من رشته ام تجربی تقریبا فیزیک چیزی نخوندم
یه کتاب جمع بندی خوب که بشه باهاش 10-20 درصد فیزیک بزنم میخوام چیزی هست تو بازار؟
:n27:ممنون میشم راهنمایی کنین اساسی گیرم
Printable View
من رشته ام تجربی تقریبا فیزیک چیزی نخوندم
یه کتاب جمع بندی خوب که بشه باهاش 10-20 درصد فیزیک بزنم میخوام چیزی هست تو بازار؟
:n27:ممنون میشم راهنمایی کنین اساسی گیرم
اینجا کمکتون می کنن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستمون که گفت کتاب واسه جمع بندی میخوا
یه کتاب جمع بندی مهر و ماه هست .
یکی از بچه ها پارسال همونو خونده بود 30 درصد زده بود
البته خیلی سبز فیزیک هم هست که امسال چاپ اولش اومد. اونم خوبه
بد نیس برای شروع . مطمئنا بهتر هم میشهنقل قول:
این سوالای سنجش اصلا خوب نیستن . حالا واسه این آزمون که هنوز درس ها رو تموم نکرده بودم گذشت . اما آزمون آخرش با قلمچی تداخل داره . به نظرم قلمچی برم بهتره :n27: اینطور نیس ؟
بچه ها بارم بندی امتحان های پیش دانشگاهی چطوره ؟
مثلا دیفرانسیل 15 نمره ترم دوم و 5 نمره ترم اول میادش ؟
من فکر میکنم اینا یه سری سوال که از سالهای قبل رو دستشون مونده بوده بهعلاوه یه تعداد سوال هم عجلهای سر هم کرده بودن، اینا رو قاطی کرده و به ما داده بودن! مثلا فیزیک یه سوال داشت که از کتاب حذف شده و مشخص بود اینو امسال طرح نکردن. البته من امیدوارم دوتا آزمون بعدیش بهتر باشه.نقل قول:
این سوالای سنجش اصلا خوب نیستن . حالا واسه این آزمون که هنوز درس ها رو تموم نکرده بودم گذشت . اما آزمون آخرش با قلمچی تداخل داره . به نظرم قلمچی برم بهتره :n27: اینطور نیس ؟
من تو کار تخمین رتبهی سنجش هم متحیرم! طرف تخمین رتبهی سنجشش تو منطقه شده 3000، بعد گزینه دو همین درصدها رو حدود 13000 منطقه تخمین میزنه!!
==
دوستان! صفحهی آخر فیزیک یک که سازوکار تلسکوپ و دوربین نجومی و میکروسکوپ رو شرح داده باید خوند؟!
توی آبی قلمچی که اونارو توضیح داده توی درسنامه ش! توی کنکور هم ازشون اومده بود!نقل قول:
مثلا اینکه از 2 عدسی چشمی و شیئی تشکیل شده و کدومش بزرگتره و تصویر توشون چطوریه و این حرفا!
آره اونجوریه فصل مشتق 12 نمره میادنقل قول:
مثلا دیفرانسیل 15 نمره ترم دوم و 5 نمره ترم اول میادش ؟
من این رو شنیدم ، مطمئن نیستم ، شنیدم نمره ی پیش یک و پیش دو یکی شده ، یعنی ده ده شده ، ده تا پیش یک ، ده نمره هم پیش دو ، برو آخرین امتحان رو از سایت بگیر یه نگاه بکن ببین چه جوری اومده ...
مال هنرشم زیاد خوب نبود. تو عمومی ها هم تستای ادبیات استاندارد بنظر نمیومدنقل قول:
حالا باز ادبیات، با وجود این که غلط هم داشت، بهتر بود.نقل قول:
مال هنرشم زیاد خوب نبود. تو عمومی ها هم تستای ادبیات استاندارد بنظر نمیومد
ما یه دوست خیلی خوشحالی داریم میخواد از الان شروع کنه اینگار برای 92
بچه باهوشی هم هست
امیدی بهش هست ؟
چیا رو زودتر و بیشتر بخونه؟
چجوری بخونه؟تست بزنه یا تشریحی بخونه؟
دوست خوبمون چیز زیادی از دست نداده ، کسایی که از تیر میخوندن همچین جای خاصی نیست
هدفت چیه ؟ اهل کدوم شهری؟
من یه سوال دارم ، چرا قلمچی جواب هارو نمیده واسه آزمون امروز 13 اردیبهشت؟ یعنی ممکنه پاسخ نامه ی منو یادشون رفته باشه؟
یه سوال دیگه هم دارم من دیفرانسیل چطور بخونم که بتونم 20 الی 30 درصد بزنم ؟ روزی 4 ساعت میخونم ولی هرگز نتونستم از 10 درصد بیشتر بزنم گاها فکر میکنم نباید میومدم ریاضی فیزیک :n03: ولی من فیزیک دوس دارمممم
بهتره بدون فکر کردن به اینکه میشه یا نمیشه شروع کنن به درس خوندن ... افرادی رو دیدم با شرایط ایشون که بعد کنکور با خودشون میگفتن که اگه از همون اردیبهشت شروع میکردم به اون چیزی که میخواستم میرسیدم ...
