سلام. چطور میتونم حرکت بازیکن رو روی کلید های جهتی بندازم. توی تنظیمات کنترلر هرچی میزنم قبول نمیکنه.اصلا راهی هست؟
Printable View
سلام. چطور میتونم حرکت بازیکن رو روی کلید های جهتی بندازم. توی تنظیمات کنترلر هرچی میزنم قبول نمیکنه.اصلا راهی هست؟
سلام
چطوری میشه درست و دقیق تو حمله و دفاع ضربه سر زد؟
من همش کم میارم و یا گل میخورم روی سر و یا توپ از دست میدم:sq_3:
در ضمن مثل فیفا 12 نمیشه راحت تکل سرپایی زد مگه تاکتیکال تغییری کرده؟
بله بگردی هست. حجم گزارشگر به هر زبان ۷۰۰ مگه.نقل قول:
یکه بگه چه جوری تنظیمات کیبودرو مثل قبل کنیم مرسی
LT رو باید بگیری بعد سر بزنینقل قول:
من اینکارو کردم ولی بازم شوک سمت راست کار نمیکنه.کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
باید کیبوردو از حالت کلاسیک ببری رو حالت alternate. تو همون قسمت تنظیم کیبورد یدونه راست یا چپو بزنی عوض میشه.نقل قول:
به نظرم سر زدن بهتر شده از 12 . ولی راجع به تکل سرپایی چون هوش Cpu زیاد شده اکثر تکل هات رو جاخالی میده . خیلی سریع شده cpu واقعا . فقط باید contain کرد و منتظر یه پاس اشتباه از cpu باشیم که یا برسه به ما یا به دلیل first touch نتونه کنترل کنه و توپ بیفته دست ما .نقل قول:
cpu همچنان بصورت ناجوانمردانه ای قویه (البته تو کریر). دفاعاشون تا توپو میگیرن میزنن زیرش بعد دقیقا میرسه به یکی از یاراشون که اون جلو تو زمین ما وایستاده.
ضد حمله های cpu واقعا نابودگره و پدر ادمو در میاره، دفاعتم بخواد جلوشو بگیره از همونجا یه شوت به گوشه دروازه میزنه که گلر نمیتونه بگیردش.
در عوض مدافعای حریف خیلی خوب کار میکنن.
گل زدن از کرنر خیلی راحت شده، همینطور از سانتر از جناحین.
حالا باید یکم بازی کنم، دفاع کردن دستم بیاد چجوریه.
من هنوز بازیو نگرفتم ولی شنیدم خیلی تعداد گلها تو بازی زیاد شده و براحتی میشه با یه شوت از راه دور گل زد بطوری که که تو هر بازی 6-7 تاگل داریم.
یه چیزه دیگه اینکه first touch خیلی افراطی کار شده و بازیکنا پاسهای ساده رو هم نمیتونن درست کنترل کنن.سرعت بازیم زیاده و از حالت طبیعی خارج شده.
ممنون میشم کسی توضیحی بده که واقعا این طوریه یا نه؟
کسی نسخه PC و Xbox یا PS3 رو با هم بازی نکرده ببینه یکی هستن یا فرق دارن؟
مثل اینکه skidrow یک نسخه 10گیگی با آپدیت 1.2 گذاشته
تو هیچ سری ای از فیفا تا خالا نشده بود که تایم بازی رو روی 20 دقیقه بزارم ! اما از بس بازی هیجان داره و لذت بخش هست واقعا خسته کننده نیست این میزان تایم تازه باعث میشه تنظیمات دقیق تری رو نسبت به تیم حریف اعمال کنم .نقل قول:
من همیشه هردو نسخه رو میگیرم هم برای کنسول و هم برای PC . از سری 12 به بعد تغییرات در PC محصوص تر از Consol بودهنقل قول:
بچه ها کسی راه حلی برای تنضیمات کیبورد فیفا بلده؟
من نمی تونم چهار جهت اصلی رو به چهار دکمه ی جهت یابِ کیبورد اختصاص بدم.کسی میتونه کمک کنه؟؟
شما برو تو Customize Fifa بعد Setting بعد Controllers بعد از اون بالا منو ها رو عوض کن، یه جا نوشته Present که جلوش کیبورد کلاسیکه Classic . اونو با چپ و راست کیبورد، تبدیلش کن به Custom اونجا میتونی چیزایی که میخوایو عوض کنی.نقل قول:
احتمالا cpu یا ram پایینه یا vga اپدیت نیستنقل قول:
تو رو خدا یکی دقیق دکمه های کیبوردشو بگه
به مولا پیرم کرد
کجا گذاشته من ندیدم که؟نقل قول:
EA تو سایتش اعلام کرده چند تا آپدیت در تاریخهای 10 و 11 اکتبر تهیه کرده ولی من نتونستم لینک دانلودی براش پیدا کنم!
اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره ممنون میشم به اشتراک بذاره.
کسی تو کریر تونسته بازیکن قرضی بده بره؟ من که سه تا بازیکن باقلوا برا قرض گذاشتم، دریغ از یدونه پیشنهاد.
قانون اصلی fifa 13:
یک لحظه غفلت= یک عمر پشیمانی
یه لحظه شل بازی کنی، گلو خوردی.
اون کسی که میگه فیفا 13 بازی نکردم اما میشه از فاصله دور گل زد کی بود میگه 6-7 گل تو هر بازی میشه زد. من که این همه شوت میزنم همش دروازبان میگیره. بازی واقعا عالی شده من 4-5 تا بازی از 10 تا بازی رو با داداشم 0-0 کردیم واقعا باید با فکر بازی کنی خیلی حال میکنم از فیفا 13
r2 می گیری دست پایین شوتو به اندازه مناسبنقل قول:
خداییش اینو راست میگه.من هر موقع حواسم از بازی پرت میشه یا گل میخورم یا بازم گل میخورم:sq_24:نقل قول:
واقعا بازی زیبایی شده ، نسخه اصلی با دمو خیلی فرق میکنه ، فوق العاه شده بازی!! ولی اشکال اساسی که هست با شوت خیلی راحت میشه زد اولین بار با رفیقم 5-5 شدیم! کلا راحت میشه گل زد :sq_11:
داداش شما فکر میکنی راحت میشه گل زد، ولی در واقع گل خوردن خیلی راحت شده.:sq_6:نقل قول:
سلام به دوستان. ببخشید یک سوال دارم. من تا حالا چند تا دی وی دی Fifa13 گرفتم واسه Xbox از چند جای مختلف. ولی هربار که دیسک رو میگذارم میگه
disc is Unreadble:41:
کسی میدونه مشکل از کجاست. fifa12 رو به راحتی اجرا میکنم ولی این اجرا نمیشه. آپدیتم هم LT3+ است. خواهشا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه. ممنون.
داداش احتمالا میزده رو اماتور :دینقل قول:
سلام بچه ها یه سوال داشتم اگه زودتر جواب بدین چون میخوام الان دانلود کنم
نسخه blackbox بازی به غیر از حذف زبان چیز دیگه ای هم حذف کرده؟ مشکلی نداره؟ دان کنم؟
آقا اونجا همه ی دکمه ها رو میشه عوض کرد.ولی مثلا وقتی می خوام جهت بالای کیبورد رو واسش معرفی کنم قبول نمیکنه،انگار باید حتما حروف یا عدد یا یه همچین چیزی باشه،یعنی چهار جهتِ روی کیبورد رو قبول نمیکنه.متوجهین چی میگم؟نقل قول:
لطفا کمک کنین.
واقعا من موندم این فیفا چیه که هر سال داره هی cpu اش رو ناجوانمردانه تر میکنه .نقل قول:
توی کریر اومدم چلسی رو برداشتم . حالا رسیدم به comunity cup که با من سیتی بود و اگه میبردم کاپ رو میبردم . عجب تو کف موندم .
3 تا گل در کل توسنتم بزنم . در حالی که بعد از هر گل یه دقیقه بعدش من سیتی یه گل میزد . عجیب نیست واقعا ؟ اون هم به چه روشهایی نامردی .
از اخر هم به پنالتی کشید و با اینکه یه ضربه اش رو گرفته بودم (بزنم به تخته همه پنالتی ها رو هم زیر طاق یا گوش میزنه) ولی دوتا پنالتی اخرم رو به طرز معجزه اسایی گرفت که اصلا باور نمیکردم با نوک پا بگیره پنالتی رو .
بعد هم باختم به همین راحتی . یعنی اینقدر خوب بازی میکنی ولی روی چه حسابی نمیدونم مفتی مفتی گل میخوری . واقعا فیفا واسه این ساخته شده که همراه با لذت بهت اعصاب خوردی هم بده .
ای خدا همانا دلار را برما ارزانی فرما تا دیگر منت این cpu متقلب را نکشیم . آمین
توی سایتش skiidrowنقل قول:
همینجا که گفت برو، اما باید به جای custom, رو alternate بذاری.نقل قول:
می شه یکی بگه از کجا می شه بازی خرید؟
هر جا می رم بسته شده!
الآن فیفا برای فروش هست؟
منم همین community shield رو به زور بردم. تو 120 دقیقه 1-1 (من نیمه اول گل زدم، من سیتی دقیقه 90!) تو پنالتی خدا وکیلی cpu هیچوقت حرفی برای گفتن نداشته و همیشه از من باخته. از fifa 07 تا حالا.
اما بازی بعد که اولین بازی لیگ بود و با ویگان هم بود، در نهایت شرمساری 0-0 مساوی شد. هیچوقت فکر نمیکردم یه روز با ویگان مساوی کنم.
البته به مرور دفاع کردنو یکم یاد گرفتم و به زور بازیو نگه میدارم.
راستی کسی تونسته بازیکن بصورت قرضی بده بره؟
اقا ولی من فقط اولاش مشکل داشتم با 13. ولی الان قلقش قشنگ دستم اومده. الا با چلسی اول کامینیشیلد من سیتیو توو پنالی زدن بردم الانم توو لیگ فقط با اختلاف 3 امتیاز سومم توو چمپیونزم تیم اول از گروهم اومدم بالا تازه هدایت تیم ملی کره هم بر عهده دارم.( توو مقدماتیم باس ایرانو بترکونیم تا صعود کنیم :sq_25: شوخی)س نه ولی جدی کره هم سرمربیشم. ولی کلا اگه دستت بیاد فوق العادس. هر بازی که می بری بت میچسبه :) این دادن بازیکنم خیلی باحاله. میرلسو با یکم پول دادم میلان ازش بواتنگو گرفتم. راستی نگفتم با چلسی دارم می رم.
راستی بچه ها یکی لطف میکنه یه لینک واسه دانلود نرم افزار Origian بده؟ ممنون
مربی کره ای با چه تیمایی بازی میکنی؟ اصلا برا چی بازی میکنی؟ جام جهانی؟ مقدماتی که تیمی نیست باهاش بازی کنی.
این قضیه قلق واقعا وجود داره و این یعنی هوش پایین سی پی یو، سی پی یو همیشه بصورت عمودی دریبل میخوره (حالت کشویی) حالا اگر این دریبل گوشه مجوطه باشه براحتی با دروازه بان تک به تک میشی و گلنقل قول:
ولی الان قلقش قشنگ دستم اومده.
فکر میکردم مارکینگ سی پی یو رو ببرم بالا درست میشه ولی رو 100 هم میزارم همچنان از این طریق میشه گل زد 12 هم اینطور بود
ولی بازی با یوزر اینطور نیست
باید این نقیصه رو درست کنم! خیلی مسخرست
اگه اینجوریم نمیتونستیم رد شیم که دیگه هیچی.