سلام.نقل قول:
بعضی از رامها خودشون دارن .شما وقتی تماس میگیری کلید ضبط مکالمه ش فعال میشه.(البته همونطور که عرض کردم فقط بعضی از رامها دارن).من از Record My Call هم استفاده کردم هم کیفیت خوبی داره هم امکاناتش خوبه.:11:
Printable View
سلام.نقل قول:
بعضی از رامها خودشون دارن .شما وقتی تماس میگیری کلید ضبط مکالمه ش فعال میشه.(البته همونطور که عرض کردم فقط بعضی از رامها دارن).من از Record My Call هم استفاده کردم هم کیفیت خوبی داره هم امکاناتش خوبه.:11:
اینجا نوشته آندروید 4.2 هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان متخصص یه بررسی بکنن ببینن جریان چیه .
رام رسمی نیستش :n27:
نسخه ازمایشی دادن بیرون ملت تست کنن :n29:
به نظرم باید یه فکری به حال ساپورت نرم افزاری اندروید بکنن واقعا داغونه :n15:
بازم سامسونگ ساپورتش از تمام برندها بهتره
نقل قول:نقل قول:
سلام.
سامسونگ برای گوشی اس 3 تا الان سه تا رام آزمایشی 4.2.2 داده که میشه بگی هر آپدیت از قبلی بهتر بوده.الان سومین رام از لحاظ مصرف باطری سرعت خیلی بهتر از قبل شده ضمن اینکه یکی از قابلیتهای مهمی که توی این رام هست و قبلا" اس 3 نداشت قابلیت انتقال برنامه ها به SD هست.تغییرات ظاهریش هم منو تنظیمات بصورت 4 سربرگ شده (مثل رام اس 4).
اگه سوال خاصی هم در موردش دارید بفرمائید در خدمتتون هستم.
اما در مورد اینکه فرمودید ساپورت نرم افزاری آندروید داغونه و باید فکری به حالش بشه ،من متوجه نشدم میشه توضیح بدید؟ یعنی الان سیستم عاملی سراغ دارید که بهتر از آندروید ساپورت بشه و آپدیتهاش به زودی آندروید بیاد و.....؟!!!:11:
پس ميشه اميدوار باشيم تا 1 ماه ديگه 4.2.2 رسمي بياد :n01:نقل قول:
والا از اين نظر ميگم داغونه كه پارسال اين موقع حرف از اندرويد 5 ميزدن و ميگفتن توي كنفرانس اينده معرفي ميشه ولي هيچ خبري از اندرويد 5 نشد.
بازم صد رحمت به سامسونگ هنوز خيلي از شركت ها 4.1 ندادن چه برسه 4.2
والا آندروید 5 یه سری جذابیت قطعا خواهد داشت ولی خداییش من که از آندروید 2.1 که داشتم کلی با شوق و ذوق رفتم رو 2.2 بعد 2.3 ، بعدش آندروید 3.2 رو تبلت . حالا هم که 4 و 4.1 اما هیچ وقت تغییر خارق العاده ایی ندیدم که آدم رووسوسه کنه به خاطر آپدیت گوشی عوض کنه .نقل قول:
بازم صد رحمت به همین سامسونگ الجی یا سونی که آپدیتاشون خیلی دیر انجام میشه .
سلام دوستان
من می خواهم گوشیم رو بفروشم. می خواستم برای اینکه بتونم تمام اطلاعات گوشیم رو نگه دارم و به یه گوشی دیگه دقیقن همون ها رو منتقل کنم از همون گزینه Back Up توی نرم افزار Kies Samsung استفاده کنم کافیه و به مشکلی برنمی خورم بعدن؟
در ضمن می خواستم بدونم برای این که تمام چیزهای گوشیم ( عکس، آهنگ، برنامه ها و...) پاک بشه که بخوام بفروشم اش و مثل روز اول اش بشه باید چه کار کنم؟
ممنون
سلام
جدیدا به یه مشکل برخوردم دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنن
مشکلم اینه که تو برنامه مارکت بازار و پلازا برنامه هایی که باید بروزرسانی بشن رو نشون نمیده؟
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
نقل قول:
شما اگه گوشیت روت شده است نرم افزار Titanium backup رو نصب کن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از همه قسمت های گوشیت میتونی بک آپ بگیری ( سیو بازی ها ؛ تنظیمات نرم افزار ها و ... )
برای پاک کردن کامل گوشی : گوشی رو خاموش کن 3 تا کلید Home + power + volume up رو همزمان نگه دار تا وارد ریکاوری مود بشه
بعد گزینه Wipe data و Wipe Cache partition رو بزن ، اگر خواستی مموری و حافظه داخلی رو هم فرمت کنی برو به قسمت Mount and system و گزینه Format SD Card رو بزن