ولی اکثر افرادی که این سوالو میپرسن که میشه یا نمیشه فقط میخوان از نظر روانی خودشون رو آروم کنن که هنوز فرصت هست برای درس خوندن و گرنه قصد درس خوندن ندارن ...
ضمنا دوست عزیز اگه از الان شروع کنی شاید مجبور نشی یک سال از بهترین سالهای جوونیت رو هدر بدی ... آخه مگه چند سال قراره زندگی کنیم ؟؟؟
ضمنا اگه کسی به فکر سال بعد هست هم بدونه که اگه این 2 ماه رو درس نخوند سال بعد هم درس نمیخونه تا همین اردیبهشت میرسه و باز میگه وقت کمه و میرسم یا نمیرسم ...
راستی این دوستتون چه کار مهمتری از درس خوندن مگه دارند که تا حالا درس نخوندن ؟؟؟!!! و همچنین چه کار مهمتری دارند که تو این 2 ماه به جای درس خوندن میخوان انجام بدن ؟؟؟!!!
این 2 ماه با هر 2 ماه دیگه ای فرق داره ... هر کی که خوب ازش استفاده کنه قطعا میتونه خیلی پیشرفت کنه ...
سلام.
معلممون امروز میگفت تو تی وی شنیده که امسال تاثیر معدل مثبت نیست و مستقیم حساب می کنن. من که همچین چیزی نشنیدم حتی تو دفترچه کنکور 92 همنوشته بود مثبته تاثیرش.
کسی چیزی میدونه؟
+ احتمال اینکه کنکور تو سال 93 حذف شه چقدره؟
واسه 93 گفتن که تاثیر معدل مستقیم هست نه 92 ... با این حساب احتمال اینکه کنکور 93 حذف شه صفر میشه دیگه ...
دوستان اینجا کسی هست امتحاناتون شروع شده باشه؟
دوستان کسی به تخمین رتبه دسترسی داره؟ خیلی لازمش دارم
کیا دیروز برنامه فرصت برابر را دیدن؟
قلم گویا تخته سیاه واقعا جالب بود
دوستان تجربی کسی dvd همایش 91 آرامفر رو داره؟ چندتا dvd هست؟
کیفیت تدریس و فیلم چطوره؟
نمونه فیلمی که داخل سایتشون هست بنظر میاد کیفیت تصویر برداری خیلی بد باشه.
درکل بخرم یا نه؟ زیستم هم متوسطه شایدم ضعیف :دی
راستی dvd دیگه ای برای جمع بندی زیست در بازار یافت میشه؟
ندیدم. چیه؟ :دینقل قول:
درباره dvd اگه بخوای بخری بهترین گزینه ارامفره حدود 3ساعته اگه کامل زیستو خونده باشی برا دوره خوبهنقل قول:
درباره کیفیتش عالی نیست ولی جوری نیست که نفهمی
اما درباره قلم که جالب بود سیستمش کارش این طور بود که شما قلم را روی قسمت های مخصوص کتاب های گویا تخته سیاه میگیری بعد یه نفر اون قسمتی که اسکن کردی را کامل درسشو برات میگه مثلا اگه تو گروه خونی مشکل داری این قلم را میگیری رو یه سوال درباره گروه خونی بعد گروه خونی را کامل برات میگه درباره اون راه حل اون تست هم برات میگه
دوستان تاریخ کنکور انسانی کی هست؟چون یکی2نفر میگفتن تاریخش فرق کرده.تاریخش کیه؟
باتشکر
8 تیر.......نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز قبلا گفته بودن 31خرداد.تغییر کرده که شده 8تیر؟
براساس استعلام و كسب نظر از وزارت كشور، برگزاري يازدهمين دوره انتخابات رياست محترم جمهوري اسلامي ايران در روز جمعه 1392/3/24 در سراسر كشور برگزار خواهد شد و براساس مواد 13 و 14 قانون انتخابات رياست جمهوري، چنانچه در مرحله اول براي هيچ يك از داوطلبان اكثريت مطلق حاصل نگردد، انتخابات مرحله دوم در روز جمعه هفته بعد انجام ميگيرد.نقل قول:
با توجه به مراتب فوق آزمون سراسري سال 1392 انشاءا... در صبح و بعدازظهر روزهاي پنجشنبه 1392/4/6، جمعه 1392/4/7 و صبح شنبه 1392/4/8 برگزار خواهد شد.
