قول:
آقا برای شما هم این انفاق افتاده؟ باگه؟:n02::n04:
بعد از اون مرحله ای هم که کشتی رو منفجر میکنیم:
بع داز همون مامرویت روی ترور سویچ کردم از یه مغازه اومد بیرون و دیدم زیر دریایه بقل مغازست :|
دوستان بازی چقدر بد شروع میشه. محیط بازی خیلی دلگیر هستش و اون شور و اشتیاق سابق توش نیست.
احساس میکنم خیلی یهو شروع میشه بازی، RDR کجا و این کجا.
اینقدرم Slang حرف میزنن واقعاً من نمیفهمم چی میگن، کسی میتونه همون اوایل بازی رو توضیح بده که چی به چیه !!!!؟؟؟
دوستان تورو خدا کمک کنید
من رفتم با هزار تا بدبختی از شهرستان به اصفهان بعد بازیرو گرفتم موقع نصب بازی وسط دیسک 1 تو 1985 مگ گیر میکنه و دیگه دستگاه کار نمیکنه
دارم دیونه میشم سی دی خرابه؟
لنز هم تازه عوض شده
اره دیسک خرابه ببر عوضش کن اگه بازم نشد دیسک برنر مکس بگیرنقل قول:
مملکت همه دزد شدن حالا من چجوری برم دوباره اصفهاننقل قول:
تازه برنر مکس بم داد پدرسگ
زنگ زده بودم میگفت رو دستگاه های قدیمی اجرا نمیشه و اداپتورت خرابه و میخواستم بدونم راست میگه؟
یا اینکه میخواد پس نگیره
برا منم یه همچین وضعی پیش اومده.نقل قول:
دوستان چی کار باید کرد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به آداپتور که اصن ربطی نداره آداپتور اگه خراب باشه کنسول روشن نمیشهنقل قول:
دستگاهم مگه چند سال پیش گرفتی؟ بازیای جدید تازگیا چی بازی کردی؟ مگه اینکه آپدیت نباشه که باز اونم ربطی نداره. نصب که باید بشه. یا کنسولت هنگ میکنه که احتمال اینم 5 درصده. صد در صد نخواسته عوض کنه
قبل از این مرحله رو میگی چی بوده؟ من الان 52 درصد بازیو رفتم ولی به همچن مشکلی نخوردمنقل قول:
الان حدود ۳۴-۳۵ درصد از بازی رد شده اما هیچ مرحله اصلی نیستش.نقل قول:
دیگه دارم کلافه میشم:n13:
قبل از این هم مرحلهای بودش که با زیر دریایی رفتیم زیرِ دریا و ترور یه چیزی رو از زیر دریا آورد بالا اگر اشتباه نکنم.
اون مرحله هایی که نوشته ?B یا ?p رو انجام دادی؟ شاید باید اونارو انجام بدی تا یکی بهت زنگ بزنهنقل قول:
ولی برای من اینجوری نبود راحت پیوسته دارم میرم
احتمال زیاد باید یه ماشین 4 در پیدا کنی و بذاری تو کوچه پس کوچه ها.نقل قول:
تا الان دوبار براي من اين اتفاق افتاد يه بار (پيغام Fire Truck همچين چيزي توپيغام بالاي صفحه هست)بايد بري پمپ بنزين و با 20 ليتري آتيش بزني بعد ماشين آتش نشاني كه آمد بايد سوار شي بعد مرحله باز ميشه يه بار ديگه ام بايد با فرانكلين بايد بري ماشيني كه ظرفيت 4 نفره داره سوار شي بعدش فكر كنم زنگ بزني به لستر شايد اصلا زنگم نخواد بزني يادم نيست بعد تو نقشه مسيرو نشون ميده ماشين و بايد ببري تو يه گاراژ پارك كني و پياده بياي بيرون مرحله باز ميشه ...نقل قول:
نكته(سعي كن ماشين سريع و خوبي رو انتخاب كني.!)
ممنون از همه دوستان یه مقدار دیگه باهاش ور میرم تا ببینم چی میشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماشین های حمل پول رو چجوری پیدا کنیم ؟ یعنی روی نقشه معلوم نمیکنه که بتونیم خارج از روند داستان بریم یه سرقتی بکنیم پولی به جیب بزنیم ؟
یا این کامیون هایی که ماشین حمل میکنن رو نمیشه سرقت کرد و ماشین هاشونو بفروشیم ؟