سلام
من یک مشکلی با شارژ گوشیم پیدا کردم و اینکه گوشی رو باید چند بار به برقبزنم و قطع کنم تا شروع به شارژ کردن بکنه
اگر همون دفعه اول که به برق میزنم دیگه قطعش نکنم ، پس از حدود 5 ساعت تازه 60 یا 70 درصد شارژ میشه
باطری گوشی سالمه و پس از شارژ حدود 2 تا 3 روز کار میکنه
به نظر میرسه مشکل نرم افزاری باشه
از دوستان کسی میدونه ایراد از چیه ؟
یکی دیگه از دوستان هم قبلا گفته بود که این مشکل رو دارهنقل قول:
من هم تازگی ها این مشکل رو دارم . یه 12 ساعت توی شارژ باشه 100 درصد شارژ نمیشه :n04:
احتمالا سامی باطری ای روی اس 3 گذاشته که فقط یک سال خوب کار میکنه بعد بریم اس 4 رو بخریم :n02:
مثل اینکه توی بلاد دیگه هم این مشکل زیاد پیش اومده :
شما از یک شارژر اصلی سامسونگ استفاده کن ببین مشکلت بر طرف میشه ( منم یک شارژش دارم که وقتی ازش استفاده میکنم خیلی دیر شارژ میکنه )نقل قول:
باطری گوشیت رو هم طبق آموزش زیر کالیبره کن ، تاثیر داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمردیم و بعد عمری داریم به صورت زنده از گوگل پلی دانلود می کنیم ...فقط سایفون اخرین نسخه را بگیرید و برید از گوگل پلی دانلود بکنید :n02:
گویا رفع تحریم شده
سلام.نقل قول:
خیر هنوز رفع تحریم نشده ولی همیشه میشده دانلود کرد.البته طبق فرمایش شما بصورت زنده !!!:n02::11:
با سايفون ميشه از گوگل پلي دانلود كرد ولي سرعتش پايينه.
من مايكت و بازار رو ترجيح ميدم گرچه به پاي گوگل نميرسن.
راستي خبري از اندرويد 4.2.2 نشد؟
نقل قول:
سلام.
ممکنه برنامه سایفون رو برای دانلود بزاری ؟ احتیاج به رووت نداره که ؟
ممنون
سلام عزیزمنقل قول:
این سایفون خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نیازی به روت نداره در صورتی که نسخه اندروید شما 4به بالا باشد.
برای استفاده هم از use browser استفاده بکنید.
سلام.نقل قول:
هنوز به صورت رسمی نه.آخریش همون I9300XXUFME7هست که 4.2.2 آزمایشی هست.:11:
سلام
توی موزیک پلیر اصلی گوشی : چجوری میشه بدون اینکه آهنگ در حال اجرا قطع بشه وارد home sceen یا جای دیگه ار گوشی شد ؟ تا موزیک پلیر رو میبرم (مثلا با دکمه home ) موزیک قطع میشه :n27:.
سلامنقل قول:
برو developer options<-----settings پايينه صفحه نوشته do not keep activities نبايد تيك داشته باشه.
ممنوننقل قول:
ولی اون هم تیک نداره
عجیبه :n15:نقل قول:
اگه حوصله داری فکتوری ریست بزن حل میشه اگه بازم حل نشد فک کنم باید رام عوض کنی.
نمیدونم والا شاید راه ساده تری برای رفع این مشکل وجود داشته باشه.
سلام...
یه برنامه دزدگیر میخوام که درست درمون باشه و باگ نداشته باشه .... یه 2-3 تا نصب کردم ولی ایراد دارن . بخصوص اینکه زمانیکه گوشی زنگ میخوره و دارم صحبت میکنم وسط حرف زدن آژیر میکشه( حالت shake فعال نبود) !!! یا گاهی وقتا اصلا یادش میره که باید آژیر بکشه و ....
اگه یه تست شدشو معرفی کنین ممنون میشم .
دوستان این برنامه رو من هم میخوام . همین الان گوشیم رو که ظهر توی محل کارم جا گذاشته بودم رفتم آوردمش . خیلی شانس آوردم که آخرین نفری بودم که از محل کارم خارج شده بودم !نقل قول:
بهترین برنامه آزمایش شده چی هست ؟
انفجار گوشی سامسونگ گلکسی سوختگی درجه 3 ایجاد کرد (عکس)
یک دختر جوان سوئیسی پس از انفجار گوشی سامسونگ گلکسی S3 در جیب شلوارش دچار سوختگی درجه 2 و 3 شد. فانی اشلاتر 18 ساله گفت که اقدام به شکایت کیفری بر علیه کمپانی سامسونگ خواهد کرد.
دوستاننقل قول:
این چه جور انفجاری که باطری و درب عقب سالمه و پای خانومه این هوا سوخته یه کم با عقل جور در نمی یاد.