من با دبیر ریاضیم مشکل پیدا کردم و گفته میندازمت
حالا میخوام بدونم اگه منو بندازه میتونم از تک ماده استفاده کنم(در ضمن تا حالا که سال چهارمم از تک ماده استفاده نکردم)
اولا دبیر استاد نیست که بتونه شما رو بندازه همه چی حساب کتاب داره نهایتش اینه که نمره مستمر نمیده بهتون ( که اونم نمیتونه صفر کنه لابد تا الان نمره بالای 5 داشتین تو مستمر ) و ثانیا نمره امتحان پایانی از روی ورقه وارد سیاهه میشه نه از روی اظهارات دبیر. حتی اگه نمره مستمر شما رو صفر داده باشه شما اگه در ورقه 8.5 به بالا بگیری نمیافتی. ( با استفاده از تبصره )نقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
اخه مشکل این که من از ترم دوم سرکلاسش نبودم و کلا ریاضی رو برا کنکور تا حالا نخوندم
حالا میخوام بینم راهی هست که از تک ماده استفاده کنم اخه شنیدم تو پیش نمیشه از تک ماده استفاده کرد
اشتباه به عرضت رسوندن دوست عزیز. اگه یه درس رو که نمره بالای 7 گرفته باشی میتونی تبصره بزاری تو پیش دانشگاهی. شما امتحان سعی کن یه 10 بگیر که هم اون دبیره هیچ کاری نتونه بکنه هم بتونی بعدا بهش زنگ بزنی بگی آقا دارم التماس میکنم اگه میتونی منو بنداز :n09:
لذتی که در این کار هست با لذت خوردن ته دیگ سیب زمینی برابری میکنه :n02:نقل قول:
اگه کسی زیر 7 بگیره نمیتونه قبول شه ؟
من پارسال حسابان 6.5 شدم ولی وقتی با مستمر ها جمع شد قبول شدم:n05:
منظور من از 7 مانگین نمرات نهایی و مستمر ( پس از لحاظ ضرایب ) بود که باید از 7 بالاتر باشه.نقل قول:
شما چون حسابان رو تبصره گذاشتی دوست عزیز بهت دیپلم دادن دوست عزیز .
سلام دوستان یک سوال...
هر شخص با هر شرایط سنی میتونه 2 بار کنکور (دوسال) بده؟ یا اگر مشمول شده باشه فقط یکبار؟
سلامنقل قول:
ببینید خیلی حالات داره
اگر روزانه قبول شده باشه سال بد محروم هست
اگر دو بار رشته روزانه قبول شده باشه کنکورهای بعد محروم هست
اگر در حال خدمت باشه پس از قبولی ترخیص میشه ...
پس به سن طرف اصلا بستگی نداره؟ مثلا یارو 25 سالش هم باشه همون سال که پیش دانشگاهی رو میگیره مشمول خدمت هم بشه باز هم میتونه دو سال متوالی پشت سره هم کنکور بده؟نقل قول:
ممنونم.
بله محدودیت سنی برای شرکت در کنکور نداره چه متوالی چه غیر متوای ..نقل قول:
منظورتون اگر این هست که اگر کسی که در پایان 24 سالگی پیش رو میگیره؛ میتونه مثل کسایی که در 17 سالگی پیش میگیرن ؛ دو سال پشت سر هم کنکور بده بدون اینکه بره خدمت، باید عرض کنم که نه نمیتونه همچین کاری کنه.نقل قول:
کسی که پیش دانشگاهی رو تموم کرد یک سال فرجه داره که دفترچه خدمت رو تکمیل و ارسال کنه و در غیر این صورت غایب محصوب میشه و حتی اگه سراسری هم قبول بشه حق نداره ثبت نام کنه.
اگر میخواد دو سال مثل بقیه پشت سر هم کنکور بده باید طوری برنامه ریز کنه که توی اون یک سال این کار رو یکنه
آقا من هر کاری می کنم ساعت مطالعم از 7 بالاتر نمیره
همش موقع درس خوندن تمرکز فکریم میره
همش نگران فراموشی مطالب قبلم
چی کار کنم ؟؟
الان حدودا رتبه ام 6-7 هزار میشه تا این جا طوری که خوندم امیدی هست برسونمش تا 3 هزار ؟
سلام دوستان...ببخشید کسی هستش که فردا ازمون گزینه 2 شرکت کنه؟؟؟