تازه نمایندگی سامی در سویس گوشی رو برای تحقیقات و کارشناسی بیشتر فرستاده کره.
و این که از 20 میلیون گوشی یکی اینجوری شده زیاد جای تعجب نداره.:n02:
دوستان من قبلا هم بهتون گفته بودم که گوشیم مشکل باتری پیدا کرده .
دو ماهه گوشی را گرفتم و رامی هم که روش هست از اول رام رسمی 4.1.2 بود و اصلا عوض نکردم . اوایل خیلی مصرف خوبی داشت ولی الان به شدت بد شده . یعنی شب تا صبح که من خوابم به طور میانگین هر ساعت دو سه درصد شارژ کم میشه ( قبلش با تسک منیجر تمام برنامه های باز رو میبندم ) . در صورتی که قبلا تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میشد .
خلاصه الان طوری شده که خیلی مصرفم رفته بالا ، فکر میکنید چی ممکنه باعث این اتفاق شده باشه ؟ ممکنه بدافزار این کارو کرده باشه ؟
چه جوری میتونم به شرایط اولیه برشگردونم .
شما از منوی تنظیمات برو به قسمت باطری ببین چه برنامه درصد بیشتری از شارژ رو مصرف کردهنقل قول:
باطریه گوشیت رو هم کالیبره کن ( لینک آموزشش رو چند صفحه قبل گذاشتم )
الان نگاه کردم ، 40درصد اسکرین هست و بقیه هم برنامه های اصلی خوده گوشی .نقل قول:
از چیز هایی که خودم نصب کردم 3 درصد بازی pou گرفته که بیشترین هست .
راستش خیلی عجیبه ، من ساعت 6 رسیدم خونه نزدیک به 40 درصد شارژ داشتم الان بعد از سه ساعت و نیم 20 درصد شارژ دارم ، کلا تو این سه ساعت و نیم فقط یکی دو تا اس ام اس دادم . خلاصه این باتری گوشیم الان خیلی روی اعصابه .
ممکنه از یکی از بازی یا برنامه هایی باشه که نصب کردم ؟
سلام.نقل قول:
شما شک نکن مشکل از برنامه های نصب شده و ران شده روی گوشی هست.با نرم افزار Auto Run Manager میتونید گوشیو برنامه هاش رو کنترل کنید.:11:
من این برنامه رو نصب کردم ولی برای مد advance باید گوشی روت باشه . ولی مد بیسیک لیست تمام برنامه ها رو آورد و بعضی ها مثل بازار ، s voice ، Factory test و ... را running نوشته بود که همشون رو disable کردم .نقل قول:
درست انجام دادم ؟ کلا تاثیری داره روی نگه داری شارژ ؟
سلام خدمت همه دوستان کسی سایتی سراغ نداره این اپدیت های ازمایشی اندروید 4.2.2 برای اس 3 با لینک مستقیم گذاشته باشه یکی از دوستان لطف کرده بود لینک مستقیمش برای دانلود گذاشته بود تو همین تاپیک که متاسفانه مثل اینکه expireشده
دادا یه سرچ گوگل بزنی راحت پیدا میشه . بفرما :نقل قول:
این هم هست که توی تاپیک مستقیم سازی میتونی بدی برات مستقیمش کنن :
سلام دوستان
یه دو روزی هست وقتی باطری گوشی فول شارژ میشه ، هشداری نمیده ک نشون دهنده شارژ کامل باشه و فقط وقتی شارژر را به گوشی وصل میکنم هشداری میده...
تنظیمات صدا هم تغییری ندادم ولی نمیدونم مشکل از کجاست.
نسخه رام : 4.1.2 رسمی
ممنون میشم راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی بگه طریقه ریست فکتوری این گوشی چیه ؟ مثل گلکسی اس 1 کد داره یا روش دیگه ایی ؟
باید برین به ریکاوری و بعد wide factory reset کنید ...نقل قول:
سلام دوستان
یک هفته است که اینترنت رو زیر و رو کردم تا بتونم گوشیمو روت کنم ولی هیچکدوم از روش ها جواب نمیده.
امیدوارم با کمک شما بتونم روتش کنم
مشخصات:
Model: Samsung Galaxy S III
Model Number: GT-I9300
Android version: 4.1.2
Baseband Version: I9300XXELLA
Kernel Version:
3.0.31 -836582
se.infra@SEP -97 #1
SMP PREEMPT Tue Jan 15 14:17:21 KST
2013
Build Number:
JZO54K.I9300XXEMA2
سلام.نقل قول:
یکی از 2 تا کرنل صفحه زیر رو دانلود کن (با توجه به اینکه میخوای از چه طریقی روت کنی.) و گوشیترو روت کن.
اگه میخوای از طریق اودین روت کنی پسوند Tar و اگه میخوای از ریکاوری روت کنی پسوند Zip رو بگیر و گوشی رو روت کن.:11: